Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   g R a T z Madame de'Bovska! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=156123)

Raxev 04-12-2007 21:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Seki (Post 1776951)
Hmm... tu bym sie nie zgodzil, bo baaardzo malo prawdopodobne jest to, zeby normalny czlowiek przy zdrowych zmyslach byl w stanie grac 23.45/24 (www.pskonejott.com dla niedowiarkow ;p)... Tak wiec albo shar, albo bot, totez nie ma czego gratulowac, no chyba jedynie "oryginalnosci" B)

Jeszcze opcja do wyboru: nie jest przy zdrowych zmysłach..

Pogratulowałem w pierwszym mym poście, ponieważ zobaczyłem liczbę jeden zero zero, nie znam jej(?), nigdy z nią(?) nie rozmawiałem i nie będę rozmawiał, nie wiem czy botuje, sharuje, jest niezdrowo zmysłowa(?)..

Tak czy owak fajnie czyta się niektóre wypowiedzi, szczególnie te bardziej 'nadziane' (Pana Klocka na przykład), można się nieco dowiedzieć i porozmyślać nad ową sprawą ;]

Scross'Rooker 04-12-2007 21:43

wyucz sie pojęcia flamer, nie ale jesteś maniakiem, to on zaczął o MDW(czytanie ze zrozumieniem sie kłania). Wbiłeś 340lvl przez 2 lata? Skoro nie to nie sharowałeś.

Cygan Slejter 04-12-2007 21:46

@up
w sumie masz racje po cześci, niechce się kłócić ;)

pozdrawiam

Palkair 05-12-2007 00:04

<delete this post>

Par-Levi 05-12-2007 12:24

I tak oto z prostego tematu, ktory zamierzylem jako rodzaj Ksiegi Pamiatkowej, do ktorej wpisujemy sie z gratulacjami po niewatpliwym sukcesie p. De'bowskiej wychynal potworek karmiony zazdroscia i kompleksami tibijskej braci w stylu pl.
Ja rozumiem, taka juz nasza natura - cudzy sukces staje nam koscia w gardle, ale jezeli az tak bardzo nas boli, zmilczmy - bo brednie i inwektywy rzucane na slepo swiadcza jedynie jak najgorzej o nas i wbrew temu co chcecie, umacniaja legende Rd'B.

Darhtcie Saldriu - jestes graczem o nie skazonej niczym reputacji i takimz umysle. Zaczne wiec tak....
Jak siedzielismy kiedys z kumplami na lawce pod blokiem, i zaplulismy juz caly chodnik dookola jeden z nich powiedzial mi , ze Tibia to roleplay. Ja jestem noobkiem i tego nie wiedzialem, ale oni powiedzieli mi ze mozna wybrac plec postaci a co wiecej nawet latwo ja zmienic klikajac na "button". Inny mi powiedzial, ze zmiama plci jest mozliwa nawet w rl, ale chyba robil mnie w konia bo na naszym osiedlu jeszcze nikt sobie nie zmienil.
Z tego wnosze, ze dywagacje na temat - czy Kaja ma jaja sa raczej jalowe. Hmm.. a Semen, no coz - wystraszylem sie, ze znow "Ukraincy we wsi", zapachnialo Petlura, ogniomistrzem Kaleniem i ze strachu ukrylem sie za stodola. To tyle.......

Panie , ze sie tak wyraze Klocku - zatwardzenie to wbrew temu co sie powszechnie uwaza jest nie tylko przykra przypadloscia gastryczno-analna (wspolczuje), ale przede wszystkim cecha charakteru.
"Ciekawe co znów wymyślisz! O ja o ja! Ona ma sekrety! O je ry! SPEKED SWORDA MA! O JE RY! i gula zabila z bani i zegarka! O JE RY! Jedyne sekrety jakie znasz to takie o ktorych powiedzieli ci inni. Bo sama, wybacz, ale nic nie odkryłaś."
Ona ghoul'a nie zabila, za to Panskiego gula przyprawila o drzenie. I chwala jej za to.

Rookholka up'Above, to ze masz zadarty nosek wiemy wszyscy. Tak trzymaj - jeszcze raz Gratzy!

Par Levi

Pan Klocek 05-12-2007 12:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Par-Levi (Post 1778060)
I tak oto z prostego tematu, ktory zamierzylem jako rodzaj Ksiegi Pamiatkowej, do ktorej wpisujemy sie z gratulacjami po niewatpliwym sukcesie p. De'bowskiej wychynal potworek karmiony zazdroscia i kompleksami tibijskej braci w stylu pl.
Ja rozumiem, taka juz nasza natura - cudzy sukces staje nam koscia w gardle, ale jezeli az tak bardzo nas boli, zmilczmy - bo brednie i inwektywy rzucane na slepo swiadcza jedynie jak najgorzej o nas i wbrew temu co chcecie, umacniaja legende Rd'B.
(...)
(...)
Panie , ze sie tak wyraze Klocku - zatwardzenie to wbrew temu co sie powszechnie uwaza jest nie tylko przykra przypadloscia gastryczno-analna (wspolczuje), ale przede wszystkim cecha charakteru.
"Ciekawe co znów wymyślisz! O ja o ja! Ona ma sekrety! O je ry! SPEKED SWORDA MA! O JE RY! i gula zabila z bani i zegarka! O JE RY! Jedyne sekrety jakie znasz to takie o ktorych powiedzieli ci inni. Bo sama, wybacz, ale nic nie odkryłaś."
Ona ghoul'a nie zabila, za to Panskiego gula przyprawila o drzenie. I chwala jej za to.

Rookholka up'Above, to ze masz zadarty nosek wiemy wszyscy. Tak trzymaj - jeszcze raz Gratzy!

Par Levi

Proponuje przeczytać jeszcze raz posty użytkowników którzy gratulacji nie składają. Większość z nich nie zazdrości debovej niczego. Bo cóż mieliby zazdrościć?! Tych parędziesięciu punktów życia więcej?
Zazdrościć to ja mogę Sun~owi jako że zdobył 100 lvl jako pierwszy i stał się legendą nie tylko w wyniku tego. Mogę zazdrościć Panu M jego rarów, a D~ znajomości rooka.
Wybacz ale Pani De'Bove niczego nie zazdroszczę ani opinii, ani fanów ani stylu w jakim zwykła wypowiadać się na forum (bo jakoś nie trawie stylu "O JA PATRZCIE NA MNIE! JAKA JA JEDWABISTA! CZCIJCIE MNIE!")
Nie żeby nie rozumial. 100 lvl to naprawdę sporo grania. No ale jako jedyny cel gry na rooku? Jakoś mnie nie przekonuje.

EDIT
@DOWN- Nonsensio
Ehhhhhh.
Po pierwsze dla Ciebie Pan Klocek. Ja używam Twojego całego nicka, więc wymagam od Ciebie tego samego.
Po drugie, pokaż mi proszę te "racjonalne myślenie i fakty" w jakimś szczeniackim tekście o zatwardzeniu czy pluciu na chodnik? I czy nie uważasz, że mimo wszystko lepiej znam siebie i wiem co aktualnie odczuwam? Ja zazdroszczę, nie jest to obce dla mnie uczucie, ale nie Debovej! Bo w moim mniemaniu i zasadach które wyznaje nie ma czego. Jak już wspomniałem zdaję sobie sprawę, iż 100 lvl na Rookgaardzie to sporo, ale nie jest to, przynajmniej dla mnie, powód do zawiści/zazdrości.

I strasznie nie lubię tekstów w stylu "nie tłumacz sie bo ja wiem lepiej". To tak jakbym napisał: "Nonsensio nosi damskie różowe majteczki, nie tłumacz sie", przykład może głupi ale wyjaśnia sprawę jasno.

Fpitolony w sprawe 05-12-2007 13:28

Tak samo ja moge napisac, ze chcecie sie jej podlizac. - pierdolenie i nic wiecej.

- Prodigy - 05-12-2007 16:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nonsensio (Post 1778100)
Klocek, nie tłumacz się. W stu procentach popieram Par Leviego, widać człowiek myślący racjonalnie i potrafiący bazować tak na prawdę na faktach. A faktem jest w tej sytuacji, że zazdrościsz i nie zaprzeczaj, w innym przypadku po prostu złożył byś gratulacje i tyle bo mimo wszystko 100 lvl na rooku to osiągnięcie dosyć spore.

Wybacz, ale nie każdy ma tak ograniczony system wartości i priorytetów jak Ty, żeby poziom postaci był jakimkolwiek miernikiem respektu, a cyferki powodem do zazdrości i nie wmówisz mi, że czerwone jest zielone, a moje (i innych) komentarze są oznaką zazdrości.

Nie gratuluję.
Nie zazdroszczę.
Simple as that.

Btw, nick dobrany idealnie do sensu wypowiedzi ;^)

Maff 05-12-2007 16:45

@Pan Klocek
Sam dobrze wiesz, że de'bove kocha jak jest szum wokół jej osoby. Powiedziałeś wszystkim jaka jest Twoja opinia na ten temat, więc tłumaczenie się fanom gwiazdy tego tematu nie ma sensu bo Oni "wiedzą lepiej". Każdy szanujący się Rookstayer wie jaka jest de'bove i Ona tego nie jest w stanie zmienić. Najlepiej by było jakbyśmy omijali ten temat a co za tym idzie Pani Instynkt nie mogła by sie cieszyć tym, że wokół jej osoby jest "szum".

Salarigoth 05-12-2007 16:57

Dla mnie temat jest zbedny tylko posty " GZ YEAH! 23h online na dobe!" 0 sharingu albo bota ; ]

Sirblaze 05-12-2007 17:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nonsensio (Post 1778529)
Widać Prodigy, że twój umysł musi być mocno ograniczony jeśli nie zrozumiałes mojej aluzji co do Pana Klocka i innych. Ja nie lize dupy, po prostu chcę być miły i złożyć gratulacje bo w końcu jest to osiągnięcie. I nie wiąż pojęcia wartości z Tibią bo ośmieszasz się Prodigy. I po co właściwie te komentarze dotyczące bota itp? Gra jak gra. Na msg innych graczy odpisuje nie widzę sensu dalszego wnikania w sprawe. Bye noobki juz sie nie pojawie na tym forum dzieci.

Jezeli miara ograniczenia umyslowego jest niezalezna opinia to jak mozna ocenic twoja konkluzje w owym poscie?

Gratuluje przekroczenia bariery setnego poziomu, aczkolwiek nic poza tym.

Regards

Darth_Saldria 05-12-2007 17:46

Gratz to Bot
Gratz to de'Bove Brother
Gratz to Vampire noobs for keeping secrets and protecting de'Bove
Gratz for lies (HAHAHAHA SoF such funny)
Gratz to most of Poland for supporting biggest Rooknoob/cheater in Tibia

"02:16 Rookguardian de'Bove [100]: no more secret.."
WHEN DE'BOVE? WHEN NO MORE SECRETS?

Sirblaze 05-12-2007 18:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darth_Saldria (Post 1778584)
Gratz to Bot
Gratz to de'Bove Brother
Gratz to Vampire noobs for keeping secrets and protecting de'Bove
Gratz for lies (HAHAHAHA SoF such funny)
Gratz to most of Poland for supporting biggest Rooknoob/cheater in Tibia

"02:16 Rookguardian de'Bove [100]: no more secret.."
WHEN DE'BOVE? WHEN NO MORE SECRETS?

If she's "the biggest Rooknoob/cheater in Tibia" why is she still unpunished then, no evidence perhaps?

Regards

Darth_Saldria 05-12-2007 18:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sirblaze (Post 1778597)
If she's "the biggest Rooknoob/cheater in Tibia" why is she still unpunished then, no evidence perhaps?

Regards

If she's been banned already which PROVES my point, why are you making replys to my messages thinking your some kind of smart arse?

Regards

Sirblaze 05-12-2007 19:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darth_Saldria (Post 1778704)
If she's been banned already which PROVES my point, why are you making replys to my messages thinking your some kind of smart arse?

Regards

The "the biggest Rooknoob/cheater in Tibia" is still playing and seems like your getting itchy because of that. Go, take the justice into your hands and deal with it.

Regards

Sardendor 05-12-2007 19:09

Ludzie bez przesady...
To ze grała przez ostatni tydzien po 20 godzin nie znaczy ze sharuje.
Byly takie czasy ze nie grała przeciez przez miesiac, dwa.
Wiec nie botuje, nie botowała.
Sharowac ? Nie sadze.

Słuchajcie, ja tez grałem dziennie po 1 godzine, dwie.
Ale nadeszły taki chwile ze byłem sam w domu przez tydzien to grałem non stop. WIec w takim razie odrazu to ma znaczyc ze sharing co nie ? :/

Grałem kiedys na isarze, nie lubie osobiscie pana de'bove.
To facet, kazdy z isary mi to pisał, bo byłem z nią w gildi.
Podczas expa, wyrzucała mnie z wolfów, i kazała mi isc na trolle, bo dla niej lepiej sie expi na wolfach. Czyli wygania przyjaciół z expa chociaz ktos inny był pierwszy. Jak ona gra, trzeba jej pomagac (schodzic z expa) tak ona traktuje przyjaciol.

Pozdro dla Pana Klocka,

Całej Hiberny

Zormagann tatan,leaver, eray slayer, titka of hiberna, kamisia knight, jakub suchyman, i reszty...

Wasz Sard Slayer

Wesoly Gucio...

Milan ognia 05-12-2007 19:17

@up
Ono w grze nie ma przyjaciół. Co najwyżej paru frajerów do wykorzystania.
(1sze zdanie to po części jej cytat, 2gie to moje zdanie poparte paroma faktami).

Ahaj 05-12-2007 19:38

W pełni popieram Pana Klocka, Milana ognia. Czytając jej posty, nie wyrobiłem sobie najlepszej opinii o niej, a może lepiej powiedzieć o "tym". Każdy ma inną hierarchię wartości i dla niego nie musi się liczyć tylko poziom zdobytego doświadczenia, są ważniejsze rzeczy. Niektórzy jeszcze niedawno cenili tą grę za klimat i ludzi, którzy w nią grają, niestety przez ludzi podobnych do Rdb i jej fanów Tibia staje się coraz gorsza.
Mogę pogratulować jak to wspomniano wcześniej tylko lvl'a, bo nie ma już więcej czego.

Kshaq 05-12-2007 19:40

Milan 1 zdanie nie jest w całości prawdziwe... ON, a nie ONO ;D

Darth_Saldria 05-12-2007 19:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sirblaze (Post 1778749)
The "the biggest Rooknoob/cheater in Tibia" is still playing and seems like your getting itchy because of that. Go, take the justice into your hands and deal with it.

Regards

Im a TUTOR not a GM so taking justice into my owns hands is not possible, because de'Bove only deserves a deletion, bans do nothing.

Im not itchy I use expensive washing powder for my clothes.

Yes she/he/bot is still in Rook because she take 6 month "retirements" often, you want to know why? Because she wants to clear bans from account before cheating again because de'Bove is bad player and can't make levels manual.

Anything else?

Scross'Rooker 05-12-2007 20:00

Jedni sie podlizują, drudzy mają SWOJE zdanie.
Ona nie grała 20h tylko 36~h więc nie gadaj, że to normalny człowiek wytrzyma.

Sirblaze 05-12-2007 20:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Darth_Saldria (Post 1778852)
Im a TUTOR not a GM so taking justice into my owns hands is not possible, because de'Bove only deserves a deletion, bans do nothing.

Im not itchy I use expensive washing powder for my clothes.

Yes she/he/bot is still in Rook because she take 6 month "retirements" often, you want to know why? Because she wants to clear bans from account before cheating again because de'Bove is bad player and can't make levels manual.

Anything else?

I wont argue whether she can make levels manual or either not. I take that on my chin. But I dunno if she still does dirty play and I cant accuse her anything until its proven by CIPs.

I dont want to be misunderstood. Im not and never was supporting or standing by Rookguardian de'Bove. Im totally neutral toward her by now, I dont want to say anything what may be likewise complete nonsense.

@down

Im looking forward to see it, hopefully you can share it with me/us

Regards

Darth_Saldria 05-12-2007 20:18

If I can find or get MS or Sunrise to give me the screenshots I will show you the bans she got that were visable, I know someone has the screenshot of when de'Bove was banned for Macro Use.

Seki 05-12-2007 21:31

Cytuj:

Ludzie bez przesady...
To ze grała przez ostatni tydzien po 20 godzin nie znaczy ze sharuje.
Byly takie czasy ze nie grała przeciez przez miesiac, dwa.
Wiec nie botuje, nie botowała.
Sharowac ? Nie sadze.
Taki temat nie ma konca, ale chyba logiczne jest ze nie da sie grac "przez tydzien po 20h"... No coz, moze sie myle, ale... w tym wypadku raczej nie :] Pozdro dla tych ktorzy wola miec 50lvl zdobyty uczciwie niz 100 w 10 osob lub na bocie...

Ameriov 05-12-2007 21:41

Dear, rotfl, back, Darth.

Everybody knows she was banned for macro, but if you don't know everything about this situation... just shut up! i'm laughing a lot of you now, and i do the same when you write on forum with "who" she sharing account ^.-

Second, Darth, "Protection" Bove by Vampires was a lot time ago... after "Rook-war" Noone of us support her. Gimme proofs, i'll do everything to delete Bove. But Darth, and everybody here, GIMME PROOFS!

Natah 05-12-2007 21:58

@Sardendor
Popieram w 100% ale zapomniałeś dodać Forrest Gamp ofc.
co do syndromów etc.. można by do tego przytoczyć uzyskiwanie wodorotlenku cynku bądź bardziej łatwego syndromu zmokniętego bakłażana.
Rdcośtam nigdy nie uznawałem i nie mam zamiaru tyle do powiedzenia.

Par-Levi 06-12-2007 10:32

Amer, wdawanie sie w dyskusje z Saldria nie ma sensu. On i tak "wie lepiej", bo jest tu "jedynym sprawiedliwym". Ja ten sam blad zrobilem jakis czas temu, po wbiciu setki przez Wesolego. Podkreslam, nie mam do Wesolego zadnego stosunku - obiektywnie wbil setke i tyle.
Ale rzucil sie na niego Tejenhuj, czy jak mu tam - inny sprawiedliwy i wszystkowiedzacy, ze sa filmiki, smery bajery, i ze Wesoly znika z rookstatu. I jak widzimy nie zniknal, jest i prawdopodobnie lada dzien scignie Sunrisa. Ja podjalem sie obrony Wesolego - ale z takim wscieklym, zajadlym i "wiedzacym lepiej" Rookfrajerem jak Tej~ czy Saldria, dyskutowac sie nie da i nie ma sensu.
Mozemy tu sobie pisac mniej lub bardziej zabawne teksty, ale w momencie gdy ktos komus zaczyna zyczyc smierci - przestaje to byc zabawa!

Coz, psy szczekaja - karawana jedzie dalej, tylko - cholera, dokad?
To tyle...

P.S.
Rookholka up'Above,
z wypiekami na twarzy czekam na wywiad, w tym celu zaprenumerowalem juz Le Monde, Der Spiegel i Herald Tribune

Pozdrawiam^^

Natah 06-12-2007 17:14

@up rotfl przeciez tejenhuj dał kilka dni temu ss na tibia.de jak na ng był lewus więc nie wiem czemu kogoś oskarża.

Darth_Saldria 10-12-2007 23:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ameriov (Post 1779079)
Dear, rotfl, back, Darth.

Everybody knows she was banned for macro, but if you don't know everything about this situation... just shut up! i'm laughing a lot of you now, and i do the same when you write on forum with "who" she sharing account ^.-

Second, Darth, "Protection" Bove by Vampires was a lot time ago... after "Rook-war" Noone of us support her. Gimme proofs, i'll do everything to delete Bove. But Darth, and everybody here, GIMME PROOFS!

And what exactly can you do that I can't? She was VERY lucky because when her brother was playing the other day he was admitting and telling people a lot of thing. We could have gotten the character deleted from Rookstat at least only if one of the people had used there brain we could have proof she is just another noob who is cheating all the time.

Signed,
The Botkiller Darth Saldria

Scross'Rooker 11-12-2007 18:34

Saldria, you are a troll, don't spammed about Debove. All players be silence but not you.

Evative 13-12-2007 12:17

Pozdrów brata :)
--

Orinoko 15-12-2007 10:39

Darth_Saldria trochę mnie denerwuje, to jest polskie forum i mogła by pisać po polsku , poszukała by jakiś translator itp.
My pisząc np na tibia.com piszemy po angielsku a ona ?!

Scross'Rooker 15-12-2007 11:12

No ona pisze na tibia.com też po angielsku...
A angielski to język międzynarodowy.

MvD 15-12-2007 12:37

@Saldria, leave us alone : )

Co do tematu, mam tutaj zmienne uczucia. Kiedyś jeszcze potrafiłem się z Tobą dogadać, tyle, że nie pamiętam dokładnie z którym. Wypowiedzi typu 'ow maj gasz 36h onlajn to bot na sto procentuf!' albo '100 lewel to napewno szaring!' są troszke nie na miejscu. Znam przypadki osób, którzy grali więcej, niż 36h i nie są tzw. botami. Musze jędak się zgodzić z Milanem, Klockiem i z kilkoma innymi userami. Wykorzystałaś/eś inne osoby do bycia w centrum zainteresowań. Starasz się o stanowisko 'Pani Rookgaardu' i za taką się uważasz, lecz niestety, jedyne 'czym' jesteś to poprostu 3 litery - eN I Ce.

Nawiąże jeszcze do Twojego wyglądu zewnętrznego. Z tego co wiemy, pijesz dość często browar Dębowe oraz spędzasz cały swój czas wolny (i nie tylko) przed kompem. Takie osoby z reguły mają znaaaaaczną nadwagę, twarz aż promieniuje kolorem czerwonym od pryszczy i brzuch, jakby połknął kule do kręgli.

Sekrety? Hmm, założę się, że nie wiesz więcej od przeciętnej osoby czytającej ten dział.

Angielski? Niestety, Twój nie jest na poziomie, skoro pytałaś/eś się mnie kiedyś, co to znaczy 'which'.

Wypadałoby pogratulować - robiłem to w grze, nie podziękowałeś z powodu 'dwulicowości'. Przepraszam, ale to chyba Ty reprezentujesz ze sobą to słowo.

'Ważniejsze od bycia Najlepszym jest bycie Pierwszym' - Twoje motto jest śmieszne, ale nawet nie wiem jak byś tego chciał(a), to i tak będziesz w tyle.

'To tylko gra, a my umiemy dobrze w nią grać' - coś w to wątpie.

Dobiegamy już do końca. Rozmawiałem z Oracle i powiedziała, że chętnie się z Tobą zobaczy. Ah, przepraszam, pewno nie wiesz gdzie się znajduje.

Pozdrawiam.

Drudka 15-12-2007 15:05

Mat

Trafiles w sedno

Dodam kilka starszych cytatow naszej "Pani Rooka"

"bede sie wypieral, i bedzie sie wypierala pamietaj" ktos wytlumaczy czy mozna to rozumiec na wiecej niz 1 sposob?

"36 h online dzieciaku" dzieciaku? a kim ty jestes o wielka RdB? dzieciakiem ktorego glownym celem zycia jest bycie "slawnym" wsrod osob ktore sa dla Ciebie i tak "pikselkami" jak to okreslilas na 90 lvlu.

"jestem kims kto lubi psychologie" lubisz ale jak widac nieumiejetnie z wiedzy korzystasz... jesli ja wogole posiadasz...

"Przyjaciol? Szukacieprzyjaciol w Tibii? Hehe ... " ohh wielka Pani jakze mielismy czelnosc zaznajamiac sie z kims innym niz ty. Powinnismy skladac Ci hold bez ustanku. Raczysz wybaczyc?

"Tibia wyzarla wam chyba szare komorki" i kto to mowi?

"Jak to sie mowi osiedlowym jezykem - ciotujesz?" nie bardziej niz ty... Czyzbys w rl zyciu krecila sie jedynie wsrod betonowych konstrukcji i znala jedynie slogan swojego osiedla ze az tak do niego nawiazujesz? Powinni na blokach napisac "Kochamy Cie o Tibijska Pani" i oddawac Ci czesc

" Drudka nie cwaniakuj bo bez pomocy pewnej osoby nadal gnilabys na 19 lvlu" kochamy Twoja wiedze o otaczajacych Cie ludziach

"Bez kitu cyba wogole przyjaciol w rl nie macie ze porownujecie ich do postaci w grze" my porownujemy a ty dowiadujesz sie o tej "instytucji" z rozmow innych. Watpie zeby ktos chcial miec przyjaciolke ktora siedzi non-stop przed komputerem

"Widocznie macie jakies problemy z komunikacja skoro pol dnia siedzicie przed kompem i sie -przyjaznicie-xD" my pol dnia ty 1,5 :) i kto tu ma problemy?

"Was smiesza idiotyczne nicki a nie mam zamiaru az tak nisko upasc z poczuciem humoru" bo ty wolisz wciasnac ctrl+n i wybijac wszytsko co sie rusza? (ostatnio na mino hell dalas prawdziwy popis tego jakim jestes noobem)

Na zakonczenie :
23:02 Rookguardian de'Bove [90]: Kazdy ma prawo oceniac innych 23:02 Rookguardian de'Bove [90]: Moze sie myle?
sama na to w pewien sposob zezwolila wiec jestesmy wytlumaczeni xD

Ps. "Drudka zaprzyjaznij sie z Obim - fany gosc, zawsze mozesz na nim polegac xD" dzis z czystym sumieniem moge podsunac Ci to samo rozwiazanie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:10.