Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Grafiki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=37)
-   -   Wielki Konkurs Graficzny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=145837)

Extermis 02-09-2007 11:00

jak amsz ogranicone umiejetnosci no to powodzenia w radzeniu sobei w zyciu... nei wiem po kiego w takim razie sie wypowiadasz ? o.0

kiedys oferowala napis "artist" pod nickiem i prestiz a teraz znaczka juz nie ma ale uwierz mi ze oferuje inne rzeczy.

i NIE pisz boshe... co za przykrosci.. -_-

OnlyShadow 02-09-2007 11:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ratafi (Post 1635867)
btw.
Według mnie wasza elitarna grupa artystów nic nie oferuje oprócz nazwy....

A co byś chciał? Wynagrodzenie?

Ratafi 02-09-2007 11:16

@Extermis
Chodziło mi o fakt że nie opanowałem jeszcze w pełni photoshopa....

@OnlyShadow
Chodziło mi o jakieś konkursy w grupie, warsztatki np video kamera i wszyscy coś rysuja itd ... wspólne prace o to mi chodziło .... nie o jakieś wynagrodzenie
miła atmosfera i wspołpraca o to co powinniście oferować ^^

i może stwórzcie trochę bardziej elitarną grupkę : )
mianowicie najlepszych artystów bo z tego co widziałem to grupa średnich albo o jeden szczebelek wyżej ; d ew pro wyjątki

Drakon 02-09-2007 12:08

Z tego co ja widze to ty umiesz tylko komentować i krytykować innych, a sam sobą niczego nie reprezentujesz, kiedy już sie powie żebyś pokazał co umiesz wykręcasz sie że nie znas sie dobrze na photoshopie. Ale to nie jest temat do oczerniania się na wzajem, więc skończmy już z tym.
Wdług mnie prace takich osób jak Matiiii czy Kuraj są całkiem nie złe i reprezentatywne.
A tak swoją drogą, nie jestem za takimi żeczami jak spotkania przez kamerki internetowe, wole by osoby z którymi współpracuję zostawały anonimowe, znajomość w realnym zeciu potrafi wiele zmieniać.

Ratafi 02-09-2007 12:15

ee kamerka internetowa na prace którą rysujesz bierzesz kartke rysisz i gadasz z kimś kto się lepiej zna co źle robisz jak powinieneś ołówek trzymać itd....
Apropos robie prace jedynie dla siebie i tylko dla siebie nie potrzebuje udowadniać własnych umiejętności robiąc prace na zamówienie...

@down
Tak dla zabawy... ; d poprostu chce aby ktoś je skrytykował ^^ wole wiedzieć co spie......

9-NINE 02-09-2007 12:30

Rysowanie na zamówienie nie jest udowadnianiem swoich umiejętności tylko ich sprawdzeniem, imo.
I swoja droga, piszesz ze-
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ratafi (Post 1636059)
robie prace jedynie dla siebie i tylko dla siebie

-czemu wiec wstawiasz swoje prace na forum?

matiiii 02-09-2007 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Drakon (Post 1636044)
Wdług mnie prace takich osób jak Matiiii czy Kuraj są całkiem nie złe i reprezentatywne.

Dzięki. :)

@Ratafi
Jak chcesz wprowadzić zmiany zapraszamy do grupy, zmiany są konieczne tak samo jak pomysły, więc zapraszamy, może twoje przyjście zmobilizuje nas wszystkich do pracy, może staniemy się bardziej elitarni niż jesteśmy, przecież sam gadasz, a nic nie robisz i to jest właśnie najgorsze, zapraszamy ciebie z twoimi pomysłami. ;)

@down
Myślisz, że ja w roku szkolnym będę miał czas żeby otworzyć PS'a? Nawet w weekendy mi go zabraknie. :P Chyba, że będzie plan dobry, ale wątpie. Nawet te soboty i niedziel, wbijaj do nas. ;)

Ratafi 02-09-2007 13:17

Z chęcią bym dołączył ale w rok szkolny komputer z internetem mam jedynie w soboty i niedziele.....

3 gim trzeeba się starać skoro chce się iść do najlepszego liceum w mieście
@
Jeżeli coś ;

napisz na gg 992296

Pan i Wladca 02-09-2007 14:07

Jeszcze wcześniej pisałeś, że w grupie powinni sie znaleźć tylko najlepsi "elita" wręcz się o to wykłucałeś ale ty z chęcia bys dołaczył z tymi swoimi bublami i jeszcze jakie tłumaczenie, że kompa nie bedzie miał, aż mi się nie chce komentować poprzednich wypowiedzi. Przestań zadzierać nosa i może lepiej zacznij się uczyć bo cię ominie "najlepsze liceum w mieście"....

Extermis 02-09-2007 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ratafi (Post 1636059)
ee kamerka internetowa na prace którą rysujesz bierzesz kartke rysisz i gadasz z kimś kto się lepiej zna co źle robisz jak powinieneś ołówek trzymać itd....
Apropos robie prace jedynie dla siebie i tylko dla siebie nie potrzebuje udowadniać własnych umiejętności robiąc prace na zamówienie...

jak trzymac olowek? rotflmao
jasne ze nie potrzebuejsz udowadniac swoich umiejetnosci to tak jak facet nei musi udowadniac ze jest kobieto bo nia nie jest. -_-

Cytuj:

Z chęcią bym dołączył
z checia moze tak z umiejetnosciami za to nie sadze

ale zesmy offtopa zrobili =p

OnlyShadow 04-09-2007 16:15

Zostały 4 dni. Jesli nie bedzie wiecej zgloszen, to moze sie okazac, ze nici z nagród -.-

Rater 04-09-2007 16:37

Jestem ciekaw czy to lenistwo ludzi, czy może aż tak bardzo nie lubią MTA O.o

Dark Sven 05-09-2007 23:11

Ludzie, nie wszyscy na raz.

Descartes 05-09-2007 23:49

Ja już mam 2 prace, z których możnaby coś zrobić. Jednak nie w takiej formie jak są teraz, ale jak już mówiłem - najważniejszy jest pomysł, o wykonaniu będziemy dyskutować po konkursie.

OnlyShadow 08-09-2007 16:37

Termin został przedłużony do 16 września. Zachęcam do oddawania prac.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:51.