![]() |
Podobnie DSM za jednego dawał 10k za kilka juz po 40k each...:D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Dsm normalnie po 40k chodził i będzie chodził. |
Na jakim świecie? Chyba nie znasz cen non-pvp... W pewnym momencie DSM chodził po 25k (!).
Podobno ceny miały się poprawić a tu ch*j, bo zamiast PGujących kina/rp PGuja msi/ed... To się nazywa balansacja? Po prostu odebrali kina i rp ich power, który dostali w lato i sytuacja z przed poprzedniego update'u powróciła. Czyżby CIPsoft do końca istnienia raz udupiał kina/rp raz magików? Rzal... |
Jak mi cofnie moje 36k to się załamie >.<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
>>Kto bedzie dalej narzekał na bugi, ten dostanie usunięty bez ostrzeżenia. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Dostał ktokolwiek deleta czy chociaż bana za to wykorzystywanie błedu? Pewnie rozejdzie się po kościach a noobki będą się cieszyćX( no żal
|
:D:D zlitujcie się nade mna... Jak czytam to co niektórzy wypisuja to normalnie nie wytrzymuje ze śmiechu:P cofki nie było, a ludzie płaczą że stracą nie daj Boże 2k... :D:D
|
albo 2 lvle przez deda przy wyłączeniu serwa
|
Servery znowu wyłączyli ?? czy to ja mam jakiś problem.
|
Macie swoja cofke :D.
Cytuj:
|
Bez sensu co chwile cofki i lagi, kicki i człowiek poexpić nie może;/.
|
@up
ot, witamy w tibii B) |
Jeju płaczecie:P
przecież wiecie od dawna że tibia to dno :P |
Jeśli chodzi o czepanie się angielskiego
Wolałbym się przyznać że nie umiem angielskiego i pytać się ludzi pomoc ... w końcu nadejdzie czas gdy się człowiek angielskiego nauczy a takie wymądrzanie się "naucz się angielskiego itp" ... spójrz na siebie Xesovov pare lat temu też nie znałeś angielskiego i nikt z ciebie jaj sobie nie robił więc i ty się tak nie zachowuj tak odnośnie tematu Cofek nigdy nie robią z powodu błędów takiej klasy... Kasa jest łatwo dostępna i nie ma powodu by cofać serwy.... zaś jeśli chodzi o osoby które zarobiły na tym błędzie a nie zostały ukarane niech się cieszą ale to nie oznacza, że all jest ok w końcu kiedyś wymyślą Logi u npc i już nic wam nie pomoże :) z resztą na pewno znalazły się osoby które zostały za to ukarane z dobroci Cipsoftu bug ten był znany już 15 minut po ss na niemieckich serwach ale sądzono że nie będzie on nadużywany dlatego z patchem czekano do kolejnego ss ale patrząc na to jak informacje nawet z tutor board się rozchodzą do zwykłych graczy postanowiono zainterweniować i stąd niespodziewany mass kick , zamkniecie serwerow i naprawianie błędu :P |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:16. |