![]() |
haha spoko :):):):):) uplułem monitor teraz kase masz mi oddać albo nie rób takich śmiesznych obrazków żartuje :)
|
właśnie najlepsze Fake'i są animowane
10/10 |
Powiem tylko: Gzzz Gzzz 10/10
|
Ooo... widze animowanego Fake'a :> nie rozumiem ludzi ktorzy sie czepiaja Fabuły lecz podejrzewam...juz sie niecche powtarzac w kazdym poscie ale chyba nikt z tych Debili (przepraszam za wyrazenie) nie bardzo rozumie slowo "Fabuła". mi sie podobalo :) rob wiecej.
Kotek:* |
no to jak kiedy będzie 3 część trzeba monitor opluć ;][wiem że to trudne ale czekam z niecepierpliwością]
|
Kiedy będzie ta 3 część...??!!;(
|
Hehe super. Daje 10/10. Czekam na 3 czesc ;p
|
dali ile można na tą 3 część czekać :P
|
ja już rozumiem straszne długo sie takie cosik robi :) ale prosie zrób to szybko koleś bo ludzie sie denerwują
|
xd
XD sie uśmiałem z tej 2 części ale słaba grafa;/ 8/10 ;]
|
Halooo ? Next part raz na miejscu, bez cukru.
|
aaa
archeolog :/ |
Bo chce dalsze części :P A ty nie ?
|
Odświezacz powietrza -.-
|
jak sie ludziom podoba to można chyba poprosić o next parta może autorowi sie przypomni??
|
Cytuj:
|
super fabula more more more more:]
|
to może ktoś sie podejmie kontynuacji tego jak że ciekawego "anim" :p
|
T onaruszy prawa autorskie <Chyba>
|
super fake 100/10 Podobno to czerwony kaputrek byl naiwny:D
|
Co tu dużo gadac?po prtostu SUPER 10/10 !
|
Aaaaaaaaaaaa.........
Ratunkuuuuuuuuuu archeolodzy.aaaaaaaaaaaaaaaa.
on są jacy.............................................. ........... you are dead |
Krotkie ale fajne :]
|
Fajne. Naprawde podoba mi sie. Troszke krotke ale to nic. 10/10 :DDD
P.s Rob ta 3 czesc !!!!;p |
aaa
archeolog :/ |
Sami jesteście archeolodzy. Łącznie ze mną...Usuńcie topic plx ! ;<
|
Powrót :D
Witam wszystkich !!! po długiej przerwie nadchodzą kolejne odcinki Czerwonego Kapturka B)
http://img100.imageshack.us/img100/9...pturek3by9.gif Dzisiaj o 9:00 walka z Królem wilków ---- Oglądać!!!!!!:evul: |
Eeee no wruciles... ;p
Ale niezbyt sie napracowales xD Jedyne co to tylko teks i w dodatku to JPG. ;/ Pierwszy part byl fajny ale ten... Wez no zrob cos leprzego z chodzeniem ^^ |
Dałeś tylko tekst,a poprzednie party były fajne mam nadzieje, że ta walka bedzie fajna, a nie, że kapturek walnie z exori vis i die ;>
|
Błagam tylko nie w .JPG! ;<
|
Problem
Komentowac
|
Walka !!!!!!
Jest już kolejny odcinek ! Przepraszam za opóznienia :evul: Postaram sie teraz robić dużo odcinków
http://img136.imageshack.us/img136/7...apurek3xd2.gif Komentować !!! Wkrótce następne i lepsze B) |
Ehh, mowilem wyzej nie ciekawa walka a to "noobek" zepsulo klimat ;<
Mam (ukryta) nedzieje, ze dalsze party beda lepsze ;> |
Szkoda że przypomina tą Twoją walkę w temacie Nasze pierwsze fake, a tak to spoko :P
(tylko czemu tak miga ;o) |
Przemiana!!!!
Czerwony Kapturek postanowił pokazać wam swoje prawdziwe oblicze
:evul: http://img135.imageshack.us/img135/9...apturekwk1.gif Komentowac :baby: |
Fajny wybuch, nic poza tym.
|
Zamuła, 2 pierwsze roox, jak nie masz pomysłu to plx nie rob w ogóle ;/
|
Cytuj:
|
Trawę zmień i dodaj otoczenie.
|
fajne ale krotkie to ostatnie ale nie komentowalem za wszystko to 9/10
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:42. |