![]() |
Na informatyce...
Mamy nauczyciela, Janas jego godność, informatyk raczej kiepski, jeszcze jak byłem w II gim to ów Janas brał mojego kolege na każdą przerwe do pracowni i uczyli się (kolega->nauczyciel)i nawet qmpel zrobił strone szkoły itp. Wracając do sedna, na lekcji informatyki z praktykantami z tyłu... Wołaliśmy pana, ale nas niesłuchał, zaczeliśmy grzecznie -Szefie! nic -Panie Janasku! nic -JANAS!!! ... -Łysy ! Dresie ! gruby! A w tej chwili mój qmpel 'Oddaj dzieciom piłke!!";) --- Raz inny uczeń, jak juz siadł do kompa, śmiesznym głosem "No to ****a psujemy!" A psucie kompów to cos co tyugryski lubią najbardziej:evul:, długopis w stacje sydkietek, urwanie kabla od myszki, za***anie kulki, pozamienianie klawiszy, i bardziej..systemowe zabawy, dopisywanie linijek w plikach Windowsa 'Janas *****' itd a usówanie innych, formatowanie dysku, raz zmieniliśmy hasło do komputera Janasa, and much, much more;) |
Taaaak...
Co aj robię? JAk chcę być grzeczny to psize po kryjomu nowe klasy prestiżowe do D&D :D Jak niezbyt to komentuję wszystko (doprowadzajac pobliskich lduzi do szału :D ) Gdy mi się naprawdę nudzi- kłuję kumpla z ławki długopisem Gdy nauczyciela nie ma - lejemy się "na niby" :P z kumplem :D |
Ja zazwyczaj niszczę mienie szkolne ]:-> (rysuję po ławkach) Nabijam się z nauczycieli i gadam z kumplem albo gram w soccera na kartce ^^. Może ktoś zna jego wersję z kurnika! :D
|
Stare, dobre kółko i krzyżyk :) bijatyka z kumplem z ławki, ewentualnie malarstwo ławkarskie na religii (tylko tam można, bo są stare meble). :D :p
|
hehe rysujemy z wulkanem itemki do tibii. Gadamy o tibii. Wpieniemy babke od matmy (z nia sie nie da normalnie). To samo z innymi madrymi panmi. Bawie sie dlugopisem itp :P
|
u mnie w klasie to masakra
1)rzucamy sie wszystkim czym sie da 2)w zeszlym roku bylo wyzywanie nauczycielek 3)jedna osoba bawi sie w kradzieze (to jest przykre bo jak mozna ukrasc komure wartą z 1000zl koledze z klazy) 4)wyrzucamy smietniki za okno 5)malujemy po wszystkim czym sie da a pozatym gadamy non stop o tibii ;) |
Ja zwykle prowadze dyskusje z qmplami na temat tibii/śpie/rysuje. Czasami zdarza mi się słuchać nauczyciela :p . Raz qmpel za***ał z klasy informatycznej qlki od połowy myszek :p . Na początku roq qmpel rzucil w wychowawce 20 gr i powiedzial "masz za występ" :D :D
|
Podczas lekcji wykręcam długopisem przeróżne tricki: salta, śruby, wallflipy, kicki etc. To moje główne zajęcie ale czasami lubię porysować po zeszyciku, oraz po oparciach krzeseł kolegów^^.
|
Co robimy ???
DŁUBIEMY W NOSIE :P |
Przeważnie uważam, bo klasa rozbujana, a ktoś musi robić :/
A jak jest naprawdę nudno to: - gram w piłkę z kolegami (@Glamri Rox: znam to dobrze :)) jestem mistrzem klasy nie chcąc się chwalić :] - wyciągam z piórnika ołówek, linijkę, gumke (do ścierania żeby skojarzeń nie było ;)) i buduję równoważnię (równowagi jeszcze nie otrzymałem ale wciąż próbuje :D) - gadam z kolegami o Tibii rzecz jasna (a raczej ostro przekonuję, że Tibia to najlepsza gra, choć są jednostki protibijskie) - kiedyś bawiłem się gumką (do ścierania, ewentualnie długopisem) w fingerboarda :D - zawsze jest z czego się pośmiać :D:D |
Hehe
Oj Makilili Dlugopisem FinerBoard ?? ;)
Kup Se takiego za 4.50 zl Tez dobry |
Ja na religi siedze i sie nudze ale ostatnio
<umcia umcia> :kon: - kim jesteśmy dla Jezusa <Tomek> - bydłem <umcia umcia> :kon: - a czemu? <Tomek> - bo owce to bydło. :D <klasa> - hahahahahahahaha <umcia umcia> - macie po jedynce 8o |
Ja na nudnych lekcjach
Jem rozkrecam dlugopis :D Rysuje z tylu zeszytu kreski :D Ostatnio vlepki sobie rysuje Gadam z kolegami/kolezankami Mysle co bede robil po szkole I to chyba na tyle cYa |
Nudne lekcje!
Na nudnych lekcjach bawie sie fingerboardem albo rozmawiam :] ale ostatnio mialem za***iscie nudną lekcje z babką co wogule nic nierobila siedziala przy biurku i patrzala w sufit wtedy mielismy lekcje naa parteze więc polowa klasy se wyszla z klasy ona to widziala i nic niezrbila nawet niewpislala nieobecnosci a jak jom spotkalem na korytarzu muwiąc dziedobry to ona tylko sie spytala czy nam sie lekcja podobala :p
chcialbym więcej takich lekcji. :kat: |
Cytuj:
|
Neriusz i vegefa ziom skręty w tym wieku? (widze że neriusz ma 11 lat i myśle że chodzicie do jednej klasy) ja też mam 11 i nawet mi na myśl nie przychodzi żeby palić itd.
Co innego narkole :D (joke) |
eeee 11 lat?
hmm nasze forum młodnieje :D A teraz na serio wy takie numery odwalacie w tym wieku? O kurtka ale ja jestem frajer :(
|
ja przeważnie rysuje pentagramy, albo coś z hentaii, a jak mi się nudzi na zabój to czasem palne głupi text ;] :D
|
Cytuj:
|
-Gram w piłke (piłka- ściścnięty papier:p)
-śmieje się ze wszyskiego i z niczego (naprawde! czasem smieje sie bez powodu :p) -robie wszysko żeby nie oszaleć |
Śpię (albo przynajmniej próbuje)
rysuje na końcu zeszytu pierdoły robie pracę domową (naturalnie zadaną na dzisiaj) robie katapultę z gumki(do scierania) i linijki i strzelam papierkami przedrzeźniam odpowiadających kolegów/koleżanki I wieeele innych rzeczy |
Hmmm.. Ja rysuje pentagramy.. Ale czasem takie normalne, a czasem rozbudowane (tzn jakies pogrubione, skapujace krwia czy cos ;) )
Chociaz na wiekszosci lekcji (nudnych) gadam albo z towarzyszem z lawki, albo z towarzyszkami z lawki za moja :P Hmm, moze umieszcze fajny kawalek strony z niemca? ale to potem ;) |
Cytuj:
PS. Ja dostałem pałę za to że gadałem (przecież mnie pytał:( :( ) PS.2 No cholera kto ty, kto?? EDIT: Dobra Krzychu zmień wiek bo cię wyśmieje;) 12 lat masz na karku, trudno ci się przyznać?:p Cytuj:
EDIT2: Cytuj:
|
Moja chemica ma na nazwisko Motyl i narysowalem jakiegos wyjatkowo paqdnego motyla na lekcji...i zgadnijcie na jakiej lekcji i czy zauwazyla jakas ironie... ;) A tak wogole to obmyslam jak tu wyrwac taka jedna panne z mojej klasy, ale pusto w glowie ^^
|
Eh, chce odswiezyc temat http://forum.tibia.pl/images/smilies/smile.gif Wiec po prostu look down ;P
http://img117.exs.cx/img117/4173/uvvaga.jpg MHAHAHAHAHAAAHAHAH http://forum.tibia.pl/images/smilies/tongue.gif Ta uwaga i tak jest cienka http://forum.tibia.pl/images/smilies/smile.gif Jak dostane jakas inna do zeszytu (mam z 5 ale w dzienniku http://forum.tibia.pl/images/smilies/tongue.gif) to tu dam http://forum.tibia.pl/images/smilies/wink.gif btw: to nie jest zaden fake ;p |
I jeszcze...
Xaotan ma laserek i świecimy nauczycielom w czoło :D
|
-Obieram strategiczną ławkę czyt.w środkowym rzędzie prawie pod koniec.
-Pojedyńcze jęki,wulgaryzmy,tylko po to ażeby nauczyciel dostał szału -Patrzę jak Historyczka rysuje Polskę(kwadwrat z trójkątem)i wpadam z innym w brecht,wpadam w jeszcze większy kiedy mówi że komputer to pismo obrazkowe <hahaha>tylko gry itp. -Maluje przeróżne pierdoły -Gadam ze wszystkimi o wszystkim -Gdy jest cicho bądź coś czytamy albo ktoś jest na środku i coś mówi stukam długopisem o ławkę i nigdy nie jest na mnie!:D |
He He....:)
My to gramy w butelke na każdej wychowawczej:):):):)
|
Podczas nudnych lekcji najczesciej rozmawiam z dziewczynami siedziacymi ławke dalej , rzucam smiesznymi papierkami , bije kolega albo kłuje cyrklem w łokieć :) , ale najczesciej odrabiam pr.dom na nastepna lekcje.
|
Najczęściej żucamy w nauczycielke kredą, gadamy, gramy w kropki, piłkarzyki, rysujemy lub trafiamy czym chcemy do kosza na śmieci... ;)
Pozdro |
ja na macie gadma z laskami lawkę dalej, patrzę za okno, komentuje wszystko, wkurzam wszystkich, na w-f raz graliśmy w kosza to kolesiowi (grał w przeciwnej grużynie) walnąłem plaskacza (niby tak niechcący) i musiałem siedziec do konca lekcji na lawce, posiedzialem 1 min i gralem. na polaku chowam sie pod lawke, jem. Na hiście to stoję na środku i prowadę lekcje (hehe) a historyk sobie je, na plastyce raz to obiliśmy witraże takie z bibuły) to zrobilem łeb nauczycielki.
|
zwalam qmpla z ławki, zabieram mu piornik ;-) wqrzam wszystko co się rusza dookoła mnie w promieniu 1-2m :D wysyłam listy do kolegi obok, jak ide do nauczycielki czy do tablicy to w połowie drogi musze zaliczyć glebe ;-))) i ostatnio na polskim zwaliłem całą gazetkę co wisiała(cała ściana)
A to już nie moje tylko wyczyny kolegi z 2 ławek przedemną: -symuluje atak padaczki -ryczy po klasie: "Co to ***wa do cholery jest?!Mechaniczna pomarańcza." :D:D -puszcza miłosne samoloty do pani :D -udaje małpkę :D i to tyle |
,,,,,
ja tam Spie,Spie i Spie Hueee hueee hueee 8o
|
A ja z qmplami ......
W zeszlym roku mielismy babe od plastyki (cantralny zawias kolego z kondomem pelnym wody lazil a ona nic). Wiec pewnego dnia kazala przyniesc mase solna ale u nas zawsze ukochane dziewczyny zrzuta po 2 zyle kazdy facet i kobitki robia mase solna. Ale wracajac do tematu, zrobilismy to co nam kazala a zostalo pelno masy wiec rzucalismy w sufit (przyklejalo sie 8o 8o ). Ale po tem juz sie znudzilo zaczelismy rzucac w nauczycielke dopiero za 3 razem poczula ze do stala we wlosy i do nas z tekstem 'za te ciasto we wlosach to mariusz idziesz do pani dyre...' a my czyli 5 osob CIASTO WE WLOSACH POTARGAL WIATR ale wylew byl. Przesrane tez mielismy :evul: :evul: :evul: :evul:
BTW. Ja nie mam na imie Mariusz |
U nas się robi co sie da byle nie słuchać belfra.
No a potem przychodzi kartkówka... :o |
Myśle jakiej muzy posłucham po powrocie do domu
To tylko tak dla odświeżenia tematu |
ja wydaje odgłosy różnych potworów z tibi reaz Krzyknełem GROAR i wstawiła mi kolesiana uwage """ Dominik wykrzykuje hasło ,groar' i bije kolege linijką""" linijka to była moja Halabarda:):D:(
|
Cytuj:
|
Ja obojetnie w ktorej ławce jezdze na FB!! u mnie w klasie odemnie 3 osoby sie zarazily tom maniom fikania (o rym)
|
Siedze i dłubie w nosie :p
ewentualnie odrabiam lekcje i słucham KAZIKA :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:34. |