![]() |
Łohohoohhohahaaiaihshiahiasihasihashisaih nie mogę !!!! Khy...Nie mogę mowić...<Puff>
|
@Kalasanty
Powiem jedno: Wymiatasz. |
Roxxxxxxor! Ale się ubawiłem!
|
ushshaha ale sie uśmiałem czytając te fake'i...
Wiatr rox! ...Banzai? xD |
Rąbać!!
Według mnie seria "Wiatr" jest najlepsza. Gabriel, śmiały paladyn walczący w obronie... dobra? Zła? 9/10 Bo zawsze jest jakiś minus. :Noobsonowie: Słabiutko. Pomyślałeś o... A napiszę na pw. 4/10 |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
@up Będę kontynuował tak długo dopóki z Wiatrem nie przeminie. Hmm... co do tego evul tematu z niedokończonymi fake'ami to mógłbym zrobić nowy aktualny poradnik zamiast tych dwóch. Tylko czy jest sens. |
Omg Double Post...
Nowe odcinki. Wiatr: Selekcja Noobsonowie: Noobsonowie: Zasługi Komentować... @down D'OH :/ poprawię to kiedyś. @Edit2 OmG! Poprawiłem!! |
Blad w noobsonach. Nie dla kizy tylko dla angel chyba.
A tak to spoko :P |
Łohohaihaihaihehihehoho!!! Wymiatasz xDD Tym razem nawet Noobsonowie smieszni byli :P.
|
hehe...Tobie sie pomysły [chyba] nigdy nie wyczerpią :D ^_^
1 raz Noobsonowie są śmieszni xD oceny nie daje bo i tak jest 10/10 =] |
Wiatr wymiata noobsonowie też!
ciasteczkowy potwór znaki xD ale wiat rządzi... ocena: 10\10 za wiatr 9-\10 za noobsonów! |
Wiatr:
9/10 za całokształt. nOObsonowie: 1/10 pomysł 5/10 wykonanie 5/10 dobre chęci. |
Hmm... pojawia się next odcinek, który ma odnośnik do filmu.
Wiatr: Lot Chyba najlepszy jaki zrobiłem wg mnie: Gwiazdy Drganie mocy Noobsonowie: Noobsonowie: Znowu mass log Next powinny być 3 września specjalnie na początek szkoły. @down Zmęczyłem się robieniem 60 obrazków na part. Przestało mnie to bawić. |
Podoba mi sie Wraszk... i cisza z gwiezdnych wojen ^^ ale i tak nice czasem fajnie jest se poogladac takie rzeczy 10/10 A tak w ogole bedziesz jeszcze robil LoD II ??
|
Ghahahahaha !!! Gwiazdy były chyba najlepsze xD ! 10/10 Ofc :P.
|
Sql... załamać się można patrząc co robi mój wychowawca...
Odcinki: Wiatr: Zło niekonieczne Noobsonowie: Noobsonowie: Szkoła Nie śmiać się, żałoba WiatrowoNoobsonowa. |
załamujesz mnie ;( tylko nie to nie tylko nie szkoła
całkiem fajnie z wiatrem, noonbsonowie troche słabiej |
Fake Wiatr 9/10 dlaczego sami faceci walczą z n00bami jak chcesz moge dac outek
Noobsonowie 7/10 nie przypadl mi pasek pt zycie http://img168.imageshack.us/img168/6720/fake9zd3.png otek do wiatru przykładowy |
Wiatr: Ogólnie 10/10
Noobsonowie: Ogólnie 10/10 Ta ocena za to, że oba fake'i są bardzo śmieszne i często aktualizowane. Co do tych odcinków to ten odcinek Wiatru słaby w porównaniu do innych, za to przy Noobsonach prawie z krzesła spadłem. Najlepsze było "Stać na wprost żeby nasze ataki były lepsze". |
Takiego fake'a jeszcze nie widziałem. Bardzo ładnie zrobiony, bez błędów, śmieszny. Oceniać nie będę, bo "się nie znam".
|
|
Odcinka "Mundurki" Nie zjarzyłem ale 2 tak ^^ 8/10 za 2 a za 1 hmmm..6? xD
|
Mrrrr...Może będę pierwszy..szybszy od Koper'ka ;]
KalasantyX Kiepsko sie czułem [broken finger,katar] a teraz lepiej sie czuje ;] Super 10/10 Mimo iż to Nabzanowie |
ciekawe ciekawe xD możesz robić więcej?
|
A wiatr? Gugu smutne, nobsony ssą ;<.
|
;(Buuu!!!! Dzidzia chce Wiater! Nupsonofie som gupi!
Mundurki były niezłe... Ale Dzidzia chce woatr!! 9/10 |
@up
To wyjdź na dwój!11 Nowe odcinki sponsorowane przez nikogo :/ jak zawsze: Wiatr: Kosmiczny wędrowiec Paliwo Alter Ego Noobsonowie: Noobsonowie: Słowa i słówka |
JA WOLĘ ŚWIAT PEŁEN ACEBAELÓW!
no bo to moja ulubiona postać w wiatr xD :P Jak zwykle swietne, ale noobsonowie zawsze będą gorsi o 20-30% noobzonowie-8\10 wiatr- Nie lataj po pijaku xD 9+\10 |
tak tak świat pełen mnie !!! będę rządzić xD 10/10 xD i świat będzie evul
a noobsonowie tacy sobie :P 6/10 |
Noobsonowie- 7/10
Ale Wiatr ?! Zarypisty xDD 1- 8/10 2- 10/10 3-9/10 o.0 ale ładnie wyszło xD |
Cytuj:
Może ten noob bedzie Władcą noobów?.....cos mi sie przypomina:] |
No, Kalasanty... ja dla odmiany cię skrytykuję. Niby wszystko fajnie, ale to jest nudne. Ciągle tylko nooby, nooby, nooby... jesteś cholernie monotematyczny. Wymyśl coś oryginalnego, a nie ciągle paru supa hiro walczących z plagą niebiesko-brązowych... lub coś podobnego. TO JEST NUDNE! Nie zrozum mnie źle, technicznie nie ma się czego czepić, ale już przez cztery fejki jedziesz na jednym pomyśle. Poza tym to o paladynie ("A ile masz dista?") już gdzieś widziałem...
@down Nie, widziałem to o diście, z bardzo podobnym tekstem. Tylko nie pamiętam gdzie. A Noobsonów i Wiatr liczę oddzielnie, bo to przecież dwa różne fake są. |
@up
Więc pierwsze o pallku. Pewnie chodzi o fake Gargoina gdzie było o mlvlu? Jeśli już to on zerżnął ode mnie a nie ja od niego. Dla sprostowania to trzeci mój fake (no chyba, że Noobsonów i Wiatr liczyć oddzielnie) o noobach. Hmm... ogółem masz rację chociaż tutaj niektóre odcinki w ogóle nie są związane z noobami. Baa... planuję coś nowego. Aa... nowe odcinki, możecie po mnie jechać jak nie zrobię do 20.09. @down Baa, ta era będzie zawsze ;], jeno czy obok dennych będą kroczyły fake'i owiane chwałą i czcią? |
Dobra w końcu trzeba skomentować no nie? xP Hmmm cóż można mówić
Zajebisty xD Twoje Fake o noob'ach są świetne =p aktualnie* najlepszy pasek. "Wiatr" mi się bardziej podoba chociaż odcinek Alter Ego mi nie przypadł do gustu. "Noobsonowie" też dobrzy ale wole humor "Wiatru" Pozdrawiam *W Erze tych Dennych Fake. |
Wiatr r0x!
Noobsonowie też są ok, ale coś mi w nich nie pasuje ;p 10/10, zdecydowanie ;) MORE MORE MORE!!1 |
@up
Rocznik jest dobry, ale ja się urodziłem w kwietniu :< podpis >: Argh :< Jako, że moją karteczkę, na której zapisałem wszystki pomysły z września zgubiłem, a te pomysły, które pamiętam nie chciało mi się teraz zrealizować a z drugiej strony chcialo mi się coś zrobić to wymyśliłem dwa jakieś takie owakie odcinki. Nie czepiajcie się, pomysł był dobry, ale wykonanie spaprałem <pewnie przez to, że łeb mnie boli>. Cieszcie się, że w ogóle coś dałem. Wiatr: Uwolnić rzekę Sny I wiecie co wam powiem -.- myślałem, że hosting załatwię raz dwa a tu taki muł... Hurt... A i Virusmaxi! Masz mi to skomentować za tego free comenta w NR ;| |
Bardzo ładne xD. Tylko ta fala trochę zbytnio równa.
:D |
Cytuj:
http://img141.imageshack.us/img141/8...rzblackgd9.png |
Buehehehehe oba paski zajebiste ^^ 10/10 o.0
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:22. |