![]() |
jezeli twoj life to same gapienie sie w monitor i w okno to niezle masz... poza tym nie chcial bym byc kims takim jak Ty wiec nie chwal sie ze jestes zajebisty 1337 :>
PS. nie mam internetu na poczki tylko wole isc na dwor do kolesi ktorych Ty pewnie nie masz bo wolisz twoje ukochane forum Tibia.pl :) Jezdzac po Tobie nie chce byc fajny tylko poprsotu nie lubie takich gówniarzy co mysla ze wszystko wiedza i tylko innych by obrazali |
Cytuj:
btw jak chcesz sobie pogadać to 1322411(; zapraszam |
Hmmm...
18:39 Using one of 2 spell runes... ... Czy to nie jest 1 sd ?? ;> A tak btw. Wielkie Gratz i wielki fart ;D @Down Co xD ? Napisz tak żebym też mógł zrozumieć xd ? |
Gratz 75 Ms mało brakło a ciebie na 79 poszło nawet lajtowo ;]
|
Cytuj:
Chyba nie wiesz jak sie czulem jak na mino mi sie mana skonczyla.. co robic.. uhac sie.. pic mane.. zmieniac ssa... walic sd.. uciec... |
Wiem że warlord arena jest hardcorowa i ciężka do wykonania dlatego twierdze, że bardzo sprawnie ci to poszło ;]
|
nawet nie takie duze waste ;d
|
Cytuj:
powiem jedno.. owned. |
Cytuj:
Wydalem niecale 110k dostalem 200k za pande, wiec 0 waste |
Spadek na 3 strone ?? A TO TAKI WYCZYN JEDYNY W TIBI !:D
JESZCZE RAZ GZ GZ |
Cytuj:
Ta czuje sie nie doceniony;p |
Nieźle, nieźle. A jeśli chodzi o ścisłość to został mu jeden sd a nie dwa. (Using one of 2 spell runes...-drugi uh został zużyty)
|
@UP
z twojego posta wynika że on uhał potwory :D Tak,wiem że to pomyłka ^^ |
No pięknie, gratuluje :)
A z racji tego, że jesteś z Bydgoszczy to podwójne Gz :D |
Cytuj:
UH? :D Mam nadzieje ze do updatu nikt mnie nie pokona bo pozniej to prosto bedzie |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:08. |