![]() |
Cytuj:
z ukrywaniem tajemnic to się spóźniłeś o jakieś pare dni :P Spoiler już jest od dawna ( z resztą szkoda że go ktoś opublikował tak bym się cieszył z rzadkich legów a tu zonk :( ) @down... nie tylko ty też poświęciłem na to ładnych pare h :( |
To sobie pomyślcie poszukajce poczytajcie bo to już jest przesada.. PRzez bezmyślne spoilowanie ten quest już nie jest niczym szczególnym a to, że sam sie meczylem zeby go zrobic bez spoila, nie ma teraz zadnego znaczenia ;\
|
90% społeczności tibijskiej to osoby od których trudno wymagać umiejętności logicznego myślenia, jedyne co im wychodzi to radość z wykonanego questu za pomocą spoilera...
Dobija mnie jednak fakt że mimo dokładnych spoilerów niejednokrotnie dostaje prywatne wiadomości "Jak? Skąd? Czym?"... Szczyt szczytów. To że spoilery pojawiają się tak szybko to nie jest dla osób publikujących je zabijanie RPG, serwisy prześcigają się w publikacjach żeby przyciągnąć użytkowników, konkurencja jest duża, kto pierwszy pokaże jak zrobić questa ten przyciągnie rzeszę odbiorców i to jego serwis będzie najpopularniejszy, update to do tego doskonała okazja :) Zresztą widać to na wikipedii erig'a... strona jest przeciążona :P Co mnie pociesza... do tego nie wiem czy ktoś doszedł... Po wykonaniu secret service otrzymujemy paczkę... Cytuj:
Cytuj:
Tibia kryje wiele tajemnic |
help
Mam 30lvl a podobno death ring quest jest od 30lvl? prosze o pomoc
|
...
Ja juz zrobiłem 5 misji nowych 4 sam i 1 z opisem bo sam na to bym nigdy nie wpadl :p
Na Terra amulet, death ring, 4 kamyczki i minion helm znalazlem sam tlyko na ozdobe tego sworda juz nazwy zapomnialem :) zrobilem z opisem Teraz biore sie za robienie questu na blue legs spróbuje zrobić bez opisów A i jeszcze jedno wiecie skąd można wziąć magma seta ?? widzalem ostatnio w kogoś w domku magma arma i legs |
Longaar ja tam coś czuje że trzeba czekać na nią do przyszłego update... i tak myślałem gdyby nie fakt hmm "dlaczego nie zaznaczył w takim razie questa jako <completed> " więc coś musi być w tym
zaś Death ring jest od 35 lvl |
Cytuj:
|
Spotykając w Tibii cukierki, czekoladki, czapeczki na urodziny Tibii i wiele innych shitów psujących klimat gry można się spodziewać że raczej przy dorocznej gwiazdce i wprowadzeniu mini update z Grynch Clan Goblins paczuszkę będzie się dało otworzyć w Wigilię i dostaniemy pomarańczki :] Wcale bym się nie zdziwił :D
|
Ukończyłem 13 misji Tibia Tales Questa - czy ktoś wie, czy jest może ich więcej ?
|
A w Quests masz napisane Tibia Tales Quest (complete)?
|
Cytuj:
Ja chciałem zrobić u Muriela na 31 levelu i się nie dało............. |
Zaczołem misje u npc dla druidow w carlin mowi cos o ztruciu wody przez slimow co ja mam zrobic by wykonac ten quest???
Jestem tutaj nowy |
co trzeba zrobic u npc lda druidow a carlin??????/
:) |
Cytuj:
|
czy wiadomo komuś czy oprocz nagród za poszczegolne misje jest jakaś nagroda za kompletny caly quest ??
|
Niech ktos napisze co trzeba powiedzieć dla Bustu Bonnecrusher zeby nam zleciła misje??? jak ją wykonac?
|
dzięki. miłego expienia:D
|
Cytuj:
właśnie niech ktoś w końcu odpowie na te pytanie... |
Gail General/mission
|
Zacznijmy od tego że masz iść NIE do "busty bonecrusher" a do "bunny bonecrusher"
potem tak jak kolega wyżej zwrócić się do niej z szacunkiem "HAIL GENERAL" @druid mission Już nikt nie czyta naprawdę tego co npc ci pisze ? Cytuj:
|
Ja wykonałem 2 misje w carlin ale nie wiem jak wykonać tą w ab może ktoś wie???????
|
Musisz iść na tak zwany "ZAMEK" i na samą górę wieży, jest tam taka kula i należy użyć na niej lusterka
|
A jak sie robi tom misje w carlin z buny buszer czy jakos tak pisze hi a on nie odpowiada ;(
|
Cytuj:
|
ja tylko nie wiem jak zrobic misje w Venore i Thais
|
Gdzie trzeba wrzucic ten parcel od buuny brushera wiem ze na fermor hills ale w kturym miejscu to jest.
|
Cytuj:
|
Ja już dawno go mam done, bo to są proste qesty wystarczy wiedzieć początek a potem to z górki bo all pisze w qest logu ;p
|
mi została ostatnia misja w Venore ale niewiem gdzie moge kupić te piwo
|
@uczen teofilka
Musisz iść z tą butelką do Kazzo i tam parę poziomów na plantacją grzybów (są tam zwykłe dwarfy i pełno beczek piwa) jest w rogu taka mała beczka z tym trunkiem. Napełniamy buteleczkę i wracamy do booziego ;] |
Mam już wykonane: Boozer, Bunny, Padreia, a chciałbym wykonać ten u budrica! Może ktos podac spoiler i czy 32lvl 29mlvl drut da sobie rade??
|
Ludzie to jest tak proste że spoila nie potrzeba zrbilem 7 misji bez pomocy
^Up spoiler jest na erig.net trzeba poszukac |
Oczywiście lika nie możesz podać;/ Erig.net to nie jest mała strona
|
Cytuj:
|
Może zamknijcie ten temat, bo n00bki pytają "Jak zacząć misje" itp. lub "Nie wiem co zrobić halp plx" a odpowiedz mają jedną stronę wstecz. Niech do cholery sami sie potrudzą a nie na gotowe sie rzucają... >.<
|
Cytuj:
Udałem sie misje u Budrica robilem wszytko co tzreba-znowu starcony czas, runy, MP;/ Więc wole zapytać forumowicza :P |
Cytuj:
Wystarczy do każdego z nich powiedzieć mission -> yes iść wybić mino/wykopać kości i wrócić po nagrodę... Tu spoiler: http://tibia.wikia.com/wiki/Tibia_Tales_Quest |
Zastanawia mnie jedna sprawa. Kazzan na Darashii nie chce mi dać misji. Pytanie tylko dlaczego. Mianowicie chodzi o misje z dżinami "Appease the Mighty".
01:48 Andezyt [108]: hi 01:49 Kazzan: Feel welcome in the lands of the children of the enlightened Daraman, Andezyt. 01:49 Andezyt [108]: offer 01:49 Andezyt [108]: mission 01:49 Kazzan: There is nothing you can do for me right now but thank you for offering your help. Jakieś pomysły? BTW. Mam ukończonego Blue Djinn Questa oraz pozostałe misje z Tibia Tales wykonane (12). |
Cytuj:
|
a z tego co rozumiem to nie że nie można mieć zaczętych djiow tylko albo trzeba nie mieć wcale albo zielone :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:42. |