![]() |
:o :o :o mnie zatkało, ss z tym stosem demonów na górze. Szczęka mi opadła moje gratulacje. Jest to najlepsze, z najlepszych zdjęć na całym forum. Moje gratulacje.
|
GRATZ fotek :D SS-ki SUPER! Realy. mnie też najbardziej podobał się ten z demonami na placu :D
|
Suuuuuper
Fotki są tak wspaniałe że brak mi słów.Możesz podać właściwości tego dżina.Czy jest mocniejszy od demona.
|
gratz zdienc
gratuluje zdienc i 40 lvl :D
|
SuPeR! !
ZaRoMbIsTe FoToSy! ! :D
|
SuPeR! !
:D ZaRoMbIsTe FoTosY! ! :D
|
hehe podoba mi sie ten vampirek i GM. tak apropo pamietam jak zlurowali gsa pod venore i poszedl GM z drugim lvlem przyblokowal i zabij go :P
|
hehe rozne sie historie w tibii zdazaly, ale wiecie co dobre zawsze sie konczy hrhr moja historia w tibii dobiegla konca , why ? :
- mialem hack'a (tylko 2 razy ale nie wazne) - za duzo razy ginelem przed lvl 40 i to mnie bardzo wqrzalo - skille ida ciagle w dol zamiast w gore i niemam czasu by je odrabiac a wiec ...papa tibia - lagi (ostatnio dosyc czesto) - nuda (taaa...jest nudno jak ma sie lagi, nie chodzi sie na poh ani nigdzie :P) - brak paca (tak tak skonczyl sie i nie moge sobie znowu kupic) - zabawa teraz jest tylko (jak dla mnie) na test serwerach :D - zabieram sie za cos co mi przyniesie korzysc, mozna by raczej powiedziec "za cos powaznego" - np (tworzenie www za hajs), wiem wiem ze zaraz bedziecie gadac ze tibia jest powazna ale coz...wkoncu to tylko gra i ona nie ma dolowac wqrzac tylko bawic :). ps. czasem jak mi sie trafi wskoczyc na jakas postac kolegi brata etc to zrobie ss'y i wkleje. ps2. teraz jest test a wiec mam ssy nie dlugo je wstawie ps3. dziekuje wszystkim ktorych poznalem w tibii za dobra zabawe, mile chwile itd i oczywiscie zycze dalszej jak najlepszej zabawy (niech was ten narkotyk nie pochlonie do konca ;] ) |
Supper:)
Ale miejsce do afk naprawde I cidead ludzie |
Pozdro dla was Isara najlepsza ;]
Fotki są bardzoe interesujące :) bibi :D |
|
-.-
kurde niewidze tych zdjec mam X
|
A ja widze tylko "X" :(
|
Przypatrz sie kiedy on je zamieszczal. Nie bedzie wiecznie ich na serwerze trzymal. Szkoda miejsca na nowe foty ;) :P
|
Ale Hardcorowe fotosy z seri XXX:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:47. |