Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Jaki typ serwera wybrać? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=146721)

Radeko25 07-09-2007 22:35

@up To na e-pvp można zabijać się na rooku?

~>Salmon<~ 07-09-2007 23:09

Cytuj:

To na e-pvp można zabijać się na rooku?
Oczywiście, że można , podobnie jak można zabijać się w depo i temple.
Ironia :~)

@down
Cytuj:

Kocham was
:*

Cytuj:

dawac mi tu exura gran dla knighta
Tja =)...

Rafx 07-09-2007 23:51

@up To na e-pvp można zabijać się na rooku?
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ~>Salmon<~ (Post 1643297)
Oczywiście, że można , podobnie jak można zabijać się w depo i temple.
Ironia :~)

Kocham was!!

Lepiej byscie wszyscy glosowali a nie gadali czy lepsze pvp czy non pvp.
Rozchodzi sie jaki typ servera wybrac, czy dodac jakies zmiany a nie czy non pvp sux.

Nawiazujac do tematu oczywiscie ze normalny pvp rox, mogli by tylko zmienic straty, expa, skilli po dedzie:
Na kazdego typu serverach powinny byc zmniejszone straty expa, skilli, mlvlu po dedzie z reki potwora. Tylko na pvp powinien zostac spadek taki jaki jest teraz pod warunkiem jednak, iz zginie sie z reki czlowieka. (nie ma ze boli :P,wkoncu pvp rox, teraz jeszcze bardziej). Jeszcze fajniej by bylo gdyby dotyczylo to glownie wojen, (wymyslony zostalby system wywolywania wojen) i wtedy kazdy ginacy tracil by expa jak traci sie teraz.

PS.Tak naprawde nie rozchodzi sie czy bedzie jakies nowe pvp czy nie, dawac mi tu exura gran dla knighta i ok:)

Smichael 08-09-2007 13:15

no jasne ze na PVP-e nie mozna zabijac na rooku i w templu chyba kogos ładnie pogieło albo jest noobem na maxa x) niech nic juz nie mieszaja z tymi serwami bo to juz jest i tak smiech na sali

Vyohman 08-09-2007 16:33

Może by tak światy non-pvp i pvp-enfo tylko dla pacc? :)

SirPawi 08-09-2007 17:40

Non-pvp

Ja tam gram na non-pvp i mi jest dobrze.... :cup: Nie ma pk i jest bardzo miłe jeśli sobie chcesz poskillowac w SPOKOJU ale niestety jest !!!!!Dużo Noobów!!!!! X(którzy po prostu są chamscy i bija nam potworki... (Chciało by się zabic) ale zawsze pozostają inne metody :> pozbycia sie nieprzepowiadanego Polaka (gram na celscie i jest większość polaków) A polscy gracze są CHAMSCY, nie wszyscy ale są!!!! (Sorry). Wracają do rzeczy druidzi najbardziej korzystają z tego a paladyni tracą :> Cóż tak to już jest :>

Ps. naprawdę można zabijać na pvp-en na rooku? 8o

Duch Niespokojny 08-09-2007 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SirPawi (Post 1644311)
Ps. naprawdę można zabijać na pvp-en na rooku? 8o

Nie
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nimir (Post 1641685)
Ja uznaje za prawdziwych graczy tylko tych z Pvp i Pvp-Enf

O rety. Jak ja z tym będę żył?

KromeX 08-09-2007 21:16

Wole PVP bo możesz powiedzieć na expowisku 'Leave or died' i juz po sprawie :PP PVP - enforced to lipa =\ wychodzisz z depo ded idziesz poexpic ded i tak dalej a non pvp tez lipa beda ci zabijac potworki i nie mozesz sobie powiedziec Leave Man =\ PVP RLLZ :P

Lasooch 08-09-2007 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KromeX (Post 1644606)
PVP - enforced to lipa =\ wychodzisz z depo ded idziesz poexpic ded i tak dalej

Lmao! .

Tanivupo 09-09-2007 09:16

o.o

Niech zrobia Non-pvp i PVP... xd ja osobiscie wole PVP bo lubie czasem dac komus w pi*** xD a niektore osoby wola spokojna gre na serverach Non-PVP... ;p

gienkos 09-09-2007 09:18

Wtrącając swoje 3 grosze chciałbym powiedziec ze CipSoft powinien dodac co pewnie jest niemożliwe serwer z clientem 7,2 - 7,6. A czemu ? Bo ta tibia która jest aktualnie jest DO D**Y kazdy moze wbijac szybko lvl co kiedys nie było takiej mozliwosci np. sorcem. Tak samo z PvP klikajac klawisz F1 strzelasz z SD itp co kiedys mozliwosci takiej nie było i to było własnie piekne w tej grze :] Myśle że jakby taki serwer powstał to wszyscy co grali w czasach "lepszej" tibii przeniesli by sie na ten server :)

OtherThanAll 09-09-2007 12:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Farr (Post 1642864)
Pvp - żal banda debili z h-lvlami bije tych którzy przebijają się przez lvle 60-70 i tłumaczą sie " On niema protektora " , " I dont have cash " itp itd ;] więc żal dla nich niedziwie sie że większość ludzi gra na n-pvp bo tam niema wojen i żaden pojeb cie nieubije za to że masz brzydki outfit , zbyt duży lvl , jesteś w złej gildii czy masz za dużo kaski ;]

Wiec jak bys gral na pvp i by Cie ktos zabil nie chcialbym wiedziec co bys zrobil ze swoja mama. Czlowieku to jest tylko gra, a zabicie innego gracza to czysta przyjemnosc. A dla takich noobkow z n-pvp jak ty liczy sie tylko lv lvl lv lv skille lv, dla mnie jest to strasznie zalosne. I jezeli twierdzisz ze na pvp pada sie za outfit to jestes w bledzie, duzym bledzie. Wiec wyjdz stad, i wracaj na swoja zalosna harmonie wbijac lv. KThxBye

gienkos 09-09-2007 13:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SirPawi (Post 1644311)
Ja tam gram na non-pvp i mi jest dobrze.... :cup: ale niestety jest !!!!!Dużo Noobów!!!!!

Jak jestes taki mądry i wyzywasz od noobow to powiedz co wogle oznacza słowo NOOB :]

Lasooch 09-09-2007 16:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gienkos (Post 1645370)
Jak jestes taki mądry i wyzywasz od noobow to powiedz co wogle oznacza słowo NOOB :]

A jak Ty jesteś taki mądry to powiedz co oznacza 'wogle'.

Michnik of Celesta 09-09-2007 20:03

Cytuj:

Ja uznaje za prawdziwych graczy tylko tych z Pvp i Pvp-Enf

I ty niby jesteś tym prawdziwym graczem ? Żal.pl , pro z ciebie taki jak z kwadratu koło.

Reszta z No-Pvp to Noob'y!!
Cytuj:

Co to za przyjemność grać na servie gdzie nie zabijesz jakiegos wk**********o cie Noob'a:)
Albo z nudy zabić pare osób8o

Ta ty tym swoim 11 palkiem na pewno kogos zabijesz muahaah. Chyba że jakiegoś 8 lvla ale co to za satysfakcja...

Cytuj:

Pvp Rox!
No-Pvp Noob's!

Zmienisz zdanie jak cię dorwie jakiś pk , dziecko. Teraz lepiej wyjdź i nie trzaskaj drzwami byś się dalej nie ośmieszał...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OtherThanAll (Post 1645311)
Wiec jak bys gral na pvp i by Cie ktos zabil nie chcialbym wiedziec co bys zrobil ze swoja mama. Czlowieku to jest tylko gra, a zabicie innego gracza to czysta przyjemnosc. A dla takich noobkow z n-pvp jak ty liczy sie tylko lv lvl lv lv skille lv, dla mnie jest to strasznie zalosne. I jezeli twierdzisz ze na pvp pada sie za outfit to jestes w bledzie, duzym bledzie. Wiec wyjdz stad, i wracaj na swoja zalosna harmonie wbijac lv. KThxBye

Grałem na furorze 99% to pl , serv pvp i miałem hunta za nick bo jakiś dresiarz miał podobny. Przestałem tam grać bo miałem dość tego pieniactwa , ubijania summonów oraz niemożności spokojnego robienia runek bez obawy o jakiegoś pk. A ty graj se na tej pytherze czy innym takim , niech ci się nooby wpieprzają do cave'a , mów im "leave" a oni albo niech cię ubiją albo jakiś kolega h-lvl pisze , że masz hunta bo "zupa była za słona". Niestety noobów jest pełno zarówno na pvp i n-pvp , tyle , że na pvp są bardziej wkurzający.

PandeSin 09-09-2007 23:13

Zmienisz zdanie jak cię dorwie jakiś pk , dziecko. Teraz lepiej wyjdź i nie trzaskaj drzwami byś się dalej nie ośmieszał...

up..

właśnie dlatego pvp jest dla prawdziwych graczy! mnie też pekowali, ale jak ktoś jest twardy to potrafi odrobić level; nie mówie że non-pvp to noobownia bo tam też trzeba być dobry zeby zebrać lootbaga, ale najlepszym typem świata jest pvp (ktos zabiera ci lootbaga ty go zabijasz; śmierć za free? mówi sie trudno i trzeba level odrabiać)

Vaxasus 10-09-2007 09:09

@ALL:
Ci z was co piszą że all grający na n-pvp to nooby to sami jesteście noobami.
Każdy wybiera na jakim świecie gra.Sama ta osoba sobie wybiera świat.

Ja osobiście wole światy n-pvp fakt są nooby ale lepiej się expi jak dla mnie.Poza tym ja wole spory załatwiać słowem przez dyskusję a nie mieczem.

A teraz prosze by TYLKO skomentować mojego posta, A NIE MNIE ZBLUZGAĆ.
Dziękuję.

Hilarionn 10-09-2007 10:01

PVP i PVP E. ROX
non pvp = all wydygane noobs

xD

Duch Niespokojny 10-09-2007 12:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hilarionn (Post 1646682)
PVP i PVP E. ROX
non pvp = all wydygane noobs

/me wzdycha głęboko
Ludzie, czy wy macie jakieś kompleksy na punkcie non-pvp? Jakoś nikt z non-pvp na temat graczy z pvp się tu nie wypowiada, a ci z pvp natomiast cały czas raczą nas swoimi "głębokimi przemyśleniami". A pewnie większość z was nawet nigdy na non-pvp nie grała. Równie dobrze ja na podstawie zacytowanej wyżej wypowiedzi mógłbym powiedzieć, że wszyscy gracze ze światów pvp i pvp enforced nie potrafią mówić poprawnie po polsku...

Slythia 10-09-2007 12:59

Zgadzam sie ze swoim przedmowca. Poza tym, nie ma gorszych i lepszych serwerow. Kazdy rodzaj ma zarowno wady, jak i zalety. Zadaniem gracza jest wybor najlepszego dla siebie serwera. Jesli komus odpowiada non-pvp to niech tam idzie.. Taki wybor wcale nie znaczy, ze dana osoba jest nobem. Jesli zas woli pv, lub pvp-enf - to czemu mialby co innego wybrac? Na kazdym swiecie, zarowno non-pvp, jak i pvp czy tez pvp-enf sa nobki. Ich ilosc nie zalezy od rodzaju swiata...

Osobiscie zaczelam gre na pvp-enf i juz tam pozostane, mimo slabych umiejetnosci walki pvp. Nauczylam sie ja omijac.

Michnik of Celesta 10-09-2007 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez PandeSin (Post 1646437)
właśnie dlatego pvp jest dla prawdziwych graczy! mnie też pekowali, ale jak ktoś jest twardy to potrafi odrobić level; nie mówie że non-pvp to noobownia bo tam też trzeba być dobry zeby zebrać lootbaga, ale najlepszym typem świata jest pvp (ktos zabiera ci lootbaga ty go zabijasz; śmierć za free? mówi sie trudno i trzeba level odrabiać)

Gram na non pvp i z tego powodu nie jestem prawdziwym graczem... chyba pójdę się powiesić...
Pvp: ktoś ci zabierze lootbaga , zabijesz go a potem masz hunta od jego h-lvl kumpla (nie zawsze ale często , a jak już jakiś noob ukradnie zabijesz go i co ? I gówno się nauczy , dalej będzie) - na non pvp myślą , że nic im nie zrobisz jednak są w błędzie (co prawda , więcej złodziei jest na takich serwerach) A co do random pk: padłem przez takich parę razy , ale nie narzekałem , grałem dalej.
Dlatego też , jak na non pvp największe wady to przeludnienie i większa liczba potencjalnych złodziei , to na pvp , w szczególności podczas wojen itp. może uwziąść się na ciebie typek , zabije cię i każe płacić haracz albo inaczej rook , za nick , outfit itd.

Articuno 10-09-2007 17:02

Mam rozumieć, że Tripida, MDW to też nooby, bo grają na non, a wy takie kozaki z 30- lvl, bo na pvp? Żal mi was. Ja gram na non, bo nie wytrzymuje z graczami na pvp, którzy czasami na każdym kroku potrafią zabić.

Harth_Nir 11-09-2007 17:11

Cytuj:

Na serwerach PvP większość graczy nie zabija bez powodu
Kompletna bzdura. xP

Slythia 11-09-2007 18:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harth_Nir (Post 1648156)
Kompletna bzdura. xP

To na pvp-enf nie zabijaja bez powodu, a na pvp tak? Ciekawe ;P (nie mowie oczywiscie o random pk przed dp w thais/carlin oraz innych zabawach 15 lvl).

DRoN 11-09-2007 20:12

Cytuj:

Pvp: ktoś ci zabierze lootbaga , zabijesz go a potem masz hunta od jego h-lvl kumpla (nie zawsze ale często , a jak już jakiś noob ukradnie zabijesz go i co ? I gówno się nauczy , dalej będzie)
Głównie na serverach pełnych PA. Koleś wysyła kolegę albo sam idzie noobcharem i kogoś gnębi, a jak go pobijesz/zabijesz, nagle wpada koleś z level Twój + 20-30 i rząda haraczu albo dead.

Często jednak zdarza się, że "niezniszczalny noob" dostaje jednego strzała albo zobaczy skulla i szybko go nie zobaczysz. Wyglądają jakby to były nooby z no-pvp (nooby z no-pvp =/= wszyscy gracze z no-pvp).

Cytuj:

na non pvp myślą , że nic im nie zrobisz jednak są w błędzie (co prawda , więcej złodziei jest na takich serwerach)
A myślisz, że jak ja rozwiązuje problemy? Lurnę DS'a, bloknę go i nub leży (po co frag?). Nie można traktować tego tak, jakby grało się na no-pvp, tylko nikt nie rzuca się na lootbaga i na potwory tak bezczelnie jak na no-pvp?

Cytuj:

Dlatego też , jak na non pvp największe wady to przeludnienie i większa liczba potencjalnych złodziei
Czy na pacc area też 90% społeczeństwa to złodzieje expa, lootbagów itp.?
Bo co do mainlandu, to się zgadzam.

Cytuj:

A pewnie większość z was nawet nigdy na non-pvp nie grała.
Trzech moich kolegów grało wyłącznie na no-pvp (wbijali ~40 lvl). Wszyscy twierdzili zgodnie, że pvp, to dead za deadem. Gdzie się nie ruszysz dead. Wszyscy na Ciebie tylko czekają, żeby zabrać itemy itp.
Dwóch z nich zagrało na pvp (mój server). I co ich spotkało?
Jeden chwilę po zalogowaniu się (kupił 13 druida od kolegi za 5zł) został zabity przez PK team. Drugi grał od początku i nie mógł dojść do 9 lvla, bo co chwila ktoś go dedał.

Z jednej strony brak umiejętności. (Tak, wiem że dla 60% tego forum pvp to hotkeye, ale jakoś ja uciekłem z kopalni przed 8 PK, a niektórzy po oberwaniu z SD stoją w miejscu, jakby dostali zawału.)
Z drugiej pech.

Cytuj:

w szczególności podczas wojen itp. może uwziąść się na ciebie typek , zabije cię i każe płacić haracz albo inaczej rook , za nick , outfit itd.
Prawda, że dresy ogarniają internet. I prawda, że lepiej wolniej poexpić/zarobić (no-pvp), niż nie móc wychodzić z dp (pvp).

Cytuj:

Poza tym ja wole spory załatwiać słowem przez dyskusję a nie mieczem.
W obu przypadkach "rozwiązywanie problemów", to próba bycia zrozumianym przez trolla. Normalny człowiek robi conajwyżej random PK, a w innym wypadku bez powodu kogoś nie ruszy, więc nie ma nic do rozwiązywania na pvp. A na no-pvp raczej nie wytłumaczysz noobkowi, żeby nie kradł lootbaga/expa (bo większość, to noobchary), tak jak nie wytłumaczysz neo-kidowi z pro-high-lvl, że chcesz sobie pograć i nic do niego nie masz.

Duch Niespokojny 11-09-2007 23:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DRoN (Post 1648461)
A na no-pvp raczej nie wytłumaczysz noobkowi, żeby nie kradł lootbaga/expa (bo większość, to noobchary), tak jak nie wytłumaczysz neo-kidowi z pro-high-lvl, że chcesz sobie pograć i nic do niego nie masz.

I właśnie dochodzimy do sedna sprawy. Na non-pvp noobów jest dużo i skutecznie utrudniają życie, ale wystarczy ich olać i da się spokojnie grać. Na pvp natomiast jest ich mniej, ale za to jeśli akurat uweźmie się na ciebie taki, który ma wysoki level lub kumpli z takowym, to już o graniu na danym serwerze możesz zapomnieć...

confuse 11-09-2007 23:50

48 -- 22 Win

http://img513.imageshack.us/img513/3...hn47lvlvo7.png

Duch Niespokojny 11-09-2007 23:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez confuse (Post 1648904)
48 -- 22 Win

Jaki win? Jest 2:1 dla niego :p

--Cienius-- 12-09-2007 09:22

Dla mnie powwini dodac duza liczbe swiatow npvp bo teraz jest ich malo i duze bardzo kolejki i zaludnione i w ogole ...

rawr 12-09-2007 11:33

to teraz ja cos dodam od siebie (prosze ni krytykowac za bledy jestem dyslektykiem :)) no to tak ja uwazam ze wszystkie servery (non-pvp,pvp-pve-e) sa dobra(zalezy jak kto grac lubi).jesli gra ktos na non-pvp to wcale nie oznacza ze jest noobem (mdw np)to ze entersl oblivion (czy jak to sie pisze ) gra na pvp to oznacza ze jest lepszy od mdw? nie wiec czemu wszyscy (no prawie wszyscy ) uwazaja ze ludze na non -pvp to nooby .

ja tez gram na non pvp (zagralem kiedys na pvpv ale jak mnie zrookowali to mi sie odechcalo .

osobisce uwazam ze non pvp to wybor dla lodzi co lubia pogadac przy huncie czy cos albo runki porobic przed dp i nikt sie o to ciebie nie czepia . mam kolege na pvp -e to mowi ze jak ma sie tam teama (czy jak to sie pisze :)) to jest spoko.koleg stawi monka a on se na nim skiluje i est git a jak ktos przyjdze to s isie czepia to go postrasza (trzasna z 2 hity)(oczywisce jak jest slabszy bo kto by sie no silniejszego zaczynal ):) i jest git

z powazaniem RawR(jacol predator ,harmonia ,carlin )

crusty 15-09-2007 12:46

Ja zawsze grałem na PvP bo nie ma tak dużej przyjemności na Tibii jak sobie powalczyć z "myślący" graczem (chociaż z tym ostatnim to różnie bywa :D )

Irwin546 15-09-2007 13:55

OTS wybrać OTS! tam jest najlepszy balanze postaci :P
tak na serio: wybrać epvp, pvp ale nie nopvp, a najlepiej wybrać real lifeworld serwer :P

Necmul 16-09-2007 17:36

hmm tak kazdy gada ze n-pvp sux itp ale tylko z 10% osob wypowiadajacych sie miało kiedykolwiek moze lvl juz nie 100 ale 75. Prawie nikt, same noobki sie wypowiadaja. Grałem na kilku serwerach, all pvp Danubia/Thoria/Azura/Pandoria i roznie mi sie powodzilo ( 139 ms/80 ek/99 rp/ 39 ed/ ). Obecnie gram na n-pvp i jest fajnie i sux. Ale wypowiedzi typu non-pvp sux to tylko stwierdzenie dzieci co graja na pvp maja 30 lvl i szczyca sie ze zabija 15 druida -.- zal.pl

btw.
Pvp - serwer jak serwer wiecej ich nie potrzeba bo po co ? Zmian na nich tez zbytnio nie wprowadzac bo nie ma jak. System skulli dziala idealnie.

E-pvp - nigdy nie gralem wiec nie wypowiem sie na ten tema :P

Non-pvp - serwery sa fajne bo mozesz sobie spokojnie zwiedzac wszystko bez obawy ze nie zginiesz jak wejdziesz komus na respa :evul: ale z 2 strony bez zabijania jest nudno. Tak wiec uwazam osobiscie ze CIP'y powinny wprowadzic cos takiego zeby mozna bylo sie zabijac. Powinna to byc jakis przedzial czasowy od godziny XX dp YY kazdego dnia lub jakis dzien tygodnia. Mozna tez dorzucic WAR system. Gildia wypowiada wojne innej gildia, po zaakceptowaniu wszystko dzieje sie jak na swiecie PVP tym ze zaden noob/ktos kto nie jest w WAR nie moze zginac. Takie zmiany w non-pvp znacznie by uatrakcyjnily gre na takim serwie.

New world - a na co to komu? Te 3 systemy sa dobre i powroty do tego co bylo to glupota. Farmy uh i sd makerow w tibi7,6. X(

I bez zadnych glupich komentarzy posta od strony dziec -.- ( less then <14 )

Dr. Oma~ i reszta moderatorow. Jak bedziecie sporzadzac opinie dla CIP ujmijcie wzmianke na temat non-pvp.

Mam nadzieje ze ludzie z non pvp sie ze mna zgadzaja ;)

Pozdr

______
Necmul

Mruu 23-09-2007 05:28

Grałem na serwerach typu (PvP,PvP-Enfo,N-PVP)szcerze mowiac wole serwery pvp od pozostalych ;) Nie wiem dlaczego moze dlatego ze zaczynalem na nich grac i na nich sie wychowalem ;) Na non pvp bardzo wkurza mnie to ze nie da sie poexpic :[ Zajmuje sobie poh wpada 90 palek mowie ze ja hunce ->ok-> wpada 100~rp i mowi ok i bije moje gsy i wszystko co sie rusza>.> na pvp nie kozaczyl by tak bo pewnie nigdy nie gral. A ci co grali na pvp i przezucili sie na non-pvp to gdyby im tak dac chara do pkowania to zapomnieliby jak to sie pkuje:baby: A wiec polecam pvp. Pozniej non-pvp a na sam koniec PvP Enfo ;)

Slythia 23-09-2007 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mruu (Post 1663867)
Grałem na serwerach typu (PvP,PvP-Enfo,N-PVP)szcerze mowiac wole serwery pvp od pozostalych ;) Nie wiem dlaczego moze dlatego ze zaczynalem na nich grac i na nich sie wychowalem ;) Na non pvp bardzo wkurza mnie to ze nie da sie poexpic :[ Zajmuje sobie poh wpada 90 palek mowie ze ja hunce ->ok-> wpada 100~rp i mowi ok i bije moje gsy i wszystko co sie rusza>.> na pvp nie kozaczyl by tak bo pewnie nigdy nie gral. A ci co grali na pvp i przezucili sie na non-pvp to gdyby im tak dac chara do pkowania to zapomnieliby jak to sie pkuje:baby: A wiec polecam pvp. Pozniej non-pvp a na sam koniec PvP Enfo ;)

A dlaczego pvp-enfo na koncu? : (

Rybzor 23-09-2007 16:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slythia (Post 1664540)
A dlaczego pvp-enfo na koncu? : (

Bo tam panuje agresja, zło i przemoc! :< :<

Slythia 23-09-2007 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 1664641)
Bo tam panuje agresja, zło i przemoc! :< :<

Nieprawda ;(. Ja tam jestem!. I to powinno ci wystarczyc, by sie przylaczyc.

Breejv 25-09-2007 13:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Necmul (Post 1654660)
Tak wiec uwazam osobiscie ze CIP'y powinny wprowadzic cos takiego zeby mozna bylo sie zabijac. Powinna to byc jakis przedzial czasowy od godziny XX dp YY kazdego dnia lub jakis dzien tygodnia.

Według mnie powinni wprowadzić coś w rodzaju party w którym można by było walczyć ze sobą :]

o4x 26-09-2007 22:53

Swiat ...

Czesc . Moim zdaniem lepiej grac na swiatach no-pvp bo np kiedy idziemy z lootem albo mamy red hp na hihg lvlu to niepodejdzie jakis noob ci nas niedednie.Moi wszyscy koledzy graja na No-pvp :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:17.