Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Nerana-Zachowanie ludzi z Sexy Team (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144709)

DarkDancer 22-08-2007 05:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yebro (Post 1615980)
Myślisz ze masz 60 rp na thorii to nie jesteś noobem...?
Podaj name tp się okaże kto tak na prawde jest fitnes.

Nie no ty jesteś "fitnes" ubijasz afkerów albo walisz combo sd. Twoje pvp jest po prostu boskie nie ma co. Kozaku.

@Topic
No cóż tych z Sexy Team to mi po prostu szkoda. :p

SzuyA 22-08-2007 11:53

@up
milcz .. odpowiadaj z szacunkiem do starszych.

felek_xD 22-08-2007 12:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stoper61 (Post 1615594)
Każdy normalny człowiek by sie domyślił że chodziło o podanie prawdziwego przykładu.
a tak ps. felek ty z sexy teamu czy tylko liżesz im dupy bo maja duże lvle?

tak lize im dupy z tym ze ja pierdziele swiaty non-pvp ;X
poza tym jak mi udowodnisz ze to nie jest prawdziwy przyklad :>?

Fulcrum 22-08-2007 13:25

@Topic
Widać że nie widzą świata poza tibią

Non-pvp ehhh pewien noob na tym forum pisał non-pvp=no kill, no kill=no rule i to jest racja dlatego nie gram na non-pvp

Kyrfal 22-08-2007 14:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azzkaban (Post 1616538)
co to wogole jest te non-pvp? :confused:
pvp to jedna z niewielu atrakcji gier tego typu...
żal mi servów non-pvp :baby:

a mi żal twojego pisania żal" ktore modne bylo moze kiedy ktos uzyl tego 1-2 raz i twojej zjechanej opini na temat pvp. pvp jest fajne ale nie wtedy kiedy sobie expisz spokojnie a tu ci wchodzi ekipa i nagle pay or die za NIC!

Stoper61 22-08-2007 14:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez felek_xD (Post 1616351)
tak lize im dupy z tym ze ja pierdziele swiaty non-pvp ;X
poza tym jak mi udowodnisz ze to nie jest prawdziwy przyklad :>?

No cóż, udowodnić nie udowodnię, ale mam nadzieję ze ci co mnie znają wiedzą ze gość sobie nazmyślał, reszta mnie nie obchodzi ^^

Ziomal Dawidsol 22-08-2007 18:52

Jaaaaak ja nie nawidzeeee swiatow non-pvp!!!

@wrogowie sexy team
miejcie ich w dupie, nie dajcie soba pomiatac, blokujcie im respy, nie dajcie expic , lurujcie na nich etc. Nawet jak maja lepsze lvle, to ich mozgi sa na poziomie 8 latków buashaushu ;d own3d...

pzdro sexy team \/,, (^^)
noob pow3r , high voltage ziomy z przedszkola yoŁ!
kozaki jebane sie znalazly ;d
noobostwo trza tepic jak robaki

@down
keep going
Tak btw. zmien comment na tibia.com, bo mozesz dostac bana za bluzgi w nim zawarte :D

Michael91 22-08-2007 20:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ziomal Dawidsol (Post 1617080)

@wrogowie sexy team
miejcie ich w dupie, nie dajcie soba pomiatac, blokujcie im respy, nie dajcie expic , lurujcie na nich etc. Nawet jak maja lepsze lvle, to ich mozgi sa na poziomie 8 latków buashaushu ;d own3d...

Nie mam zamiaru się zniżac do ich poziomu :cup:

matrix62357 22-08-2007 21:24

Yeah, zawsze uważałem, ze Sexy Team to nooby... Gardzę takimi.
Niestety nie gram już w tą grę 2d... Nawet się cieszę...

PS. Nie grajcie na Neranie... "nubofnia" a nie serwer...

Master-Sarevok 22-08-2007 21:30

Zalosni ludzie.. na serio chyba na pvp nie grali, bo na dobrym pvp serwie, nie doczekali by sie nawet demona.. lol Nie mam pojecia jak to jest na non-pvp, ale na securze chyba jakies prawa byly, a za ich lamanie bany czy cus.. moze u was tez takie cos zrobic, ale jak mowilem.. nie wiem jak jest na non-pvp.. lul

matrix62357 22-08-2007 21:34

Nerana od kilku miesięcy schodzi na psy, zaczynając od 8 lvl 9 latka kończą na 100+ i noobstwem... Ja nie rozumiem, dlaczego wpier*** się na resp skoro już już kto jest...

Albo ostatnio akcja...Grupka nobow przylazła mi na spawn wyverna i czekając, aż bede bloczył (summonując DSa...). Dwa słowa dla Nerany:

Leczcie się ... :baby:

Djkwaku 22-08-2007 22:00

lol słyszałem coś tam o sexy team, ale nie sądziłem, że takie naby na nerance chodzą.

P.S.

i pomyśleć, że "Shareza" organizuje POI Questa gdzie 80 lvle płacą po 250 k - żeby to się nie okazało wielkim oszustwem :/

Rafayen 22-08-2007 22:24

Jak bym widział 3 zajebiste gildie na Uniterze sa tama sytuacja wiara na poziomie przedszkolaków...

X3R3 22-08-2007 23:54

O K*RWA! ALE NOOBY! ALE NOOOBYYYY!!! Jak dzieci z Carlin, albo z Cyclops lair pod thais xPP Jaa to bym ich lał ćwiekowanym pejczem na gołą dupę:evul:

Sola 23-08-2007 01:22

boshe co za dzieci NOE ja cie krece co za idioci omagad

00:04 Soulsinger [75]: bosman chyba nie slyszal o sexy teamie
00:04 Soulsinger [75]: xD
00:04 Socjopath Ego [93]: taa
00:04 Soulsinger [75]: do czego jestesmy zdolni

zal\sexy_team

00:06 Bosman Stoper [65]: ej
00:06 Bosman Stoper [65]: powiedz mi
00:07 Bosman Stoper [65]: czemu sie
00:07 Bosman Stoper [65]: w*******acie
00:07 Bosman Stoper [65]: na exp?

"00:07 Idiota [8]: Bo mamy krzywe ryje ?"

00:09 Socjopath Ego [93]: ciesz sie ze to nie pvp

już byś po piździe nie raz dostał

Zhukova 23-08-2007 04:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez dwel (Post 1614064)
00:28 Norvill [110]: jak nie wyjdziecie padacie

Temu pajacowi chyba ten kapiszon eskimosa za bardzo główkę przegrzał

zajebisty text ;D

Wedlug mnie filmik nie jest powodem do smiechu tylko to jest jedna wielka zenada jak oni sie zachowuja. Niech sprobuja zagrac na pvp to nie wyjda z dp ze strachu -.-

Leonio 23-08-2007 06:12

ach te non pvp

Ja myśle ,że na non pvp powinni grac ludzie dopiero zaczynający grę w tibie czyli
jak wszyscy wiemy newbie.W miarę zaawansowania gracz powinien zmieniać serwer na pvp bo nie powinnismy odbierac sobie przyjemnosci zabijania ,,nieprzyjemnych" dla nas graczy (zreszta na takim serwie nie można sie nudzić). Ten film można dać jako przykład dlaczego warto zmienić serwer i dołaczyc do tego inne powody gdyby zachowanie tych ,,super graczy" nie było wystarczającym powodem do unikniecia serwerów gdzie graja tego typu ludzie. Zresztą ja sam juz robie druida na berylii . I nie chce wybierac knighta jak wiekszosc graczy , która rozstaje sie z profesjami magicznymi dla paladynow i knightow . A w zimowym update pewnie znowu wroca do ,,starego dobrego sorca lub druida".Nie ,nie nie mówie , że knight to profesja zła ale mi skilowac sie nie chce. Zreszta nawet mi sie opłaci wasza zmiana i nie tylko mi bo wszystkim druidom i magom bo pomyslcie ile uhow i sd bedziecie musieli kupowac ,a dla takiego sorca czy druta to czysty zysk.Ale sory za zboczenie z tematu NIE GRAJCIE NA NON PVP BO TO GOWNO I ZACZYNA CUCHNOC CORAZ GORZEJ!!!X(X(

Ach pamietam jak Nerana niedawno powstała
Jak zaj******e ceny na początku zawyżała
Jej początek ,wzlot,upadek i pierwszych kumpli nowych
A teraz blocki,boty,spamy i wszedzie same nooby
Kiedyś dobrze na niej wszystkim było ,a teraz jest jak w chlewie
Ach kochana Nerano poj****y serwer z ciebie
Zresztą taka sama jestes jak każdy non pvp
I gdy słysze te ,,non" to rzygać mi się chce!

.Nec. 23-08-2007 06:51

Nie można wszytkich non pvp wrzucac do jednego worka ;]

A co do Sexy Team to jebać ich (prosze o warma), zazdroszcze wam waszego zaczarowanego świata w ktorym tibia bogiem.

Hail seksi tim jesteście eful młoczni.

X3R3 23-08-2007 10:02

Cóż za żałosne pajace! Na prawdę! Przynosicie hańbę Polakom. Robicie nam złą opinię wśród BR. W*******anie się na respa, to główne zajęcie dzieci Carlin. Wy macie koło 100lvli i noobicie bardziej, niż nie jeden polski noobek. BA! Wy jesteście polskimi noobkami. Żal mi was... Beszczelne psy!

@down
http://img401.imageshack.us/img401/3...045b15dmo4.jpg

Herb 23-08-2007 12:26

@up
nie posraj sie xd

Lord Brom 31-08-2007 10:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ziomal Dawidsol (Post 1617080)

@wrogowie sexy team

@down
keep going
Tak btw. zmien comment na tibia.com, bo mozesz dostac bana za bluzgi w nim zawarte :D

Bump..

:)

Jednym słowem Sexy Team- zal...szkoda klawiatury na tych zjebów..

Lord Brom 31-08-2007 10:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sola (Post 1617934)
boshe co za dzieci NOE ja cie krece co za idioci omagad

00:04 Soulsinger [75]: bosman chyba nie slyszal o sexy teamie
00:04 Soulsinger [75]: xD
00:04 Socjopath Ego [93]: taa
00:04 Soulsinger [75]: do czego jestesmy zdolni

zal\sexy_team

00:06 Bosman Stoper [65]: ej
00:06 Bosman Stoper [65]: powiedz mi
00:07 Bosman Stoper [65]: czemu sie
00:07 Bosman Stoper [65]: w*******acie
00:07 Bosman Stoper [65]: na exp?

"00:07 Idiota [8]: Bo mamy krzywe ryje ?"

00:09 Socjopath Ego [93]: ciesz sie ze to nie pvp

już byś po piździe nie raz dostał

@Socjopath Ego ZAPRASZAM na test serwer zimowy. Tam bedzie pvp i bedziesz mógł swoich 'charem' sie popisać umiejętnościami.
Jesli będziesz to ja nagram ekipe od siebie i taki wpierdol ci spuszcze ze bedziesz stał ciągle w dp albo temple. :)

I co kozakujesz? Jesli taki chojrak, to zapraszam również na Pythere.
tam tez moge ci ostro wpier*** spuścic

Aldruhn of Aldora 01-09-2007 00:33

To do zobaczenia na Tescie, jak bedzie ogolny to spodziewaj sie aldory furory i danubi pajacu. Jak tylko swiaty od M w góre to i tak spisz
;)
See you.
Norvill & Socjo :*

Ok'rzes 01-09-2007 01:00

Jezu jakie naaby...żall.... :(

Upierz 01-09-2007 02:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Brom (Post 1632446)
I co kozakujesz?

Made my day ( :

@Filmik - Grając na nPvP trza być przygotowanym na takie sytuacje. Jeśli już naprawdę chcecie grać na Noob-PvP to najwyższy czas zająć się tępieniem noobstwa.

Tensz-in 01-09-2007 02:23

Nie ma to jak wozonko na non-pvp, a co xddd Ten 100+ w norsemanie na pvp by gryzl glebe pewnie juz zanim by z rooka wyszedl... Jedynie ten kolo na "V" sie ladnie zachowal, szkoda ze gra na non-pvp bo na pvp napewno osiagnal by wiecej niz reszta kasztanow z jego pr0 ivul timu.

Psycho-Tata 01-09-2007 03:19

Dlaczego u mnie w miescie tak ludzie nie cwaniacza... blagam niech taki sie znajdzie... jak mu pizgne to go kurwa zabije xDDDD Norvil skad jestes czy jak tobie tam?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:15.