![]() |
@up
Zamilcz. |
Jeśli by pracowali nad rookiem to tylko na pacc arena tak aby facce gówno posiadały od 7 upadów nie chodzi mi o dc water elementala wyvki czy wampirka.a jak by cceli coś zrobić na rooku to niech nie dotykają bo jeszcze bardzej go rozjebią -.- 6lv poradzi se bez problemu teraz z minoskiem nie jak kiedyś 2 osoby z 7lv i prawie najlepszeymn sprzędtem mają ogromne problemy z minosem i to było dopiero coś!A teraz to beznadzeje branie minosa na 4 hity bez utraty ani kawałka życia.
|
@up
Mam rozumiec ze z tymi 4-ema hitami w minosa, to chodzi Ci o rookstayerów? Bo nawet mi sie nie udaje taki wyczyn, nawet ze spearów. A co dopiero 6 level... |
A co sądzą ci bardziej doświadczeni rookstayerzy o dodaniu domków? Bo jak na razie widziałem tylko wypowiedzi tych nowych (-20 lvl). Jeżeli jakiś stary rookstayer wypowiadał się na ten temat to sorry- nie czytałem wszystkich postów.
|
Zobaczy żeby domki były na Rooku to musi być :
- Bank (jest) - Profesja (może i nie koniecznie ale z punktu widzenia technicznego to przydała by się bo. kupuje ktoś domek wychodzi z Rooka iii ? i co ? GM nie będzie sie fatygować na Rook by domka dell owner) Ale bardzo chciał bym domki ... Kurcze jakoś by się przydało im przypomnieć żeby zrobili chociaż coś na PACC Arena ... Jakaś wielka Kampania (marzenia) (sorka za błędy jak coś) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Rozmawiamy o Domkach na Rooku ...
Jak ktoś nie mający profesji Rookslayer wyjdzie z Rooka to co z domkiem ? A Cip nie zrobi takiej profesji! więc domków też nie ... |
Vocation Rookstayer?
Nonsens! Domki? Nonsens! List do CipSoftu? WTF?! Powiekszenie mapki? Przydało by sie.. :confused: Questy? Taa.. Może na eMPeA!!!!11 [krytyka bez uzasadnienia r0x!] |
Jasne powiekszcie rook, dodajcie itemki malo tego dodajcie domki, depo i arene -.-
Tylko debile zostaja rookstaylerami... moim zdaniem powinno byc tak ze wbijasz 8 lvl i exp ci nie leci zeby nie bylo jakis zasranych rookerow co ci expa zabieraja. Co tio kurw ma byc? Drugi main? Rookstayler takiego czegos w ogole nie powinno byc wyje... ich wszystkich usunac to pseudo prefesje. Tak wiec update'towaniu rooka mowie DUZE, STANOWCZE NIE!!! Cya and sorry za bledy ale polskiej kladwitury nie mam. |
A co to za problem napisać skrypt przez Cip'y, dzięki któremu każdy kto posiądzie profesje (czyli po prostu na maina wyjdzie) automatycznie traci domek, a itemki z niego są wysyłane do depozytu w mieście, w którym dana osoba mieszka?
Chyba gorsze dla dawnych rookstayerów było by powiększenie mapki, bo to by było równe z tym że nowi mogą szybciej bić lvl niż starzy, gdy byli na ich poziomie. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja sadze ze na rooku przydal by sie taki duzy domek (jeden) a w tym domku kilkanascie mieszkan i np z potworow moglby byc swamp troll, i bat
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
ogladasz TV. Sprawia Ci to przyjemnosc? A mi sprawia przyjemnosc granie na Rooku, i Twoje zdania napewno mnie nie nastawia inaczej. Osobiscie uwazam, ze nie mamy co liczyc na update Rook'a. Cipsoft nas nie to ze nie kocha, on wrecz za nami nie przepada. Pozdrawiam mame i tate, i kazdego kto to teraz czyta :cup: |
A kiedy dokladnie w ogole jest update??:D
|
Cytuj:
@topic Przecież logiczne, że nic typu Dragon, Demon itp. nigdy nie powstanie na Rookgaardzie. Jak dla mnie mogli by zrobić jedynie większe expowiska z potworkami, które już są. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ludzie, Rook jest wyspą nowych a nie wyspą rookstayerów! Nienawidzę szczerze mówiąc, tego częściej spotykanego typu roookstayerów, którzy podchodzą do kolesia, który sobie spokojnie expi i zabijają mu stwoorka jednym ciosem, bo nie muszą się bać deada.
|
@up
Tez mozliwe ze trafiasz na pseudo Rookstayerów, czyli tzw. botterów, ewentualnie jakis 12-latków. Ja np. szanuje własność drugiego gracza i nie odbieram mu expa, chyba ze wczesniej zaszedl mi za skóre. |
Mówiłem o większości, którą ty widocznie nazywasz pseudo-rookstayerami. Niestety jest takich pełno...
|
Tak zgadzam sie... takich jest pelno.
A to wszystko wlasnie przez te ostatnie update'y ktore wprowadzily nam wieksze hity, addony i inne... to po nich nastała moda na zakładanie rookstayerów... niestety dzis jest tak jak mowisz, ze wiekszosc zachowuje sie bynajmniej chamsko... Wiec co do tematu, jezeli beda dodawane nowe expowiska, nowe potwory... to liczcie sie z tym. Ze nawet tam nie poexpicie przez pierwsze kilka miesiecy, bo owe miejscowki beda non-stop oblegane przez napalonych "pseudo" ewentualnie przez cave-boty. Ja tak czy siak podczymuje sie prosby... Grota buntowników (tzw. orc hell) i boss, np. boss orcow na rooku. Duzo bardziej wymagajacy od AppShenga. |
Najlepiej by bylo jakby:
*z powrotem zmniejszyli hity rookstayerów do poziomu sprzed update 8.0 *usuneli addony *nie dodawali zadnych nowych expowisk *nie dodawali zadnych nowych potworów *nie dodawali zadnych bossów Wtedy na rooku graliby tylko prawdziwi rookstayerzy. |
Cytuj:
|
Ta, najlepiej zeby zrobili dodatkowe wyspy dla pacc rookstayerow. Ludzie, oni wybrali takie ciezkie(?) zecie, bo ich to rajcuje. Wy chcecie z tego zrobic 2 main?! Ech..
|
Cytuj:
Cytuj:
|
A Ty dla czego grasz? Jak dla mnie to tylko dla lvla i to wlasnie Ty jestes pseudo rookstayerem. Chociaz zaprzeczyc nie moge, ze zgadzam sie z Toba w wielu kwestiach...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
To bot za ciebie chodzi, wiec ? Moze juz przestan offtopowac, bo juz twoje argumenty same mowia za siebie, ze "grasz" tylko dla lvla...
I mowisz, ze grasz dla przyjemnosci - gdzie tu przyjemnosc, jak bot za ciebie wszystko robi ? Skonczyly ci sie argumenty i pogodz sie z tym. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Swoja droga zastanawia mnie dlaczego ów pan dostal bana na bodajze 2 tygodnie... ach... jaki byl spokoj gdy pana nie bylo... |
Cytuj:
Chcesz żebym dostał bana w grze czy na forum? |
Tak wogole to co wy widzicie w tym rooku ze nie checie wyjsc. Przeciez to jak granie na non-pvp tylko na mniejszym terenie :/.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A daj spokoj, on gra przeciez dla przyjemnosci (ups, zapomnialem - to bot gra ;<) Mowisz o pojsciu na latwizne, a sam na to idziesz, sam sobie zaprzeczasz, czlowieku kiedy to do ciebie dotrze? Zastanow sie raz, a porzadnie...
Hmm... Ciekawi mnie zdanie pani Instynkt na temat naszego pro mastaha, prawdziwego bótera, no ale oleje mnie pewnie ... |
Czy wy nie widzicie roznicy pomiedzy botowaniem a botowaniem? Jeden (kinderboter) sciaga gotowe skrypty z neta, zapuszcza bota i nie majac zielonego pojecia o rooku robi wysoki lvl, drugi (prawdziwy boter) najpierw nauczy się perfekcyjnie expić ręcznie i dopiero potem w oparciu o zdobytą wiedzę pisze swoje wlasne skrypty do bota. (ofc lepsze od tych gotowych).
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:31. |