![]() |
popieram całkowicie mordiego i raxxela, bo ich troche znam. Może zacznę od samego początku, czyli od 1 przewinienia Untu. Jak była wojna polsko-szwedzka ( dgzie duzo osob straciło chary np> Nadin, Avare..) to Unit nasłał heat na Polaków potem zwracając sie przeciwko nim ( w międzyczasie wojna heat vs freedom - nie znam szczegółów) Unit zabijając Chrissa Basso pokazał ze im nie można ufać i zaczynają się rządzić jak Del'Toro na Isarze tyle ,że deltoro mają szanse na win a Unit nie gdyz jak codziennie sie loguje w Thais w DP i widze cały heat i freedom i wielu polaków słynnych to wiem ze panowanie unitu zbliża sie ku końcowi, tylko muszą się zgrać.
Co do wiadomości o heat i unit to wiem to od Waltheera, szkoda że nie mam good charu na titanii bo biłbym sie bez wachania po stronie Fearless. btw pozdro dla avare, mordiego i raxxela |
Przed chwila sie lognalem na Titanie w Thais w DEpo.. a tu patrze polowa Unit siedzi przed depo z czaszkami i wali kilku kolesi z Fearless... Jeżeli Unit wygra to Titania bedzie skonczona.. ;( Fearless trzymamy za was kciuki! Postarajcie sie! :)
|
Cytuj:
Hehe. |
Wlasnie obserwowalem wojne moim 2 charem ale jest zbyt powolny zeby ich dogonic.Wiem tylko tyle ze od ok 18.30 trwa wojna kolo molts, Unit sie tam kitra i trapa montuje :D Od 20 walka przeniosla sie do thais a dalej niewiem :P
kto ma chara na titani niech sie zaloguje i obserwuje bo naprawde jest co... |
Hmm...
hmm jakos niemoge sciongnonc:/
|
Mordii dzis z toba gadalem :P
Naxxel widzialem cie na wojnie piszcie na PW sie umowimy :P Musze pojsc ostatnio nie bylem bo nie mialem eq :P -_- |
dzisiaj tez byl dzien i unici again win.......... nei am co i tak wygraja.... mzoe nawet sa lepsi od del'toro? mhm zobaczymy kto z serwa wyleci lol
|
Qrde kto mi wytlumaczy to ze Fearless majac w swoich szeregach ponad 70 najlepszych graczy na titanii przegrywa z Unitami ktorzy maja bodajze 28 i to niektorzy niezbyt wysokie lvle?
Przeciez Fearless ma taki potencjal ze komedia bedzie jak przegraja :( Baban jak jezcze nie mial takiego akompaniamentu pokonywal wiekszosc highlvli na titanii, a teraz jest wielka lipa :(( |
Hehe sporo osób mówi ze Unit to mistrzowie PvP, a poza tym chyba najlepsi Paladyni i sorce są wlasnie w Unicie. I tak licze ze Fearless zatriumfuje chociarz chyba troche brakuje im zgrania :)
|
Ehhhh
Eh
Fearless wygra to ponieważ ma O WIELE WIĘKSZA GRUPĘ Ludzi od Unitu i Wreszcie padnie UNIT !!! HAHAHA i TAK MA BYC :evul: |
You recognize Vateriel. He was killed by Jonino de Kopenga.
:) |
Unit wygra oni są w stanie poświęcić dla druigiego a pozatym mają wysoki lvl
|
No Rakieta dobrz gada Unit win !!!!! Unit wygra unit wygra!!!!!!!!!! :tongue:
|
Ja wcale nie jestem na unitem. Hehe nareście vateriel dedną x) i kilka inncyh osób z unita
|
Bozee woźny takich cepów jak ty to powinno się tepic!!
Przeciez Unit to same PA, ich czas na Titanii powinien dobiec już konca! Mordii jak bedziesz mial wiecej filmow z pola bitwy to plzzz o wiecej bo tamten byl fachowy :) |
|
LOL Vateriel padł ! Gratz ludzie z Fearless, btw myslalem ze ci Kopenga to swe :P
|
osoby ktore sa za unit na 100% nie maja lvlu 30+ i nie wiedza co tak naprawde dzieje sie na tytani ...
thx mordii tego filmiku wlasnie szukalem :D GL Fearless |
Nom, po smierci Vateriela mysle ze Fearless ruszy na calego i Unit przegra te wojne:P
|
Ajajajaj hail Mordii! xD
Dzieki ci za film i zapodawaj na bierząco nowe :) |
smierc Vateriela jest zwrotnym punktem calej wojny
Hail fearles sry all :P znowu sie myllem :( |
Hyhyhyhy.. nareszcie Vateriel padl.. to byla jedna z rzeczy, ktorej najbardziej chcielismy.. mam nadzieje, ze teraz Unit nie bedzie chodzilo z az tak bardzo podnisionym czolem -.- Musza wiedziec, ze nie oni sa najsilniejsi.
Hail Fearless! Trzymam z wami! Tak dalej! |
Wreszcie
PADŁ Vateriel Super Jupi ! 8o
Nareszcie Fearless może przystompic na zmiecienie z powieszchni ziemi Unitu. Rozwalic ich w drobnym mak Jak cos nie czepiać sie ortografi !!!!!!!!!!!!!! |
yh... ja nie rozumiem co wy do unit macie ;p
ja spokojnie gram od kilku miesiecy i nie zdazylo mi sie jeszcze zadne "bliskie spotkanie" z nimi, a i zaden znajomy nigdy nie narzekal na nich... a ci ktorzy rzucaja miesem w vateriela... gadaliscie chociaz z nim raz? znacie go? wg mnie jest w porzadku. ktostam pisal ze 30 lev "ci za unit" pewnie nie maja... ja osobiscie mam 50 ;> tak tylko to pisze, bo w gruncie rzeczy nie jestem po zadnej stronie. do fearless wstapilo paru znajomych, unit nigdy mi nie "przeszkadzal", nie mam powodow wsciekac sie na nikogo ;] takie moje male 3gp ;> |
Powiem tyle...
G Ó W N O P R A W D A ! ! !
Unit zabiło Chrissa Basso kiedy FEARLESS NIE ISTNIAŁO. Gildia ta została założona na potrzeby wojny i składa się z różnych klanów, również tych pokonanych wcześniej przez Unit. Aktualnie wygrywa Fearless, chodz statsowo przedstawia sie 13 do 6 dla Unit. Z tym że Fearless zabiło najwiekszych i najgroźniejszych, Unit paru "pobocznych". MNK, ja też "ZNAŁEM" Vateriela. Vate sie zmienił. Zabił mi kumpla gdy ten bronił innego gościa przed pk, którzy okazali się charami Vateriela. Gdy spytałem dlaczego on zginął zostałem zjechany przez pana V. do blacka, a nastepnie dobity przez tego samego nooba. A deklarował mi dozgonną przyjaźń. Co innego ludzie z Heat. Potrafią się wkurzyć, lub nawet nadużywać swojej mocy i levelu, ale potrafią też wybaczać lub nawet polubić kogoś. Niech piekło pochłonie Unit (poza Vazzem, tak VAZZ JEST WPORZĄKU!!!). A po edycji chcę napisać: A pozatym większość Fearless to takie same PA jak Unit, przykładem jest choćby Chriss Basso. |
Eh
Unit za długo żądził na Titani !!!
Moim skromnym zdaniem to już po Unitcie (niewiem jak to sie odmienia) Będą padać jak małe muszki . Może ci z Unitu Są silniejsi ale z Fearless ich jest prawie ich 2 razy więcej chyba bo nieliczulem :p Jeszcze kilka dni i... będzie koniec tych sporów . :evul: NiE CzEpIaĆ SiĘ OrToGrAfi !!! A co do Huntowania moich 3 kolegów nagle zostali TEMPIENI przez Unit Niewiadomo Za co :( i musieli zmienić SeRvErEk UNIT to SAME Po**by !!!! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:44. |