![]() |
Cytuj:
|
HA ha HA i jeszcze raz Ha. Herman jeden z największych kozaków haCked [ : Bravo :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
*zakładając, że złapał keya nie przez bota tylko np exploit |
Cytuj:
|
Słaba ta own tibia ;] Jakiś syf nie dopracowany ^.,^
|
Jak czytam wasze komentarze to tak sobie myślę że dobrze że juz nie gram w Tibie :) Przynajmniej sie nie denerwuje czy wlogowując sie rano bede mial wszystkie itemy itd.
Pozatym kiedyś [co mam na mysli, tibis 7.1-7.6], nie było takiej mani hakowania, ale widać że technika idzie w góre, a polowa ludzi glupieje... To chyba najprostsze wyjasnienie... @Co do filmiku, to jak zawsze ciezko sie na niego patrzy, gdy myslec ile ktos sie meczyl a taka chwila potrafi to wszystko zepsuc X( . No coz nie zalamujcie sie i grajcie dalej :D . Powodzenia ! PS. Mam złamane 2 palce w lewej rece wiec przepraszam za bledy :] Mam nadzieje ze rozumiecie :D. p0zdro |
Cytuj:
po za tym pierdolicie ze "jak by nie sciagal to by nie dal sie hakONCI" nie macie racji, sa motywy ze laczac sie przez hamachi zeby pograc na ots wylapujesz logera :). Myslisz ze sposob do kupienia za 3kk, 750 zl polegal na : macie tu SUPER COOL OTSA, ALBO NIE, ZDJECIE***** MOZE CHCECIE W OGOLE NOWEGO KOMPA W FORMACIE RAR? SCIOOONGAACIE ROZPAKOWUWYWUJECIE I SIE ROZPKOWYWUJE NOWY KOMPUTER MOWIE WAM CUDENKO TO U MNIE W SUEPR PLIKU DAJMIPASY***** -.- . najdrozsza wersja owntibi ominisze wszytkie wasze super evul avasty i mozecie sie w dupe pocalowac z tym gownem. moze kaspersky zatrzyma po tygodniu od upgrade ale z nim troche koloptu jest xd wiec zycze wam jak najszybszego haka i zeby wasze chary znalzly sie w koljnym filmiku "owntibia znow atakuje", yo |
Mnie ciekawi z jakimi plikami trafia taka owntibia do nieszczęsnych ofiar.
A może jest inna metoda niż poprzez transfer plików. |
Own tibia to jest kod delphi^_^, nauka delphi jest latwiejsza niz c++ tylko ze c++ jest latwiejsze w obsludze, owntibia nie stety nie omija mojego fwalla ;) peszek xP, otwieralem owntibie, bo kumpel uzywa i w f wallu bylo - zablokowalem i nic niedochodzilo ;) (outpost firewall pro 4.0 zarejestrowane mam z strony producenta niewiem jak wam bedzie chodzic na crackach serialach, ale mi niestety kazdy keylogger laske robi ^_^ pozdrawiam Mic'u
|
@up
zwykly vip staje sie szybko wykrywalny, ale pro vip (2kk>titania) omija 95%f-wali dlatego ze korzysta z niego zaledwie kilka osob i bazy antyvirusow nie maja jak ulepszac bazy danych o tym godnie, co innego zwykly vip 250+ userow (80% to dzieci spamujace MASZ SCR)tego to napewno szybko i duzo antyvirow zablokuje :P |
Cytuj:
wkońcu nie codziennie sie zdaża żeby 2kk zajebac 115 druidowi :<! |
sry za odswiezanie
gadacie glupoty!
boisz sie ,ze masz keya - uzywaj klawiatury ekranowej boisz sie ze masz ow.ntibie - jestes noobem i nie loguj sie na tibie a i tak gadacie, ZE JAK SIE MA IE TO MA SIE SIEDEM GAYLOGERUW I 8 EKSPLOJITUW, a to gowno prawda, bo wystarczy miec dobrego firewalla =] np na moim kompie nie pojdzie opera, a fajerfox mi sie zawiesza, wlaze na przerozne strony i jakos nie mam haka :o |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mnie tylko dziwi, czemu te tepe paly nie kasuja takich tematow jak ten, moze jeszcze dajce reklame na glownej stronie co?
|
Cytuj:
I to kradzież i to. Co z tego, że to tylko pixele, nie twoje to wara ci od tego. I zgadzam się co do kryptoreklamy... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:45. |