![]() |
heh
Yooshi myslalem ze ty jakis kafar jestes :)
BTW Lubicie sie tak fotkami wymieniac? Kreci was to? :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po2 Chciałem zauważyć, że fotki na photobucketa iridi dali też twoi IDOLE z DD m.in.: Helun, Laubau.:baby: Po3 Nie moja wina, że twoja morda przypomina mielone ( miej żal do rodziców).:( signed: Usar |
|
Cytuj:
|
Sami panowie? O lol. ;p
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
@up
Nie chodzi o to że wole dziewczyny. Ja sama jestem dziewczyna i się dziwie że tu żadnej nie ma... ^^ |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
|
Cytuj:
@MasssssssiorrrrrroO! Ale dupcia z Ciebie <3 B) @Eve no właśnie to wrzuć swoje i po kłopocie aYe? signed: Usar |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
|
|
Cytuj:
Ja kojarze cos:) |
Ja kojaże Diamencia :P Starówka rlz
|
Hello again!
Troche mnie tu nie było ale zajęta byłam. Wszystko już załatwione więc wróciłam. @VV Ja to nie ty że się wstydze siebie... Jak już bedzie foto to dam pośmiejecie się :p Btw. ja już mam koleżanki :baby: i nie potrzebuje żebys mi szukał... @Diamencik Hello ;> Widziałam już te fotki xD |
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Eve wrzuć mu to zdjęcie i będzie spokój, a poza tym nie bierz go na poważnie w końcu 3/4 tego co pisze to ironia, albo raczej groteska xD.
signed: Usar |
Eve długo na Twoje zdjęcie czekać będę?? ;>
|
Cytuj:
|
No w sumie to nie xD
Wiem, że pisze ironią ale nie odmówie sobie udzielania takich komentarzy xD |
Rehost bLz
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Znikam stad.
|
Jaka uśmiechnięta xD
|
Osobiste pytanie ile masz lat? ;>.
@Yoosi
A no trzeba sie uśmiechać ;] @Arthas The Keeper Za 5 dni beda moje 17 urodzinki xD A czemu wnikasz? ;> |
Bo dawałem ci 15 i po prostu musiałem zweryfikować info.;)
Chyba się zakochałem, co ja teraz zrobię, zamiast nolifować w Tibii i spamować po forach będę ciągle myślał o jakiś laskach, nie no X(X(X(:o:(:confused:
Wasz szczerze, Shane ~ |
to teraz ja :p
http://img406.imageshack.us/img406/3918/057ih9.jpg http://img406.imageshack.us/img406/8755/041ow3.jpg to jest z sylwestra ;d |
Cytuj:
PS. Zajmij się czymś innym żeby nie było >.> No to kiedy kolejna walka btw?? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:16. |