![]() |
@pedziej
Ironia? oO Chcesz sie podlizac Eerionowi robiac tego fake? Gratz... Aha i ten fake wyglada jak 109 nieszczesc... @Eerion Doceniam twoje mega dlugie posty i nie krytykuje ich. @Pacz_knight Mi sie tam twoj fake podoba, nie wiem moze jestem wyjatkiem, ale posluchaj eeriona i popraw chociz niektore rzeczy z jego postow to napewno mniej krytyki bedzie. Pozdro |
@Matix
Tak poprawiam te bledy zeby podobalo sie jeszcze bardziej. Ale zobacz tylko na te niuanse. No na co moze polowac mysliwy!? A ta klatka!? Omg albo ruznica miedzy zolnierzami a jakimis garnizonami miejskimi (widze ze jest znawca o.O). Dobra mialem nic nie pisac i juz nie pisze. Zreszta wam bede odpisywal xd (nie robie tutaj fochow xddd). @fake Potrzebuje Bezimiennego! Ale, ten bezimienny bedzie w razie zmiany fabuly. Oczywiscie postac bedzie ale troche puzniej (7-9 part). Przy zgloiszeniu nie piszcie historii tylko dajcie outa i nick. ;) @Edit Szlaja jestes w fakeu. Nick niech bedzie, moj tez nie jest jaki wyszukany xd. Potrzebnych bedzie jeszcze kilku bohaterow (juz nie Bezimiennych. Moze narazie...) ale to napisze we wtorek. Pzdr for all. |
Zglaszam sie!
Nick: Erek (skoro twoj jest Exoriss a to nie japonski :<) Out: http://img155.imageshack.us/img155/9...wywindoye1.png |
Cytuj:
a skok z dachu na dach? pozatym: Exoriss wychodzac z miasta mial juz miecz? (zanim gdzies zniknal) i nikt go nei scigal z tego powodu? zaden straznik? i na poczatku jest koles ze straganem a gdy juz Exoriss jest na pietrze to kolesia nie widac.. potyem w wiezieniu zolnierz stojacy tylem na pcozatku nie ma miecza na kolejnym ss juz ma. i do kompletnego braku logiki zaprezentowanego przez eeriona dorzuce jeszcze: -kwestia klatki. jaki mysliwy polujacy na kroliki bylby wstanei sie dorobic na taka mega wypas pulapke? -zbierajac owoce z jakis krzakow chyba logiczne jest trzymanie miski czy wiaderka czy jakiegokolwiek innego pojemnika na nie w rece lub tuz przy sobie a nie gdzies poltora metra dalej za plecami... a tlumaczenie "bo to fantasy" jest nei na miejscu, o ile jeszcze z demonami i bezimiennymi jestes w stanie cos zrobic, troche poprzeinaczac swiat, to przy prostych ludziach czy tych ktorzy nei wiedza nic o swoich mocach trzeba sie trzymac twardo logiki. wez to pod uwage przy kolejnym parcie i przemysl dokladnie wszystko zanim wykonasz. |
Cytuj:
Widzisz - ty podchodzisz do wszystkiego z ignorancją i "na kij mi to". Przez to robisz kretyńsko głupie rzeczy. Cytuj:
Tutaj tego drugiego raczej nie tworzymy. Widzisz - wiesz czym różni się świat Fantasy od np. naszego świata? Tylko rzeczami takimi jak dojście magii, innych ras, kreatur, itd. Zasady logiki, jak i wiele innych rzeczy nadal obowiązują. I o to mi chodzi, to chce ci pokazać. Bo ty to olewasz "bo to fantasy". Zły sposób myślenia. Cytuj:
Popatrz na inny przykład - walka bronią - myślisz, że to wszystko autorskie? Nie. Większość sposobów walki wywodzi się z realnych, część została rozwinięta, część po prostu dopasowana do tamtych realiów. Ale to jest właśnie przeniesienie wiedzy własnej do świata fantasy. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ale ty zdajesz się tego nie rozumieć. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
To się nie odnoszę ^^" edit: Cytuj:
Poza tym widać, że nie czytasz moich postów, bo w wielu zachęcam do krytykowania moich fake story/opowiadań/etc. Dlaczego? Bo ja wiem po co jest krytyka i umiem z niej korzystać. |
Każdy kto myśli że chce się podlizać eerionowi niech zajrzy do tematu Ninfo way of Nija czy coś tam i zobaczy że nie czuje zbytniej sympatii do niego. A co do tego krótkiego fake miała być to ironia miał on również uświadomić paczowi ze niewiadomo, jakiego fake zrobi eerion i tak znajdzie jakieś błędy. A co do twojego starego fake Pacz to już za nim nie tęsknie xp. A i jeszcze jedno pomyśl pacz jakby "X-0" przestał robić swojego fake bo eerion czy inny użytkownik zaczął by wyszukiwać przeróżne błędy to na pewno czuł byś się tak jak ja wtedy kiedy ty skończyłeś z "Nindo..."
|
@up
Od eeriona przyjmuje tylko prawdziwa krytyke ktora byla opisana przez niego za pierwszym razem (chodz nie do konca sie z nim zgadzalem, ale byla ok). To ze sie na mnie uwziol i na sile bedzie wyszukiwal bledow, to tak jak napisalem bede to olewac i tyle... Co do X-zero... Jak by skonczyl z Truelem to chyba bym wyskoczyl przez okno xD. @down Dobrze powiedziane, wreszcie ktos powiedzial cos madrego ^^ Koniec offtopu. Ja poprawiam swoje bledy i mam nadzieje ze nie bedzie ich w 3 parcie. Co do 3 parta to mam juz 1/3 lokacji. ;) |
Ludzie, opanujcie sie! Przecież nikt z nas nie powiedział że ten fake jest kompletnie do niczego i wszystko jest źle (przynajmniej nie ja)...
Chodzi o to że wskazaliśmy kilka błędów w akcji, fabule i logice tego fake, które koniecznie trzeba poprawić. Bo z tą klatką to na serio głupia sprawa, na co takiego ten gość pluje w spokojnym lesie że mu trzeba pułapki z barierą magiczną?! |
Może na demony? :p
@Topic: Kiedy next part? ten fake wg mnie jest bardzo dobry,można wykryć pare błędów, ale mi to nie przeszkadza. Z niecierpliwością wyczekuje kolejnych odcinków. |
Cytuj:
Cały czas trzymamy się głównego wątku. No, ale każdy powód by przerwać dyskusje dobry, gdy argumenty ci się kończą, co pacz? |
Ten tamt powienin się nazywać "Debata Pacz Vs. eerion"
http://img521.imageshack.us/img521/4408/vsvsvsvzk3.png Hehe |
@up
Omg... Wez odejdz i nie rob se takich jaj xD To nie chodzi o jakas tam klutnie czy to zeby nawzajem na siebie wjezdzac. Jak nie wiesz to wez przeczytaj 20 razy wszystkie posty to sie dowiesz... A jak dalej nie wiesz to zamilcz niewiasto. -.-" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:52. |