![]() |
Demon legi i grat shield idzie kupić ale ceny nie podam bo sam nie wiem,a co do yellow rose to nie wiem.
|
Cytuj:
|
Mam pytanie z kad ten g helm, great shield i demon legi ? one kiedys dawnoi temu lecialy z jakichs potworow ??
|
Cytuj:
|
szczerze mówiąc myślałem ze wezmie więcej za ten helmet no ale ANTICA TO ANTICA 8o
|
Cytuj:
|
żebym miał tyle kasy to nie kupil bym g-helma wiem ze to rare ale co z tego 1 czy 2 arm w ta czy w ta ;]
|
mi by bylo zal sprzedawac taki helm za 3,5kk nie opylalo siee zupelnie..ale to twoja decyzja
|
Cytuj:
|
Great Shield leciał kiedyś z pierwszego zabitego DL;a na PoH po server save'ie.
|
@up
lol ale mialem smiechawe :D G-Shield lecial z Dragon lordow, lecz bardzo duzo great shieldow zaginelo wiec jest on drozszy od hotsa. Jutro na 99% kupie nowego hotsa za 3,2kk. Co do ceny demon legow to obecnie sprzedaje je jedna osoba i ma offerte 3,6kk ale mysle ze do 4kk doszlo by. Z tych trzech rzeczy najdrozszy jest great shield chociaz ja i tak wole hotsa. Jest rowniez jeden great axe w obiegu aktualna cena 5kk ale owner mowil ze ponizej 8kk na bank niesprzeda. Troche zmieszalem |
@Up: Eee, tak po prostu? xd
|
@up tak <10 znakufff>
|
DL był kiedyś tak jak teraz Juggernaut. Czyli chodzono na niego huncic raz na ruski rok... Tak mi się wydaje ^^
|
Ja bym tak tanio tych itemów nie sprzedawał bo w końcu to rary ;p
No prosze 3,5kk za g helmeta to drogo ?;p pzdr |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Omg sprzedac taki rar tak tanio :(( ja nigdy bym tego nie zrobil... chocby dlatego ze posiadanie takiego raru jest bardzo podniecajace a nawet cos lepszego niz podniecenie!!!
|
Cytuj:
Pozdro!! |
@up
Piszesz tak jakby "typia bylła twojm rzyciem" Ale pamiętaj, że rl r0x! @topic No cóż, cieniutka cena, ale dla Sashry to jest nic ;P |
@up
dokładnie tyle kasy dla Sashry to nic nie jest. Pójdzie na kilka huntów, np. demony zleci coś dobrego np. g-legsy albo mpa i sellnie to, później na dle, kilka dsm zleci sprzeda i kasę znów będzie mieć. I tak w kółko. |
Cytuj:
|
Trochę mało dał mu tej kasy za helmet który nie jest dostepny ani z questu ani z żadnego monstera, no ale cóż.. :P
Sashra już ma 2 :D |
Cytuj:
|
Ja na sashry miejsu kupił bym Great Axe i takie "obrarowanie" bym w domku zrobił jak na ots :P
|
no i co mnie to obchodzi ze ktos tam sprzedal rzulty heum na antice o.O
|
Cytuj:
|
LOL. ZA tyle hajsu to jest się ustatkowanym do końca Tibijskiej kariery B)
19:11 Chicanx [8]: Siemka 19:12 Chicanx [8]: jestem z torgu :D:D:D |
Kurde Pls Rehost na coś bo nie chce mi sie sciągnąc z tej stronki ;/
|
Cytuj:
|
Znam gościa z RL. Nie jest Tibijskim przymułem. Przynajmniej na takiego nie wygląda...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdro:D! |
Cytuj:
|
Cytuj:
*podnosi sie z podlogi* Post roku :D |
Doda?Fuuuj ;D Jessica Alba rox...za nia oddalbym MDW (jakbym mial takiego chara) :D pzdr
|
jakbym gral na antice to wykupilbym wszystkie rarki (czyt. d legsy, g helmy, g shieldy etc.) poczekalbym z rok, i bym sprzedal za 30kk each xD
|
Omg niekapujesz ze santaks sobie jaja robil? W szkole mielismy niezłą polewke z tego ze hots 40kk czy dreat shield wypada tylko z pierwszego dla na pohu. A co do hotsa to niewiem o co chodzi czy sugerujecie ze kupilem kase na allegro zeby go kupic czy co? Ktos pytal ile na allegro by chodzil czy ile chcialbym za niego na rl, wiec odpowiadam ze 2 tys zloty :)
|
Bardzo dobrze, że tego typu itemy nie są "dostępne" z potworków... Powiedz mi... czy u was tam nie mają czasami blessed shielda, albo golden bootsów. Bo nie wiem czy na Novej te itemy były czy właśnie na Antice.
|
3,5kk to niezla sumka w przeliczeniu na rl. 40kk loool, niezle macie na bani ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:16. |