![]() |
@up
oł je.. z kąd wytrzasnołeś pomysł na taki fajny podpis? :P :P :P :P :P :P |
Cytuj:
|
hehe przypomniało mi się jak się śmiałem z Jozona(czy jak mu było)że ma gacie w pelorki;)
No raczej zrobie;) |
Cytuj:
|
znaczy, to ty mu go składałeś? :P
no.. tego nie wiedziałem. Ale o pierwowzór to chyba nie muszę pytać :P. |
Cytuj:
|
hehe.. zong :P mówi się trudno :P.
A ta twoja sklejka całkiem fajna, ale mi gify od pewnego momentu się nie animują, więc nie widze co on robi(ponoć mruga) |
Spoko!
Tylko czemy wszyskie rysunki (^^) są takie szare ? ;p |
Po krótce wyjaśniając, na RL zawsze cieniuje, a nie koloruje, podobnie sprawa ma sie do painta;)
|
|
Cytuj:
|
Komentowanie wbrew pozorom nie boli'-.-, spytajcie Danke...
|
Omg... Ta Palka wymiata !!!!
Pokochalem ja ! Powiesze sobie na wyrem ! Tak na serio To ten staff jest pikny :D |
staffik fajnie wycieniowany tylko oczy(albo inaczej miejscie gdzie byly cozy:P) bogly być bardziej wycieniowane. ale co tam, jest dobrze.
a jesli o wyzwanie chodzi to narysuj jakiś fajny elficki łuk, do tego strzały i elfa :P:P |
Wypaśne prace naprawde, widać, że masz talent ;) Wiesz co, teraz spróbuj swoich sił w rysunkach na 32x32 :D
|
niby nie takie złe ... ale pixelarty w takich rozmiarach nie są fascynujące ...
poza tym ten pierwszy miecz ... złe cieniowanie sprawia wrażenie iż płaz jest zaokrąglony a nie ścięty (dwuspadowy) |
Cytuj:
Mamusia kaszki da "D |
No mieczyk niczego sobie. Z checia bym go wziol do rak i powalczyl! :D
|
Bardzo ładne grafiki...serio...Unknown RULEZ!! :D ale czemu używasz tylko takich kolorów...jak na czarno-białym tv??
|
Heh, a roland prosił:P A tak wogóle rysunki spoko, powiedz czy cieniujesz własnoręcznie czy jakimś programem?
|
@up
Zdaje mi się, że w Paincie. :/ |
Cytuj:
|
Za to wiem, że kija od skull spiked maca, nie cieniowałeś. Ty przytrzymałeś shift i przeciągnąłeś, is that truth?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:43. |