Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Niusy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=12)
-   -   Awanse Powracają! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=151734)

Cavendish12 24-10-2007 17:45

huja dalem muj adv na 75 magic i mi niedali go na strone -.- ....

Misza 24-10-2007 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez paluch89 (Post 1709832)
Sami knigci w lvlu ? co to ku*** jest ? Tylko nooby zostaly przy tibi. Zadnego ssa jak ms albo ed wbija lvl.
Ale lepiej sobie tylko zaznaczyc atak i czekac, aż potwór padnie. Nudne to troche.

Już nie będę mówił, że przed updatem to sorce były nubprofem. I nie będę zauważał, że ci knightci nie byli raczej robieni po updacie, a trochę wcześniej, jeszcze za czasów słabowitości.

Halia 24-10-2007 18:55

A nikt nie zauważył że zamiast Spritekiller jest Spiritkiller ?? wysłałem już pm jednemu z Administratorów.

Rafayen 24-10-2007 20:45

Moim zdaniem te ssy są bezsensu na tibia.pl

Jezeli juz chcecie miec te ssy to przynajmiej zrobic to solidnie a nie 20 błedów i 90% ssów niedodane !

Nie jeden Mod pisał co Cie to interesuje ze jedzie na bocie po co spam a sami tak robicie jezu jest widok bota? to chyba mozna powycinac co niepotrzebne... nie wiem jaka jest przyjemnosc walenia lewela 10h dzienie w jednym miejscu ... kazdemu sie z nudzi wiec trzeba i bota odpalic i wogole.. to zalik :p straszny

tibiabr.com robi to owiele lepiej i coś za coś :P

Vil 25-10-2007 02:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rafayen (Post 1710602)
nie wiem jaka jest przyjemnosc walenia lewela 10h dzienie w jednym miejscu ... kazdemu sie z nudzi wiec trzeba i bota odpalic i wogole..

Levelowanie to podstawowy i jedyny sens gry, jesli odbywa sie bez naszego udzialu to po co wogole grac ? Jeszcze gold farming na bocie ma jakies logiczne podstawy, ale expienie ?

Mutilator 25-10-2007 11:08

@up

Zgadzam się w 100%!

@down

Jasne, najlepiej kogoś osądzać od razu o używanie bota... Najpierw dowód, potem oskarżenie.

To, że coś ma "logiczne podstawy", nie oznacza, że się to robi. Mimo, iż zdobywanie złota na bocie (na wiele różnych sposobów), żeby później wykorzystać je do expa nie powinno mieć miejsca.

IMHO szkoda czasu na zbieranie kasy, żeby ją później stracić na exp i znowy gromadzić. Najlepiej expić i zarabiać naraz.

Phoelerius 25-10-2007 11:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vil (Post 1711159)
Levelowanie to podstawowy i jedyny sens gry, jesli odbywa sie bez naszego udzialu to po co wogole grac ? Jeszcze gold farming na bocie ma jakies logiczne podstawy, ale expienie ?

A co "gold farming" uzywasz(cokolwiek to jest), bo jak piszesz ze to ma jakies logiczne podstawy, to musisz miec jakies doswiadczenie w tym... moze cos wiecej napiszesz o tym?

Goshnar 25-10-2007 12:22

Niby jak można zrobić "crystal coins" na Rookgaard? :confused:

Goshnar

0m3n_Kidler 25-10-2007 13:24

Idziesz do banku i piszesz --> hi > change platinum > 1 > yes > bye (mogłem się gdzieś pomylić bo już długo nie gram ;P)

A bank na rooku jest tam gdzie trade room.

Pozdro 0m3n

Vil 25-10-2007 14:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Phoelerius (Post 1711267)
A co "gold farming" uzywasz(cokolwiek to jest), bo jak piszesz ze to ma jakies logiczne podstawy, to musisz miec jakies doswiadczenie w tym... moze cos wiecej napiszesz o tym?

Farmy zlota wynalezli Chinczycy ( z tego co wiem ), polega to na tym, ze w duzych kafejkach zatrudnia sie bezrobotnych po to, zeby grali po 8-10h na dobe w Lineage/ WoWa i zdobyte itemy/ gold sprzedawali za normalna kase na e-bayu. W takiej sytuacji automatyzacja tego procesu oznacza mniej wiecej tyle, ze ty nic nie robisz a kasa plynie strumieniem do twojego portfela.

Robienie leveli na bocie natomiast to ewidentne granie w gre w taki sposob, zeby w nia nie grac, co jest zaprzeczeniem idei gry, szczegolnie ze tutaj nabija sie wysoki level tylko po to, zeby latwiej nabijalo sie nastepny. Botowac mozna bez konca, tylko po co, jesli ma sie swiadomosc ze jest sie lepszym od innych tylko o tyle, o ile oni botuja mniej. To troche tak jak ogladanie grajacych w pilke robotow zamiast uczestniczenia w meczu samemu.

Nao123 26-10-2007 20:57

W gwoli ścisłości.
Jak już mamy być ĄĘ to:

Cytuj:

Co więcej pisze jak byk, że nie(...)
Niestety, źle.
Poprawna forma:
JEST NAPISANE
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Signed,
Przyszły Pedagog i nauczyciel J. Polskiego.

pvvner 27-10-2007 11:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nao123 (Post 1713360)
W gwoli ścisłości.
Jak już mamy być ĄĘ to:

Chyba ĘĄ XD

Moje zdanie jest podobne jak Rafayena, jeśli tak mają wyglądać awanse, to wy**cie je w ogóle. Koleś z 8 mlvlem szczerzy japę na 1szym ssie, a mojego zgodnego z regulaminem nie ujrzałem ;] pozdro

Mr.Pride 27-10-2007 14:21

Nareszcie powrót awansów 8o
Zajefajne zdjęcia,pozdrawiam i gratuluje wszystki :cup:

Dragorael 28-10-2007 22:49

GratZ for all, a szczególnie dla[CHAR]York Dragonhearth[/CHAR]. Powodzenia w dalszej grze. : )

Freezy Eddie 29-10-2007 20:10

Cytuj:

Robienie leveli na bocie natomiast to ewidentne granie w gre w taki sposob, zeby w nia nie grac, co jest zaprzeczeniem idei gry, szczegolnie ze tutaj nabija sie wysoki level tylko po to, zeby latwiej nabijalo sie nastepny. Botowac mozna bez konca, tylko po co, jesli ma sie swiadomosc ze jest sie lepszym od innych tylko o tyle, o ile oni botuja mniej. To troche tak jak ogladanie grajacych w pilke robotow zamiast uczestniczenia w meczu samemu.
Im wiekszy lvl, tym wieksza przyjemnosc z gry, chocby dlatego, ze mozesz sobie jakies PK/PA porobic, bic silniejsze stworki itd.
Chyba nie ma kogos kto botuje, dla samego botowania, tylko ewentualnie czasem siadzie do gry z wyzszym poziomem i zrobi cos przyjemnego, innego niz nudne bicie potworkow..

Oserek 02-11-2007 18:50

mam takie nitypowe pytanko :P ile w graćie x!! :)

ErAgOg 02-11-2007 18:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scobel (Post 1708554)
A 55 levelem na Rookgaardzie, może pochwalić się [CHAR]Nenagh[/CHAR].

To mi się podoba :D Nie można było się skromnie przyznać "55 levelem mogę pochwalić się JA MUSJuHSUHAUHS!!!11onoen" No może bez tego"Musuhuha..." i "oneone" :p

Yagla 04-11-2007 14:21

@Dragorael
hehe Dziwi mnie dlaczego szczególnie dla mnie gratulacje?? ;>> czyżby się znamy ?:p

elder94 05-11-2007 01:11

dzieki tym ss wiemy dlaczego niektorzy wbili takie lv

Rumu 05-11-2007 20:47

Gratz wszystkim!!To co z tego że zapomnieli wyłączyć bota....

Przemek9596 20-11-2007 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gormo (Post 1708696)
Witam!
Czy mi się wydaje czy Maximuel używa bota?!
Dowód to Bp-1 napisany jak sie kliknie w zdjęcie
Link:http://images.tibia.pl/images/newsy/21102007/UO3057.jpg

@down

haha nakryłem bottera xD

Racja To jest bot GM Xadam Tu wejść Powinien na tibia.pl pisało
że na fotkach nie może być botów żadnych!

michu1298 23-11-2007 19:34

heheh żal mi go, bo to noobek z xantery, sam tam kiedyś grałem ;] troche lipa że daje wstyd tak wielkiemu serwowi ale loooz B)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:52.