![]() |
Cytuj:
Zgadlem ? |
Cytuj:
A, że w tych piosenkach nic nie mówią to stoisz pod blokiem w ciuchach, na które sam zarobiłeś ciężko pracując, i nucisz sobie "umc umc tyryryr umc umc tyryry". Zgadłem? |
Nie... puszcza tekno z komórki.
|
Nie będę się z wami kłócił. Tematy na temat muzyki zawsze się tak kończą, ponieważ każdy ma inny gust i mówi, że jego muzyka jest najlepsza. Zgłosiłem już to moderatorowi, więc temat niedługo powinien być zamknięty. Dziwne, bo stoi już 3 dni. Tyle mam do powiedzenia...
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Lepiej skończmy ten temat skończmy ten temat, nie wiesz o co w tym chodzi. |
Skończyły to się tobie argumenty. I chyba ty nie wiesz o co w tym chodzi skoro słuchasz faceta, który rzuca tekstami typu "fuck you becuase you're white"(nie wiem czy dokładnie tak, jak sobie przypomnę tytuł utworu to znajdę lyricsy i zacytuję).
|
@up
Hehe, jesteś śmieszny :p Ty za to wielce go znasz. Siedzie w tym już 3 lata. Więc wiem więcej niż ty.. @editWiesz co? Choć przejdziemy z tym na Pw nie będziemy spamować ludziom. |
Cytuj:
|
@Rukahs
Nie wiem co widzisz śmiesznego w tym co piszę. Stwierdzam fakt, koleś miał coś do białych i wcale się z tym nie krył, wręcz przeciwnie. Natomiast jeżeli ty nie chcesz się ośmieszyć to podaj w końcu jakiś konkretny argument, bo na razie mówisz tylko, że się lepiej znasz, a jak na razie tego po tobie nie widać. Nie zamierzam się z tobą bawić w żadne PW. Cytuj:
|
Daj dowód, że tak mówił. On raczej mówił o problemach czarnego społeczeństwa. Poza tym miał wielu białych przyjaciół np Mickey Rourke czy też Madonna.
|
@Abbath
Ty też nie masz jakichś super argumentów. Jedynym twoim argumentem jest to, że Makaveli był rasistą. I tu się mylisz, w większości to on był dotykany przez problem rasizmu. Szukaj Lyricsów, jeśli chcesz tutaj coś zdziałać, ale ja się przekomarzać nie zacznę. O gustach się nie dyskutuje. Nie podoba się? Nie słuchaj, proste i logiczne. |
Zjebane wchoj to wogóle sie nie powinno nazywac muzyka tylko bez sensu rytm walenie caly czas jedno i to samo a jak sie zmienia cos to kurwa co 3 min ?? X( jebac hardstyle!
Juz lepsze jest DIsco Polo ELO xd |
@up
Twoja inteligencja mnie przytłacza ;s |
tupac byl emo, a emo nie moze byc rasista, gupki.
|
Spoko muza
Pozdro ;) |
Powiem to tak, bo nie rozumiecie co to jest rasizm.
Jak biały mówi źle o... ( jakby się tu wysłowić, żeby nie obrazić słowem "czarny" czy "murzyn") białych inaczej lub mówi o sile białej rasy to owszem to jest rasizm. Ale kiedy nasz biały inaczej kolega mówi o sile czarnej rasy, albo obraża 'białasów', to to już jest moi kochani RAP. ; ) |
rasizm wystepuje jedynie w stosunku do mniejszosci ;d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:20. |