Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Hardstyle (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=155758)

Tuba^^ 29-11-2007 14:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rukahs (Post 1768207)
Niech lepiej jakiś mod zamknie już ten temat bo zaczyna się robić kłótnia. Dla mnie to nie jest muzyka tylko puste gówno - 0 przekazu..

Ty pewnie jestes dzieckiem dobrze ustawionych rodzicow, ktore mysli ze wie wszystko o zyciu i stojac pod blokiem w markowych ciuchach wyklina jakie zycie jest do pupy, bo tak mowili w piosenkach

Zgadlem ?

Abbath 29-11-2007 15:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tuba^^ (Post 1768691)
Ty pewnie jestes dzieckiem dobrze ustawionych rodzicow, ktore mysli ze wie wszystko o zyciu i stojac pod blokiem w markowych ciuchach wyklina jakie zycie jest do pupy, bo tak mowili w piosenkach

Zgadlem ?

A ciebie pewnie rodzice od urodzenia trzymali krótko za mordę i zanim nauczyłeś się chodzić już sam musiałeś sobie radzić w życiu, a w wieku 15 zbuntowałeś się i w ramach buntu zacząłeś słuchać techno.
A, że w tych piosenkach nic nie mówią to stoisz pod blokiem w ciuchach, na które sam zarobiłeś ciężko pracując, i nucisz sobie "umc umc tyryryr umc umc tyryry".

Zgadłem?

Dark Sven 29-11-2007 15:26

Nie... puszcza tekno z komórki.

Rukahs 29-11-2007 15:46

Nie będę się z wami kłócił. Tematy na temat muzyki zawsze się tak kończą, ponieważ każdy ma inny gust i mówi, że jego muzyka jest najlepsza. Zgłosiłem już to moderatorowi, więc temat niedługo powinien być zamknięty. Dziwne, bo stoi już 3 dni. Tyle mam do powiedzenia...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kenixia (Post 1768387)
Ta, a 2pac to 100% przekazu. Ofkors. Tolerancji troche.

Myślisz, że on był jak ci dzisiejsi "raperzy" którzy śpiewają tylko o dziwkach, i Bóg wie o czym jeszcze ? Jeśli czegoś nie znasz, nie oceniaj tego bo nie masz o tym zielonego pojęcia.

Vanhelsen 29-11-2007 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rukahs (Post 1768774)
Tematy na temat muzyki zawsze się tak kończą, ponieważ każdy ma inny gust

Nie dla tego się kończą kłótnia... Tylko po prostu zawsze znajdzie się osobnik, który nie ścierpi negatywnego komentarza padającego na jego fav-muzę... w tym przypadku całą burdę rozpoczął Tuba^^... :baby:

Abbath 29-11-2007 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rukahs (Post 1768774)
Myślisz, że on był jak ci dzisiejsi "raperzy" którzy śpiewają tylko o dziwkach, i Bóg wie o czym jeszcze ? Jeśli czegoś nie znasz, nie oceniaj tego bo nie masz o tym zielonego pojęcia.

Lepiej śpiewać "tylko o dziwkach, i Bóg wie o czym" niż o tym, że czarni są lepsi od białych, jak to robił tupak (jeżeli znajdę to wkleję lyricsy). I nie, nie słucham dzisiejszych czarnych raperów.

Rukahs 29-11-2007 17:53

@up
Lepiej skończmy ten temat skończmy ten temat, nie wiesz o co w tym chodzi.

Abbath 29-11-2007 18:03

Skończyły to się tobie argumenty. I chyba ty nie wiesz o co w tym chodzi skoro słuchasz faceta, który rzuca tekstami typu "fuck you becuase you're white"(nie wiem czy dokładnie tak, jak sobie przypomnę tytuł utworu to znajdę lyricsy i zacytuję).

Rukahs 29-11-2007 18:10

@up
Hehe, jesteś śmieszny :p

Ty za to wielce go znasz. Siedzie w tym już 3 lata. Więc wiem więcej niż ty..

@editWiesz co? Choć przejdziemy z tym na Pw nie będziemy spamować ludziom.

raf420 29-11-2007 18:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Abbath (Post 1768944)
Skończyły to się tobie argumenty. I chyba ty nie wiesz o co w tym chodzi skoro słuchasz faceta, który rzuca tekstami typu "fuck you becuase you're white"(nie wiem czy dokładnie tak, jak sobie przypomnę tytuł utworu to znajdę lyricsy i zacytuję).

Ojeny, a twoi wykonawcy to niby świeci są. ;p

Abbath 29-11-2007 18:28

@Rukahs
Nie wiem co widzisz śmiesznego w tym co piszę. Stwierdzam fakt, koleś miał coś do białych i wcale się z tym nie krył, wręcz przeciwnie. Natomiast jeżeli ty nie chcesz się ośmieszyć to podaj w końcu jakiś konkretny argument, bo na razie mówisz tylko, że się lepiej znasz, a jak na razie tego po tobie nie widać. Nie zamierzam się z tobą bawić w żadne PW.

Cytuj:

Ojeny, a twoi wykonawcy to niby świeci są. ;p
Po pierwsze, skąd wiesz kogo/czego słucham? Po drugie jeżeli nawet "moi wykonawcy" ćpają, piją itd. to na pewno nie są rasistami.

Rukahs 29-11-2007 18:36

Daj dowód, że tak mówił. On raczej mówił o problemach czarnego społeczeństwa. Poza tym miał wielu białych przyjaciół np Mickey Rourke czy też Madonna.

Irons 29-11-2007 19:08

@Abbath

Ty też nie masz jakichś super argumentów. Jedynym twoim argumentem jest to, że Makaveli był rasistą. I tu się mylisz, w większości to on był dotykany przez problem rasizmu. Szukaj Lyricsów, jeśli chcesz tutaj coś zdziałać, ale ja się przekomarzać nie zacznę.

O gustach się nie dyskutuje. Nie podoba się? Nie słuchaj, proste i logiczne.

Badon 30-11-2007 23:10

Zjebane wchoj to wogóle sie nie powinno nazywac muzyka tylko bez sensu rytm walenie caly czas jedno i to samo a jak sie zmienia cos to kurwa co 3 min ?? X( jebac hardstyle!

Juz lepsze jest DIsco Polo ELO xd

Gogar 30-11-2007 23:53

@up
Twoja inteligencja mnie przytłacza ;s

Scream 01-12-2007 00:06

tupac byl emo, a emo nie moze byc rasista, gupki.

tibianxxx 01-12-2007 14:45

Spoko muza
Pozdro ;)

Dark Sven 01-12-2007 16:45

Powiem to tak, bo nie rozumiecie co to jest rasizm.

Jak biały mówi źle o... ( jakby się tu wysłowić, żeby nie obrazić słowem "czarny" czy "murzyn") białych inaczej lub mówi o sile białej rasy to owszem to jest rasizm. Ale kiedy nasz biały inaczej kolega mówi o sile czarnej rasy, albo obraża 'białasów', to to już jest moi kochani RAP.

; )

Scream 01-12-2007 16:59

rasizm wystepuje jedynie w stosunku do mniejszosci ;d

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:20.