Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Wojna. Punishers vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=142495)

tajemniczy111 14-08-2007 10:34

@Shanoz
Nice combo ? ;p Ale beke z Ciebie mielismy :baby::baby:

Eldyn 14-08-2007 11:40

@tajemniczy111
Nie docenilem was ;) wczesniej Urbexx walil duzo mniejsze hity to sie nie spodziewalem, ze padne :P i to nie bylo smieszne!

@Cors Ent
A to mi nowosc nawet nie wiedzialem :( pewnie to zrobil jakis burak

Gammbler 15-08-2007 00:41

[quote=Cors Ent;1602259]@Gammbler
nazywasz Leo Gangste frajerem bo sprzedal Punishers?
a co powiesz o sobie kiedy to jednego dnia sprzedales DoF i Wanted probujac siedziec okrakiem po obu stronach płotu?

pajacu jak bym chcial sprzedac doff to bym to zrobil i gral bym dalej jebie mnie co ten typ zrobil kogo sprzedal poprstu plecie glupoty ze zall

Eldyn 15-08-2007 01:08

@Gammbler
Cieciu nie czytaj co Koras pisze bo to zwykla plotkara ;)
tak dla ciekawostki na jednym mass logu koras krzyczal, ze jest terminator i pierwszy padl ;) hahhhahaha

Gammbler 15-08-2007 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 1603942)
@Gammbler
Cieciu nie czytaj co Koras pisze bo to zwykla plotkara ;)
tak dla ciekawostki na jednym mass logu koras krzyczal, ze jest terminator i pierwszy padl ;) hahhhahaha

widze ze "koras" to nowa odmina od "corsa"

Siggurdius 16-08-2007 07:30

ciekawa ta wojna, zobaczymy jak to sie potoczy ;)

gammbler, tylko 1 rzecz, nie wypowiadaj sie w sprawie powerabusingu - z oczywistych powodow :p

pozdrawiam

Van ent 16-08-2007 12:27

No no robi się ciekawie ;p od 2 dni co się lognę tylko punishers on-line a wanted nie ma :p z tego co wiem z 10 członków wanted jest na jakimś zlocie B)
W ostatnich dniach do punishers dołączyli :
-Zamaran Quintus
-Sincks the hunter
-Huzubozi
-Eudoros
z gildi odszedl natomist Connaz przed zmiana nicka Funghi.
Ogólnie punishers atakuja wszystkich ludzi powiązanych z wanted i na siłę próbują zrobić z tych dedow fragi :baby::baby::baby:
dla mnie są poprostu śmieszni dostają w dupe 7-0 nie zabili nikogo z wanted to chociaż chcą sobie statystykę ładną zrobić ;p
Choć padła też niewinna osoba która nie brała udziału w wojnie i z tego co wiem nie miała zamiaru tego robić "Wymchar Herachear"
P.S Piszę to dla ludzi którzy interesują się trochę azurą i chcą wiedzieć coś o tej wojnie a na przykład nie znają angielskiego albo nie czytają forum na tibia.com tylko tutaj;p

tajemniczy111 16-08-2007 14:52

To dopiero poczatek zabijania neutralnych graczy... Punishery niech sobie szaleja narazie, juz niedlugo skonczy sie ta gierka.
Szkoda wymara bo rox koles jest, ale teraz widac cala nature szwedow.
Raz zesmy ich wyrzucili to wyrzucimy ich ponownie ;]

niemogewymyslecnicka 16-08-2007 19:27

Wanted jest na "zlocie" w Płocku - Soczewka
Dokładnie nie wiem kto tam jest, wiem ze Kruchy Mag, Lord Sensej.

Podobno był/jest Sirkiks i nie z Wanted Pearl Agata

Eldyn 16-08-2007 19:32

Niech szaleja i tak niczego nie zmienia :P

Gammbler 16-08-2007 22:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siggurdius (Post 1605648)
ciekawa ta wojna, zobaczymy jak to sie potoczy ;)

gammbler, tylko 1 rzecz, nie wypowiadaj sie w sprawie powerabusingu - z oczywistych powodow :p

pozdrawiam

dlaczego??? moglbym duzo0 powiedziec na ten temat;P

Siggurdius 16-08-2007 23:52

niewatpie :P

Van ent 17-08-2007 12:59

Do punishers dołączył Simon Nilsson.
Wanted prowadzi juz 8-0 licząc normalne fragi.
Huzubozi
Aug 17 2007, 08:56:11 CEST Killed at Level 101 by Siggurdius
and by Kartal

tajemniczy111 17-08-2007 13:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Van ent (Post 1607572)
Do punishers dołączył Simon Nilsson.
Wanted prowadzi juz 8-0 licząc normalne fragi.
Huzubozi
Aug 17 2007, 08:56:11 CEST Killed at Level 101 by Siggurdius
and by Kartal

Ale wykladke z tego mielismy ;]] Wpadlismy, f bomba i koles stoi i sie nie rusza ;p chwilunia i go nie ma ;p Ah te boty

Eldyn 17-08-2007 16:40

@tajemniczy111
Moze nie wiedzial, ze jest na wojnie i na bocie expil :o

Garamm 18-08-2007 23:41

Nie gram juz od dawna na azurze,moge wam cos powiedziec o Sirkiks,nie znam ich z rl(z tibi tak) ale moj dobry kolega ktorego znam osobiscie od urodzenia dobrze ich zna bo uczyl sie w ogulniaku z jednym z ownerow w miescie Luban(dolny-slask)kolega tam sie uczyl i mieszkal u ojca,ale wracajac do sirkiksow,sirkiks-2 ownerow,Lukasz(kiko)i Radek(h2o),radek wczesniej gral dwoma innymi charami ktore stworzyl kiko,bylo to postacie o nickach-Kikowiec i Sir Kiks,ta pierwsza zostala spzredana jakiemus gowniarzowi,keidy Lukasz stworzyl sirkiksa,darek w tym czasie gral postacia Sir Kiks,wszystko sie zmienilo po haku Sir Kiksa,i stracie dosc wielu pkt.doswiadczenia:Dz 79-na 50+ cos takiego,potem razem z kikiem darek zaczol sharowac sirkiksa

To dla tych co nie iwedza nic o ownerach sirkiksa.(przynajmniej wiecie juz jak sie nazywaja):p

pozdrawiam_/

Pavvulonik 19-08-2007 13:21

Akurat w tej wojnie jestem za wanted na prawie kazdym servie pvp jest tak ze swe walczy z polakami i jak polacy albo swe przegrywaja to jak sie niewyplaca to niemaja co grac na azurze ma byc tak samo jebac swe wypierdolic ich z servera bo jak oni by mieli lvle jak wanted to by polakow wyjebali:]

Cienki-Bolek 19-08-2007 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Garamm (Post 1610439)
Nie gram juz od dawna na azurze,moge wam cos powiedziec o Sirkiks,nie znam ich z rl(z tibi tak) ale moj dobry kolega ktorego znam osobiscie od urodzenia dobrze ich zna bo uczyl sie w ogulniaku z jednym z ownerow w miescie Luban(dolny-slask)kolega tam sie uczyl i mieszkal u ojca,ale wracajac do sirkiksow,sirkiks-2 ownerow,Lukasz(kiko)i Radek(h2o),radek wczesniej gral dwoma innymi charami ktore stworzyl kiko,bylo to postacie o nickach-Kikowiec i Sir Kiks,ta pierwsza zostala spzredana jakiemus gowniarzowi,keidy Lukasz stworzyl sirkiksa,darek w tym czasie gral postacia Sir Kiks,wszystko sie zmienilo po haku Sir Kiksa,i stracie dosc wielu pkt.doswiadczenia:Dz 79-na 50+ cos takiego,potem razem z kikiem darek zaczol sharowac sirkiksa

To dla tych co nie iwedza nic o ownerach sirkiksa.(przynajmniej wiecie juz jak sie nazywaja):p

pozdrawiam_/

Właśnie gówno wiesz szczunie i lepiej sie nie wypowiadaj... To żalosne co piszesz tym bardziej ze niemasz o tym żadnego pojęcia noob_/:baby::baby:

tajemniczy111 19-08-2007 17:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Garamm (Post 1610439)

pozdrawiam_/

Huh, z twojej wypowiedzi wynika iz na postaci tej gra Łukasz,Radek,Darek (to 3 ownerow o0) .Kutwa Ci ludzie z Wilkasow naprawde maja manie wielkosci.
Wiesz ta historie znam lepiej niz ty, bo raczej jest blisko zwiazany z Sirkiksem ale jednak sie mylilem.

Garamm 19-08-2007 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1611024)
Akurat w tej wojnie jestem za wanted na prawie kazdym servie pvp jest tak ze swe walczy z polakami i jak polacy albo swe przegrywaja to jak sie niewyplaca to niemaja co grac na azurze ma byc tak samo jebac swe wypierdolic ich z servera bo jak oni by mieli lvle jak wanted to by polakow wyjebali:]

Ale z Ciebie kretyn siera,co za ruznica czy wanted czy swe przy wladzy,ten i ten PA,dopuki,doputy beda grali i beda przy wladzy tacy gracze jak drazharm,urbexx,minavand,falzer,patanou,marjola,ma rshall i wielu innych smieci znanych ze swoich umiejetnosci zdejmowania stuffu z niewinnych graczy Azury,niektorzy z wanted(nieliczni)starzy graczy to naprawde osoby na poziomie nie praktykujace zasad(PA)obowiazujacych w wanted,tacy jak dragoholikus czy farmazon to sa luzz chopaki:).Nie jestem ani za wanted ani za punishers,jestem za Defenders of fangorn:)

Garamm 19-08-2007 17:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 1611444)
Huh, z twojej wypowiedzi wynika iz na postaci tej gra Łukasz,Radek,Darek (to 3 ownerow o0) .Kutwa Ci ludzie z Wilkasow naprawde maja manie wielkosci.
Wiesz ta historie znam lepiej niz ty, bo raczej jest blisko zwiazany z Sirkiksem ale jednak sie mylilem.

troche mi sie poj...lo,jak pisalem nie znam ich osobiscie,przekrecam imie h2nooba bo Radek kojarzy mi sie z Darek i jakos tak wyszlo ze przekrecilem,pozatym tajemniczy111 a moze jeden z ownerow sirkiksa,pisze co wiem od wrona,i jesli ja pier...ole glupoty to powiec to tez wronowi.

Van ent 19-08-2007 20:06

Cytuj:

Nie gram juz od dawna na azurze
Cytuj:

Ale z Ciebie kretyn siera,co za ruznica czy wanted czy swe przy wladzy,ten i ten PA,dopuki,doputy beda grali i beda przy wladzy tacy gracze jak drazharm,urbexx,minavand,falzer,patanou,marjola,ma rshall i wielu innych smieci znanych ze swoich umiejetnosci zdejmowania stuffu z niewinnych graczy Azury,niektorzy z wanted(nieliczni)starzy graczy to naprawde osoby na poziomie nie praktykujace zasad(PA)obowiazujacych w wanted,tacy jak dragoholikus czy farmazon to sa luzz chopaki.Nie jestem ani za wanted ani za punishers,jestem za Defenders of fangorn
Jak tutaj i tak nie grasz to po co sie wypowiadasz??
Defenders of fangorn 8o jest tam wogole ktos w tej gildi :p??
a tak na serio to co nas to obchodzi ile gra osob na Sirkiksie??dla mnie może nim grać cały blok :D
Teraz pytanie do Ciebie: Wszystkich tak sprzedajesz??

I ostatnia rzecz do Ciebie.Pavvulonik tylko napisał swoje zdanie na temat wojny kogo by wolał żeby wygrał nie musisz go zaraz od kretynów wyzywać.... jeżeli nie zgadzasz sie z jego zdaniem to napisz swoje a nie wyzywasz jak 5 letni dzieciak (chyba ze masz 5 lat to sory i przerpaszam wszystkich 5 latkow co ich uraziłem :D )
Jeżeli nie potrafisz się wypowiadać na dany temat albo masz pisać takie głupoty jak do tej pory to mam dla Ciebie rade wyjdź i nie wracaj....

Gammbler 19-08-2007 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Garamm (Post 1611451)
Ale z Ciebie kretyn siera,co za ruznica czy wanted czy swe przy wladzy,ten i ten PA,dopuki,doputy beda grali i beda przy wladzy tacy gracze jak drazharm,urbexx,minavand,falzer,patanou,marjola,ma rshall i wielu innych smieci znanych ze swoich umiejetnosci zdejmowania stuffu z niewinnych graczy Azury,niektorzy z wanted(nieliczni)starzy graczy to naprawde osoby na poziomie nie praktykujace zasad(PA)obowiazujacych w wanted,tacy jak dragoholikus czy farmazon to sa luzz chopaki:).Nie jestem ani za wanted ani za punishers,jestem za Defenders of fangorn:)

DRaz Urb Mina Falzer ta ale reszta z wymienionych chlopaczkow to good joke;)

tajemniczy111 19-08-2007 21:30

@Gammbler
o0 Falzer mialby byc PA ? ;p omg przeciez ten typ nigdy locka nie lapie.
@Garamm
Z wronem nie mam zadnego kontatku, aby mu pogratulowac "inteligetnych" kolegow, ale jezeli sie z nim spotkam to nie omieszkam o tym wspomniec.
Skoro wron Ci tak to opowiedzial, to napewno wspomnial ze mam na imie Jacek a nie jakis tam Radek, ale to niewielka roznica co nie ?
Graj sobie na tej Obsidi, zrob sobie po raz kolejny 50 lvl ( ktory to juz swiat z koleji ?) i nie udzielaj sie czyjs temat jezeli nie masz bladego pojecia na ten temat. I wiecej nie mam zamiaru sie z toba uzerac.
@Van
zawsze znajdzie sie jakis idiota, ktory probuje kazdemu narzucic swoje zdanie.

Garamm 19-08-2007 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Van ent (Post 1611673)
Jak tutaj i tak nie grasz to po co sie wypowiadasz??
Defenders of fangorn 8o jest tam wogole ktos w tej gildi :p??
a tak na serio to co nas to obchodzi ile gra osob na Sirkiksie??dla mnie może nim grać cały blok :D
Teraz pytanie do Ciebie: Wszystkich tak sprzedajesz??

I ostatnia rzecz do Ciebie.Pavvulonik tylko napisał swoje zdanie na temat wojny kogo by wolał żeby wygrał nie musisz go zaraz od kretynów wyzywać.... jeżeli nie zgadzasz sie z jego zdaniem to napisz swoje a nie wyzywasz jak 5 letni dzieciak (chyba ze masz 5 lat to sory i przerpaszam wszystkich 5 latkow co ich uraziłem :D )
Jeżeli nie potrafisz się wypowiadać na dany temat albo masz pisać takie głupoty jak do tej pory to mam dla Ciebie rade wyjdź i nie wracaj....

jak gralem na azurze to ty jeszcze w pampersa srales,to ze tu nie gram nie jest argumentem dla Ciebie ze nie moge miec wlasnego zdania,pavullonik w rl to moj sasiad i zapewne sie nie obrazil za ''idiote''a ty co? obronca ucisnionych?nigdzie na forum nie jest napisane ze nie mozna krytykowac pogladow innych uzytkowikow,a moze jest?to mi pokazesz,bo jestes super forumowy wymiatacz zapewne,jesli ja mam 5 lat to ty jeszcze z lona matki nie wyszedles.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 1611804)
@Gammbler
o0 Falzer mialby byc PA ? ;p omg przeciez ten typ nigdy locka nie lapie.
@Garamm
Z wronem nie mam zadnego kontatku, aby mu pogratulowac "inteligetnych" kolegow, ale jezeli sie z nim spotkam to nie omieszkam o tym wspomniec.
Skoro wron Ci tak to opowiedzial, to napewno wspomnial ze mam na imie Jacek a nie jakis tam Radek, ale to niewielka roznica co nie ?
Graj sobie na tej Obsidi, zrob sobie po raz kolejny 50 lvl ( ktory to juz swiat z koleji ?) i nie udzielaj sie czyjs temat jezeli nie masz bladego pojecia na ten temat. I wiecej nie mam zamiaru sie z toba uzerac.
@Van
zawsze znajdzie sie jakis idiota, ktory probuje kazdemu narzucic swoje zdanie.

No dobra jacek,h2noobie,zapomnialem jak sie nazywasz,moze dlatego ze o imionach kretynow lepiej zapomniec,przynajmniej mialem ten 50 lv,a ty jaki lv sam wbiles?sam,nie z kikiem,20-30lv?,nawet takiego nie wbiles,bo przez ccale swoje tibijskie zycie szarowales z kims postacie,chyba z calym luban teamem sharowales,bez kika bys byl nikim,tyle ci powiem.

Pavvulonik 19-08-2007 22:07

@Garamm
ojjj Liman grabisz sobie B).Apropo kiksow zostaw ich w spokoju radza sobie dobrze zrobili fajnego knighta i moga robic co chca na servie ja tez mam 3 ownerow ale teraz nikt niegra bo takich 2 panow padlo sobie w jeden dzien 2 razy(ja niepadlem :D) ale generalnie sharing mi sie podoba wchodzisz se na postac a tu ktos wjebal 500k ^^.

Van ent 19-08-2007 22:16

Cytuj:

jak gralem na azurze to ty jeszcze w pampersa srales,to ze tu nie gram nie jest argumentem dla Ciebie ze nie moge miec wlasnego zdania,pavullonik w rl to moj sasiad i zapewne sie nie obrazil za ''idiote''a ty co? obronca ucisnionych?nigdzie na forum nie jest napisane ze nie mozna krytykowac pogladow innych uzytkowikow,a moze jest?to mi pokazesz,bo jestes super forumowy wymiatacz zapewne,jesli ja mam 5 lat to ty jeszcze z lona matki nie wyszedles.
I znowu piszesz głupoty :D ciekawe kto Ci powiedział od kiedy ja gram na azurze bo może tez gram od początku serva?? a może zacząłem wczoraj??
gówno Cię to obchodzi.
Krytykować owszem można ale nie wyzywać od kretynów i nie wiedziałem że to twój sąsiad.ja do sąsiadów odzywam sie inaczej ale widocznie tam u was inna kultura jest czy huk wie co:baby:
Tak jestem obrońca uciśnionych jakbyś zgadł B) a na serio po prostu nie lubię jak ktoś komuś wrzuca :p
Cytuj:

jestes super forumowy wymiatacz zapewne,
Z tym sie akurat zgodzę :D:D:D:D:D:D:D

Garamm 19-08-2007 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1611869)
@Garamm
ojjj Liman grabisz sobie B).Apropo kiksow zostaw ich w spokoju radza sobie dobrze zrobili fajnego knighta i moga robic co chca na servie ja tez mam 3 ownerow ale teraz nikt niegra bo takich 2 panow padlo sobie w jeden dzien 2 razy(ja niepadlem :D) ale generalnie sharing mi sie podoba wchodzisz se na postac a tu ktos wjebal 500k ^^.

Nie lubie h2nooba,bo to noob i nie umie grac:Da sharowanie jest do dupy,wkoncu
ktos zechce przestac grac i bedzie sie domagal swojej czesci w postaci zlotowek,przykladem jest Berserker Ostrzy,wiesz jak bylo z Pawlem i Bohunem,pozatym jesli moja wypowiedz o sharingu Sirkiksa chodz w malym stopniu rozczarowala pare osob to bardzo sie z tego ciesze,i powiec siera,co mi zrobisz za tego idiote?:baby:8o nie mow mi tylko ze gang okrutnych G bedzie mnie scigal:p

@Van Ent
Nie wiem kiedy zaczoles grac,w sumie to mnie malo obchodzi,ja zaczolem jakies 2 lata a skonczylem jakies pol roku temu,nie gram ale regularnie obserwuje forum azury na tibi.pl jak i na tibia.com i wyobraz sobie ze z forum wiecej sie dowiesz niz w samej grze.:)

Pavvulonik 19-08-2007 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Garamm (Post 1611933)
Nie lubie h2nooba,bo to noob i nie umie grac:Da sharowanie jest do dupy,wkoncu
ktos zechce przestac grac i bedzie sie domagal swojej czesci w postaci zlotowek,przykladem jest Berserker Ostrzy,wiesz jak bylo z Pawlem i Bohunem,pozatym jesli moja wypowiedz o sharingu Sirkiksa chodz w malym stopniu rozczarowala pare osob to bardzo sie z tego ciesze,i powiec siera,co mi zrobisz za tego idiote?:baby:8o nie mow mi tylko ze gang okrutnych G bedzie mnie scigal:p

@Van Ent
Nie wiem kiedy zaczoles grac,w sumie to mnie malo obchodzi,ja zaczolem jakies 2 lata a skonczylem jakies pol roku temu,nie gram ale regularnie obserwuje forum azury na tibi.pl jak i na tibia.com i wyobraz sobie ze z forum wiecej sie dowiesz niz w samej grze.:)

Nasle Maryske ostatnio jest w formie :D

tajemniczy111 20-08-2007 00:22

@liman
Mate sie pyta czy sie pocioles jak Cie 2x shackowalismy ? Po pierwsze to ty nie zrobiles tego chara tylko go kupiles ;].
I to wszystko co mam Ci do powiedzenia, chcesz to sie uzeraj dalej u mnie masz ignore.

Garamm 20-08-2007 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 1612177)
@liman
Mate sie pyta czy sie pocioles jak Cie 2x shackowalismy ? Po pierwsze to ty nie zrobiles tego chara tylko go kupiles ;].
I to wszystko co mam Ci do powiedzenia, chcesz to sie uzeraj dalej u mnie masz ignore.

jakie 2 haki?byl tylko jeden,zreszta wtedy bylem idiota ze ufalem ludziom z lubania,ty kazdego bys hakna,wrona tez haknoles,puzniej zeczy miales oddac..oddales?h..a..kazdego bys sprzedal za 10 gp,taka jest prawda,nie nazywam sie jakims super wymiataczem w tibi,nie mam cierpliwosci do expienia,skilowania itp,szybko to mi sie nudzi,i dlatego nigdy nie osiagnolem wysokiego lv,ale co z tego,ty oceniasz ludzi po cyferkach w grze,pozatym ladnie musiales lizac zeby dostac sie do wanted,pamietam Sir kiksem tez lizales,cale tibijskie zycie lizales dupe na azurze,zeby cos osiagnac,bravo,udalo ci sie:cup:

Cors Ent 20-08-2007 19:00

Wanted to juz nie Wanted

co to za Wanted jak Draz nie dowodzi :(

Garamm 20-08-2007 19:44

@Cors
lol jak to nie dowodzi?xd,Wanted to Drazharm,Drazharm to Wanted.Byc w wanted to jak byc na studiach o profilu Pawer Abusing:baby:

Co do wojny,Punisherom chyba znudzilo sie tepienie przydupasow wanted Rays,SS,teraz sie wezma za CoFX(biedna Agatka8o

btw Cors,probo gildi Numenor,macie w planach jakies snake ataki:p?

kruchy 21-08-2007 00:34

Kretyn...B)

Guciowa 21-08-2007 07:05

Garamm uwielbiam cIE, od paru tWOICH postow stwierdzilem ze jestes zaje...biscie poinformowany o tym co sie dzieje na azurze i poprostu jestes super gostkiem.

A tak serio jak masz pisac cos takiego to lepiej nie pisz bo lach troche z cIEBIE

elo _/

wr00n 21-08-2007 14:38

Hmm...Od czego by tu zaczac? Chyba na poczatek wypadaloby sie przywitac, siema Macku,siema Jacku, siema Lukaszu, siema Radku i siema Darku! Teraz kilka wyjasnien dotyczacych osob zainteresowanych (osoby nie zainteresowane moga nie czytac [zeby nie bylo, ze nie na temat]) Najpierw temat obsidi. No i co z tego, ze on przeniosl sie na obsidie? Ja tez tam gram i wcale mi nie przeszkadza to zmienianie serwerow, przynajmniej jest ciekawie bo zawsze sobie pobede w jakiejs wojnie no a potem zostane hunted :) :) Jak bede chcial zrobic sobie postac na dluzej to zrobie na azurze (o ile w ogole bede mial jeszcze czas na gre) bo jest to serwer na ktorym moge miec silnego protekta (pozdro darki i radki :P ). Teraz odnosnie tego braku kontaktu: jak bys chcial to bys sie mogl skontaktowac, mam te same gg od kilku lat wystarczy spytac sie np pigmeja ^^ i juz bys je znal. Teraz odnosnie sharowania. Liman napisales, ze nie lubisz sharowania to dlaczego teraz sharujesz? Ja lubilem sharowanie dopoki z winy pewnej osoby nie stracilem dostepu do deaz'a...(wiem, ze oddasz mi kase ale wiesz zawsze zaluje troche tego chara bo moglem nim pohasac w wojnie, przed updatem przydalbym sie bardziej niz berserker). Wracamy do kiksa. No i co z tego, ze char ma 2 ownerow? Zarowno kiko jak i jacek duzo wlozyli w ta postac i gdyby np gral nim sam kiko to nie wiem czy ta postac mialaby teraz chocby 100 lvl gdyz kiko zalamal sie po 3 deathach i przez kilka miechow postac byla retired dopoki jacek nie wpadl na to, ze mozna se pograc tym charem i wbil nim chyba z 90 albo tam 85. No i trzeba tutaj jeszcze wspomnac, ze h2noob z luban teamu to sharowal tylko z kikiem i to tylko na sirkiksie. Dobra to chyba wszystko co mialem do powiedzenia.

Ps: Gang okrutnych G sie rozpadl i teraz sa 2 odlamy ^^ ale wiesz liman jak sie polocza znowu to ja bym na twoim miejscu s*******al do australii.

Pps: Ile w ogole jeszcze osob z lubania gra w tibie?

jed 21-08-2007 23:43

Garamm jesteś idiotą, dlatego proszę wyjdź i nie wracaj...

Co do tematu... Zauważyliście może, że Marshall nie jest już w Wanted? ;]

Mesar 22-08-2007 13:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jed (Post 1615752)
Garamm jesteś idiotą, dlatego proszę wyjdź i nie wracaj...

Co do tematu... Zauważyliście może, że Marshall nie jest już w Wanted? ;]

Dobrze wyliże jak zwykle i go przyjmą znowu.

szmytek 22-08-2007 14:14

cos nie cos o wojnie... http://www.youtube.com/watch?v=ac8IGKt7rUQ&NR=1

Mesar 22-08-2007 14:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez szmytek (Post 1616558)

Widać że to robił jakiś przydupas [GUILD]Wanted[/GUILD].

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:40.