![]() |
Cytuj:
|
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Minarchizm (nurt libertarianizmu)
|
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Chrześcijańska demokracja (chadecja)...
Hmm... W sumie to raczej mi pasuje tylko że wartości religijne nie są dla mnie w ogóle ważne, a tu jednak jakieś znaczenie mają. |
Cytuj:
|
Ordoliberalizm :P
|
ROTFL.
Cytuj:
|
Cytuj:
Moje procenty: Tradycjonalizm 0% Wolność gospodarcza 52% Wolności obywatelskie -14% |
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Socjalizm chrześcijański ;o
|
Cytuj:
|
Przykro nam, ale Twoje poglądy nie odpowiadają żadnej istniejącej doktrynie politycznej. Sprawdź czy Twoje odpowiedzi byly spójne i nie podważaly się nawzajem.
kijowo ; | |
Cytuj:
Tylko czemu chrześcijańska? Pisałem kurna, żeby kościół wywalić z polityki. |
@up
A ja nawet pozwolilem na kare smierci, aborcje i eutanazje. Co z tego, ze w skrajnych przypadkach. I tez mam chadecje |
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Liberalizm demokratyczny (demoliberalizm)
Test nawet niczego sobie :) |
[qoye]Chrześcijańska demokracja (chadecja)[/quote]
o w pi... |
Cytuj:
|
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Chrześcijańska demokracja (chadecja)
Tradycjonalizm 6% Wolnośc gospodarcza 3% Wolności obywatelskie -13% |
Liberalizm demokratyczny (demoliberalizm)
To by bylo: Tradycjonalizm -25% (sam nie wiem czemu az tyle) Wolność gospodarcza +55% Wolności obywatelskie +45% |
Chrześcijańska demokracja (chadecja)
Poczytajcie trochę, a dowiecie się, że jest chrześcijańska tylko z nazwy ;-) Zgadza się. Komitet Wyborczy Liga Polskich Rodzin 68.42% Komitet Wyborczy Prawo i Sprawiedliwość 57.89% Komitet Wyborczy Polskiego Stronnictwa Ludowego 42.11% Komitet Wyborczy Platforma Obywatelska RP 36.84% Komitet Wyborczy Samoobrona Rzeczpospolitej Polskiej 36.84% Koalicyjny Komitet Wyborczy Lewica i Demokraci SLD+SDPL+PD+UP 36.84% Komitet Wyborczy Polska Partia Pracy 31.58% Ale to w chuj się nie zgadza xD |
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Liberalizm demokratyczny (demoliberalizm)
Partie polityczne posiadające frakcje demoliberalne: Platforma Obywatelska RP Tradycjonalizm -19% Wolność gospodarcza 40% Wolności obywatelskie 45% No, powiedzmy mniej więcej że sie z tym zgadzam ;P |
Cytuj:
Cytuj:
8o DDoS 8o |
Nic dodać nic ująć. |
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Chrześcijańska demokracja (chadecja) xD
Ps.Pomijając fakt że pisałem żeby ich wydymać na zbity pysk z rządu. |
Chrześcijańska demokracja (chadecja)
Partie polityczne posiadające frakcje chrześcijańsko-demokratyczne: Platforma Obywatelska RP, Prawo i Sprawiedliwość. Zostanę politykiem w przyszłości. |
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Chrześcijańska demokracja (chadecja).
Ha! |
Swoja droga dla milosnikow polityki...
http://www.politycznegierki.pl/index.php?poleca=4392 Wcielamy sie w polityka, wstepujemy do partii.. pogrywamy legalnie lub nie, ogolnie warto zobaczyc. Podalem przez link referencyjny. Rejestrajca do gry trwa doslownie ~15 sekund, a mail aktywacyjny przychodzi po kilku sekudnach. |
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Chrześcijańska demokracja (chadecja)
|
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Socjaldemokracja
no i to się zgadza, już od dawna działam w Młodych Socjalistach |
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Liberalizm socjalny (socjal-liberalizm)
Tradycjonalizm -6% Wolność gospodarcza - 14% Wolności obywatelskie- 32% http://images.tibia.pl/forum/images/buttons/report.gif |
socjal liberalizm
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Liberalizm socjalny (socjal-liberalizm)
Po prostu... nic zmienić 8o |
Doktryna najlepiej opisująca Twoje poglądy to: Ordoliberalizm
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:31. |