![]() |
możesz mnie tam dopisać ^.-
jeszcze nie wiem jaki nick ale zobaczy sie @edit Rell Fallion < mój nick niechcacy napisalem przez 2 l ale juz mi sie new chara nie che robic :D 14 Lat- ;P |
Ja też sobie zwami po pykam nie jestem nowicjuszem Mój Nick: Devil May Cry Falion
:P xD |
maxy falion -.^
|
Panowie, jak można, to się dołączam. Giuseppe Falion.
|
Yo.Dobry pomysł chyba zaczne grać tylko czy macie PACC??? Jak nie to lipa nie będzie czego huncic w teamie.
@edit:Narazie widze 1 Pacc a reszta max 7 lev -.- Pozdro |
Mysalem, ze ten pomysl przepadl. o.O
A jednak nie zyje ^^ chyba zaczne expic. @edit Jak cos moj to: Malpa falion. |
Też bym się przyłączył. W tibie gram od 2 lat, to znaczy z przerwami, ale mniej więcej wiem, że nie można skakać, a "szkielety" nie umieją pływaćB) Moje GG 7804142, serw wszystko jedno byle PvP. Dopisz mnie do tej listy, oczywiście jeżeli są jeszcze miejsca. Co do Saphiry to nie polecam. Jak już miałbym wybierać to między Isarą, Berylią i Obsidią.
Edit: No to koniec z rodzinką:P Czy w ogóle był początek?? Down Ps. Co z tego, że szkoła, zawsze te 1h na dzień można pograć, a w weekendy na mass hunty, pk etc. |
@All UP:
Pomysł podupadł, ja czasu nie mam(szkoła ;/) a z reszta nie wiem co się stało |
Ja grałem, ale po m/w 2 dniach od założenia rodzinki nikt z niej nie grał, więc wiedziałem że to nie wypali...
|
Ja polecam Isara :) Malo ludzi oraz zapomniany server... :(:(
|
Mam doświadczenie 3 letnie do tej pory miałem chary:
- Farr'erar 85 ms Harmonia ( obecnie 72 - hack ;o ) - Elite Farr 42 knight - Wielki Mancyz 30 ms hiberna ( banned 4ever za pk ) I kilka innych xD Ale odrazu mówie jakbym sie zdecydował z wami być to szybko od was odejde z powodu bana bo jak ja zaczne pekować to nie ma już na mnie sposobu żebym przestał ( chyba że ban :D ) @Edit: Hiberne odradzam mało low lvls only high grają o 13 jak ganiałem w weekend tam noob charem to 0 ludu wszędzie _/ |
Gra ktoś z tych od zera na Selnie?
|
Jak chcesz to moge grac;)
staż w tibia 3 lata ;] jak cos to pisz na pw |
Cytuj:
bo to server dla wytrwałych. ;]] |
hmm moze antica?jak ktos sie dowie ze dzielisz konto odrazu hunted :]
|
Hehe wybraliście Isare.Nie wiem czy to najlepszy wybór.Musicie jednak wiedziec ,że życie jest tu trudne i ciężko sie wybic.
|
27-10-2007 11:50 - Ostatni post przed twoim.
Dzisiaj 14:12 - You advanced in archeology. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
HeHeHe !!!
Pewnie chcesz grac na elizie i proponuje to aby dostac 1 miejsce :
znajdz 4 osoby które beda graly o wyznaczonych godzinach po 6 godz np ty od 24:00 do 6:00 i nastempna osob od 6:00 do 21:00 a zdobendziesz rare seta muwie ci to . Powodzenia !!! |
Cytuj:
Niestety, kiedy masz lvl 50+ czasami NAPRAWDĘ musisz użyć miecza na innym graczu. Gram na świecie pvp i powiem Ci, że nie robiąc problemów żadnych, nie pajacując, możesz spokojnie dojść do 30lvl, A później to już masz z górki. Żeby grać na świecie non-pvp trzeba mieć stalowe nerwy... |
Aaa....
Zapomnialem dodać
Wybierzcie KYRE !!! Bede was chronil , stwory bloczyl itp jak chcecie . Moim 27 ed duzo zdzialam a tam akurat potrzebni ludzie pl do walki z Swe !!! Kyra Rox !!! |
Cytuj:
|
Zapraszam do mojej rodzinki nowo powstałej, patrz niżej na mój podpis ;-) Motio Family !!
|
@UP
Popieram ! mamy juz 3 osoby i gramy ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:29. |