Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Solar Mlody hacked by Asen Yokar (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=151262)

Shinhoshu 20-10-2007 12:30

Nie wiem być moze to moja wina, bo vake dał mi passy a ja może mialem keyloggera. bo mialem ots'a ale go skanowałem ale moze jednak był tam jakis ukryty virus, nie wiem a moze ktos trafil na passy poprostu.

Solar271 20-10-2007 12:31

Tez tak pomyslalem ale jesli ASEN chcialby byc spoko I wyjasnic to, to porozmawial by ze mna a nie "ZAMKNIJ RYJ" do mnie pisze, a potem leca argumenty " jestes holu" potem "jestes kumpel rl holu" to juz jest zalosne, HOLU fakt znam go UBIL MNIE ;] (a raczej nie mozliwe ze mieszkaja osobno 15 i 16 lat maja )

Shinhoshu 20-10-2007 12:32

Wytłumaczył to w którymś tam poscie trzeba tylko uważnie czytac ;p

Solar271 20-10-2007 12:40

ASEn zrobil wszystkim pranie mozgu Wyslal plotke ze go shakowali. MNIE shakowali rano jak odzyskalem konto to o dziwo ASEN byl z samego rana PEWNIE sprawdzal itemy. Nie oskarzalbym go gdybym nie mial pewnosci A tlumaczenie jego kolegow ze asen ma brata i on to mogl zrobic jest nielogiczne bo asen o tym by wiedzial napewno jak mieszkaja pod jednym dachem

Igrexou 20-10-2007 12:47

Uuu.... Współczucia dla Solara :<

Hack to najgorsza rzecz, jaka może spotkać gracza.

Zawsze wiedziałem, że servery pvp z USA są pełne głupich brazoli i polaczków jeszcze gorszych od br, bo br przynajmniej nie hackują (mówię o tych poważnych graczach, a nie 10-60lvl, co mają radoche jak hackną 20 lvla).

Solar, graj dalej, nie poddawaj sie. Przynajmniej char został :)

poreda 20-10-2007 13:32

@Solar
Nie oskarżaj asena nie mając podstaw, on nic nie zrobił, stracił wszystko za to tylko że jest RLem Vake'a który miał hacka, to jest fair?

Solar271 20-10-2007 14:18

EJ masz racje jesli to prawda szkoda mi go ALE VAKE TO JEGO BRAT i TO ON WYSLAL MI PLIK z hakiem wiec czemu mowisz ze nie mam podstaw? I nadal nie wierze w ta bajke z hakiem BRONI SIE ja sie mu wcale nie dziwie ALE PODOBNA HISTORIA BYLA Z ZIOLQ i asen oczywiscie rece tez umyl
JAK TO MOWIA najlepsza obrona to atak prawda ASEN?

DeGlord 20-10-2007 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Solar271 (Post 1703490)
EJ masz racje jesli to prawda szkoda mi go ALE VAKE TO JEGO BRAT i TO ON WYSLAL MI PLIK z hakiem wiec czemu mowisz ze nie mam podstaw? I nadal nie wierze w ta bajke z hakiem BRONI SIE ja sie mu wcale nie dziwie ALE PODOBNA HISTORIA BYLA Z ZIOLQ i asen oczywiscie rece tez umyl
JAK TO MOWIA najlepsza obrona to atak prawda ASEN?

I jak widac skuteczna...

Luki_Asen 20-10-2007 16:33

Powiem tyle. ja cie nie hacknalem, mysl se jak chcesz. Mi to juz wisi i powiewa, nie gram na tym servie. Vake z rana zapisal rozmowe patrzcie i sie smiejcie :P
07:55 Solar mlody [72]: zabije was najpierw na tibi zalatwie hunta na zawsze a potem sie zabije
07:56 Solar mlody [72]: WSZYSTKO STRACILEM a tibia to moje zycie wczoraj VAKOWI zaufalem
Niewiem czy sie smiac czy plakac...
On jest zaglupi na to zeby zrozumiec, ze vake mial hacka i hacker mu keylogera wyslal...(hacker gadal z vipami bo do wiadrociaga tez chcial wyslac).
btw. 5% do 58lvl :)

Solar271 20-10-2007 16:47

ASEN jestes zalosny LOL Co jeszcze dopiszesz a ty NIE GRASZ nobie hahaha bo masz hunta ale zobaczymy jak dlugo wytrzymasz. TY jestes ten haker i nie rob sciem bo to zalosne Rano byles zaraz jak mnie ojebali hmmm nie no wcale nie podejrzane ze tak rano wstales -.- prosze chociaz nie oszukuj ludzi jestes ZALOSNYM ZLODZIEJEM.

"Hackerzy to zwykli złodzieje. Nigdy nic nie osiągnęli więc nie wiedzą jak dużo znaczy coś stracić."

Shinhoshu 20-10-2007 16:52

@up
Skończ juz pierdolić głupoty i tak nikt ci tych rzeczy nie odda, pogódz sie z tym albo sie powieś...

Solar271 20-10-2007 17:08

LOL niech all wiedza jaki jest asen :) a ty OBRONCA lol OJCIEC JEGO JESTES? albo odpalil ci dole ;] zgarnal duzo wiec ma z czego a poza tym jak nie wiesz po ch... sie wtrancasz? A poza tym po co asen mowil ( solar = ho'lu) albo ze ( solar = best friends holu ) ZALOSNY on jak i ty nie pisz juz ;]

DeGlord 20-10-2007 17:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Solar271 (Post 1703825)
LOL niech all wiedza jaki jest asen :) a ty OBRONCA lol OJCIEC JEGO JESTES? albo odpalil ci dole ;] zgarnal duzo wiec ma z czego a poza tym jak nie wiesz po ch... sie wtrancasz? A poza tym po co asen mowil ( solar = ho'lu) albo ze ( solar = best friends holu ) ZALOSNY on jak i ty nie pisz juz ;]

kóp se musk

Luki_Asen 20-10-2007 17:16

Czemu mam tu nie pisac?? to jest forum publiczne i moge pisac co chce. naprzyklad, ze rodzice cie kochaja tylko w nocy??
wszyscy maja sie dowiedziec czego?? Moi przyjaciele wiedza, ze tego nie zrobilem. ty mysl se jak chcesz. A wogule ty jaki jestes bo niewiem jak do ciebie pisac? Sandra? czy Pawel?? podajesz sie za dziewczyne by lizac dupe br.(chlopak pewnie robi siostrze zdjecia jak sie kapie i im daje ze to on). Potem powiedziales, ze sharujesz z siostra. Zdecyduj sie.
P.S. jak jestes dziewczyna sry za wulgaryzmy(ironia)

Rekin Master 20-10-2007 17:47

@solar
uspokój się, nie masz żadnych dowodów. i nie placz tyle, bo poszukam w archiwach gg rec key od rekina xd

Solar271 20-10-2007 18:45

to sie robi zalosne skonczmy z tym forum To moja i asena sprawa Ja wiem ze asen mnie okradl a asen wie swoje ja zdania nie zmienie
;] mam zal do asena za to ale juz tylko moja sprawa mi nerwy przeszly ;] teraz juz w tibie nie gram a chara mam zamiar oddac :) wiecej czasu na imprezy bedzie;P REKIN ( I am relax wiec nie wiem o co ci chodzi)

Solar271 20-10-2007 18:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Luki_Asen (Post 1703841)
Czemu mam tu nie pisac?? to jest forum publiczne i moge pisac co chce. naprzyklad, ze rodzice cie kochaja tylko w nocy??
wszyscy maja sie dowiedziec czego?? Moi przyjaciele wiedza, ze tego nie zrobilem. ty mysl se jak chcesz. A wogule ty jaki jestes bo niewiem jak do ciebie pisac? Sandra? czy Pawel?? podajesz sie za dziewczyne by lizac dupe br.(chlopak pewnie robi siostrze zdjecia jak sie kapie i im daje ze to on). Potem powiedziales, ze sharujesz z siostra. Zdecyduj sie.
P.S. jak jestes dziewczyna sry za wulgaryzmy(ironia)

ASEN na nic lepszego cie nie stac :? Co jeszcze powiesz? po 1 nie lize dupy br :) po 2 znam tylko 2 osoby br to one mi pomogly po 3 nic nikomu nie zabralem nigdy w przeciwienstwie do ciebie i TOBIE ZAUFALEM -.- !! pochwal sie ze grasz palkiem na silvera :) tak odeszles LOL masz 15 lat i piszesz dawaj przyjedz do mnie do WOLGOWIC jakichs hehehehe zal:) nie no dla mnie jestes ZLODZIEJEM dla innych mozesz byc Bogiem mnie juz to nie obchodzi
Koncze z tibia :) ale o haku dowie sie kazdy i HUNTA przyjamniej udalo sie zalatwic;]

DruidPoloni 20-10-2007 18:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Solar271 (Post 1703775)
"Hackerzy to zwykli złodzieje. Nigdy nic nie osiągnęli więc nie wiedzą jak dużo znaczy coś stracić."

Mowisz ze asen to hacker czyli twierdzisz tez ze on nic nie osiagnal-.- wiec skoro dla Ciebie 132 lvl to jest zadne osiagniecie to twoj sharing 70+ to jest kupka gowna:confused:

p.s: tak naprawde nie masz zadnych sensownych argumentow ze to moglbyc on;(

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Solar271 (Post 1703775)
koncze z tibia ale o haku dowie sie kazdy i HUNTA przyjamniej udalo sie zalatwic;]

n/c

Solar271 20-10-2007 19:05

[quote=DruidPoloni;1704047]Mowisz ze asen to hacker czyli twierdzisz tez ze on nic nie osiagnal-.- wiec skoro dla Ciebie 132 lvl to jest zadne osiagniecie to twoj sharing 70+ to jest kupka gowna:confused:

p.s: tak naprawde nie masz zadnych sensownych argumentow ze to moglbyc on;(

druid ;] dla ciebie nie jest sensownym argumentem to ze dostalem od niego plik ? i po co sie wtrancasz? wyraziles swoje zdanie super :)
a to ze ktos ma 132 lev to nie znaczy ze cos osiagnal bo hakerzy maja wieksze levele botujac i okradajac ludzi daj mi 100cc teraz w kasie i w miesiac bede mial 100 level lecac tylko na kasie A z reszta poczytaj na wikipedii co znaczy cos osiagnac

Shinhoshu 20-10-2007 19:10

@up
haha :D
Ty nawet 100 lat byś tego nie wbił nawet jakby ci dali 100000000cc
i nie gadaj bo gówno wiesz asen cie nie hacknał a po za tym plik dostałeś od vake a od kiedy asen to vake?
I skoro nie grasz to po huj tu sie udzielasz? Oddaj chara i s*******aj ;d

Solar271 20-10-2007 19:13

CZYTALEM SOBIE WOJNA FFU I FTP I ZNALAZLEM PRZYPADKIEM TO

Jestem spowrotem...
omg..
jak czytam te glupoty co wy tu na tym forum piszecie to mi sie grac w tibie odechciewa.. nawet najprawdopodobniej dam se z nia spokoj bo to jest zal.br
Klucicie sie o takie glupoty ze to jest masakra i wogole to widze ze na tym swiecie jest poprostu za duzo tzw dzieci tibii ktore siedza calymi dniami przed komputerem a pozniej sie podniecaja ze maja 50 lvl o.O i sie zaczyna kozaczenie... zal.br
a ten payement 30k to mnie praktycznie polozyl na ziemie.. gratki sprawca , nie wiem jak to jest ze vake byl taki spoko ziomek a wraz z new charem zmienil sie jego charakter... to samo bylo z Esh~(nie pamietam jak sie to pisze) pamietam go jako zaje*** ziomka a jak sie dowiedzialem ze to byl Asen to nigdy bym nie powiedzial ze to on...
ehh.. o czym ja tu wogole rozmawiam... poprostu popieram wiekszosc slow Kasztana... i nie wiem czy jest jeszcze jakis sens gry na tym poje*** servie z takimi *&^*(*^&(^ ludzmi :S
k,thx,cya

WIEC nie tylko na tym poscie jest o was mowa ;p

Solar271 20-10-2007 19:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shinhoshu (Post 1704074)
@up
haha :D
Ty nawet 100 lat byś tego nie wbił nawet jakby ci dali 100000000cc
i nie gadaj bo gówno wiesz asen cie nie hacknał a po za tym plik dostałeś od vake a od kiedy asen to vake?
I skoro nie grasz to po huj tu sie udzielasz? Oddaj chara i s*******aj ;d

Girni = OJCIEC lol ze nie gram to nie znaczy ze nie moge tu posiedziec i sie z ciebie posmiac :) A VAKE TO BRAT ASENA nobie a wiadomo ze asen ma pasy do vake tak samo vake do asena idz sie dowiedz lepiej a nie pierdzielisz glupoty
SKORO TAK UFASZ daj asenowi PASY a nie pier....B)

Igrexou 20-10-2007 19:21

@pare razy up

Wielu doświadczonych graczy wie, że level jest niczym jeśli level ten zdobył noob.

Level jest niczym, jeśli nie jest podparty innymi umiejętnościami niż wbijanie levela. Liczy się wiedza, pvp, umiejętności, inteligencja.

Shinhoshu 20-10-2007 19:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Solar271 (Post 1704080)
CZYTALEM SOBIE WOJNA FFU I FTP I ZNALAZLEM PRZYPADKIEM TO

Jestem spowrotem...
omg..
jak czytam te glupoty co wy tu na tym forum piszecie to mi sie grac w tibie odechciewa.. nawet najprawdopodobniej dam se z nia spokoj bo to jest zal.br
Klucicie sie o takie glupoty ze to jest masakra i wogole to widze ze na tym swiecie jest poprostu za duzo tzw dzieci tibii ktore siedza calymi dniami przed komputerem a pozniej sie podniecaja ze maja 50 lvl o.O i sie zaczyna kozaczenie... zal.br
a ten payement 30k to mnie praktycznie polozyl na ziemie.. gratki sprawca , nie wiem jak to jest ze vake byl taki spoko ziomek a wraz z new charem zmienil sie jego charakter... to samo bylo z Esh~(nie pamietam jak sie to pisze) pamietam go jako zaje*** ziomka a jak sie dowiedzialem ze to byl Asen to nigdy bym nie powiedzial ze to on...
ehh.. o czym ja tu wogole rozmawiam... poprostu popieram wiekszosc slow Kasztana... i nie wiem czy jest jeszcze jakis sens gry na tym poje*** servie z takimi *&^*(*^&(^ ludzmi :S
k,thx,cya

WIEC nie tylko na tym poscie jest o was mowa ;p

Fajnie kopiujesz posty... ;D
I to ile razy dawałem asenowi passy jak mnie kicknelo albo coś
i jakoś mnie nigdy nie hacknał mielismy invity do domków itd...

Dawergo 20-10-2007 19:39

@Solar
zaje*** chodzi ci o to ze byl spoko? bo mi sie esh kojarz z wielka kur** a asen z normalna osoba ktora wyrosla z gowniarstwa ;) nie sadze zeby cie haknol... kiedys bym w to uwierzyl, teraz juz nie

Solar271 20-10-2007 19:50

SPOKO ja tez cie nie lubie :) Ponizylem Cie to sie odgryzles hahahaha

Kacperka 20-10-2007 20:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hu'Hu (Post 1702143)
Przeglądając Highscore na Silverze zauważyłem że Ransoex jest w trakcie robienia sporego PG.
189-196lvl na ten moment -> to będzie jakieś 13 mln expa.
Kto teraz powie że druci mają tak żle :>

Haha nie wiedzialem ze Ransoex to Druid jest :D <lol2>

Co do Destroy to kogo to obchodzi ze ktos tam ci wszedl na respa, napisales do Uncle i pozniej ten ktos padl ? o.O

A co do Ciebie Shinhosu to all wiedza ze jestes rl Asena i Vake i ze bedziesz ich bronil bez roznicy czy to zrobili czy nei zrobili.. twoje komentarze sa zbedne.. widac ze jestes 12-13 latkiem albo jeszcze mlodszy po twoich tekstach :baby:

Ja w sumie nie wiem kto kogo schakowal i kogo to jest wina wiec sie nie wtracam ale troszq nie moge wyrobic z wypowiedzi niektorych osob... :P

Pozdrawiam... :)

EDIT: @Daw.. to Zaje**** to mialo byc ****bisty xD tzn w tym przypadku Zaje....Bistego xD
Nie przeklina sie na forum przeciez o.O xD

DruidPoloni 20-10-2007 20:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igrexou (Post 1704097)
@pare razy up

Wielu doświadczonych graczy wie, że level jest niczym jeśli level ten zdobył noob.

Level jest niczym, jeśli nie jest podparty innymi umiejętnościami niż wbijanie levela. Liczy się wiedza, pvp, umiejętności, inteligencja.

boze chyba nie trzeba pisac ze Asen to dobry gracz?a nie jakis noob;/ i kazdy o tym wie...

@SOlar

mowisz po co sie wtracam...-.-

Otoz wtracam sie moj drogi dlatego ze jest to publiczne forum i moge sobie wyrazac swoje zdanie tak samo jak i ty,wiec skoncz pierdolic i takjak napisal Shin~ oddaj chara i s*******aj:o

PeAce

Shinhoshu 20-10-2007 20:28

Odrazu mam 6 lat ;D

Zajebundo 20-10-2007 20:41

LoL
Pojebalo wasz wszystkich :P no prawie wszystkich.
Solar daj se spokuj z tibia... to gra nie dla ciebie i wiem co mowie a poza tym krecisz sie w zeznaniach co do chacka i w ogole... a przez to z sharujesz postac tez mogle zalpac keylogera... ( doszly mnie sluchy ze nie tylko z siostra szahrujesz) tak wiec jakis twoj zim mogl zlapac keylogera... a Vake to nie Asen nawet jak to sa bracia to co z tego?? ja np tez gram z bratem nie mieszkamy razem i nie wiemy nic prawie o sobie ( o swoich postaciach).
Tak wiec wyluzuj bo ci zylka w mozgu peknie i nie bedziesz mogl popelnic samobujstwa :D

PoZdRo Asen i all bro z tibi co niegraja już :( coraz wieksze nooby grają tu ;( zaczyna mi brakować starych playerow... :)

DeGlord 20-10-2007 20:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DruidPoloni (Post 1704221)
boze chyba nie trzeba pisac ze Asen to dobry gracz?a nie jakis noob;/ i kazdy o tym wie...

@SOlar

mowisz po co sie wtracam...-.-

Otoz wtracam sie moj drogi dlatego ze jest to publiczne forum i moge sobie wyrazac swoje zdanie tak samo jak i ty,wiec skoncz pierdolic i takjak napisal Shin~ oddaj chara i s*******aj:o

PeAce

Alez oczywiscie, ale wtracaj sie jak masz cos do powiedzenia, a nie pieprzysz od rzeczy.

DruidPoloni 20-10-2007 21:16

@up

dobrze ze ty jestes zajebisty i piszesz zawsze na temat

DeGlord 20-10-2007 21:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DruidPoloni (Post 1704351)
@up

dobrze ze ty jestes zajebisty i piszesz zawsze na temat

prawda w oczy kole :)

Jelsi nie potrafisz przyjac krytyki to nie udzielaj sie na forach i tyle dzieciaku.

DruidPoloni 20-10-2007 22:03

potrafie:P o co Ci chodzi,przeciez napisalem ze jestes zajebisty :D

Igrexou 20-10-2007 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez DruidPoloni (Post 1704221)

Asslicker.... :<

Ja o tym nie wiem, i czytając jego wypowiedzi wnioskuje, że to zwykły idiota, który potrafi tylko expić, a nie dobry gracz. kthxbye.

Solar271 20-10-2007 23:28

LOL skad macie takie zarabiste wiadomosci ze sharuje? Wyssaliscie sobie wszystko z palca;] GRAM TYLKO Z SIOSTRA nawet moj real kumpel nie ma domnie pasow, wiec nie pierdolic mi tu ;] poza tym te forum mialo na celu pokazac ze niemozna sobie ufac a zamienilo sie w KLUTNIE ci co sa za SOLAREm i ci co sa za ASENEM, wyluzujcie wszyscy !!;] I mowiac ze to mi zylka peknie tak sie wysililes ze to chyba ty sam nerwice masz z tego powodu :] mi to juz wisi :) I nadal twierdze ze Asen to swinia nawet nie umial porozmawiac o tym ze to nie on a potem daje komentaz ze nie chcem go zrozumiec.

DruidPoloni 20-10-2007 23:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Igrexou (Post 1704485)
Asslicker.... :<

Ja o tym nie wiem, i czytając jego wypowiedzi wnioskuje, że to zwykły idiota, który potrafi tylko expić, a nie dobry gracz. kthxbye.

Asen pisze tak bo go w*****acie tymi zarzutami bez dowodow,dla kumpli jest inny.

ps. po czym wnioskujesz ze potrafi tylko expic??nie znasz go,pewnie nawet go jeszcze nie widziales...

Mendolina 20-10-2007 23:33

Od samego początku widać, że Solar kłamie i kładzie do głowy głupot o Asenie. Sam się wkopałeś, bo dziś new owner Rekina mówił mi dosłownie, że dałeś mu passy i on widział twoją pustą postać8o.

I odwal się od Asena -.-, on chciał rozmawiać, a raczej się wytłumaczyć, ale ty jesteś albo uparty albo głupi i nie dasz dopuścić żadnej prawdy..Naucz się słuchać innych i wyciągnąć potem z tego wnioski, bo wkółko piszesz to samo, a jego kumple wiedzą bardzo dobrze, że Asen to NIE Vake i, że na pewno Asen by nikogo nie hacknął tym bardziej kumpla -.-. Wyp***** z tego forum i skończ wrzucać na niego, a spójrz najpierw na siebie idioto, asslickerze i kozaku.

Luki_Asen 20-10-2007 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Solar271 (Post 1704728)
LOL skad macie takie zarabiste wiadomosci ze sharuje? Wyssaliscie sobie wszystko z palca;] GRAM TYLKO Z SIOSTRA nawet moj real kumpel nie ma domnie pasow, wiec nie pierdolic mi tu ;] poza tym te forum mialo na celu pokazac ze niemozna sobie ufac a zamienilo sie w KLUTNIE ci co sa za SOLAREm i ci co sa za ASENEM, wyluzujcie wszyscy !!;] I mowiac ze to mi zylka peknie tak sie wysililes ze to chyba ty sam nerwice masz z tego powodu :] mi to juz wisi :) I nadal twierdze ze Asen to swinia nawet nie umial porozmawiac o tym ze to nie on a potem daje komentaz ze nie chcem go zrozumiec.

Eee to wedlug ciebie co to sharing??
Ja nie umialem porozmawiac?? jak ci zaczalem sie tlumaczyc to ty mi odpisywales, ty hu*u itp. albo, ze idziesz na policje i do programu uwaga... To odpowiadalem ci tym samym=p
Edit: zaraz 59xd

Mendolina 20-10-2007 23:46

@up
Gdzie grasz?;d

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:27.