![]() |
|
hummm.. nie takie złe , na pewno gorsze od 3,4.
|
10/10
xD Zajebioza poprostu genialne ;) 10/10!!!
|
Fajne, ale wolę Precla! Rób więcej!
|
Żałosny tak jak Precel zero humoru co w paskach jest ważne ...
1/10 |
@Precelfan
Ssiesz, lubieorce był kul bo tylko w tamtym temacie pisał. |
kurde, zauważyłem że beznadziejny, nei wiem czy zauważyliście, ale już nei robie Zygmunta, tylko island of grimness, pracuje nad 3 partem, będzie super ^^
|
Wróć do Zygmunta, IoG ssie, i go nie wspieram ;<
|
Cytuj:
Bo jak nie to zawarczę na Ciebie! |
@Gargoin
Nie zaprzestawaj robić fake'a :>. Cytuj:
Orce, precel i zygmunt są fajni ;<. @Topic 9.50/10. Zabawny oraz ciekawy fake :) P.S. Negatywne wypowiedzi na temat fake'a nie mają sensu, ponieważ tego fake'a trzeba rozumieć żeby sie pośmiać.Rozumiem także, że isota fake'a niektórych nie śmieszy. Pozdrawiam i zachecam do kontynuowania pracy nad fake'iem |
|
Cytuj:
Kto powiedział, że chce być jak lubieroce1? Ja jestem fanem Precla, ale nie robie żadnych śmieszych reklam czy obrazków, bo nie mam pomysłów, po prostu jestem fanem Precla, |
ale buba... zrub cos fajnego :O
|
Spoko fake heh Zygmunt WYMIATA!!! 10/10 :D
|
Bardzo fajny Fake 8o
Zygmunt Wymiata:) Knight's 4 ever:crusader: |
|
Teraz to już trochę za późno , bo ludziom już kompletnie odwaliło do precla.
Tak czy owak : ten odcinek na 6/10 ładny , ale straciłeś trochę na humorze. Wracaj do formy. |
Yeah!
Ale brzydki ten niebieski. Zrobić ci potem lepszego? |
Zrób bo będzie dużo razy występował jescze! Zara dam edita z nowym odcinkiem ^^
Odcinek9. Alter ego. @down: wielkie thx |
|
xd
Ale dno:P jakoś nieprzepadam za takimi fejkami :P no bardziej ten Precel Fake xD ocena... 3/10
|
Alter Ego : Tak jak wcześniej 6/10 wracaj do starego humoru bo tutaj trochę na poziomie przedszkola , ale fajnie przedstawione.
@michoss Nareszcie zrobiłeś coś oprócz wychwalania precla.. |
|
No,no,no co my tu mamy kolejny fejk paskowy ;( ale ogólnie spoko 7/10
|
W ogóle nie śmieszne. Dno. Tak samo jak precel.
|
Narrator roxuje xD.
Śnieg taki sobie. |
|
10 - 6/10 dalej bez powrotu do formy
11 - nawiązanie do precla 7/10 12 - padłem ^^ przez Ciebie mam guzy od śmiechu do sądu Cię pozwe ty!! 10/10 |
Nowy odcinek ^^ Wesołych świąt!
Odcinek specjalny. Życzenia. A i sorki za błąd:p miało być życzenia, a nie rzyczenia 8o |
życzenia to życzenia , ładne ^^ 9/10 bo coś mi nie pasuje a nie wiem co O_o
|
Dawno nie dawałem ;( Odcinek13. Czerwony-powrót.
|
XD. Roksuje.
|
Czerwony powrócił , to kto teraz będzie mylił misia z (już nie pamiętam co to było)??? Ale spoko. 9/10
|
|
Ojj tym razem cienko. Nie ma się z czego śmiać , ale piniata(dla nie w mafii : pointa) zaskakująca , więc zostaje przy 9/10.
|
Mnie zupełnie nie śmieszy.
Precel jest dużo śmieszniejszy. Większość nawiązuje do Włatców Móch. Słabiutko. |
|
misio-return - 10/10 padłem ^^
|
Nowy odcinek sux.
Sorry bardzo, ale jeśli Ci się kończą pomysły, to nie powielaj starych, bo jest to conajmniej żałosne -.-' Ah...i pomysł z misiem też niezbyt mnie powala. To jest nawet gorsze od Precla O.o 3/10 |
@up
Nie kończą mi się pomysły, tylko ....... aff, nie zrozumiesz 'Filozofie'... P.S. Nie lubie cie... P.S. 2 - Nie nadajesz się na krytyka =.=" połowa oceny to fabuła (w tym przypadku humor) a druga połowa wykonanie, a wykonanie mam raczej dobre, to moja ocena to powinna być przynajmniej 5/10... nie zgadzam się z twoją oceną, ale cóż, nasz klient nasz pan ;| @Topic: Next part prawdopodobnie jezcze dziś. @Down: Umiem stwierdzić bo jestem dziwny xD I jak tym nie również nei lubisz to mnei to nie obchodzi, i tak jestem jednym z mniej lubianych userów (lubi mnie pewnie z 5 osób max.) ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:57. |