Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Owntibia - nowy filmik (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=147364)

Sir Emilio 14-09-2007 00:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez SpAyKeR (Post 1650783)
Lol, nie wiem czy się śmiać czy płakać...
... To, że on ma prawa autorskie i może go sprzedawać to nie znaczy, że ma okradać ludzi. Za każde wyrządzenie szkody jest odpowiedzialność karna, czy by
to była kradzież w rl czy w virtualnym świecie, kradzież to kradzież i każdy postąpi karnie, oczywiście jeżeli zostanie namierzony. Samego twórce jak i ich użytkowników co używają kara nie ominie, bo kradną rozumiesz.?

Radze, abys najpierw zapoznal sie z tematem, a dopiero potem wypowiadal sie. Autor nie odpowiada za zle uzytkowanie recorvery tool'a (owntibia). Wg. zamierzen ma ona sluzyc do odzyskiwania wlasnych hasel, to, ze uzytkownicy odzyskuja tez inne passy, nie jest juz sprawa autora.

Lecio 14-09-2007 17:21

HA ha HA i jeszcze raz Ha. Herman jeden z największych kozaków haCked [ : Bravo :p

Salarigoth 14-09-2007 18:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lexii (Post 1649749)
Wystarczy jakiś naiwniak i juz masz konto gotowe tyle ludzi co gra w tibie to się znajdzie kilkuset naiwniaków :P nie rozumie tych ludzi choćby nie wiem znałbym gościa z 3 miechy na tibi był best friends i w ogóle czego dusza zapragnie to nigdy bym sobie nie dał wmówić abym wszedł lub pobrał plik z linka co mi wysyła ... o.0 zresztą ludzie więcej expowisk dla was ;D nie wiem jak działa ta Owntibia tzn. wiem ze sie ją kupuje chyba i wg mnie tu tkwi problem ponieważ sam autor tej onwtibi co wysyła ja po zakupie moze juz byc zarażona i wtedy wybiera tylko kilka kont z danego serwa a reszte zostawia w spokoju aby kasa leciała za te badziewie ;d

to ze jest zarazona jest w 104832904823094809238490238492835820859023485098% niemozliwe bo to jest kradziez np w irlandii za pojechanie bez biletu autobusowego groza 2 lata wiezienia ( bo to tez kradziez)

Don Toro 14-09-2007 18:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Emilio (Post 1650989)
Radze, abys najpierw zapoznal sie z tematem, a dopiero potem wypowiadal sie. Autor nie odpowiada za zle uzytkowanie recorvery tool'a (owntibia). Wg. zamierzen ma ona sluzyc do odzyskiwania wlasnych hasel, to, ze uzytkownicy odzyskuja tez inne passy, nie jest juz sprawa autora.

W jakim ty świecie żyjesz? A co ma napisać? "elo elo tu macie niezłego keyloggera do pod*******anie kont innym uczciwym* graczom". Oczywiście nie tylko będzie smarował głupoty by to jakoś wyglądało. To tak jak politycy mówią, ze trzeba podnieść podatki bo jest dziura w budżecie bo nie mogą powiedzieć ze im brakuje na nowy model merca.

*zakładając, że złapał keya nie przez bota tylko np exploit

Sir Emilio 14-09-2007 19:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Don Toro (Post 1651510)
W jakim ty świecie żyjesz? A co ma napisać? "elo elo tu macie niezłego keyloggera do pod*******anie kont innym uczciwym* graczom". Oczywiście nie tylko będzie smarował głupoty by to jakoś wyglądało. To tak jak politycy mówią, ze trzeba podnieść podatki bo jest dziura w budżecie bo nie mogą powiedzieć ze im brakuje na nowy model merca.

*zakładając, że złapał keya nie przez bota tylko np exploit

To poprostu brutalna prawda. Autora moga cmoknac w dupe co najwyzej (mowie tu o odpowiedzialnosci karnej). A nawet jak zlapal keylogger przez exploit, mowi to tylko jak bardzo glupi jest. Exploity sa tylko na rozne wersje IE i b. starego FF, wiec to tylko i wylacznie jego wina.

JanCzarny 15-09-2007 13:40

Słaba ta own tibia ;] Jakiś syf nie dopracowany ^.,^

Smoluk 15-09-2007 21:56

Jak czytam wasze komentarze to tak sobie myślę że dobrze że juz nie gram w Tibie :) Przynajmniej sie nie denerwuje czy wlogowując sie rano bede mial wszystkie itemy itd.
Pozatym kiedyś [co mam na mysli, tibis 7.1-7.6], nie było takiej mani hakowania, ale widać że technika idzie w góre, a polowa ludzi glupieje... To chyba najprostsze wyjasnienie...
@Co do filmiku, to jak zawsze ciezko sie na niego patrzy, gdy myslec ile ktos sie meczyl a taka chwila potrafi to wszystko zepsuc X( .
No coz nie zalamujcie sie i grajcie dalej :D . Powodzenia !
PS. Mam złamane 2 palce w lewej rece wiec przepraszam za bledy :] Mam nadzieje ze rozumiecie :D.
p0zdro

Avath 16-09-2007 00:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JanCzarny (Post 1652564)
Słaba ta own tibia ;] Jakiś syf nie dopracowany ^.,^

no jesli ty bys mial z tego korzsytac to napewno, ale w sprawnych rekach mozna zdzialac z tym duzo ; ).
po za tym pierdolicie ze "jak by nie sciagal to by nie dal sie hakONCI" nie macie racji, sa motywy ze laczac sie przez hamachi zeby pograc na ots wylapujesz logera :). Myslisz ze sposob do kupienia za 3kk, 750 zl polegal na : macie tu SUPER COOL OTSA, ALBO NIE, ZDJECIE***** MOZE CHCECIE W OGOLE NOWEGO KOMPA W FORMACIE RAR? SCIOOONGAACIE ROZPAKOWUWYWUJECIE I SIE ROZPKOWYWUJE NOWY KOMPUTER MOWIE WAM CUDENKO TO U MNIE W SUEPR PLIKU DAJMIPASY***** -.- . najdrozsza wersja owntibi ominisze wszytkie wasze super evul avasty i mozecie sie w dupe pocalowac z tym gownem. moze kaspersky zatrzyma po tygodniu od upgrade ale z nim troche koloptu jest xd wiec zycze wam jak najszybszego haka i zeby wasze chary znalzly sie w koljnym filmiku "owntibia znow atakuje", yo

Yugo 16-09-2007 00:09

Mnie ciekawi z jakimi plikami trafia taka owntibia do nieszczęsnych ofiar.
A może jest inna metoda niż poprzez transfer plików.

Micu 16-09-2007 00:26

Own tibia to jest kod delphi^_^, nauka delphi jest latwiejsza niz c++ tylko ze c++ jest latwiejsze w obsludze, owntibia nie stety nie omija mojego fwalla ;) peszek xP, otwieralem owntibie, bo kumpel uzywa i w f wallu bylo - zablokowalem i nic niedochodzilo ;) (outpost firewall pro 4.0 zarejestrowane mam z strony producenta niewiem jak wam bedzie chodzic na crackach serialach, ale mi niestety kazdy keylogger laske robi ^_^ pozdrawiam Mic'u

Avath 16-09-2007 01:02

@up
zwykly vip staje sie szybko wykrywalny, ale pro vip (2kk>titania) omija 95%f-wali dlatego ze korzysta z niego zaledwie kilka osob i bazy antyvirusow nie maja jak ulepszac bazy danych o tym godnie, co innego zwykly vip 250+ userow (80% to dzieci spamujace MASZ SCR)tego to napewno szybko i duzo antyvirow zablokuje :P

LaRrYxX 16-09-2007 11:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avath (Post 1653626)
@up
zwykly vip staje sie szybko wykrywalny, ale pro vip (2kk>titania) omija 95%f-wali dlatego ze korzysta z niego zaledwie kilka osob i bazy antyvirusow nie maja jak ulepszac bazy danych o tym godnie, co innego zwykly vip 250+ userow (80% to dzieci spamujace MASZ SCR)tego to napewno szybko i duzo antyvirow zablokuje :P

A ty masz Vipa ? czy tego pro evul mega co ma zaledwie kilka osób?
wkońcu nie codziennie sie zdaża żeby 2kk zajebac 115 druidowi :<!

kocica 15-10-2007 18:47

sry za odswiezanie

gadacie glupoty!
boisz sie ,ze masz keya - uzywaj klawiatury ekranowej
boisz sie ze masz ow.ntibie - jestes noobem i nie loguj sie na tibie

a i tak gadacie, ZE JAK SIE MA IE TO MA SIE SIEDEM GAYLOGERUW I 8 EKSPLOJITUW, a to gowno prawda, bo wystarczy miec dobrego firewalla =]

np na moim kompie nie pojdzie opera, a fajerfox mi sie zawiesza, wlaze na przerozne strony i jakos nie mam haka :o

Etoric 15-10-2007 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kocica (Post 1696443)
gadacie glupoty!

a i tak gadacie, ZE JAK SIE MA IE TO MA SIE SIEDEM GAYLOGERUW I 8 EKSPLOJITUW, a to gowno prawda, bo wystarczy miec dobrego firewalla =]

np na moim kompie nie pojdzie opera, a fajerfox mi sie zawiesza, wlaze na przerozne strony i jakos nie mam haka :o

k, thxdzieki ze mi wytlumaczyles, bo tego nie wiedzialem

Ok'rzes 15-10-2007 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kocica (Post 1696443)
gadacie glupoty!

Owntibia i większość kl omija klaw. ekranową bo zapisywane dane są pobierane z pliku tibia*****... człowieku... ;)

morthifer 15-10-2007 19:51

mnie tylko dziwi, czemu te tepe paly nie kasuja takich tematow jak ten, moze jeszcze dajce reklame na glownej stronie co?

Riten_lum 15-10-2007 19:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez morthifer (Post 1696557)
mnie tylko dziwi, czemu te tepe paly nie kasuja takich tematow jak ten, moze jeszcze dajce reklame na glownej stronie co?

A jeszcze ciekawsze czemu spore grono osób z forum podziwia te gnidy co innych okradają. Ciekawe czy jakby go napadała banda drechów zabrali portfel, komórkę i zegarek to też by byli pełni podziwu.
I to kradzież i to. Co z tego, że to tylko pixele, nie twoje to wara ci od tego. I zgadzam się co do kryptoreklamy...

kocica 15-10-2007 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etoric (Post 1696457)
k, thx dzieki ze mi wytlumaczyles, bo tego nie wiedzialem

np

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ok'rzes (Post 1696468)
Owntibia i większość kl omija klaw. ekranową bo zapisywane dane są pobierane z pliku tibia*****... człowieku... ;)

nie mowie o owntibii tylko o keyloggerze, a keylogger zapisuje ruchy ktore wykonales na klawiaturze, bo keyloggery nei sa przeznaczone tylko do tibii -.- ....czlowieku....

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:45.