![]() |
;/
Widze, ze dzieje sie dokladnie to co zawsze czyli gówno :(
Imo niestety najwyraźniej nic się nie da zrobić juz.. Po pierwsze dalem złą nazwe do tematu. Bo nie do konca chodzilo mi o eksterminacje brazoli, tylko o to jeba** ftp.. Po drugie na poczatku juz mialem nadzieje, ze cos z tego wyjdzie ale sie mylilem.. Trudno, najwyzej nadal beda nas huncic, trapowac, abusowac itp ;( Ja już się nie wypowiadam, narazie. |
nom dokladnie tu jest tylko pare noobkow mocnych w gebie ,co was to obchodzi jaka nazwe gildi zrobil wiec zamilczcie.
to mi was zal lol bedziecie dyktowac jaka nazwe gildi ma zrobic itp . huj was to obchodzi,assassin napisal na poczatku nie pasuje ci nie pisz,ale pare nookow zawsze ma cos madrego do powiedzenia CHCESZ SOBIE POPISAC? ZROB SOBIE NOWY TEMAT I NIE PISZ TU BZDETOW BO I TAK WAS TU NIKT NIE SLUCHA TO PO CO ZACZYNACIE KLOTNIE?TYLKO SMIECICIE wiec plx nobki nie piszcie tu, to nie wasz interes omg zalosni jestescie |
@ HERR FURER <Pan doskonały>
To jest też kurwa mój interes bo jak wy coś spierdolicie to wszyscy dostana po dupie. A wtedy na bank ktos się ostro w***** dlatego będziemy dyktować jak ma się nazywać ta gildia którą macie zamiar pkować -.- . Chcecie sie bawić w ftp killerów?? to sie bawcie ale gildii specjalnie po to nie zakładajcie X(X(X( |
@doskonały
Nikt się nie próbuje kłócic tylko mówi prawdę z która się ofc zgadzam. Nie nazywaj ludzi od noobów bo nawet nie wiesz kto to jest "noob". Przeczytaj o tym i pisz ;). |
Doskonały@
Jak zostanie nazwa gildii to bedzie nasz interes bo to my dostaniemy hunta też jelopie... I ty sie lepiej nie odzywaj, bo sie kurwa nie znasz na tej grze ani myslenie ani pk ci nie wychodzi. Jesli nazwa gildii zostanie jak to potus napisał ja też sie przyłącze do zabijania was. I mam 100% że wiele polaków też sie do nas przyłączy... nie pisze już z tobą, strata czasu... |
Żal.
Na początku myślałem tak:
Inny świat, nowi ludzie, spokojna atmosfera... A wyszło z tego, ciągły stres, Power Abusing na każdym kroku, biegające Feel the Penis. Z wielką chęcią byłbym za przerwaniem panowania FTP na tymże serverze, lecz stwierdzam, że jest to niemożliwe, nie damy rady. Ale trzeba próbować, chociażby frag na 70-80 Sorcu z FTP'A satysfakcjonował mnie. Elis, |
---------------------------------------------------
|
shin ...cos tam cos tam frajerze ja mam to w hu*u:)czy bedziesz mial hunta i czy bedzie mnie banda jelopow huncic,omo ciebie tez sie to tyczy, mamie sobie mozesz rozkazywac a nie mi haha omg masz 15 lat czy tam ile i mam cie sluchac lol,shaka pisalem juz u gory ze mogli napisac normalnie do assassina zeby zmienil nazwe gildi itp a nie odrazu jechac(mimo ze ja tez nazwy nie wymyslilem) ale w*****a mnie takie cwaniactwo.
jeszcze jedno ta gildia wogole nie pekowala jeszcze wiec czego stekacie?juz macie hunta? i mi by najbardziej na was zalezalo zebyscie nie mieli hunta haha wrecz zycze wam go:) zobaczycie jak to jest hunta za free i pozniej mozecie tutaj pisac swoje madrosci. Shinhoshu nobku wreszcie zrozumiales ze to temat nie do ciebie shaka tylko nie nasylaj znowu na mnie ftp XD omo idz na frosty botuj XDDDDDDDDDDD bye |
omo lolku kiedy przyjezdzasz do mnie bo ja zcekam i sie niemoge doczekac rudzielcu a ty kacperka z nikim niestwozysz gildii bo jestes za glupi jak ktos chce wreszcie cos zrobic z br to ty cykasz zamiast pomoc
|
Cytuj:
1. To fakt, z nikim nie stworze guildi Polacks do pkowania brazoli :baby: 2. Ciekawy jestem czy ty tez byles na tym ostatnim "pekowaniu brazoli" Bo ja myslalem ze sie poleje jak najpierw chcieliscie isc pkowac w venore a pozniej biliscie Nitroxysa, Nelshoka, Uncle itp i mysleliscie ze wam sie uda przezyc :baby: 3. Napisz mi chociaz 1 powod po ktorym stwierdzasz ze jestem taki glupi :baby: |
Cytuj:
|
Jeszcze jedno.. ja tej nazwy tez nie wymyslilem..
Offtop.. Na frostach botuje 1/4 furory (gildia vision) |
saffdfaafadaddwa
|
@Do Ludzi którzy uważaja ze PL dostana hunta za gildie
Hmm... A kojarzycie gildie Brotherhood of Honour? I jak bylo? Polska gildia bita przez Deosa I Lady Mixx, tak wiec GOWNO WAM ZMIENI INNA GILDIA! I TAK JESTESCIE BICI I RUCHANI PRZEZ BR, OTRZASNIJCIE SIE WRESZCIE! |
Ale brotherhood of honour to co innego. Co innego jak gildia sie nazywa np Boh, a co innego jak sie nazywa Polacks... Przeciez logiczne że Polacks to znaczy bardziej jak cala polska, a boh jako normalna polska gildia... Przeciez jak z taka nazwa zabijecie kogos z ftp to oni se pomysla ze chcecie wojny polacy vs brazole a tego chyba nie chcemy więc dla bezpieczeństwa zmieńcie nazwe...
A co do tego bicia ,,ruchania'' przez br to mnie narazie jeszcze nie bil nikt i jakoś se spokojnie gram. |
...
lol.. to w takim razie nazwijmy gildie inna nazwa niz polacks i nie bedzie gadania..
Co proponujecie ? Moja propozycja : Liberty Units (wiem, tez troche prowokujące ) moze być tez kazda inna nazwa, byle by cos ździałać wreszcie... Proponować !!! :) Edit: Albo po prostu wogóle nie róbmy gildie, tylko tak jak napisalem w pierwszym poście- wbijamy na team speaka i pekujemy :] Chociaz ja za duzo nie zdzialam 50 knightem bez pacca ;d Ja jestem otwarty na każdą propozycje ;p |
''Ale brotherhood of honour to co innego. Co innego jak gildia sie nazywa np Boh, a co innego jak sie nazywa Polacks... Przeciez logiczne że Polacks to znaczy bardziej jak cala polska, a boh jako normalna polska gildia... ''
to tylko nazwa gildi xd, co to za roznica jak zobacza ze w gildi i tak sami pl, nie robcie problemow hu* wie z czego. assassin tu jest brak chetnych do pk oprucz moze 5 osob;p zobaczymy w sobote ile bedzie ludzi |
No kurwa ulomny jestes? Zacytowałeś to i jeszcze sie pytasz kurwa jaka to róznica... Po prostu to moje skojarzenia i tak możliwe mogło by być...
|
chlopcze hipotez moze byc teraz 100 co ty bylo gdyby lol
hehe jaka roznica Polacks a brotherhood of honour ZADNA to tylko nazwa gildi,tu pl jak i tu haha w paradise jest wizaltor i co hunta ma gildia? a pisze only pl |
Dobra weź ty nic nie mów lepiej ok?
I dla twojej informacji to gildia Paradise jest hunted... To myślisz dlaczego z tamtąd polacy niektórzy mają napisane na stronce killed by br? |
Ja w sobote przed restaertem odpadam. Tylko niedziela...
|
no to all pl sa hunted poza ''niektorymi'' wyjatkami, wiec nie placz o nazwe gildi, jak by nie wiem co to byloXD
ok damy nazwe po br i juz bedzie ok xD bedziesz szczesliwy? na temat brazoli srasz w gacie boisz pokazac sie ze jestes polakiem, bo hunt ohhhh |
yhy...
po 1. To nie sram w gacie na tą nazwe jak ci sie tak wydaje po 2. Nie boje sie powiedzieć ze jestem z polski po 3. Jak ty dostałeś hunta to twój problem ja chce se jeszcze pograć ;D A moge sie założyć że jakbyś nie mial hunta i ktos by chcial se taka nazwe zrobić gildii i br pkowac to tez byś tak postąpil... i nie pisz juz bo pizda jestes nie znasz sie |
Shinhoshu , doskonaly.. po co sie kurwa jechac lamy? dajcie sobie spokoj... Shinhoshu nie chcesz miec hunta nie idz... nie wypowiadaj sie... doskonaly proponuje pod depo w niedziele przed restartem sie spotkac. Załoze team speaka... dam Ci namiary.. Podaj mi tylko swoje gg...
EDIT : O 9.00 POD DEPO THAIS W NIEDZIELE WSZYSCY CI KTORZY CHCA PEKOWAC :) JAK CHCECIE WBIJAC NA TEAM SPEAKA TO DO MNIE PISAC W GRZE... aha, dla tych, którzy nie wiedza co to teamspeak ;p teamspeak to taki program do rozmów grupowych w grach zespolowych typu fpsy, mmorpg :D Taki spatchowany skype do gier xD |
Cytuj:
A co do tej guildii to kto powiedzial ze tam beda tylko pl? o.O |
Rasizm
Moim zdaniem w Tibii panuje rasizm ponieważ skandynawie uważają że PL to noob a PL uważają że BR to nooby i tak zamnięte kółko. A niepomyśleliście że oni razem mogą stanowić poważne zagrożenie dla polaków grających w tibie. Sugerował bym brak takich wojen
|
@up
Stanowia zagrozenie, ktore trzeba wyeliminowac :) @kacperka ja nigdy nie uzywalem ventrillo :] ale team speak tez jest dobry.. http://www.youtube.com/watch?v=6TijuHOyxnw tu macie open battle Chosen Ones vs Eternal March z aldory. Oni tsem sie poslugiwali :) |
Witam ponownie,
Mam nadzieję, że w Niedzielę zbierze się więcej osób, nie jebanych tchórzy, którzy będą chcieli coś zdziałać. Ja z Pustynnym, gdybyśmy mogli, to byśmy przyszli w sobotę ale od 9-13 nie ma nas zwykle w chatach. Dlatego, 9:00 CET, Depo Thais. Na spóźnialskich będziemy czekać 5-10 minut, przygotujcie wcześniej eq, proponuje wziąć więcej sorców/druidów, i jak takowi będą, to radzę wziąć SD, bo BĘDZIEMY JECHALI NA TSie! A tamto wygląda tak: Wszyscy walą normalnie... i na komendę "trzi-czte-ri" (xD) Wszyscy WALĄ combo, mam na myśli SD, exori, hmmy, w huj, to co macie, i wtedy dany obiekt pada. Liczę na Was, tak jak i niektórzy, nie zawiedźcie nas. Mam nadzieję, że wpadnie co najmniej 10 osób. I wszystko będzie dopracowane. |
@Weekend
Postaram sie byc. @Trade. Kupie: -3 bp sd, -2 bp hmm, -kilka m walli (5~), -1 bp uh, Ewentualnie explo... Edit: Preferuje Venta, a combo na liczenie wsrod ogolnego nierozgarniecia i duzej ilosci noobow nie wypali :P |
Br to nie nooby -.-, potrafią się zjednoczyc, a pl nie za bardzo...
|
@Kost
Byłbym bardzo wdzięczny gdybyś załatwił mi z 3-4 m walle, oczywiście oddam kasę :>. @ Co do ventrilo, to zobaczymy. Widzę również, że nareszcie zbiera się większa liczba luda. |
Nagrajcie filmik, chętnie posmieje sie z wyczynów Pana Doskonałego...
|
Shin mowisz ze paradise jest hunted... To moze ktos z nich tez by poszedl? Co do mnei aj juz z nimi za bardzo nie ma kontaktu bo wolalem wyjsc... Moge sie postarac o kiepskiego archera jedynie :D
@topic To zakladamy gildie jakąs w koncu czy bez gildii ? :p Edit: Cytuj:
Btw : Kupie Bp hmmów i uhy... |
Wiekszość z paradise to jakies noobki z 50-60 lvlem polacy, jakby chcieli pkować to by tu napisali pewnie;p
@down No ta zapomialem... xD |
Cytuj:
|
shin... skoro tobie lata czy bede mial hunta i nazwa gildi to po co robisz zamieszanie.
nie bede odpisywal juz bo ty cos tam pisales ze mam nie pisac, tylko z tego powodu ze nie chce tu klotni, wiec pisz co chcesz:) |
Ja nie mam tam chara, ale jezeli ktos by mi dal 40~ lvl (styka 35) to j amoge pomoc, znam dobre miejsca do trapowania itp ;)
|
Moge skoczyć z wami ???
Lord Hurin Druid here 34 drut rs;/ Wizatlor elarmis mówi że skoczy z wami jeśli można :P |
Killed at Level 50 by Baitem and by Kratious.
Do tej pory sie zastanawiam za co mnie zaje**ali. Czas zmienic server. Ej a co Wy powiecie o tej pytherze? |
ja gram na pytherze;p miecha i 62 wbilem, duzo polakow gra i wysokie lvl, expisz gdzie chcesz nie tak jak tu :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:28. |