Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Odnosnie konkursu filmowego z dnia:29-09-2007 (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=155322)

bosal 11-03-2008 13:40

Firma zostala znaleziona, zamowienia nie zostalo jeszcze zlozone firma to: cnsgroup.pl . Poinformuje Was w tym temacie o terminach, w tym tygodniu skladam zamowienie. Widzieliciscie, ze mielismy awarie.

Washabi 12-03-2008 06:36

i na gadaniu sie skaczylo...

Kshaq 30-03-2008 16:07

Czyli jak zawsze...

Kajulec 30-03-2008 16:20

;)
Chce gifta!

Rybzor 02-04-2008 18:06

Ja też, ja też!

@down
Ok sory mistrzu już nie będę domagał się o nagrodę którą wygrałem pół roku temu.

Wald_Kerius 02-04-2008 19:35

bosal, kompromitujesz sie tym tylko... a ty ryba nie spamuj.

Gawus 02-04-2008 20:01

Miales awarie, kolejna? W 'tym' tgodniu miales zlozyc zamowienie.. i co ?
To bylo 20 dni temu kochany :\

Kajulec 02-04-2008 23:10

Nie no, wiecie.. ja wszystko rozumiem, mozna miec problemy i takie tam inne sprawy, jednak tak czy inaczej ponad pol roku to ogromna ilosc czasu. A zalatwic pare kubkow/koszulek to chyba nie taki wielki problem? Byc moze jednak, nie znam sie na tym, bo nigdy nie zamawialem takich giftow, uwazam tylko, ze ktos (Bosal?) po prostu leje na sprawe z gory na dol.

Ashlon 03-04-2008 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajulec (Post 1983650)
Byc moze jednak, nie znam sie na tym, bo nigdy nie zamawialem takich giftow, uwazam tylko, ze ktos (Bosal?) po prostu leje na sprawe z gory na dol.

Nie tylko ty masz takie wrazenie, niestety... Po prostu Bosal to czlowiek "chodzaca obietnica" ~~

Wald_Kerius 03-04-2008 10:08

szczerze, to raczej sie nie doczekacie tych kubkow... przykro nam -.-

bosal 03-04-2008 13:40

WALD nie wypowiadaj sie w moim imieniu, zgdonie z terminem zamowienie zostalo zlozone, dzisiaj jak bede mial chwile to Wam przeskanuje fakture... Czas na wykonanie to ok. 3 tygodni, zamowilem kubeczki i smycze.

Kajulec 03-04-2008 15:07

Dziekówa, mogles poinformowac wczesniej czy cokolwiek ruszylo w tej sprawie.

Kshaq 11-04-2008 21:25

Podobno przeskanować coś nam miałeś? Sorry, ale po prostu muszę to powiedzieć: "Zaczynasz lecieć w chuja ze wszystkim, ze stroną, nagrodami i wszystkimi obietnicami. Zacznij się czymś zajmować, a nie kombinujesz "Jaki by tu nowy beznadziejny projekt wymyśleć, żeby było więcej kasy z reklam.""

Gawus 11-04-2008 21:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kshaq (Post 1996919)
Podobno przeskanować coś nam miałeś? Sorry, ale po prostu muszę to powiedzieć: "Zaczynasz lecieć w chuja ze wszystkim, ze stroną, nagrodami i wszystkimi obietnicami. Zacznij się czymś zajmować, a nie kombinujesz "Jaki by tu nowy beznadziejny projekt wymyśleć, żeby było więcej kasy z reklam.""

kshaq, bierzemy sprawy w swoje rece..

na gadu masz wyslany juz projekt, jak zapanowac na tibia.pl i zniesc bosala do rangi zwyklego uzytkownika :D

Kshaq 12-04-2008 10:42

@up
A przydałoby się, przydało... Może by się wiele osób czegoś nauczyło... :)

Scobel 12-04-2008 11:32

Normalnie robicie sobie aferę ... chodź raczej myślę, że się tym bawicie :) ... No nie macie kubków z których i tak byście pewnie nie korzystali co dzień ... No straszne ...

Przesadzacie, jak będą to wam pośle Bosal, a jak nie w co bardziej wieże ... To nie pośle i już ... po co sie irytować ??

Kshaq 12-04-2008 12:22

@up
Bo chcemy to co nam się należy? Tak trudno zrozumieć, że skoro się coś "GWARANTUJE" to powinno się tego dotrzymać w jak najkrótszym terminie mimo wszelkich problemów, a nie lecieć w chuja tak jak ze wszystkim innym.

Gawus 12-04-2008 13:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scobel (Post 1997641)
Normalnie robicie sobie aferę ... chodź raczej myślę, że się tym bawicie :) ... No nie macie kubków z których i tak byście pewnie nie korzystali co dzień ... No straszne ...

Przesadzacie, jak będą to wam pośle Bosal, a jak nie w co bardziej wieże ... To nie pośle i już ... po co sie irytować ??

A moze akurat bede z niego pil? ;>
Ale wolalbym i tak koszulke ;D

bosal 14-04-2008 21:02

Firma zostala znaleziona, zamowienie jest w realizacji. Zostaly zamowione kubki i smycze, zamowienie zostalo oplacone.

http://img186.imageshack.us/my.php?i...ktkubekkj4.jpg
http://img186.imageshack.us/my.php?i...ktsmycznp2.jpg

Na wykonanie zamowienia firma ma max. 3 tygodnie liczac od 4 kwietnia, bo wtedy zostaly podpisane ostateczne papiery, a projekt zatwierdzony.

Scobel 15-04-2008 10:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bosal (Post 2002110)
Firma zostala znaleziona, zamowienie jest w realizacji. Zostaly zamowione kubki i smycze, zamowienie zostalo oplacone.

Na wykonanie zamowienia firma ma max. 3 tygodnie liczac od 4 kwietnia, bo wtedy zostaly podpisane ostateczne papiery, a projekt zatwierdzony.

No i widzicie :) ... Kubki są (poprzednie były ładniejsze), i smycze są (teraz są ładniejsze), a że się spóźniły ... Życie :P

Bynajmniej nie czekacie tak jak kiedyś ludzie na pacc czekali przez tą Blee firmę :P

Gawus 16-04-2008 15:45

Rzeczywiście, te kubki są brzydsze :P

a gdzie koszulki, czapki, rekawiczki, skarpetki, majtki, buty, kurtka zimowa i spodnie?
nie dosc ze mialbym sie w co ladnie ubrac.. to pomysl bosal, jaka reklama.. ^^ darmowa

Washabi 16-04-2008 17:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gawus (Post 2004495)
Rzeczywiście, te kubki są brzydsze :P

Ty weź przestań marudzić chodząca reklamo, Bosal sie rozmyśli i cofnie te kubki i będziemy czekać kolejny rok

Rybzor 19-04-2008 14:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bosal (Post 2002110)

No to termin mija w piątek nast tygodnia. Ciekawe czy się wyrobią.

Washabi 24-04-2008 20:19

Jutro ostatni dzień na dostarczenie "nagród" a kubka jak nie było tak nie ma.
ale pożyjemy zobaczymy hehe B)

Ashlon 25-04-2008 08:16

No nic, dzisiaj jest 25. Dostaliscie kubki? Jesli nie - gratuluje Bosal :D

By$iu 25-04-2008 08:38

Bosal o/ :-).

Kshaq 25-04-2008 14:25

Zajebiście! Niczego innego się nie spodziewałem. Kto jest za przejęciem władzy na Tibia.pl?

Washabi 25-04-2008 18:42

To musi być jakaś klątwa, klątwa (PRZEKLĘTEGO KUBKA)

Trochę mi żal Bosala, według mnie to już nie z jego winy jest takie opóźnienie :(

bosal 25-04-2008 19:18

Ludzie sluchajcie! :)

Mam kubki, wysylam w poniedizalek dodatkowo dostaniecie smycze. Jak sie uda to jutro wysle, bo wlasnie je pakuje.

Rybzor 25-04-2008 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez bosal (Post 2022862)
Ludzie sluchajcie! :)

Mam kubki, wysylam w poniedizalek dodatkowo dostaniecie smycze. Jak sie uda to jutro wysle, bo wlasnie je pakuje.

Bosal, już je dwudziesty raz pakujesz :P

bosal 25-04-2008 19:53

Nie, wczesniej ich nawet nie mialem u siebie, bo przez inna firme to szlo, a teraz oswobiscie je pakuje :)

Scobel 25-04-2008 21:28

No widzicie już je pakuje. I może nawet jutro wyśle je do was pocztą polską. Ale to wszystko dojdzie do skutku gdy: po drodze na pocztę Bosal nie zostanie napadnięty, nie przewróci się i ich nie uszkodzi, nie zapomni $ na paczkę, nie zapomni kartki z adresami, jak na poczcie ich nie ukradną, jak na poczcie ich nie uszkodzą, jak na poczcie dobrze odczytają adresy napisane przez bosala, jak na poczcie bosal wszystko dobrze napisze z adresów, jak na poczcie nie zastrajkują ...

Ale jejku co wam robi pół roku w ta czy tamtą stronę ?? To tylko kubek ważne by doszedł ... kiedyś :P

Washabi 25-04-2008 21:35

@up APROPO strajku na poczcie, można się spodziewać w najbliższych dniach. Tak donosi moje źródło (ciotka listonoszka)

Scobel 25-04-2008 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Washabi (Post 2023171)
@up APROPO strajku na poczcie, można się spodziewać w najbliższych dniach. Tak donosi moje źródło (ciotka listonoszka)

A tam ... ciotka listonoszka to nic ... jak cos pierwszy o tym poinformuje nas Bosal ... on wie wszystko ... przecie to admin :P

Ashlon 25-04-2008 23:50

No to za 2 miesiace dojda. :D

Scobel 26-04-2008 00:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ashlon (Post 2023497)
No to za 2 miesiace dojda. :D

Czemu nie wiedzieliśmy, żeś z Wrocka jak robiliśmy zlocik z Slythia, Optim, Pregusią ?? Bosal niby zawiedziony był, że mu o tym nie wspomnieliśmy i, że go nie zaprosiliśmy ... ale jak 4 dni później znów byłem we Wrocku i pisałem czy idziemy na piwo ... To odpowiedział coś w stylu ... jak będziecie gdzieś tam o jakiejś tam godzinie ... to może i ja tam gdzieś będę bo będę może szedł coś zjeść o tej godzinie ... :)

A widzisz tak to kolejny z t.pl był by do piwka i partyjki w bilarda :P

Kajulec 26-04-2008 18:45

Ban sie skonczyl, wiec sie wypowiem. IMHO Bosalowi spadl kamien z serca o czym moze swiadczyc jego zmieniony ton. Zobaczcie na dwie ostatnie wypowiedzi - az bije od nich radoscia. Mam nadzieje tylko, ze moj kubek nie zbije sie w transporcie, bo wtedy to sie juz calkiem w*****e. To by bylo na tyle, dzieki za zapakowanie nagrod po 7 miesiacach (bez trzech dni, no).

Scobel 27-04-2008 00:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajulec (Post 2024773)
Ban sie skonczyl, wiec sie wypowiem. IMHO Bosalowi spadl kamien z serca o czym moze swiadczyc jego zmieniony ton. Zobaczcie na dwie ostatnie wypowiedzi - az bije od nich radoscia. Mam nadzieje tylko, ze moj kubek nie zbije sie w transporcie, bo wtedy to sie juz calkiem w*****e. To by bylo na tyle, dzieki za zapakowanie nagrod po 7 miesiacach (bez trzech dni, no).

Może do kubków dali gratis nową wersję Bosala ?? Bo stara się stłukła :D

Wald_Kerius 27-04-2008 09:31

Śmiech na sali. Zaczynałem podejrzewać, że bosal chce dostarczyć te kubki w równo rocznice od konkursu i wystartować w kolejnym na "najbardziej nieudolną firmę w Polsce" Podobno nagrodą mają być kubki z logiem tej firmy (wyczuwacie spryt bosala? bosal by nie musiał wtedy nic za te kubki płacić i wysłał by je wam ze swojej nagrody) Jednak nasz admin to ma łeb do załatwiania spraw. Szkoda, że tak późno na to wpadłem ale i tak jak widać wszystko zje**ał bo wysłał za wcześnie kubki i nie potrafi być nawet najgorszą firmą w Polsce, chyba że znowu kubeczki będą iśc kilka miesięcy do adresatów wtedy RISPEKT i PEŁEN SZACUN

Kajulec 27-04-2008 11:20

Hehe, niezle jedziecie. Ciekaw jestem jak Bosal zapakowal te kubki.. 8o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:26.