![]() |
Cytuj:
|
Filmik jest ciekawy, loot tym bardziej :) Szkoda mi tylko niektórych osób (w sumie większości), którzy cały czas narzekają: boter, allegrowicz, haker sharer. Dla mnie to nic zaskakującego i nadzwyczajnego: outfit, eq itd. Pod warunkiem jak się potrafi grac wszystko jest do osiągnięcia...
Montesa sorki za offtop ale nie wytrzymuję. Teraz apel do większości komentatorów Twoich filmików: Droogie i kochane aczkolwiek niezbyt rozwinięte noobki, stojąc pod dp większość czasu przeznaczonego na tibię nie osiągniecie nic więcej poza Waszym pro evul mastah full citizen outfitem. Proszę Was, grajcie sobie jak gracie, ale nie wypowiadajcie się tutaj bo wkur***cie ludzi swoimi "inteligentnymi" wypowiedziami i stylem bycia. |
@ up
Wchodzisz mu w tyłek, aż już tylko nogi Ci wystają. Zgony na chakoya'ku i stamina = PG STYLE? ( ambicja, o tak ! ) |
po komentarzach spodziewalem sie full rare seta i conajmniej calego assasina, a to co zobaczylem to zwykly pelny warrior i lajtowe eq, o co ta cala spinka?
co do filmu - calkiem fajny, ale tego draga mogles z e hura dobic :P |
Cytuj:
Edit: Z tego co widać to faktycznie botuje... Albo ma sporo kickow, co też się zdarza. Szczerze mnie to je**ie. GL |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:05. |