![]() |
Buhahah Dalej Zazdrosnicy Tylko Na Tyle Was Stac Komuchy ? Wasze Zyciowe Osoaigniecie : Plate Set I 30 Lvl A Pozniej Ide Na Inny Swiat Bo Tu Mnie Zabil 15 Lvl Jak Botowalem ;(
Zgadza Sie Komuchy ? |
I co chciales sie pochwalic ile kupiełes kasy na allegro?:confused:
|
bajtunio ty kretynie hahahahhahaahha zazdroszcze ci mpa hahahahhahahahahahaahahahha umarłem:D dzięki za dobry humor na poczatek dnia;* tak tak moja stara i mój stary;D hahahahahahhaah
|
Etoric jak zawsze z rana NooB plx?!
HAha xD! mój stara :< |
Cytuj:
Antos Emigrant z onet.pl ?????????????????!?!?!?!??!?!?!?/1!1?1!?1!?!?1onejeden |
żal typka w ****;)
|
Dajcie spokój dla chłopaka. Pokazał wy go objechaliście a teraz uważa się za kogoś wielkiego. A ten char 200+ to pewnie chłopaków z I D z Gimnazjum nr...... i całe osiedle sie nim szczyci:/
|
Cytuj:
oh no tak zasdroszcze ci POSTACI I ITEMKOW NA NON-PVP wyjdz ****u i nie wracaj noobie hahahaha non pvp gratulujemy pozatym jakbys nie wiedzial matole sa tu ludzie ktorym mozna zasdroscic np z furory , pandori , ( beryli gdzie gram ) ale nie tobie idioto KTO CHCE NON PVP ZEROWCU ZAL MI TWOJEJ STAREJ LOL HAHAHAHAHAH |
ale to jest żalosne !!8o nie ma to jak wyslac pustego parcela a eq wzucic do baga :( to trzeba byc geniuszem :D
|
muahauhauhauahuaa xD <leże>
|
Cytuj:
Jak byś miał 200 lvl nie popisywał byś się swoją głupotą...wrzucanie parcela do baga...GZ ! |
...
przykro mi to stwierdzac ale w moim odczuciu jestes najwiekszym idiota tego forum w roku 2008 ! : ( rzadko tu zagladam ale w ostatnim czasie dosc czesto spotykam sie z Twoja glupota...
|
Dopiero luty a ja już mam kandydata na najgłupszy temat roku.
@Bajtunio Po pierwsze: jesli masz 200 lvl i chciales przyszpanowac to mogles nagrac jak expisz na demcach solo bo masz przeciez w huj hajsu, a nie udawac hacka noob charem. Po drugie: naucz sie pisac bo nie pisze sie kazdego slowa z duzej litery ;) |
No tak non-pvp xd super pro evul mastah xd 200 lvl ? chlopcze nie rozmieszaj mnie ^^ pewnie nie tylko kupiles siano na allegro ale jeszcze tego chara...oj biedne dziecko...
off top@ 60 ek z paymentem 3kk ^^ kox _/ |
"Oryginalnie napisane przez Bajtunio
Buhahah Dalej Zazdrosnicy Tylko Na Tyle Was Stac Komuchy ? Wasze Zyciowe Osoaigniecie : Plate Set I 30 Lvl A Pozniej Ide Na Inny Swiat Bo Tu Mnie Zabil 15 Lvl Jak Botowalem Zgadza Sie Komuchy ?" Cytuj:
dokladnie to samo myslalem ale dzieciak poprostu naczytal sie onetu. Mozna poznac ze po tekscie "Zal mi was polaczki" prowokanci tak tam pisza. I ni eporownuj go do Antka bo antek ma 1000X wyzszy poziom od tego 12 latka. @Autor: za film bym cie usadzil (kibel) bo to nawet ndst nie jest xD I jak juz wrocisz ze szkoly to nie wchodz na to forum bo zal i przez takich jak ty co\raz bardziej nie chce mi sie wchodzic tu. Chyba robie sie za stary. Nara szmato zajebana bachorze s*****aly WY*******AJ! Do Eski bo tam jest dla takiego debila miejsce kurwo! 12 letni szmaciarzu p.s. w*****a mnie takie cos |
hahahaha o kurwa xD ! Szczyt idiotyzmu Bajtunio myślałeś, ża zaimponujesz komuś na forum ? Hahaha takie wkręty możesz wciskać bezpańskim kotom na ulicy a nie nam ;] Pierdolone dziecko naoglądało się filmów z OwnTibii i teraz chce być "podobny".
|
Żalek... no cóż kids are kids.... life is life... stop joking and get some hash... lolz dzieciak żal mi Ciebie :P
Editto: Jeśli coś macie do non pvp to wybaczcie...ale niektórzy tam grają bo np. chcą dojść do czegoś bez płacenia paymentów itp. Ja Berylii miałem dość na balerze grałem for fun. W sumie na non pvp gram for fun (BlackD tak nie wstydze się łejejejejeje) ... Berylia - świat zatraceńców...więcej expa się odrabia niż niż nabija.... Balera - Br plxor ? Inne servy pvp ? Hmmm są fajne niektóre ale cóż... wpadki pk team itp ?... Jak chcę się odstresować przy pk to ide na chara na bery i sobie bije jakieś low lvlki... tak dla zaaabawy... ale jak widzę coś takiego że non pvp to żale itp. to trochę się człowiek w*****a... wybaczcie ale od tematu pvp/epvp/nonpvp to odpierd. się :) pozdr realni. |
Bajtunio jesteś moim idolem!!!!!!!!!11111111111oneoneone
naucysh mnie tesh tak robic? @Tak serio To Żenada w Ch*j :) A może pobawisz sie z kumplami (o ile takich masz) w piaskownicy? albo w chowanego(Polecam - hahaha)? ;S |
Cytuj:
ps do all dzieci allegro Twoja stara >.> jestem fajny ? :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
Cytuj:
BUHAHA GDYBYS NIE BYL ZAZDROSNY TO BYS NIE ODPISAL TAK SAMO JAK TFOJA STARA A CO ZA ROZNICA CZY PVP CZY NON ZAZDROSC TO ZAZDROSC |
Cytuj:
MYSLALEM ZE OD TFOJEJ STAREJ GZ ITELIGNECJI |
Cytuj:
|
Cytuj:
btw to uderz w puchara :cup::cup::cup::cup::cup::cup: |
Cytuj:
To jedna komedia, więc uderz w puchara Nie poczuwaj się, uderz w puchara :cup: |
Cytuj:
TAK SIE ZEGNASZ ZE SFOJA STARA "NARA SZMATO ZAJEBANA" NO LADNIE LADNIE, |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To tysiące absurdów, to setki powodów To dramat milionów, więc uderz w puchara Nie poczuwaj się, uderz w puchara ...:cup: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Bo ta Polska jest jak wirtualny kraj Po chodniku między psim gównem rajd Absurdalny jak nasz redaktor Maj Chcę jakiegoś mielonego zjeść Na każdym kroku tylko chińskie, kebab Ale mleczny bar jest Paździerz w dziurki to menu Cena w nim na czopek tkwi Lubię ten Master Mind mówię ci Ktoś zamawia kluski z cukrem razy trzy Gestykulując jak by grał w Nintendo Wii Jem i idę, miasto przypomina mi jakieś sny Jest niedziela, pusto jak cholera Te w kubrakach rozstawione gęściej niż latarnie Jeden czyta, drugi pisze, trzeci zgarnie To komedia, ten dzień i to słaba Jak polski komentator w Pro Evo 6 więc dawaj ... :cup: |
Jak czytam ten temat to naprawde robi mi sie zal autora.
Nie potrafisz nawet dobrze udawac hacka. Zrobiles ten film, zeby sie pochwalic? Jezeli tak, to chyba Ci nie wyszlo. Naucz sie edytowac posty, a nie piszesz jeden pod drugim. Zaczynam popierac pomysl, ze na tym forum powinno byc jakies ograniczenie wiekowe... "AHA NIE WIDZLEM ZE GLUPOTA ZALEZY OD LVLA W TIBII MYSLALEM ZE OD TFOJEJ STAREJ GZ ITELIGNECJI" Moze tak " Twojej " oraz " Inteligencji " Po drugie, to dlaczego wyzywasz jego matke? Nie znosze dzieciakow wyzywajacych rodzicow. To by bylo tyle z mojej strony... Chyba nadszedl czas na zamkniecie tego tematu, oraz zbanowanie jego autora? |
Cytuj:
A GDZIE JA WYZYWAM JEGO STARA? MOZE ZAMKNIJ SFOJA STARA I JA BANUJ |
Nominacja do zŁotego debila forum dla tego pana. :d :d :d
|
Weź sie już nie ośmieszaj. :)
|
dopiero luty a ja juz mam nominata na debila roku \o/
|
Cytuj:
|
@up Najlepiej jakbyś nie wstawał. SUPER EKJU, DASZ MI PLIX BO JA TAK CI ZAZDROSZCZE TEGO, ze mi sie po nocach sni jak sie z tobom spotykam i siem wymieniamy itemkami plix plix, prosze!!!111oneoneoenone.
|
Cytuj:
Nominacja na idiote roku 2008! Popieram ;D |
Ja tez popieram ^^
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:23. |