Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Ważna sprawa dla was wszystkich.....zrozumcie to wreszcie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=164071)

ciemne dropsy 03-02-2008 00:03

jak ja cie w tym momencie wyzwalem to jestem sw mikolaj. O M G

Marcin24 03-02-2008 00:03

Cytuj:

Poczytaj troche więcej tematów i postów 13-latków,a dowiesz się dlaczego mamy o nich takie zdanie!
Ja mam niewiele ponad 13 lat, skrytykuj mnie.
@down
A w jakiej grupie 13-latków ja jestem?

Light-r 03-02-2008 00:04

up@
To powiedz mi jakie ja błędy zrobiłęm bo choć mało mnie znacie to uczę siena błędach.....co mam robić żeby być w tej grupie 13 o których mówisz....

A ten topic miał na celu jakoś zmniejszyć to co się dzieje na forum Tibia.pl

@Ciemne Dropsy
Ciekawe jaki z Ciebie będzie kozak jak warna dostaniesz za prowokację inncyh do wyzwisk

@down
Nietylko

Aroonia 03-02-2008 00:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Light-r (Post 1877855)

A ten topic miał na celu jakoś zmniejszyć to co się dzieje na forum Tibia.pl

A co tutaj się dzieje? Temat jest o uzależnieniu i jego skutkach...

OTSMASTAH 03-02-2008 00:06

kolejny temat bes sęsu :<<< oni hcom zinshczyci tibjem!11111 i ja was prowokujem bo piszem tego posta bo b\nikt nei brboni praf luci s usmym rokjem rzycuia!11X(X(

adammistrz 03-02-2008 00:08

Nie wierze, ze mozna znalesc czas na wszystko grajac 4h albo wiencej(sprzatanie, pilna nauka itp.)jesli jestes w liceum(chyba chodzisz do liceum na to wskazuje wiek)wracasz najwczesniej o 15 i grasz do 20 to jak znajdujesz czas dla bliskich i na nauke(w koncu jestes w klasie przed maturalnej)???

Marcin24 03-02-2008 00:08

Cytuj:

Ciekawe jaki z Ciebie będzie kozak jak warna dostaniesz za prowokację inncyh do wyzwisk
Połowa użytkowników, która się tutaj wypowiadała powinna dostać warna, w tym ja sam.

ciemne dropsy 03-02-2008 00:08

Witam szanownych użytkowników Tibia.pl i moderatorów

Wpisuję mój kolejny temat klikając w klawiaturę i patrząc niezmiernie w monitor patrząc czy nie robię błędów ortograficznych.(wiem ze to nie ortograf). Lecz nie tylko. Ostatni zauważyłem że pojawiają się tu ludzie mądrzy i są wyśmiewaniu jak umieszczą swojego posta na forum. A jak ktoś jest głupi9w znaczeniu waszego języka jest n00bem) to czasem przyznajecie mu racje. Nie no nie mogę. Coraz więcej ludzi mądrych jest wyśmiewanych. Stan umysłowy tego forum podkreśliło zachowanie userów w moim topicu o zadania matematyczne. To jest po prostu niemożliwe. Czyli wynika z tego że po prostu nie chcecie rozwiązywać tego bo jesteście głupi bo Tibia was rozwaliła, rozwaliła wasz młody umysł i wasze życie które powinniście poświęcić na gry i rozmowy z kolegami.

Kolejna sprawa…..bardzo macie zły charakter do dzieci i mówicie że dzieci są szkodnikami tego biednego forum i są głupi. GUZIK PRAWDA. Sam przyznam mam 13 lat niedługo skończę 14 i co jestem mądry i piszę mądre tematy na innych forach. Na innych forach ludzie mnie szanują a tutaj to jest normalnie nie wiem co. Pomyślcie wy już chcecie być dorośli taaa? Pożyjcie do 20 jak się zakochacie będziecie chcieli mieć dzieci i będziecie zarabiać na życie siedząc 12h w pracy wysiłkowej bo gracie w tą grę. Dzieckiem być o wiele fajniej bo można żyć beztrosko. Więc zapamiętajcie cieszcie się że jesteście nadal dziećmi a ten który tak nie uważa jest głupkiem.

Kolejna sprawa to sama Tibia a konkretniej uzależnienie od niej. MASAKRA! nie widzicie życia poza tą grą…ja jak grałem w Tibie to byłem non stop niewyspany, i przypłaciłem tym padaczką. Straciłem znajomości. Teraz jest już ok. mam fajną przyjaciółkę i coraz to lepiej siebie poznajemy i myślę że będzie najwspanialszymi przyjaciółmi. Co wam ta gra da. Tylko piksele wam da i nic poza tym . Nie chcecie zamiast grać w nią zgłębiać tajemnice nauki albo chodzić na imprezy albo zaprzyjaźnić się z kimś. Chyba to jest o wiele lepsze od tej pikselowej gierki. Ja już nie mam żadnych gier na komputerze bo po co gry jak ma się Internet, Gadu-Gadu i można sobie pogadać z innymi i programy do nauki. Więc zapamiętajcie……TIBIA NIC WAM NIE DA KOMPLETNIE NIC

To by było na tyle z mojej strony. I teraz Ci co się będą wyśmiewać od razu mówię że jesteście uzależnionymi, przestawionymi psychicznie głupkami którzy nic nie umią zrozumieć. Bo jeśli tak będziecie postępować jak teraz to te forum jak i sama Tibia wiginie.

To wszystko z mojej strony myślę ze pójdziecie za moim przykładem i zmieńcie się naprawdę się zmieńcie

Pozdrawiam Light-r
@down

I to jest w tym najgorsze szczególnie na tym forum.Aż normalnie żal ściska takim zachowaniem...

Cytuj:

Pożyjcie do 20 jak się zakochacie będziecie chcieli mieć dzieci i będziecie zarabiać na życie siedząc 12h w pracy wysiłkowej bo gracie w tą grę.
wybacz, ale skad mozesz wiedziec co jest jak ma sie 20 lat skoro sam masz 13? nie uwazasz ze blizej do 20 lat jest 17-18 latkowi niz 13?

Godoraj 03-02-2008 00:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OTSMASTAH (Post 1877860)
kolejny temat bes sęsu :<<< oni hcom zinshczyci tibjem!11111 i ja was prowokujem bo piszem tego posta bo b\nikt nei brboni praf luci s usmym rokjem rzycuia!11X(X(

ejy ufashaj, po ciem zpanujom, bo lilililijaja jush spanofali !!11

-.-

Marcin24 03-02-2008 00:09

Cytuj:

nie uwazasz ze blizej do 20 lat jest 17-18 latkowi niz 13?
Rocznikowo - tak.
@up
Chciałeś być fajny, ale niestety się nie udało.

OTSMASTAH 03-02-2008 00:09

masz racjem i ejstes sjomem

ciemne dropsy 03-02-2008 00:10

Ja prowokuje? no KURWA NIE MOGE OMG, co za gostek wyzywa mnie od glupich, odchylonych psychicznie, wariatow czy chuj wi czego, i jeszcze mi smie gadac ze ja prowokuje do wyzwisk! OMG no nie moge.

Popatrz na moja date dolaczenia, dostalem lacznie 3 punkty ostrzezen przez ten czas, to o czyms swiadczy.

Dobra kurwa, podam niezbity argument. Tak zdarzaja sie wyjatki wsrod 13 latkow ktorzy sa intelektem lepiej rozwinieci od 16 latkow, tak sa, ale to moze 5% igolu! nie powiesz mi ze wiekszosc jest lepiej rozwinieta. 5 porownujesz do 95%? no to sa chyba jakies zarty, niestety taka jest prawda, i nie zmienisz jej zadnym postem, dziekuje.

Godoraj 03-02-2008 00:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez OTSMASTAH (Post 1877873)
masz racjem i ejstes sjomem

To była ironia. Idź się wypłakać do kąta i najlepiej za***dol mamie krzesłem, to ci pomoże.
@down: już sobie idę.... i nie wrócę, bo niektóre posty mnie dobijają.

Marcin24 03-02-2008 00:14

Light-r wyjaśniłem Ci co i jak prywatną wiadomością, proszę, zastosuj się do tego.
@Godoraj
Jeżeli to wszystko co miałeś do napisania, to możesz już sobie pójść.

Glon Elriel 03-02-2008 00:15

Cytuj:

Wpisuję mój kolejny temat klikając w klawiaturę i patrząc niezmiernie w monitor patrząc czy nie robię błędów ortograficznych. Lecz nie tylko. Ostatni zauważyłem że pojawiają się tu ludzie mądrzy i są wyśmiewaniu jak umieszczą swojego posta na forum.
Najlepiej jak Ci mama zabierze klawiature >.>
Cytuj:

Czyli wynika z tego że po prostu nie chcecie rozwiązywać tego bo jesteście głupi bo Tibia was rozwaliła, rozwaliła wasz młody umysł i wasze życie które powinniście poświęcić na gry i rozmowy z kolegami.
Szkoda tracic wolny czas na jakieś głupoty chłopca z padaczką.
Cytuj:

Kolejna sprawa…..bardzo macie zły charakter do dzieci i mówicie że dzieci są szkodnikami tego biednego forum i są głupi. GUZIK PRAWDA. Sam przyznam mam 13 lat niedługo skończę 14 i co jestem mądry i piszę mądre tematy na innych forach.
Dzieci są zue.
Cytuj:

Pomyślcie wy już chcecie być dorośli taaa? Pożyjcie do 20 jak się zakochacie będziecie chcieli mieć dzieci i będziecie zarabiać na życie siedząc 12h w pracy wysiłkowej bo gracie w tą grę. Dzieckiem być o wiele fajniej bo można żyć beztrosko. Więc zapamiętajcie cieszcie się że jesteście nadal dziećmi a ten który tak nie uważa jest głupkiem.
Jestem już dorosły i... powoli mam rodzine...w jakim ty kraju żyjesz człowieku?12h pracy wysiłkowej Oo?Ja jako górnik pracuje 8h a chcą zrobic 6h... więc zanim coś napiszesz dowiedz coś sie na temat tego o czym piszesz.
Cytuj:

Kolejna sprawa to sama Tibia a konkretniej uzależnienie od niej. MASAKRA! nie widzicie życia poza tą grą…ja jak grałem w Tibie to byłem non stop niewyspany, i przypłaciłem tym padaczką. Straciłem znajomości.
wszyscy piszą tutaj o Tibii przecież to jest F-O-R-U-M o T-I-B-I-I. jakim cudem straciłem znajomości? :o ja siedziałem swojego czasu po 15h na kompie i nigdy nie straciłem żadnej znajomości Oo.
Cytuj:

Co wam ta gra da. Tylko piksele wam da i nic poza tym . Nie chcecie zamiast grać w nią zgłębiać tajemnice nauki albo chodzić na imprezy albo zaprzyjaźnić się z kimś.
Co te pikselki Mi dały? Rzesze przyjaciół.. Mase imprez... Jezyk Angielski...
Cytuj:

Ja już nie mam żadnych gier na komputerze bo po co gry jak ma się Internet, Gadu-Gadu i można sobie pogadać z innymi i programy do nauki.
I po co nam wiedziec co masz na kompie?
Cytuj:

Więc zapamiętajcie……TIBIA NIC WAM NIE DA KOMPLETNIE NIC
GÓWNO PRAWDA
Cytuj:

To by było na tyle z mojej strony. I teraz Ci co się będą wyśmiewać od razu mówię że jesteście uzależnionymi, przestawionymi psychicznie głupkami którzy nic nie umią zrozumieć. Bo jeśli tak będziecie postępować jak teraz to te forum jak i sama Tibia wiginie.
You are dead :d
Cytuj:

To wszystko z mojej strony myślę ze pójdziecie za moim przykładem i zmieńcie się naprawdę się zmieńcie
Ja chcem byc 13sto latkiem !!111oneone pls

btw.Odniosłem wrażenie ,że wszyscy zaczeli śledzic każdy post ghtr :o

@ciemniutki dropsiku
nie wypowiadaj sie tu więcej Oni i tak nie zrozumieją :o 13 lat to 13 za mało doświadczenia życiowego xd

Light-r 03-02-2008 00:16

@Marcin

Ok zrobię ale te Ciemne Dropsy mnie wnerwiają....zaraportuj go i niech go zbanują bo jest już naprawdę usamowolniony:(

Mapa_Europy 03-02-2008 00:18

Temat rozwinął się w piękną kłótnie.
13-latki vs. 16+
Ja w 100% popieram Marcina24. To że większość z nas to idioci nie oznaczy, że wszyscy nimi jesteśmy.

adammistrz 03-02-2008 00:19

@ciemne dropsy
Prowokujesz swoim wulgarnym slownictwem i swoimi postami bez sensu. Chcesz nam uswiadomic swoim wulgarnym slownictwem, ze jestes spoko ziom???

ciemne dropsy 03-02-2008 00:20

no i? nie podales zadnego argumentu przeciwko mnie tylko mowisz ze cie wnerwiam.

jak to kiedys pan moderator N3M3SIS powiedzial:

RWIJ SUTY

up: wlasnie tak, on mnie wyzywa, ja sobie przeklinam, co jest gorsze? I nie powtarzaj dwoch wyrazow dwa razy w kolejnym zdaniu zioooom. W ogole mi sie wydaje ze adammistrz i ten caly ghtr to to samo konto ;d

IDE SPAC do jutra dzidzi

Emok 03-02-2008 00:20

@opic
Jak nie miałem co robić (czyt. pobyt w gimnazjum - najgorszy okres w życiu), grałem po 6-10h dziennie. Teraz gram po 2-3(max)h i jestem szczęśliwy. Mam czas na wszystko.
Nie jestem, ani nie byłem uzależniony, mój kolego.

@kłótnia
Nie będę czytał tego ścierwa....

Lynx 03-02-2008 00:22

Modek był, poszedł sobie a cały spam w topicu został :<

Light-r 03-02-2008 00:24

Ciemne Dropsy w pełni zasługuje na bana:D
Zaczyna bluzgać wszystkich pokolei mo ma nie pokolei w głowie.

Weź już się ucisz co....usiądź weź herbatę i puść sobie TV

Mapa_Europy 03-02-2008 00:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emok (Post 1877902)
@opic
Jak nie miałem co robić (czyt. pobyt w gimnazjum - najgorszy okres w życiu), grałem po 6-10h dziennie. Teraz gram po 2-3(max)h i jestem szczęśliwy. Mam czas na wszystko.
Nie jestem, ani nie byłem uzależniony, mój kolego.

@kłótnia
Nie będę czytał tego ścierwa....

I wszystko jasne. Koniec kłótni. Emok ma racje...
Kłótnią nie ma co sobie nawet głowy zawracać

Light-r 03-02-2008 00:27

up@
Skończę kłótnie jak Ciemne Dropsy się uspokoi nareszcie widzisz nawet posta zapomniałęm zedytować przez niego:(

adammistrz 03-02-2008 00:27

@Emok
Odnosze wrazenie, ze kiedy grasz 2h-3h max jest lepiej??
@Glon Elriel
Co ci daje gra w tibie ??przyjaciol??? To chyba nie sa prawdziwi przyjaciele poniewaz znasz ich tylko z tibi chyba, ze sa z klasy tylko, ze na jakiej zasadzie uznajesz ich za swoich przyjaciol ??(to ze maja duzy poziom?).Aha i rozumiem, ze dal ci lekcje angielskiego???Br???PL??? Eq, <---To nie angielski
Rozumiem, ze tibia moze "dawac" przyjemnosc ale kiedy gra sie juz 10H dziennie to juz nie jest przyjemnosc tylko uzaleznienie.

@Edit
Emok chcesz mi powiedziec, ze ja jestem typem zlego natolatka czy Llight-r

Emok 03-02-2008 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Light-r (Post 1877914)
up@
Skończę kłótnie jak Ciemne Dropsy się uspokoi nareszcie widzisz nawet posta zapomniałęm zedytować przez niego:(

Już wiesz dlaczego nie lubimy większości trzynastolatków?

kthxbye

@adammistrz
Oczywiście :D

Light-r 03-02-2008 00:31

To forum jest już na skraju upadku jak widzę krytykę 13-latków czas nareszcie powiedzieć KONIEC krytyki tym co mają głowę i gratulacji tym co jej nie mają.

I przeklinania rzecz jasna:)

@down
tu widać przesadziłęm a co sądzisz o takim traktowaniu 13-latków na tym forum ??

psajdak123 03-02-2008 00:32

Kiedy zaczelem czytac twojego posta... zaciekawilo mnie to i nawet sie usmiechnelem ale gdy napisales
Cytuj:

co jestem mądry i piszę mądre tematy na innych forach.
i pozniej o tym wszystkim...

To tylko twoja opinia niemow ze tibia nic niedaje, to tylko puste pixele na temat GG internatu i wychodzenia na 'imprezy' to samo

widzisz ja prawie non stop siedze w domu, jedynie to szkoly oczywiscie gram w tibie iz mam duzo przyjaciol, z nudy i daje mi to jakas satysfakcje... :P

Oczywiscie wszystko z umiarem...
jak sie do tego normalnie podejdzie to sie nic niestanie... :>

Ucze sie C++ w szkole i w domu wlasnie to robie ;p
non stop moge cos robic bez 'bezmyslnego sciagania wszystkiego z nudy co zobacze w internecie'

Jezeli nic niezrozumiales z tego co napisalem to poprostu to z ignoruj i nioekomentuj, pewne osoby wiedza o czym mowie

Emok 03-02-2008 00:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez psajdak123 (Post 1877928)
Kiedy...

Fajny masz nick ;)

psajdak123 03-02-2008 00:35

Ehhh moj blad...
po przeczytaniu posta odrazu odpisalem lecz gdy zobaczylem co pisales dalej... ehh

no trudno kazdy mysli ze nikt go niezrozumie
kazdy mysli na swoj sposob
dlatego kazdy jest inny :)

idz lepiej na to 'forumowisko'

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Emok (Post 1877933)
Fajny masz nick ;)

;)

Wiesz akurat mialem zalozyc DRUGIE konto bo z tym mam duzo zlych doswiadczen... tak zrobie; p

adammistrz 03-02-2008 00:36

@psajdak123
To zle, ze nigdzie nie wychodzisz ;p

psajdak123 03-02-2008 00:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adammistrz (Post 1877937)
@psajdak123
To zle, ze nigdzie nie wychodzisz ;p

Nieczuje takiej potrzeby ;P

Moze zle zrobilem ze o tym napisalem

Light-r 03-02-2008 00:38

Adammistrz-u i
Psajdak-u

w pełni zrozumiałem swój błąd i w pełni tego żałuje mam teraz nauczkę:(:)

Ale tutaj jest bałagan........

Barosa7 03-02-2008 00:42

KK
Mam 13 lat!
Podajcie wszystkie moje głupie posty!

@down
To że lubię Naruto (a w szczególności postać z awatara, który nazywa sie Hatake Kakashi) i że mam z nim awatar nie znaczy że nie mogę od tego oderwać oczu i ciągle o niczym innym po nocach nie myśleć... Też gdy kończę oglądać to ANIME (NIE MYLIĆ Z BAJKĄ!) też wszystko znika i czuje się normalnie.
Filmy, anime, bajki, tibia, papierosy, alkohol, narkotyki, wszystko to może uzależniać!! Nie wiem jak się uzależnić od Naruto jak jeden odcinek wychodzi co tydzień....

psajdak123 03-02-2008 00:43

W takim razie mozna by juz chyba temat zamknac? 8o

@up

tez lubie naruto... hehe xD
ale kiedy przestaje ogladac wszystko znika i czuje sie normalnie ;P
tak samo dzialaja filmy i ludzie czuja sie 'nabuzowani' heheh...

Cisza jest najlepsza na wszystko

Glon Elriel 03-02-2008 00:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adammistrz (Post 1877916)

@Glon Elriel
Co ci daje gra w tibie ??przyjaciol??? To chyba nie sa prawdziwi przyjaciele poniewaz znasz ich tylko z tibi chyba, ze sa z klasy tylko, ze na jakiej zasadzie uznajesz ich za swoich przyjaciol ??(to ze maja duzy poziom?).Aha i rozumiem, ze dal ci lekcje angielskiego???Br???PL??? Eq, <---To nie angielski
Rozumiem, ze tibia moze "dawac" przyjemnosc ale kiedy gra sie juz 10H dziennie to juz nie jest przyjemnosc tylko uzaleznienie.

Czy ja napisałem że gram 15h? Siedziec a grac to 2 rózne rzeczy.Tibia=komunikator?dla mnie 100%...
Na jakiej zasadzie ich uznaje za przyjaciół? Na zasadzie takiej ,że moge im wszytko powiedziec.. nawet niewiedziałem ile jest ciekawych osób niedaleko mojego miasta...(15km+) Przyjadą i wyjdziemy sobie na piwko czy coś...
Widze że twoj pro english stoi na high lvl bo te skróty są naprawdę englisz.Jestem Ciekawy jak byś umiał angielski miejąc Ruski i Niemca \o/. A zgadnij kto Mnie uczył ang.? No pewnie br/swe... Pozniej poznałem tylu ciekawych ludzi z peru/boliwi/chin/japoni/indi/egiptu/usa/canada ,że z Nimi wszystkimi utrzymuje kontakt na Msn... a znamy sie już dobre 2 lata.. Zawsze byłem ciekawy jak żyją inni...Zapewne dogadałbym sie z każdym lepiej niż ty...

Widze że jesteś tym 13latkiem z gorszej grupy :o

Light-r 03-02-2008 00:48

Glonie!!!!

Przestań ledwo co skończyła się kłótnia a ty wskszeszasz ją na nowo:(

@down
On miał na myśli polaków ;>

adammistrz 03-02-2008 00:49

To chyba raczej nie sa przyjaciele tylko koledzy. Przyjaciel to osoba znacznie blizsza od komunikatora.

Weczer 03-02-2008 00:53

@adammistrz
Heh, czy On napisał, że chodzi na piwko z ludźmi z Chin/Indii... i itp.? Mój kumpel z RL, który gra w tibie, poznał wielu ludzi którzy mieszkają bardzo blisko i chodzą razem na imprezy, więc nie gadaj, że przez tibie nie można nikogo poznac na RL...

Edit:
Zmieniłeś posta, to co napisałem jest już nie aktualne. (przynajmniej w połowie)

Emok 03-02-2008 00:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adammistrz (Post 1877968)
To chyba raczej nie sa przyjaciele tylko koledzy. Przyjaciel to osoba znacznie blizsza od komunikatora.

Tu się nie zgodzę. Mam kilku bardzo dobrych przyjaciół, których nigdy nie widziałem w rl. Każdemu z nich dałbym passy, klucze do mieszkania.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:03.