![]() |
Tworzenie tematow o muzyce powinno byc na tym forum zakazane bo niezaleznie od tego jakie intencje ma autor tematu to i tak zawsze konczy sie na tym samym - flame war.
Jakość muzyki jest wartościa niemierzalną, to nie jest tak jak w tibii ze wystarczy policzyc oplacalnosc expa zeby wiedziec ze sorc jest lepszy od knighta. |
To, że ty odnalazłeś coś ciekawego w disco polo, to nie znaczy, że wszyscy coś tam znajdziemy. Sam przed sobą się wstydze kiedy tego słucham. A na imprezach to nie wiem jak to jest bo na takowe "tańce" nie chodze, bo nie mam zamiaru taczać się w masie typowych "lowelasków", którzy idą na disko nie dla zabawy ale na "podryw".
@rapTemat PiH- jęczący s*****el, dla napalonych nastolatek, które i tak trzymają dziewictwo do ślubu. Kaliber44- ta muzyka nie jest dla wszystkich. Jednak jak ktoś chce się połapać w świecie prawdziwego rapu, muzyki z prawdziwym przekazem, która daje do myślenia to polecam. |
Disco Polo daje rade ;p
Co do "Bo ja tanczyc chce" to Long & Junior maja jeszcze piosenke J.A.Z.D.A. wedlug mnie o wiele lepsza ;p |
Nie slucham disco polo, ale lubie sie przy tym bawic na imprezach ;]
Cytuj:
|
To wymiata :D:D
http://youtube.com/watch?v=chRkE6v32Cs |
Cytuj:
|
Shake Your Boom Boom XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDD
|
Cytuj:
Pih: 2003 2004 997 właśnie tu ulice bez jutra czarny kruk kłopoty |
@up
No, że to niby co ? Tytuły ? Słyszałem kilka jego piosenek i udział w sto pro tourze i wypadł beznadziejnie jak na mój gust. PiH to jęczący s*****el jak dla mnie i zdania nie zmienie niezależnie od tego jaką piosenke ten zboczony dziad nagra. |
Nawet autorzy tego rodzaju muzyki zdają sobie sprawę, że spora część amatorów dp słucha ich po kilku głębszych. Z imprez to chyba wesela przodują jeśli chodzi o taki repertuar.
Tak na marginesie odnośnie flame wara. Nie sądziłem że po tłumach słuchających rapu, hh i techno nadejdą kolejne bluzgające ten rodzaj muzyki jak i gdzie tylko sie da. Uważając sie tym samym za kogoś lepszego/inteligentniejszego/<wstaw co chcesz>. (stało sie to teraz trendy/<wstaw co chcesz> ?) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:54. |