![]() |
Cytuj:
@topic Dużo by taki dzieciak nie osiągnął, chyba że byś mu pomagał. W jego wieku to ja jeszcze na pegasusie zasuwałem :D W CS to on pewno za dużo fragów nie zgarniał i mogę się założyć,że po chwili mu się ta gra znudziła) |
Cytuj:
|
@up: Nie zgadzam się z Tobą.
|
No wiesz zalezy na jakim poziomie jestes w tibi bo ja np na 70levie musze byc gotowy ze ktos chce mnie zabic i wogule ja sadze ze to nie jest dobra gra dla tak młodego gracza dlatego udzielam sie waszego zdania narazie dostaje albo niejasne pytania albo dowcipy
|
Cytuj:
|
@up Po części podzielam twoje zdanie.
Tibia jest jak papierosy - z czasem zrozumiesz, że to syf. :) |
@topic: Fajna podpucha.
|
EEe... Kuzyn kumpla ma 5 lat. Sam wbił 20 level. Jakim cudem? 8o
|
Cytuj:
Jakim cudem? 8o |
Cytuj:
@Topik Tibia wymaga opanowania obsługi myszki i klawiatury na poziomie przeciętnym i czasu. Dlatego to nic nadzwyczajnego, że małe dzieci w nią bez problemu grają. |
Bo jak juz wczesniej wspomnialem, tibia to gra ktora nie wymaga zadnych zdolnosci manualnych ani intelektualnych a jedynie masy wolnego czasu wiec jak 4-latek ma czas grac po 8 godzin dziennie to tez wbije high level.
|
Daj jego name to mu wybiję grę ;D
A tak na serio, to i dobrze i źle że gra :D Zalety: +szybciej się zacznie uczyć +angielski +radzenie sobie Wady: -nauczy się trochę od "noob pl" -może się użależnić Wiec lepiej go pilnuj ;D Jak gra ;p Żeby nie siedział za dużo, bo skończy jak TY! Kiedy wybija 0:00 wchodzisz na kompa i siedzisz do 6:00 ;) |
Cytuj:
Na poziomie przeciętnym powiadasz? Ty chyba masz niewielkie pojęcie o grach komputerowych jesli dla ciebie tibia jest poziomem przeciętnym. Dla mnie w skali od 1 do 10 (gdzie 1 to pasjans) tibia wymaga zdolnosci na poziomie 2 na szynach. |
Cytuj:
|
Daj fotke xD
a tak serio to ciekawe kiedy odrkryje ,że istnieja inne potwory nish trolle ;o Dopuki nie padnie to bedzie grał, jak sądze ;P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Jest różnica w umiejętności opanowaniu klawiatury i myszki, a trudnosci gry. Wezmy takiego mojego dziadka - uczy sie dopiero komputerowac i dla niego wyszukać kursorem np. Mój komputer to pare sekund, podczas gdy przeciętny uzytkownik komputera robi to w ulamek sekundy. Ktos moze byc mistrzem swiata w szybkosci pisania, z zawiazanymi oczami rozpoznaje kazdy klawisz, zna polozenie kursora myszki a włączy jakiś symulator, strategię czy nawet Sapera i już po nim, bo sie po prostu nie zna. |
Do Autora:
Chroń go przed tą grą i przed Giertychem! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do tego 6-latka to ja bym mu odciął dostęp do Tibii bo na 100% nic dobrego z niego nie wyrośnie. Naprawde mało jest inteligentnych i normalnych ludzi grających w Tibię. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:42. |