![]() |
Nie wiem juz o tym waidomo, ale znalazlem nowego potworka. Idac do Talphiona w Kazo moze zobaczyc nowa droge, ktorej wczesniej nie bylo. Sa tam drzwi przez ktore ja nie moge przejsc
Potworek nazywam sie: 20:12 You see a dwarf henchman. Jednak nie wrzuce screena, nie zrobil sie ;/ a teraz nie bede sie wracal, jak ktos chce to sam moze isc, napisalem gdzie to jest. |
kurwa zjebali ten update niech dają serwy pod 7.6
|
Cytuj:
|
Osobiscie to mi sie nawet podoba update ;) Zawsze jest dobrze cos nowego zobaczyc na tibii i miec wiecej mozliwosci
Tylko ODEBRALI PALKA HMM!!! ;( ;( ;( |
Cytuj:
tia nowy potworek ale dostep do niego ma sie tlyko podczas jednej misji secret service... jest taki slaby <max 30 hita> ale jest taki wkurr...... przy robieniu misji że to szok..... tam jest za drzwami coś w rodzaju wieży ferumbrasa... co zabijesz to z towera wychodzą nowe dwarf henchman |
Co do nowych potworów :
21:42 You see a goblin leader. Co do loota: na 70% z DSa (dla nowych Demon Skeletona) wylatuje jakiś mana lub health potion, sąsiadowi wyleciało, jednakże mógł on miec błąd, tak jak ja kiedyś np. mialem 96 gp, dorzucilem 3 gp i miałem 100albo z cave rata mi bag wyleciał Co do nowych terenów : Na quescie z goblinami niedaleko Ab i Kazo z goblin leaderem, w Carlin schody przy wschodnim wyjsciu, w Kazo nowe schody przy gildii sorkow. JEZELI KTOS TO JUZ PISAL, PRZEPRASZAM. NIE MAM CZASU CZYTAC WSZYSTKICH ARTYKULOW, CHCE SIE TYLKO WYPOWIEDZIEC. |
Z cyklopow leci health potion
Jest tez nowy axe: You see a noble axe (Atk:39 Def:22). It can only be wielded properly by players of level 35 or higher. It weights 38.00oz. Niestety nie wiem z czego wypada :/ |
ja mam pytanie czy dzielnie expa działa na światach non-pvp a jeżeli tak to jak to włączyć
|
Mam pytanko odnośnie łóżek,a mianowicie mam domek w Ankrahmun a w nim łóżko (wizualnie twarde:)) chciałbym zmienić je na te w którym można zmienić pościel.Wiem, że jest to możliwe bo w domku nie daleko właściciel właśnie tak zrobił.
Może ktoś wie jak to zrobić?Z góry dzięki. |
Cytuj:
Cytuj:
|
najlepsze po uptadzie jest chyba to, ze mozna byc liderem.
|
DUŻO Się jednak zmieni..
Ogulnie to zmiany raczej wyszły na dobre:) Lecz zależy to jeszcze od tego kto to czyta;/ Rycerze 80-100lvl rzeczywiście
mają się z czego druidzi... hmmm.. no nie wiem czy wyszło im to na dobre... czekam na opinie co do magów i palladów... pozdro pelicus |
Pytanie odnosnie lokalizacji nowych obiektow mieszkalnych zwanych farmami... gdzie takowe znajde?, prosze o odpowiedz. Pozdrawiam Jarek :)
|
Na pn-zach od carlin.
|
Ej a jak użyć Enchanted Gems żeby się umagicznił np miecz?
|
Scani
Dla mnie update byl kijowy powinni wprowadzic nowe wyglody postaci.X(
|
Siema wszystkim. Powie mi ktoś dlaczego nie moge się zalogować na świecie Nerana lub Harmonia?
Może Newbie jestem ale nie wiem :baby: |
Cytuj:
@up Dlaczego nie mozesz sie zalogowac, co sie dzieje jak probujesz? Radze poczekac... |
Nie wiem już od dwana nie moge wyskakuje mi ramka-
Error:connection refused (10061) All login servers are offline. Check www.tibia.com for more information.;( Ale nie wszystkie serwery są offline :confused: Ktoś mi powiedział że to przez te ataki DDoS to prawda? |
Pieknie 8o
Naprawde ladnie..Przeczytalem tylko 3/4 tekstu ale naprawde sie postarałes.GZ :cup:
|
Beniro, czasami z wieczora tak bywa, że nie można się zalogować mimo, iż serwery działają. Spotkałem sie już z przypadkiem wykorzystywania tego na wojnie, gdy jedna z gildii wybrała na porę bitwy właśnie wieczór, kiedy to pokonani przeciwnicy mają problem z ponownym zalogowaniem się. No, chyba, że na prawdę akurat restartują serwery. W obu przypadkach, cierpliwości, w końcu się zalogujesz.
[EDIT] Dobra, nie spojrzałem na datę ostatniego postu, moja wina. :) Do kasacji. |
Nice!
Nieźle,nieźle pomogło mi troche :p
|
Tutaj macie wszystko napisane, fakt po angielsku,
ale są to wszystkie zmiany (potwory, quesy itp.) > http://forum.tibia.pl/forumdisplay.php?f=166 < |
powiedzcie mi poco kolejne update jest wam zle tibia 7.6 była najlebsza i co oni z tym zrobili neidlugo bedzie 3d ;/
|
Jestem średnim graczem i mój najsilniejszy har ma 29lv ale mam pewne pytanie: pierwszy tutorial byl banalny i przeszlem go w 5min. ale chodzi mi o to jak
sie ma 8lv (lub wyższy) wychodzi sie na maina... zanim sie wyjdzie trafia sie do tzw. "wyspy przeznacznia". Czy może tam jest jakiś sklep, w którym można kupić speary? |
jesli wybrales juz profesje (paladyna oczywiscie) to są. u npc raffael. ale on tylko sprzedaje paladynom. strzaly tez sa ;] bo 100 strzal darmowych to za malo na expienie i mozesz kupic
|
Cytuj:
najlepsza jak juz cos a tak ci powiem, gowno prawda, 7.1 - 7.3 miażdżyły, ewentualnie 7.4 @down to sie nie doczekasz |
no ciekawe widac ze Cipy pograly troche w WoW'a, czekam na wprowadzenie 3d ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wersja beta patcha do tibii... weź wypierdzielaj z tym keyloggerem.
|
Cytuj:
|
serv
ja mam konkretne pytanie, czy jest szansa taka aby dalo sie postac przeniesc z serwera na inny:(
|
A powie mi ktoś czemu nie mogę zrobić new acc na tibia.com?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:10. |