Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Magia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=16)
-   -   Sorc & Mglv :-/ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=15525)

piaskowy centaur 22-12-2004 22:24

Moim zdaniem nie dlatego ,ze ja na 31lvl miałem 46mlvl ,a nie afkowałem prawie wcale poprostu nie lubialem expic jestem leniwy (bardzo skoro nawet w graniu) i zazwyczaj gadalem z ludzmi lowilem rybki zwiedzalem tibie a nie expilem.

Czkafa 22-12-2004 22:28

Jest jedna zasada która odnosi się do skilli m-lvla lvl'a itp!!! A oto ona:
Im większy tym lepszy!!

Btw: Jeśli ktoś poświęci troche czasu Tibii powinien samemu wiedzieć czy jego skille,lvl,m-lvl są dobre czy złe!!

Scream 22-12-2004 22:29

ja tez tak robilem... i 33lv i 43mlv. a jak bym expil, to bym mial ok.38lv(exp z rotow+kasa z rotow za ktora kupuje runy i zdobywam exp)

Szpila 22-12-2004 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nawigator
14:19 You see Necrozzy (Level 48). He is an master sorcerer. He is Dark Lord of the Ancient Kingdom (Necromancer).

ma 64 mag lev... jakim cudem ? jak ma napisane w commencie cytuje

Tak to sie robi :]

znam kolesia, który za mfy przepil ok. 5 dsm, kilka par bohow, kilka mm shield+inne mniej wartosciowe rzeczy [k-legi, k-army, c-sety itp.]
a teraz jest huntowany bo miał najwyższy mlvl

Stomil 22-12-2004 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kryptonics
.......W ten sposób mam Skull staff,crown armor,crown shield,demon legs i crusader helmet.I teraz jako sorc spokojnie expie na mino guardach bez duzych strat w exp.

Sorry ale cos mi sie wierzyc nie chce ze amsz DEMON LEGSY! moze ejszcz epowiesz ze je kupiles? :/ A tak do tematu to nie ma okreslonego mlv dl lv jak Ci sie chce expic to expisz nie to mlv robisz ...

Thorus 23-12-2004 13:34

Zapomnieliście o jednym każdy robi taki mlvl na danym lvl jaki chce i nie powinno byc komentarzy to słaby mlvl na ten lvl bo dla jednego taki jest dobry a dla drugiego słaby. Nie popieram robienia tylko mlvl na poczatku bo bez duzego lvl nie mamy wystarczajaco many aby wykorzystać ten mlvl na jakieś pożądne czary.

marttin89 23-12-2004 20:55

Ludzie ja mam 17 lev i 19 mlvl i sie tym nie przejmuje jak ktos mi powiem, ze jestem frajer, bo mam niski mlev w porownaniu do lvl, to mi to wisi, qrde przeciez co kogo to obchodzi to moja postac i moje lewele. Ja poprostu ide expic, biore dodatkowy plecak z runkami i przy okazji je robie i exp leci, a jak ktos ma wysoki mlvl to znaczy, ze stoi pod depo i robi runy i to jego sprawa.
Lord Pyrokar
17 lvl
19 mlvl
plate set+serpent sword+dragon shield

Knight Patryk 23-12-2004 21:02

ja tez jestem slaby

SIemka mam 14 level i 33 mlv co o tym sondzicie?SLAby no nie a zawdzinczma ten mlv ze na 27 mlv wyrzucielm bright sworda do wody bo za szybko rybki lowoliem i 25 k do ... ale co tam nabilem mlv przzy okazji :P

---Czarny--- 23-12-2004 21:42

ty, no ja mam sorka 20lvl/34mlvl a spobob to expowac ciagle, ale jak co to runki rub sam dla siebie, bo tak to ci nigdy nie skoczy

kupuj mfy, rohy i life ringi i moze jakos ci zedzie

Mastersss 23-12-2004 21:46

Jezu ludzi co was wogle interesuja czyjesc lvle i mlvle ? ja np. wole expic i przy okazji robic ruki mam z tego przyjemnosc, exp , kase , loot,i runki niz stac kolo depo i robic runki z czego mam tylko ,nude,0 expa, 0 loota,i runki.
takim sposobem moj level to 15 a mlvl 17 ?!

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:48.