![]() |
Cytuj:
|
Najlepszego.
|
pff to on jeszcze żyje ?;\
|
Cytuj:
|
Ta, Drom wcześniej był modem. Nie wiem czy wcześniej pisał jako zwykły użytkownik, ale wiem, że moda miał xP
Co do hierarchii wartości: -Bóg, -Honor -Ojczyzna, -Korektor, -Oxy, -Drom, MatKus Bosal, -supermodzi, -modzi, -support -śmiertelnicy, Tak bym to opisał :D |
@up:
I się wydało kto jest trójcą tego forum /me patrzy sobie na dopisek pod nickiem. |
Happy B-day to juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ale jak Cie nie zobacze z urodzinowa torebka to grrr :<:<
|
Dziękuje wszystkim za życzenia :)
Cytuj:
Dodam, że wielu użytkowników nie wie nawet, że jestem adminem, większość uważa, że jestem tym "kolesiem od pacców" ;) Co do "ważności" na forum to najważniejszy jesteś Ty, drogi użytkowniku, bez Ciebie nie byłoby tego forum, bez Ciebie moja firma by nie funkcjonowała, bez Ciebie nie byłoby tego tematu z życzeniami. Dlatego dziękuje każdemu z osobna i wszystkim na raz: Dziękuję, że tu jesteś i dajesz nam te wspaniałe możliwości :) I każdy kto będzie twierdził, że admin jest ważniejszy od użytkownika jest w strasznym błędzie. Wystarczy na to spojrzeć logicznie: bez użytkowników, nie ma czym administrować :) Co do niektórych ludzi to zastanawiam się ile nienawiści i zazdrości człowiek może zmieścić w swoim ciele, zanim ona rozerwie go od środka. Skoro uważasz, że to jest dobre dla Ciebie, to krocz dalej tą drogą, w końcu sam wiesz co jest najlepsze dla Ciebie :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:49. |