![]() |
Nowe niusy!
|
Cytuj:
|
Zbierzcie jakas 1 albo 2 gildie i do boju chlopaki!!:cup::cup::cup::cup:
|
@ap
brawo za nick na forum Szefie powinien sie obrazic wtf? ocb bukslowi? jakie 3kk tlumacz ktos blz @dałn ale kto ukradl wtf |
Cytuj:
<3 a co do kochangeo Buksla to odzyskamy te 3kk, jak nie to odchodze(imy).. ; ) ehh.. nie bylo by wojny gdyby dpft nie huncilo za fri.. ; s |
@2 up
?? |
zief...
jak widze posty typy "zbierzemy sie i wygramy bo oni sa bebe" to spac niemoge...bo sie ciagle smieje;) |
bycie byli mniej bebe gdyby coniektorzy przestali z siebie robic dresow a z arcanii patologiczne osiedle
|
Cytuj:
|
Ja tam to mocno odczulem i narazie ograniczam sie do forum i co jakis czas malego pk na zabawy. Arcania jest zepsutym swiatem, poniewaz wiele osob nie kontroluje swojej wladzy :(
|
powiem tak notop i doom terror to jeb*ne zaganiary ktore sa ruchane prze psy na smietniku....
Sluchaj ziomus sam Lamusini nie wygra wojny.. a teamt dobry bardzo dobrze ze go zalozyles i nie przejmuj sie ziomus co inni pisza bo jesli cos im nie pasuje i zajezdzaja innych to znaczy ze czegos im brakuje,moze milosci mamy i taty ciepla domowego ogniska nie wiem wazne jest to ze sa smieciami.. podr 3maj sie ziomus.. |
O co chodzi wlasnie z tymi 3kk Buksla? JEgo wlasna gildia go okradla?
|
Na Arcani ciagle ktos kogos okrada :D:D:D Niedawno cos slyszalem ze z kasy DPFT zniknela spora sumka B):] Nie znam szczegolow :P Moze to tylko plotki? :baby:
|
Cytuj:
Teraz cos na twoim plebowoprawiekozakowym poziomie: Twoja stara jest za aborcja. |
skad wiedziales psie ?
a ty myslisz ze masz stara madra to nie znaczy ze ty tez jestes madry fagasie i nie uzywaj takich slow bo penwie sam nie wiesz co one znacza jeb*na ciemna palo w dupe zaje**na |
Jestes kolejnym uzytkownikiem po smokuu,ktory nadwyraz czesto zarzuca innym cechy ktore odpowiadaja bardziej samemu sobie(patrz. ciemny fagas).Nie napinaj sie do mnie bo mam tylko z ciebie wylew jak mozna sie tak kompromitowac.K*rwa no instytut matki i dziecka powinien wprowadzic jakies testy na inteligencje aby uniknac takiego plebsu jakim jestes.To moj ostatni respond na twoje nieuargumentowane obelgi,ktore maja sie nijak do rzeczywistosci.Teraz sie ogarnij,policz do 10 (podpowiedz ,po 3 jest 4) a ja ci przypomne zasady wypowiedzi,jak jest jakas teza,musi byc argument,dostosuj to do swojej pierwszej odpowiedzi na moj temat.Jesli nie masz zamiaru tego robic te idz do swoich znajomych,na poziomie zblizonym do twojego.Jak masz zamiar mi nawrzucac to pisz priv,czemu to mowie?Bo z kazdym postem sie kompromitujesz coraz bardziej sloneczko.Elo
|
ty to jednak jestes fajny chialbym cie dotknac.Siema siema !!!
|
Cytuj:
|
Czy jest na sali moderator?
Rozwiązaniem jest wprowadzenie testu na iq przed rejestracją, ci poniżej 80 odpadają =] |
Cytuj:
|
Co jak co, ale Smokuu miał styl... a ten tutaj to nie wiem co to jest :|
Za dużo ibupromu wpierdolił .. |
czyli nie powinniscie tu byc zaganiary
|
Cytuj:
|
powiedzmy ze tak.Ale przynajmniej leje takich lochow jak ty na ulicy i leca z placzem do domu do mamy...
|
Ja zawsze slyszalem ze najwieksze kozaki na forum to najwieksze cioty w rl...musze mowic kogo sie to tyczy?W kazdym badz razie czytajac posty tego uzytkownika mam obraz lebka 160 cm ,srednia w szkole naciagane 2.0,po gimnazjum o ile podejmie sie nauki to w tzw. zecie...Ciesz sie z ostatnich godzin na forum.Typowy polaczek,ktory ma sie za lepszego od innych i oczywiscie jest w bledzie.
|
PA zawsze było nie oszukujmy się, ale od czasu jak do dpft doszli pojebani PA typu kiedyś Reylin, teraz Biteq albo Xefuron to jest "RZAL I BUL".
|
Fayter zebys znow boszkow nie stracil :D:evul:
P.S @2up mowisz to o sobie miedzy innymi ? |
Smokuu wrucił
help |
Smokuu kozak pt strzez sie! oneoneoneone11111
Niech wejdzie modek, bo ten idiota wrócił i spamm będzie @up nara |
Cytuj:
|
@Hectore
Jezeli tak uwazasz, to gowno wiesz o sforze. @Smokuu Moim zdaniem, to nie bylo zaplanowane dla faytera, a on tylko pomagal (kumplowi z gildi ofc) ;O. @felix Ty sie nie udzielaj xD. @Akunis :confused: @temat Dobrze, ze go zalozyles, bo nawet bym nic nie wiedzial :D. |
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1890721
Czy to prawda o0?? Edit: Smokuu moze duel??? Takis cfaniak to pokasz sfoje pefałpe |
@cinu
Poprostu wkurza mnie napinanie sie anonimowo @Smokuu kozaku wpisz sobie nick i wtedy sie napinaj @Doom szkoda nerwow i czasu @ja ide juz @topic cicho wszedzie, chyba rozpad occitane z powodu 3kk buksla ;o |
Masakra, właśnie znalazłem 10 zł w moich spodenkach.
Wiem na jakim naprawdę wzoruje się notp. http://img485.imageshack.us/img485/3...ture051va2.jpg |
Gz 10złotych:cup:
|
Cytuj:
|
o.o
Cytuj:
nie to nie jest prawda..... ktos uslyszal "3 po 3" .... i zalozyl temat... ludzie ktorzy wymyslili ten duel... nie wiedza o co poszlo... i napalili sie zeby tylko napisac cos na forum o.O |
DPFT to Pa ale jakby Arcash,Tiuso,Wovimus mieli władze było by inaczej?
Wątpie |
Wladzia
Z wladza bywa tak. Jak ktos rzadzi to jest be, bo wszystkie jego bledy widac .... ba ja na swieczniku. Kazdy zwraca na niego uwage a zwlaszcza na jego potkniecia.
Opozycja oczywiscie mowi, ze ty dlatego ze Wladzia jest "be" a jak oni przestana byc OPOZYCJA a stana sie WLADZIA to swiat bedzie cudowny. PROPAGANDA sam kiedys jej uleglem - glosowalem na partie przyjaciol piwa (ale nie na tyminskiego :D). Badzcie rozsadni i myslcie samodzielnie. Jedno zdarzenie to nie regula. Wiec nie opowiadajcie bajek bo nie doczytam tematu do konca, zawsze przy bajkach zasypiam. Wielu z was drodzy tibianczycy nie pamieta poczatkow Arcanii gdzie placilo sie PA za zbyt dlugie "stanie" na drodze (jezeli sie nie padlo oczywiscie :P). Kolesie z NG byli w tym miszczami :P (nie pomylilem sie "miszczami"). Choc i polacy nie lepsi Valesky, Morximal, Coral, familia Executor (zwlaszcza Kowal) - pamietacie ich??? widze ze czesto pamietamy to co chcemy pamietac :D Teraz kazdy ma swojego "kolesi" na h lvl i przez niego stara sie na swoj sposob rzadzic na Arcanii...... (nie napisze zal.pl!) Fayter - next time nie plac tak szybko a powiedz ze prosisz o porozmawianie z liderem gildii w ktorej jestes. Za szybki jestes :D Notop - ma inne zycie poza tibia. Wiem o tym a nie spekuluje jak wy :P Mi jego bledy ortograficzne nie przeszkadzaja - bo nie na ich podstawie oceniam go i to nie tylko w tibii. New WAR - dzis akcji w tibii nie bedzie, jest akcja w rl - sprawdzamy kto pierwszy padnie Lamus, Boro vs Belka, Misiek, Regatin, Ares. Wielcy nieobecni Sua, Medi, Sakul :/ i kto mowil ze boja sie Open battle? Juz 2 dzien sie bronia :D Tibia to tylko gra a nie rl, wiec "jechanie" po innych jako remedium na smutki w Tibii - zalosne. Szacunek to nie kwestia bycia w tej samej gildii. Nawet wrogowie powinni sie szanowac. A w tibii bycie przeciwnikiem jest czesto kwestia zdarzenia losowego a nie swiadomego wyboru. Wiec emocjonalne napady jakiegos podlotka raczej bawia mnie niz denerwuja. Go go smoku - pociagnij kogos, bo na wielkiego sprzedawce pomaranczy juz liczyc nie mozna :/ OLD TTT - oo to juz jest old TTT i new TTT - same nowosci :P |
wladzia 2
Jedna z piekniejszych rozmow przeciwnikow:
Gratulacje Fosfika za piekna i sprawna akcje - adresat wiadomosci - Belka Kulisy akcji: Belka uzyl paralizy do zatrzymania fosfika, dzieki czemu mogli go dopasc i ubic. Ktos komus naublizal? Ktos do kogos mial pretensje? Ktos w stylu TTT obrazal rodzine? tibia to tylko gra |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:15. |