![]() |
Cytuj:
|
Jesli kto zna jakas strone z downloadem dosow to prosilbym o PMa ;p
A jak to dziala? Ktos juz wczesniej wspominal, efekt placebo. Mimo wszystko, calkiem ciekawie sie tego slucha. |
@Up: Na pebie poszukaj...
|
http://rs76.rapidshare.com/files/689...IDoser_v4. rar bez spacji pomiedzy . rar
Na cholere tu jest ta cenzura? --.-- Idoser i dosy |
Cytuj:
|
Keylogger.
Jak uruchomiliście ten program, z linku autora, to lepiej przeskanujcie swój dysk jakimś AV + Hijackthis'em. Wirus będzie jako SERVICES.ex e |
Cytuj:
|
Dziala. Roznie i nie na kazdego, ale dziala. Dobrze jest miec dobre sluchawki.
BTW. Wiecie, ze mozna czlowieka tak zaprogramowac, ze po danym gescie jego organizm zareaguje w okreslony sposob? Np. koles dotknie palcem wskazujacym czubka nosa i ma faze jak po wypaleniu ziola, nawet zrenice sie powiekszaja ;] Mozg jest bardziej skomplikowany niz moze sie wydawac:) |
Cytuj:
Cytuj:
mogę to potwierdzić ;< |
Cytuj:
|
@Up
Witamy pana sceptyka! Musisz wszystkiego dotknąc żeby uwierzyc... @ Może sobie wszyscy wmawiaja, ale niech ktoś przeprowadzi ekspermyent na siostrze/bracie/mamie/prastarym nie mówiąc o co w tym chodzi, tylke żeby się wsłuchali :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Jak dla mnie? Jeden wielki BULLSHIT! Wiele razy tego słuchałem i próbowałem poczuć jakiś efekt, niestety takowego kompletnie brak. Jeśli na kogoś to działa to efektem placebo (słyszeliście może o dawaniu jakiegoś zielonego siana zamiast trawki a kolesie mówia że odlot mieli?, albo ktoś kielona wypije i mówi, ze ma banie)
Wmówienie sobie czegoś jest tak silne, że mózg sam stymuluje dane uczucie itp. Prowadzono nad tym wiele badań naukowych. Niedawno oglądałem w telewizji jak naukowcy dawali dwóm grupom osób tabletki (tak na prawde były to tabletki ze zboża które nie dawały żadnych efektów) jednym wmawiali, że te tabletki są przeciwbólowe a drugim że powiększaja uczucie bólu. Potem razili ich prądem o niskim napieciu i ci którym wmówiono że połknęli tabletki "przeciwbólowe" wytrzymywali kilka minut dłużej niż ci którym powiedziano, że powiększają ból. Ciekawy jestem jaka grupa naukowców pracowała nad i-dooserem że tak doskonale odkryli i wynaleźli różnorakie działanie dźwięków o różnej częstowliwości. Każdy człowiek jest inny na każdego działaja inne dźwięki więc uważam że zabawa w i-doosera jest bez sensu chyba że ktos ma po tym taką lufe, że gwiazdy widzi to proszę bardzo. Tak jak wspominali koledzy, jeśli ktoś nie ma kasy na drogie trunki to lepiej od i-doosera zainwestować w "krajową" za 14zl~ w biedroneczce. Cytuj:
|
Na mnie to działa, wybrałem losowego dosa, wsłuchałem się i efekt był taki jaki parę godzin później przeczytałem na stronie. Słuchając dosów trzeba być maksymalnie skupionym i nic nie może przeszkodzić w trakcie słuchania.
|
@up
Dokładnie, często wystarczy, że skrzypną drzwi etc i koniec... trzeba też "oczyścić umysł", co jest chyba najcięższe... @all sceptycy Na początku też myślałem, że to jakaś lipa... Wystarczy się zastosować do wskazówek... u mnie zaczęło na prawdę dobrze działać po pożyczeniu lepszych słuchawek(na początku słuchałem na zwykłych, dousznych)... @Jarzabek ha, ha, ha... myślę, że całkiem niedawno złapałeś keyloggera w głowie i ktoś Cię zrookował... o ile jesteś na windowsie to ten proces jest zawsze... i jest plikiem bardzokurnasystemowym, chyba, że microsoft rozsyła keyloggery(swoją drogą, wcale bym się nie zdziwił;))... po 2 czy ja gdzieś napisałem, że wszyscy muszą go ściągać z mojego linku? Wyszło na to, że tak bronię tego linka... Rozumiem, że akurat na tym forum normalne jest nieufne podejście do linków itd, ale denerwuje mnie przesadna fobia przed wszystkim co się tu napisze... @Jarzabek Uważaj, w tym poście jest keylogger ASCII, wpłynę na Twoją psychikę i sam przyślesz mi hasło... :* |
Cytuj:
Zainteresowanych odsylam na www.nlppolska.pl/forum |
@_Bart
To kurwa wytłumacz mi, czemu Kaspersky piszczał, że po uruchomieniu TWOJEGO pliku, plik services***** chciał zostać zamieniony czy coś takiego? |
Ale wymyslacie...
Hi Buy giecik yes bye Prosciej?... |
Sądzę, iż się mylicie... potestuje jeszcze i będę mógł jednoznacznie stwierdzić... Dokładnie to przed wf-em albo graniem w gałę załączę dose'a juiceIT. (Nie zamierzam się bawić w drugi...)
|
@ktośtam
Kaspersky piszczy na wszystko zawsze i wszędzie ;) Ja mogę tylko dać słowo, że plik jest czysty, nic więcej... |
Sciagnelem idosera z oficjalnej strony,nalozylem sluchawki i zaczelem sluchac "Alcohol" po 10 sec, przez pol minuty sie smialem xDDDDDD
Kolega tak samo :p Gdy znalazlem wolna chwile wysluchalem całe... Troche nie umialem rownowagi utrzymac :D:D |
Cytuj:
|
Chciałbym to zobaczyć. Siedzi no-life cały dzień z i-doserem w słuchawkach i czeka aż coś sie zacznie dziać. Moim zdaniem to autosugestia i tyle, zabawa dla takich co chcą być głupi, a takimi sie nie urodzili xd
|
Cytuj:
|
@Up
W swiecie lamusow wszystko jest mozliwe... Feta psychodelikiem, a MJ stymulantem xDDDD |
W sumie mówi się, że od alkoholu widzi się białe myszki xD może coś w tym jest xD
|
ta a autor sobie zedytował i wstawił virusa >.<
NIE ŚCIĄGAĆ! |
Autor zedytował i wstawił działającego uploada, bo tamtego wywalili -.-
A-Squared Found nothing AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing CPsecure Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Ikarus Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Rising Antivirus Found nothing Sophos Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing |
Wasze stare wam chyba mózgi edytowały.
Ostatni edit pierwszego posta w tym temacie - 3 minuty po napisaniu. |
Ściągnałęm, posłuchałem i gówno mi było. :p
|
00:14 xxx [997]: 10min sluchania
00:14 xxx [997]: zdjelem to jak w raju /Topic : pomysł own3d. /Edit : Niedługo zamiast polewać wódki, będą włączać swoje mp3, kto dłużej wytrzyma. |
Trzymało mnie max 3 min, wole kilka kielichów w rl ;s
|
File: I-Doser*****
Status: INFECTED/MALWARE MD5: 7349ae3b872679128f166cfbfe418444 Packers detected: - Bit9 reports: File not found Scanner results Scan taken on 18 Feb 2008 07:47:59 (GMT) A-Squared Found nothing AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found PSW.Delf.BOP BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing CPsecure Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Ikarus Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Rising Antivirus Found nothing Sophos Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing ŻEGNAM !!! |
Ehh...było napisane że wykrywa jako wirusa, ale po co czytać, lepiej uwierzyć człowiekowi, który nawet nie popatrzył na datę edycji i datę napisania postu. Spox.
|
|
Puściłem sobie dziś jeden z najmocniejszych dostępnych dosów, położyłem się, miałem słuchawki itp itd. Wszystko tak jak trzeba.
I na mnie nie działa.:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wczoraj wieczorem przed snem się wsłuchiwałem w Hand Of God. Dose się skończył a mi nic nie było. Normalnie zasnąłem i nic mi się nie śniło, zresztą jak zawsze.
Pic na wodę, fotomontaż ; P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:06. |