![]() |
@up
Zdradzając co pare sekund ludzi? Co go tak bronisz dał ci free itema w postaci plate armor? |
Cytuj:
http://djkamil1000.za.pl/pliki/Pandoriabattle.rec |
Cytuj:
|
Cytuj:
dzieciaki z piaskownicy rzucają pewnie w niego łopatkami i grabkami!?:p |
Cytuj:
|
Cytuj:
gra w karty bardziej rozwijaa niż tibia :D nie wiesz o tym ?? może byś spróbował po grać w Wojne?? kurde ciężka gra ale może dasz rade ;> |
Cytuj:
@slashy ja gram tie i nie zauwazylem zebym dostawal lopatkami do piasku ^^ |
Cytuj:
@up niema to jak ładne sklejenie zdania |
Cytuj:
Bede bardziej niz szczesliwy jesli 'dostane wpierdol' od ciebie. Przypuszczam, ze jestem w stanie rzucic toba dalej niz ty swoja lopatka :) |
Jaki jest powod wojny ?
|
Wez nilo nie pierdol bez sensu bo az mi sie zal robi jak to wszystko czytam. Nie tylko ty potrafisz grac w tibie wiec wyluzuj.
1 akcja w edron, nie mialem mikrofonu i nie bylo matiego(przez co nie mial kto dowodzic na vencie i kazdy robil co mu sie podobalo), mialem freezy 5 sekundowe i kicka w srodku battle. 2 open battle niedaleko carlin, przegralismy go tylko i wylacznie z powodu malego sd combo, nasza gildia to w wiekszosci palki/knighty i TYLKO 6 magow potrafiacych walnac z sd 200+, gdybysmy mieli jeszcze paru sorcow roznieslibysmy was jak tylko bysmy chcieli. Wiem ze nie ma co gdybac, stalo sie co sie mialo stac, tymczasowo wygrywacie. Wojna sie jeszcze nie skonczyla wiec zobaczymy co bedzie dalej. GL |
Cytuj:
|
Cytuj:
po 1 nie mam po co mu się podlizywać nie liczę na to że dostane od niego p seta jak to jakieś dziecko parę stron wcześniej napisało...(mam więcej pieniążków w depo niż Ci sie może przyśnić) Nie przepadam za PANEM Adriankiem ale kurwa wy to tak przeżywacie... on robi swój klimacik w tej grze... posiada umiejętności... które wykorzystuje . Mówicie że uważa się za Boga pandorii... i słusznie bo gdyby nie on to teraz na pandorii grało by tylko glamour. Nic bez niego nie znaczycie x) I ty druidzie nic nie warty teraz, acc buyerze gdyby nie on nigdy byś nie wbił tego lvl`a x) Gra on jak gra robi co mu się podoba bo ma takie prawo. Kreuje taki a nie inny charakter w tej grze.. bo to tylko gra i może robić co chce. Więc japa kurwa |
Oj zdziwiłbyś się kto tu jest dziewczynką... Nick mam taki a nie inny bo nie miałem totalnego pomysłu a potrzebny był mi tylko na chwilę, że zostałem na dłużej to już inna sprawa zapewniam Cie... Ale lizodup to i tak jesteś...
PS. Ja mam nick damski ale nie pedalski jak Ty... PS2. Ładne zdjęcie z otsa w Avatarze... |
to masz fajnie skoro podajesz się za dziewczynę a tak na prawdę jesteś `chłopczykiem` jakiś kompleks? x)
a Outfit jest prawdziwy i pierdli mnie to co myślisz . Dziewczynko Elo |
Rzeczywiście dawno takiej rzeźni nie oglądałem, ale co teraz będzie dalej? wciąż wojny? Gratz dla Deprego za wytrwałość :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:55. |