![]() |
To tażamy się razem?Tylko u mnie dywan jaki¶ taki :P
|
hehe:D
Cytuj:
|
bysiu...
a juz myslalem ze to o paladince i chcialem sie smiac z jego odpowiedzi ;p paladinka... jak mozna tak pisac, toz to poziom podstawowki... BOZE! WIDZISZ, A NIE GRZMISZ! (:P) |
hehe
Cytuj:
|
@odno¶nie dysortografii
Najgorsze jest to, że taka osoba dostanie papierki, że jest dysortografem i jest szczę¶liwa. Tym samym nie bierze się za naukę i nie ćwiczy tego (a zapewniam, iż da się to bardzo łatwo "wyleczyć" (może "wyuczyć" bardziej pasowałoby do sytuacji). |
wiesz (mam nadzieje :>)... dysleksja to jedno, a styl wypowiedzi to drugie.
i wlasnie o to "drugie" mi chodzilo ^^ tak czy inaczej spodziewalem sie innej odpowiedzi (cos na wzor twoich poprzednich postow...), ale to moze przez to ze sie do konca nie zrozumielismy :] |
Paladinka nie denerwuj sie tak, jeszcze sie zabijesz ze zgryzoty i na mnie bedzie. jest juz dobrze, twoj chlopak bysiu cie przytuli i poturlacie sie razem.
aha, wiec uwazasz ze ktos kto sie wysmiewa z tego jakim jestes debilem, zakochal sie w tobie... zaburzone postrzeganie rzeczywistosci, jak mniemam. |
:(
jestem wkurzony i mam pytanie ci co go zabili to polacy ?? Palladinka to jeden z najlepszych polskich graczy w tibie wiec nie wiem czmu zabijacie dume polski !!!
|
AAAaaAaaaaa...
akhem... moglbys nie mieszac do tego "narodow"? w tibii kazdy jest tibijczykiem, wiec dajcie sobie w koncu spokuj z "polak na polaka?!" czy "swe leja polakow!!!". to jest po prostu glupie ^^ |
na danubii jest wojna
Paladinka zginal podczas bitwy z przewazajacymi silami wroga dyskusja schodzi na zle tory zamykam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:26. |