![]() |
Pewnie dostane ochrzan, ale coz, bywa.
Wedlug mnie troche za krotkie. Duzo za krotkie. W sumie samodzielnie napisales tylko co gdzie mozna sprzedac. No i za ile. A to troche za malo, by poradnik byl dobry. Poza tym w kolko powtarzasz o tych 70k/dzien.. Mozna zarobic, oczywiscie. Zaden problem. Dlugo siedzac... Brakuje mi po piewsze mapek. Skoro juz piszesz poradnik "jak zarobic w miescie minosow" to radzilabym skupic sie takze na samym miescie, opisac resp potworkow, gdzie jakie lvl moga chodzic etc.. A jesli jest poradnik - podac link i dodac obszerny komentarz. Poza tym. Skrzynki.. Skrzynki.. A gdzie one sa? Gdzies w miescie... Trzecia sprawa. Wymagany poziom. 70??... To troche przesada. O wiele mniejszy lvl sobie tam poradzi, bez problemu. Tylko trzeba umiec grac i znac swoja postac. Jak juz ktos wyzej napisal - budynki i uksztaltowanie terenu to ulatwia. Po co biegac za magiem, skoro on do nas moze spokojnie dobiec? Podobnie z archerem. Poza tym da sie je pojedynczo lurowac. Po czwarte... Wedlug mnie ten poradnik powinien sie nazywac "jak zarabiac rycerzem w miescie minosow". Brak jakichkolwiek informacji o innych profesjach... To na tyle, i licze, ze mnie az tak za ten komentarz nie ochrzanisz ;). |
hehe no kolon ladny poradnik napisales:p
pzdr! |
;]
Ladny Poradnik Ogulnie Ksztalcacy ;p:berserk:xDD
|
autor poradnika nie napisał, iż dla facc najlepszym sposobem jest robienie hotkeyów na dane itemki co zlociliśmy polecam hotkeye CTRL + F1, CTRL + F2 itd. Wtedy bierzesz taki parcel do bp i tylko sprawdzasz hotkeyami i piszesz do sprzedawcy, ja zbieram lota tylko do carlin i thais oraz kusze na fibule i robie 50 k w kasie legalnie dziennie na 60 lvl.
|
Cytuj:
|
:)
Świetny poradnik :cup::cup::cup::cup: daje 10/10 :):):)
|
ładny PORADNIK a poza tym jakby dał jak dojść Mintwallin to jaka by była zabawa z chodzeniem i szukaniem:cup:
Ogólnie Nice poradnik i jak wbije 70+lvl Sorc (o ile kiedyś wbije 70) to przetestuje 10/10 |
;)
W sumie dla początkowych graczy spoko poradnik. Wielki Peace Dla Ciebie Człowieku. Że wogóle chciało Ci się takie coś zrobić ;)
_________________________ PIEPRZYĆ ORTOGRAFIE!! xD xD |
Bardzo dobry poradnik . Byłem ostatnio na maintlawie 2,5k z kasy 3x taurus mace i tak z 12k z sprzedanego lota tak byłem z 2,3h najgorzej było lota selnąć ale jak ktoś ma łep to go skryje w dobrym miejscu i będzie po niego latał . Musiałem jedynie mana potion odkupić ale takto naprawde się opłaca zająć całe i expić ^^
|
Wychwytywanie błędów
Uwazam ze poradnik całkiem niezly nie znalazlem w nim zadnego bledu.
ale co z tym levelem ?? 70+ Ja tam chodzilem na 20 :baby: A co z tą mapa na koncu po drodze nie spotykamy zadnych potworów ?? Zupełnie nic 8o Chyba jednak nie ;( Ogólnie dobrze i jestem na TAK :cup: www.tibia.googlepages.com |
Fajny :) Bardzo sie przydał
|
a ja wam powiem tak dajcie jakąs inną mapke albo mi wytłumaczcie jak dojśc bo nie moge się wyznać ajkiec 3b,3f oco chodzi gdzie mam iśc?? proszę o szybkie odpowiedzi
|
ja tam expilem 20pall i pul bp manasków mi straczylo na godz niezły pomysł z parcelami napewno się przyda ale powiedz jakiego qesta trzeba wykonac plix czekam na odp
|
No poradnik niezly B) Tyle ze na mintwalin bez postmana nie ma sie co pchac, a jak sie ma postmana to ma sie i pacca, a z pacc sa duzo lepsze miejscowki ;)
|
poradnik dla wyzszych lvl 70+ ale spoko. Moj poradnik: jak zarabiac w mintwalin? - Rob lootbagi :cup: xD
|
Ekonomiczny poradnik :P 10/10
|
Lol ja dawalem rade swoim 41 sorcem xd i mowilem do markwina hi i nic ;p
dlatego nie wprowadzaj ludzi w blad.A reszta spoko. |
Cytuj:
|
mmm
Mówisz, że chciałeś uniknąć poskładania innych poradników. Ale dlaczego? Takie poskładanie byłoby o wiele bardziej praktyczne niż ten skrawek informacji. A dla mnie to z 70lvl też jest poronione. Mapka też słabo czytelna, te wszystkie 3f,h5,n1. :)
3/5. |
o wiele za krótko ... i trochę offtopic
Przede wszystkim brakuje mi tu mapy spawna z zaznaczonymi mino magami i archerami Mógłbyś zaproponować jakąś trasę po spawnie i taktykę jak brać potwory oddzielnie. Może jakiś filmik nawet? Strasznie mało jest o samym Mint, za to prawie pół poradnika o organizacji loota Pomysł niezły, wykonanie takie sobie |
Dobry poradnik ale mógłby być leprzy :(
|
Fajny poradnik ale mi się wydaje ze przesadziłeś z tym 70lvlem. Ja z kumplem ja 18 druid on 23 sork a czasami jeszcze 30 pal i fajnie było chociaż mi to się mało opłacało.
|
Wszystko fajnie, tylko ten poradnik jest raczej kierowany na knighta, bo palek raczej nie bedzie do bp loota zbierał, bo musi miec ta amunicje albo rsy. I teraz pytanie: jak palkiem takiego lootbaga zbierac?
|
Cytuj:
|
x.X co wy tak się czepiecie. Poradnik moim zdaniem dobry. Może z lvlem przesadzil bo z 35 można tam czyścić całego respa (razem z dragami -.- można zwastować pare potów ale itak się odrabia).
Widziałęm tutaj takie wypowiedzi z tymi lootbagami. Pomyślcie, jak facc na mintwalin ma wyciągnąć lootbaga?? Tam jest taka droga prosta bez żadnych drzew itp. Tam pod ziemią nie ma gdzie schować lootbaga. Jeszcze nie spotkałem się z taką osobą która po drodze nie zaczeła by za mną gonić kiedy pcham worek po ziemi. Bez postmana nie ma co robić tam bag lootów. Expie już dosyć długo na mnitwalin. I jest bardzo dużo miejsc gdzie można schować lootbagi xd. Też nie opłaca się wysyłać parcela co 10 min jak skonczy się cap. Lepiej schowac dużo loota, i wysłać więcej loota w jednym parcelu, niż stracić wszystkie parcele w 2h xd. Ja tam osobiście zbieram wszystko. Jak ktoś napisał "pieniądz nie śmierdzi!" Moja ocena poradniku 8.5/10 Pozdrawiam |
Fajny poradnik Tylko ma male niedociągnięcie Jak bym miał oceniać to dałbym ci 7,5/10.
|
loOl.
Co wy gadacie że trzeba uważać , tam jest masa ludzi.
Paść to szczyt głupoty albo lag na 30 archerach. |
Cytuj:
I znowu sie wypowiada 20 level który pewnie tam nigdy nie był i nigdy swojego poradnika nie miał OMFG. |
ehh
1.poradnik slaby 5/10 ....... z tego co wiem ja dziennie potrafię zarobić minimum 100k ^^ a nie 70k Palladynem a nie knightem
2. robie lotbagi i wychodzi mi na to mniej parceli 5-9 parceli na caly dzien starczają a nie cały bp. 3.Co do tej listy są małe wątpliwości ja zbieram wszystko, no może oprócz tych axow, helemetów niektórych. 4. A tak nawiasem mówiąc kaski Faccem tam nie zarobisz jeżeli nie masz postmana wykonanego wiec mógłbyś inaczej to sprecyzować. 5.Mapki nie twoje a zrobić je jest bardzo łatwo, a na miniosy mogą iść takie 15 palki i tez zarobią nawet taka dobra kaske 50k np. dziennie jeżeli maja postmana. edit. Exp jest nawet lepszy. oraz sa dragi niedaleko ^^ |
Mintwalin jest dla tych co im sie pacc skonczyl i sobie musza zarobic na nowego ;)))
|
Poradnik
Dobry poradnik. Screeny są, dobrze napisany. Moja ocena to 7/10 pozdro dla ciebie i rob nastepny poradnik:):)
|
1! he he he he
|
Mam pytanie! Bez postmana nie wysla z mintwalli parcela? I jesli nie to czy dociagne lootbaga do dp thais?? Dzieki za odp.
|
Bardzo ładny poradnik :)
Fajnie się czyta , na pewno dużo knightow i paladinow skorzysta i w tym ja :) @UP Jasne że sie nie da wysłać bez postmana. Da rade dociągnąć do dp ale rano jak mało osób raczej xd |
Sory, że odkopuję temat, ale stwierdziłam, że to mniejsze zło niż zakładanie nowego. Idę do Mintwallin jestem w miejscu, które jest na screenie nr 5 z mapa jak dojść. Nie da się wejść do zaznaczonej dziury. Która w takim razie jest właściwa?
|
swietny poradnik.
|
poradnik niczego sobie ;))
|
szkoda że teraz same boty...
|
Moim zdaniem jeśli ma się Postmana a akurat brak Pacca to nie ma lepszej możliwości zarobku na darmowym koncie ;)
|
bardzo dobry poradnik : )
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:07. |