![]()  | 

jezeli twoj life to same gapienie sie w monitor i w okno to niezle masz... poza tym nie chcial bym byc kims takim jak Ty wiec nie chwal sie ze jestes zajebisty 1337 :>  
	PS. nie mam internetu na poczki tylko wole isc na dwor do kolesi ktorych Ty pewnie nie masz bo wolisz twoje ukochane forum Tibia.pl :) Jezdzac po Tobie nie chce byc fajny tylko poprsotu nie lubie takich gówniarzy co mysla ze wszystko wiedza i tylko innych by obrazali  | 

Cytuj: 

btw jak chcesz sobie pogadać to 1322411(; zapraszam  | 

Hmmm... 
	18:39 Using one of 2 spell runes... ... Czy to nie jest 1 sd ?? ;> A tak btw. Wielkie Gratz i wielki fart ;D @Down Co xD ? Napisz tak żebym też mógł zrozumieć xd ?  | 

Gratz 75 Ms mało brakło a ciebie na 79 poszło nawet lajtowo ;] 
	 | 

Cytuj: 

Chyba nie wiesz jak sie czulem jak na mino mi sie mana skonczyla.. co robic.. uhac sie.. pic mane.. zmieniac ssa... walic sd.. uciec...  | 

Wiem że warlord arena jest hardcorowa i ciężka do wykonania dlatego twierdze, że bardzo sprawnie ci to poszło ;] 
	 | 

nawet nie takie duze waste ;d 
	 | 

Cytuj: 

powiem jedno.. owned.  | 

Cytuj: 

Wydalem niecale 110k dostalem 200k za pande, wiec 0 waste  | 

Spadek na 3 strone ?? A TO TAKI WYCZYN JEDYNY W TIBI !:D 
	JESZCZE RAZ GZ GZ  | 

Cytuj: 

Ta czuje sie nie doceniony;p  | 

Nieźle, nieźle. A jeśli chodzi o ścisłość to został mu jeden sd a nie dwa. (Using one of 2 spell runes...-drugi uh został zużyty) 
	 | 

@UP 
	z twojego posta wynika że on uhał potwory :D Tak,wiem że to pomyłka ^^  | 

No pięknie, gratuluje :) 
	A z racji tego, że jesteś z Bydgoszczy to podwójne Gz :D  | 

Cytuj: 

UH? :D Mam nadzieje ze do updatu nikt mnie nie pokona bo pozniej to prosto bedzie  | 
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:24. |