![]() |
Cold Zero i Ballance.
|
Cytuj:
@top: THPS 3, AoE 2, Summoner. I masa innych tytułów, których teraz nie pamiętam. ;ppp |
Cytuj:
A Bioshock jest wielki. A, zapomniałbym o AoE2 i AoE3. |
@Nadrill
Sam chrzanisz, serio się z tym męczyłem. Młody byłem wtedy ;< |
Tibia od 7.5 - 7.8 - (to były czasy ech... Teraz tibia jest taka znoobiała i nudna, że przestałem w nią grać)
Fable SW Kotor 1 Gothic 1 |
System Shocki Jego Audio!!!
ŚciĄgaĆ System Shocka Ale To JuŻ!!! |
Noł Wai!!!
jaazzzy wszystkie |
GTA Vice City i Tibia. To jest to!
|
Najbardziej utkwiła mi gra, w którą grałem jako dziecko na commodore 64 :D Niestety, tytułu nie pamiętam, ale opiszę ją krótko <byłbym wdzięczny, jakby ktoś podał mi jej nazwę :p>.
Startowało się helikopterem z lotniskowca i trzeba było zniszczyć bombami x fabryk <nie wiem ile, nigdy nie poradziłem sobie:D>. Gdy zniszczyło się pare coraz trudniej się grało, ganiały mnie myśliwce i próbowali zniszczyć mój lotniskowiec :p Czy tylko ja w herosy nigdy nie grałem? :o |
Diablo II, Mafia.
|
Gorky 17
THPS 3 Roobin Hood no i Heroes 3 |
Zdecydowanie Commandos: Behind Enemy Lines.
|
Diablo 2 + dodatek
Jagged Alliance 2 Earth 2140 GTA:2 CS Wolf ET Age of empires 1/2 Warcraft 3 ;) + dodatek |
Kangurek KAO!
|
Gdy nie miałem neta:
|
Contra /o/
|
było tego w pinde i jeszcze troche ale spróbuje opisać te najważniejsze
-Shogo:moblie armor division(do dzisiaj moja ulubiona gra) -Warcraft3+dodatek (zakochałem się w tej grze odkąd ją zobaczyłem) -Gothic 1 i 2 +dodatek -C&C:Tiberian sun -Tzar:The burden of the crown i to chyba wszystkie jak coś przypomne to zedytuje chciałem napisać jeszcze heroesow ale pomyślałem że nie będe powtarzał standartów |
1. THPS 2
2. Heros 3 3. Red Alert 1, 2 4. Diablo 1, 2 5. Command & Conquer Wojny Tyberium 6. The Setlers (Na Amige) No i Klasyki z Atari :P Invaders, Pacman Oraz Troche Gierek z Pegazusa :D Tanks, Mario itp |
Cytuj:
|
SUPER FROG !!!!!!!!!!!!
Get Medieval |
Zdecydowanie Planescape: Torment.
|
Jedi Knight
Abe Odyssey Heroes 2 Baldury :) no i stary Chromatron :p @Zylka Twoj post zupelnie nic nie wnosi i jest zbedny. W ogole zawsze masz jakies watpliwosci... Sa takie tytuly, ktore wbijaja sie w pamiec jednakowo mocno. @Down widocznie tylko Tobie to przeszkadza ;P im wiecej tytulow, tym wiekszy wybor gier do sprawdzenia :) |
Dostosuj się do założenia tego tematu i wymień jeden tytuł albo nie pisz nic. Czy to takie trudne? Mi jakoś udało się poprzestać na jednej grze, a nadczłowiekiem nie jestem.
|
Jazz Jack rabbit i heros 3
|
Contra :P.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do tematu, nabardziej w pamiec zapadaja: Mario Fallout 1 i 2 Heroes III Counter Strike |
Worms Armageddon na GameBoy Color.
|
Diablo
Diablo 2 + Lord of Destruction Warcraft 2 (trójka to już nie to samo :P ) Unreal Tournament Starcraft Halo Prince of Persia: Warrior within (zwłaszcza ścieżka dźwiękowa) Descent Freespace Freespace 2 |
Cytuj:
Cytuj:
|
pizza syndicate, age of empires 2 i tibia
aaa i gta (wszystkie cz) |
Tibia 7.4 - 7.5, GTA San Andreas.
|
Wychowany na grach sqauresoftu:
-Final Fantasy VII -Vagrant Story -Chrono cross -Front Mission Jeśli chodzi o PC'ka to: -Warcraft II ...i pewnie kilka innych tyt. ale nie mogę sobie przypomnieć... |
GTA 2 - to wyglądało prawie jak tibia ;P.!
Pizza - taka gra co sie budowało pizzerie, klienci musieli byc szczesliwi ;p i jakies tam misje były ;D. tzar: ciężar korony ( muahaha) ta gra to zło poprostu. Pierwsza gra jaką przeszłam w całości ;p |
KotOR <3 kocham tą grę
|
Popieram Żyłkę! Dawajcie po JEDNYM tytule!
|
Wolf 3D po szkole u kumpla. I czasy Amigi... Superfrog, Desert Strike. A z nowszych to Serious Sam.
|
Hitman: Silent Assassin(jak byłem mały to sobie w to pykałem;], chciałbym mieć czwórkę).
|
Cytuj:
Jeśli jeden tytuł (echhh...) to Summoner. Mój pierwszy cRPG. Nie zapomnę, nigdy. |
Miszo bądź wierny do śmierci/! a może i dłużej :)
Przy okazji: moglibyście powiedzieć coso swoich grach które zapamiętaliście, jeśli m status ?abbddone? to dajcie linka itd. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:13. |