![]() |
@up
Ić se, sponsoruję się sam. |
@up
Mam czar hipnozy , przyjmij jego sponsora to nie użyje twojego precla przeciwko tobie! |
Cytuj:
|
Precel za nisko spada... O ile się nei myle to nie robisz partów bo ci zdechła myszka (na blogu było) Współczucie, ale mi zdechł chomik i to mnie jakoś ruszyło do robienia fake'ów, nei wiem czemu....
Czekam na Precla. Preclu Koffamy cie!!! |
Cytuj:
@topic: Next part! Orcus i Qpa! Dużo humoru! Tego żądają ludy X-zerogardu! |
Chomik oznaczał Nadrilla :P
A dokładniej 300 orcuff Jak umarły orki to zebrało mi się na robienie fake'a. |
Boskieee xD
1 Część lepsza od 2 ale i tak roxx ; ) Dawaj więcej ;O! Pozdro |
Trzecia część w 1szym poście.
Powitajmy Orcusa. |
Lol.. Już nawet 300 orcuf było lepsze -.-
Szczerze? Twój fake ssie. Nie widzę w tym żadnego poczucia humoru. Wiem, teraz by podlizać się "elicie" michosskowi będziecie mnie bluzgać że to ja nie mam poczucia humoru, ale co mi tam, polska to wolny kraj. Lepiej idzcie lizać mu dupe. @down Wyrazy współczucia. Zjadą cie. Znowu. |
Jak już mówiłem dobre , ale coś mi niepasuje teraz 8/10
Fake sponsorowany przez : http://img204.imageshack.us/my.php?image=sponsorwn2.png homo niewiadomo team (mimo że jeszcze nie wystartował). |
Bez-na-dzie-ja
1/10 |
Hah xD
Orcus xD Qpa xD 10/10 xD |
Eee...
Pierwszy - super śmieszny, normalnie... Drugi - ten już trochę lepiej, ale nadal jest świetny inaczej Trzeci - to miało być śmieszne? Bonusowy - po przeczytanej tej waszej rozmowie to raczej powinno być "precel ssie na ircu" A ten precel to taki śmieszny jak żenujący żart żenady. |
@Orog
Jak ten team ma być tak śmieszny jak smok, pisany taką czcionką i na takim poziomie jak na "sponsorowaniu", to lepiej idź na tibia.org.pl - tam komentarze będą "zajebiste!!". |
Orcus nie żyje?:(:(:(
|
@up
żyje, nie martw się. |
Heh, jakby nie żył to Qpa zjadłby Michossa i precla ! Bo Qpa i Orcus są ze sobą wewnętrznie związani...pomimo iż się zazwyczaj tłuką!
|
Specjal w pierwszym poście
|
Dobże że Orcus żyje.Michoss mam dla ciebie prezent.
Ukryty tekst:
|
@up
Szkoda :< ;< |
Od dziś rozpoczynam regularne aktualizacje-nowy pasek w każdy poniedziałek.
W pierwszym poście jest next part+userbar. |
regularnie - tylko w poniedziałki? Ty to nazywasz regularnie ? Taka poprawka..
Ale ogólnie to jednak jest dupne co 300 zrytych orców.. |
Regularnie, to znaczy-W takich samych odstępach czasu. Mogę jedynie obiecać że nie będę się spóźniał ;)
|
To sie zaczyna robić lepsze od 300 orcow!!11oneonełan 10/10
PS. Fake'i Gargoin'a też styka! PSS. Dużo ludu robi teraz takie fejki, np. "Eragorn, taki tępy smok" PSSS. Taki tam przykład. PSSSS. Lubie pisać PS'y. PSSSSS. PS@Up zapożyczony z "Poradnik(?)dla Pladyna(?)". Pozdrawiam |
Lepsze od trzysta orcuf - ni , a same 300 orcuw jest dupne..
|
Mikos już nie jest śmieszny. I ma nową rangę.
|
Już nigdy nie tknę Talarków...
|
T jest poprostu żałosne, dlaczego wszyscy mają jakąś manię na robienie fake'ów paskowych które są jednym słowem DO NICZEGO?
Nielicząc Wiatru i Noobsonów bo to jest chociaż śmieszne a to? Ch**owe |
@up
W tym "miocie" ja byłem pierwszy z fake'iem, więc nie czepiaj się że "Wszyscy mają manię". Ja mam chociaż dobrą grafikę. |
@up
Bez urazy Michoss, ale ten precel jest brzydki! @fake Fake jest fajny, bardzo fajny. 7/10 |
Nie uważam że mam lepszą grafikę od noobsonów. Uważam że mam lepszą grafikę od "Aragorna poje****go smoka", czy Zygmunta (Daruj, i tak lubie ten fake ;)).
|
Zygmunt na pewno jest lepszy niz 300 orcuf i ten precel , te fake są w 100% zryte , a fakt że te fake lubią to to że połowa działu ma zryty humor...
|
Może i ma zryty humor, ale co z tego? To ja ich zaspokajam zrytymi żartami.
A 300 orców, to dla twojej informacji był jeden wielki wygłup. Najwyraźniej jesteś zbyt ograniczony by to zrozumieć. I przestań spamować. Forum jest do wypowiadania się, ale komentowanie wszystkiego, tylko by powiedzieć że "Michoss jest głupi bo precel jest dziadowy" to zwykły spam. Dziękuję za uwagę Michoss @down Spokojnie, wdech, wydech, wdech, wydech... A gdzie grafika ci się nie podoba? Z racji, iż nigdzie nie widziałem błędów, to oceniam się pozytywnie. Ad. Dowartościowywania się. To według ciebie politycy co se rozwieszają billboardy w kampanii wyborczej się dowartościowują? Reklama to reklama xD. Cytuj:
@2down Thx. |
Ale ty masz jakieś pojebane pomysły! I uważasz że masz dobrą grafikę, a autor nigdy nie powinien oceniać swych prac(chyba że negatywnie)!
Do tego te poje*ane reklamy z tym mózgiem etc. co to ma wogóle być? Dowartościowujesz się tym? Bo na to to wygląda! btw. Zygmunt jest lepszy i wcale że nie masz lepszej grafiki. @edit Ale to jest wkurzające jak co drugi fake widać ten porąbany obrazek! TO JEST ŻAŁOSNE |
Tutaj akurat zgodzę się z Michossem.
Orog, ty jako autor tego 'fejka o smoku', w ogóle nie powinieneś się wypowiadać w kwestii czy coś jest śmieszne/zryte, czy też nie. |
Precel na prezydenta! xD
Nie no...fake...hmmm...fajny ( nie chcę stracić mózg ;> ) , sklejone ładnie , 101,4/10 O nasz preclu! Uga buga! Gób mi musk ;> |
No...co jest?!
Czy to już koniec? Next part plx! @down: Ah,ah.,..,ahhhhhhhhhhhhhhhhhha..aaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!>!!Oenoeneoneone!! Bmwrzzzz.z.z.z.z Ok, już jestem spokojny =) |
EDIT:
Fake jest. Tutaj. Fake oparty o wydarzenia świata rzeczywistego. Występują: Precel jako Michoss. Mateusz dragon Wlosek jako Mateusz [Nazwisko ocenzurowane z powodu zbytniej wulgarności] 1k jako "zeta". |
Jakaś włochata glizda pizneła mną na dwa kilometry.
Whoa. Zajebiście! No, było jak na Roller Coaster'rze. Rofl. :D:D:D |
Heh, niezły ten nowy part =)
10!/10 |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:52. |