![]() |
100 lat, 100 lat niech żyją, żyją nam!
Brawo Ray. |
Cytuj:
Największy pogromca keyloggerów odszedł? To co, chłopaki, kogo chakierujemy? ;> |
Heh ten wyczekiwany przez niego dzień nadszedł..
Wszystkiego najlepszego dla Raynolda jego ukochanej otaz wielkie dzięki za czas, który poświęciłeś na tym forum i nie tylko (pomaganie na gg itp.).. Nie raz mi pomogłeś i mam nadzieje, że jeszcze kiedyś pomożesz :p Twój Regusek :* |
Wielkie Gratulacje :)
Życze powodzenia w dalszym życiu, pociechy z dzieci, żebyś nigdy niemiał problemów finansowych (choć w dzisiejszych czasach ciężko do tego dojść) no i oczywiście jak najlepszych chwil spędzonych ze swoją rodziną :) |
No to już po chłopie :(
|
gl ...............
|
Zdrowie młodej pary!
Wielkie gratulacje! Wypadło akurat na moje urodziny :P.
|
@Ray: szkoda człowieka, taki młody... : /
|
Co tu dużo można napisać? Szczerze dziękujemy i nie zapomnimy o Tobie. Życzymy wytrwałości i wszystkiego najlepszego w prawdziwym życiu.
|
Napisałeś tego posta jakby go już nie było między nami :] Taka to straszna opowieść, że się żeni? ;>
Good luck & have fun !! cYa |
ojjjjjj ray za młody jesteś ale powodzenia w all ;]
|
Wszystkiego na nowej drodze życia!~
Emcess. |
Zdrowie nowej pary i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia.:)
|
Zycze przedewszystkim zdrowia, i abyscie byli razem az do smierci poniewaz z wszystkimi innymi problemami jakos sobie poradzicie.
Dzieki za prace i pomoc na tibia.pl Powodzenia :) |
Oczywiście, życzę wszystkiego najlepszego~:) Będziemy o Tobie pamiętać.
|
Wszystkieo Naj Naj na nowej drodze życia!!!;);)
|
wspaniałego wieczorku kawalerskiego życze, ślub mniej ważny :D
|
Chociaż kiedyś mnie zbanowałeś myśle, że byłeś jednym z lepszysz moderatorów tego forum.Wszystkiego najlepszego !
|
A że Was nie było na wieczorze kawalerskim to tylko żałujcie :P
Mnie zresztą też nie było i żałuję na równi z Wami ; P |
Ja tam jestem nowym użytkownikiem jednak wiele jego poradnikow
pomoglo mi w zrozumieniu tibi. A więc nie pamiętam go tylko jako moderatora jak to bylo napisane. Acha no i życze szczęscia młodej parze ;) |
Posiadanie własnego zdania często wiąże się z negowaniem jego przez inne osoby, a co za tym idzie do nawiązania dialogu.
W takiej sytuacji osoby inteligentne podejmują dyskusję, a inne zasłaniają się poprawnością ortograficzną. Sam osobiście zgadzam się z 3 punktem jak i sam mógłbym dopisać kilkanaście powodów dlaczego ten nius jest niusem, ale niech to zostanie tajemnicą poliszynela (oraz osób z conajmniej supportowym dostępem do forum). |
Małżeństwo, oby rozkwitło. A wesele ma być też niczego sobie, do białego rana! : )
|
Baba
SZkoda Raya. Ten chłop to żyjąca legenda tego forum! Pamiętam jak jeszcze nie był modem a przeglądałam wtedy już niektóre tematy. Ray wielkie dzięki za wkład w tworzenie tego forum. Niech wam Bóg błogosławi!
P.S Za każdego skasowanego keylogera niech ci Niebiosa dadzą potmoka :D |
Zdrowie :evul:
|
Cytuj:
|
Vivat!
Vivat! Vivat, młoda para!:crusader:
|
Niech żyją nam, życzę ci wszystkiego najlepszego, łohoho albo i więcej.
Zasłużył się, aby otrzymać godne pożegnanie AMEN |
Jak to mówią gl & hf :D
Powodzenia na nowej drodze życia brachu! |
Ja szczerze tpo nigdy go nie widziałem. Ale Good Luck!!!!!!!!
|
Gratuluje i życzę powodzenia na nowej drodze życia. Dużo zdrowia i dzieci.
|
Najlepsze co w takim momencie można życzyć, to tylko to, żeby Twoje dzieci nie grały w Tibie.
|
Najlepszego.
|
Drogi Raynoldzie!!!
Życzę Ci wszystkiego co najlepsze na nowej drodze życia. Żeby niczego wam nie brakowało i żebyście mieli duuużo kaski, choć nie jest ona najważniejsza, ale od jej nadmiaru głowa nie bol :)i. I pamiętaj - w życiu najważniejsza i najcenniejsza jest miłość <3 |
Cytuj:
Sto lat Sto lat niech żyją żyją nam! Co ja gadam Dwieście lat Dwieście lat niech żyją żyją nam nie to też źle Trzysta lat Trzysta lat niech żyją żyją nam :D |
UP: w sumie z tym dzieckiem to chyba najlepsze życzenia ! :p
|
Good luck and have fun ;P
|
cóż all najlepszego nowożeńcom:D
PS wczoraj też miałem wesele<kuzynki nie moje>:D |
Co tu życzyć... Oczywiście wszystkiego najlepszego i powodzenia w małżeństwie ;)
|
Z calego serca zycze powodzenia :D
btw. dzis moi rodzice maja 30 rocznice slubu :D Rox?:cup: |
1000 lat!
Najlepszego!!! Do konca swiata i 1 dzien dluzej <Owsiak ;]>
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:17. |