![]() |
Fajne filmiki :D i fajne teksty lubie oglądać takie coś ,ale najlepsza scenka była z 'czekajcie mam laga' hueheueheuehueheueheu
|
lol... żałosne... n/c i nikt teraz nie zaprzeczy ^.- że tibia to niektórym uderza
do głowy ... ŻAL ! .. zresztą tylko Polacy mają takie pomysły ^.- .. |
Cytuj:
@down mowilem o tym jak on wyzywa kraj w ktorym mieszkam ja i moja rodzina, ty lepiej odwiedz lekarza i lecz sie na nogi bo na glowe juz za pozno tak btw. to sie nie wypowiadaj na tematy narodowe smieciu skoro nie masz o nich zielonego pojecia. gram w to dlugo i zdazylem zauwazyc pewne prawidlowosci, a to ze nie potrafisz zobaczyc tego ze rodak rodaka okrada w kazdej narodowosci to jest twoj problem. pojmij to ze nie widzisz tego bo mowia w innych jezykach, a to ze widzisz najwiecej polakow to dlatego ze ich najwiecej gra |
up ~ rozjebałeś mnie hahaha : D ia ty moze masz "zielone pojęcie" kto jest śmieciem tutaj ? :> i wiekszość Polaków którzy grają w tibie używają botów, tak jak ty więc sobie daruj
Kyrfal? heheh żałosne to jest ^^ jeśli Tobie się takie yhmm.. żarty podobają to naprawde :P odwiedź lekarza, a pozatym co Ty mieszasz kraje do tibi ? pewnie uważasz że wszyscy z Brazyli gracze to nooby nie ? i że Polska jest the best ? ^.- prawie jak wszyscy Polacy ^.- bo tak właśnie sądzą ... Dać inny przykład ? polak polaka ujebie w tibi :) za głupi p-armor ^^ a taki szwed szweda ? nigdy będą woleli ubić takiego sobie nooba z Polski ? ^.- |
Cytuj:
topic@ filmik 1 zajebisty (jestes najedzony xD) filmik 2 taki gorszy troche (you lose 59 hp by orszabaal xDDDD) 3 ogladam |
@aloth death 17
sorki ale to ty masz niedowala mozgu bo pisalismy ze to parodia i my mamy wszystko na miejscu we lbie i chcemy uswiadomic innym (takim jak ty) w co sie bawia, bo juz powoli konczymy z tibia |
Ja spamuje? A kto x razy napisał "to parodia!"? Zastanów się napierw co mówisz. Wątpię, czy ktoś wziąłby to za parodie >.> Jak się chce osiągnąć jakiś cel i nie słuchać tyle krytyki to się do czegoś przykłada...
|
2x up ? L O L ile ty masz lat dzieciaku? ja tylko wypowiedziałem swoje zdanie i nadal UWAŻAM te filmy za ŻAŁOSNE !
Down! ZGADZAM SIĘ :) i popieram |
Za takie filmy powinni banować, normalnie domowe przedszkole albo 5,10,15 ROTFL
|
Cytuj:
Dobrze ze chociaz tego tibia was nauczyla ze light to swiatlo. Ps. popieram przedmowce ;s |
:o
:o Blak najt się zataczał ze śmiechu ;D W ogóle to oni myśleli że rozpoznawanie mowy Tibia ma wbudowane czy jak? xD No mogłoby być bardziej realistyczne, jakieś wiecie, strzelanie z kuszy, rzucanie kamieniami (sdkami) w bk xD Powinno być "Wyczytałem że klucz jest w skrzynce na south od nas, znaczy się chyba na północ nie?" A, no i nie widze tam exhausta :( Ciągle "sd, sd, sd"! Ale na końcu "Kombo, oberwał kombo" mnie rozłożyło :D A w ogóle nie żeby coś ale ile oni mieli lat? ^^ tyle co leweli? W drugim filmie jak było haj tikuanda jes mogłeś dodać jakiś fajny rozbłysk światła jak w tibii, można to łatwo zrobić w adobe premiere "Będziemy mieli na uhyyyyyy" :x Ogółem podoba mi się :) |
Jak wszystkie trzy części oglądałem i słyszałem "SD!! UHAM CIE!! MANAS"
to aż mnie skręcało... Te machanie brońmi bez sensu, mogliście jakąś nute "realizmu" dodać ale dobra >,,> Shit jak niewiem, jak ktoś bedzie chcioal zagrać w tibie i zobaczy wasz filmik to już mu sie odechce btw. niewiele rzeczy było wizualnie z tibią związane. |
Cytuj:
|
@Zhukova
najwieksza pomylko tibii wiem ze z utevo luxa nikomu nic nie zrobisz pytalismy zioma po co wali swiatlo a on: to zabiera podobno duzo HP" żal.pl hmmm... troche to dziwne, bo niektorzy pisa zalosne a niektorzy zajebiste. niektorzy mysla ,,idioci", niektorzy ,,tarzalem sie ze smiechu". slucham i tego, i tego, i denerwuje mnie, jesli 13-latek pisze o nas dzieci, kuzwa. mam juz troche tego we lbie i mam wszystko gdzies oleje was wszystkich ktorzy pisza o nas debile i tyle. debilem jest ten, ktory nie moze docenic tego, co chcialoby i rozsmieszylo polowe uzytkownikow z tego posta. milego ogladania. |
Ehhh... A pisałeś, że słowa krytyki też weźmiesz do siebie >.>
|
No nie zaje**te, najfajniejszy ten koles co mowil ''utewo luks, utewo luks''
:] |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
aaa rozumiem! to na zachete xD |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
pardzioch30001 czy Ty naprawdę oczekujesz od ludzi żeby napisali "JAKI JESTEŚ ZAJEBISTY SUPER FILMIKI ROBISZ". ? Człowieku tymi bzdurnymi filmikami udowodniłeś że nie masz równo pod sufitem, normalni ludzie nie robią czegoś takiego.
|
|
Dla mnie wyjebiaste miło się oglądało :D
|
film bez sensu ;/ Lepiej nic nie zrobic niz tak sie zblaznic
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
przyczepianie sie do czegos wygladu jesli ma opóźniony rozwój fizyczny (nawet iz wiemy ze oni nie mają) bądź do jakiegokolwiek upośledzenia fizycznego/psychicznego jest czystym chamstwem, no ale widac tego nie zrozumiesz skoro piszesz takie rzeczy. ja za to co zacytowałem odpowiem tak- jak kogos z twojej rodziny dotknie tragedia napisz mi na priv, obiecuje ze zgole se czache, ubiore sie jak ty na codzien (czyli ala pedał) i zaczne wyzywac twoja rodzine od szmat, pasi? btw. zapewne dostane bana/warna albo zostane zbluzgany przez elite forum i twoich kolegow, ale naprawde czasem trzeba pokazac co sie mysli o pewnych zachowaniach tu nawet nie chodzi o obrone autora i jego filmikow tylko o pewne zasady |
Cytuj:
Cytuj:
BTW: to do mnie bylo w ogole? |
Cytuj:
@Gelt @Kogutt @AlortDeath17 @Agroki @dukos @Dark Brozyn @fundak @Piotrek Marycha ja nigdy do nikogo nie napisalem niedorozwoj albo ze jest debilem. troche to wy z siebie zrobiliscie idiotow. idiota jest ten, ktory bez zaczepki przezywa innych. i co? jestesmy calkiem sprawni umyslowo. srednie? od:5.00 do 4.7 i co? kto tu jest debilem? przestancie tak sie zachowywac. i nie mowcie ze nie przyjmuje krytyki. bo przyjmuje. ale nie przyjmuje WYZWISK. dobra. ten kto powiedzial do mnie debil: ,,twoja stara to kopara, ma ryj jak niedorozwoj, a gdyby twoj stary wzial sie za prace a nie wpieprzac do geby kolejny puszki piwa to mialby bardziej pofaldowany mozg. twoja siora to mamut ma wlosy spod pachy na glowie, twoj brat to powal chodzi z lysa pala i kupuje ciagle nowe baseballe, a ty jestes fanem tokio hotel i gejem a twoje ulubione zdanie to: jestescie debilami." i co? kwita? |
W pierwszej klasie podstawowej też miałem średnią 5.0
|
zalowe :D ale cos tym jest ;d
|
Cytuj:
2. a to zeby cie wnerwic ^^ 3. nom |
Cytuj:
Co do filmikow... dla mnie zalosne :P |
Ja nie wiem, czy mam sie śmiać, czy płakać... : P
Żal mi tylko tych ludzi, którzy wyzywają autorów filmu. Nie podoba się Wam ok, nie trafia do Was ich poczycie humoru, ok, ale nie trzeba od razu wyzywać od niedorozwojów itp. Przynajmniej nie siedzą w domu i nie grają w tibie tylko wyjdą pośmiać się dla funu ;p. |
@Pardzioch30001
W tym momencie oczekuje przeprosin, bo nie wyzywałem ani Ciebie, ani Twoich kolegów. Wyrażałem swoje zdanie na temat filmu a nie autorów. Po co ciągle siedzimy? Chociażby po to, by upomnieć takiego kogoś jak Ty, by nie rzucał wyzwisk bez powodu >.> @Imm0rtal Teksty składają się na treść :P |
Eeee, sam nie wiem co napisać ;s, film pod względem formy całkiem fajnie zrobiony, np.statek do tiquandy :p, stroje, teksty, no całkiem, całkiem...ale pod względem treści...no cóż, biorąc pod uwagę tę całą nagonkę na Tibie, to GZ dla was za odwagę, trochę to obciachowe, jak discopolo :p. Aha, pozdro dla tego 17 latka, mam nadzieję, że dziewczyny nie będą się z niego brechtać xD, ja bym się zjarał ze wstydu ;D
|
Cytuj:
A tak na temat to wskaż mi chociaż jednego posta,w którym nazwałbym cię debilem, idiotą itp. Idioto ;) |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Nie chcę tutaj stawać po jednej czy po drugiej stronie, jednak poziom tego tematu jest tak drastycznie niski, że proponuje zawieszenie broni dla wszystkich stron. |
...
Żałosne... ani razu się nie zaśmiałem. Sorry ale denerwują mnie takie dzieci.
|
:baby::baby::baby:
Polewka [ale z glupoty tworcy] :p |
A dziewczyne ktos z was ma???? :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:33. |