![]() |
Głosować, głosować... Już niewiele czasu... Ale tak czy inaczej można już chyba powiedzieć, że zwyciężyła katana Khana... Moje Gratulacje!!!
|
Hmm, taaak. Zgadzam sięz ludźmi. Katana Khana najlepsza, tylko czemu taka pognieciona?
|
Wzięłem, i ją poprawiłem(bez zgody Khana, mam nadzieję, że nie będziesz mi miałtego za złę, ale pisałem do ciebie i nic) Ale nie wstawię jej, dopuki Khan nie powie, że mogę...
|
Mi najabrdziej przypasowały katany: Khana i Kuraja, ale jako, że nie wiem czy są proste katany (czyli takie nie wygięte) - no chyba, że są - więc oddałem głos na KHANA
zresztą taka pięknie wygięta katana ma w sobie pewien urok |
Ja myślę że w foramcie 32x32 nieda się narysować katany wygiętej. Najlepiej by było już tego nie próbować, bo jak już mówiłem, jak ktoś chce żeby mu wyszła wygięta to wychodzi pogniecona, a wtedy wygląda już gorzej niż ta Tibijska.
Amen. |
Mi sie chyba najbardziej podoba Khana
do swojej troche sie nie przylozylem ale mozna zawsze poprawic :D ------------------------------------------------------------------ Głosowac na Katane Nozumka :P |
Gratuluję, Khan. Jak już wiesz, oddałem na Ciebie głos moim 2, specjalnie stworzonym do tego profilem. Zresztą i tak byś wygrał...
NIE DAŁEŚ NAM SZANSY!!!1:confused: BTW: Jest prosta Katana, Khan dał jej foto gdzieś w tym temacie. |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:38. |