![]() |
Cytuj:
|
Taki mały offtop, ale niech mi będzie.
Mówicie, że szansa na trafienie w wasz dom wynosi 1:xxxxx. Zauważcie jednak, że gdzieś musiałoby to [zakładamy, że nie zestrzeliliby, co jest czystą bajką] uderzyć. I na kij wam 1:xxxxx, jeżeli to będzie akurat wasz dom/samochód/pies/rybka? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie bójcie się nawet jak w was pier.. tzn. walnie :p to może się zrespicie :D:D
|
@up
Pls jako Anglik w Londynie :< |
W razie katastrofy powinniśmy się martwić co ma w sobie, a nie gdzie walnie.
Po za tym to zestrzelą, nie wiem czym się podniecacie. |
A jak ktoś już znajdzie tą satelitę to powie mi jaki był loot :baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby:?
|
Cytuj:
|
Przyznać się, kto ukradł lootbaga Amerykanom?
|
Kraków... małe szanse ogółem są... ale są i to mnie przeraża. Dobrze że sięśmiejemy, przecie śmiech to zdrowie :D jak walnie to ide tam po loota i loota tego kto deda zaliczył. Problem w tym, że satelita się zrespi, spadnie raz na miesiąc.
|
Myślicie że Amerykanie to czytają? A potem się dziwić że traktują nas jak kraj trzeciego świata ;s
|
Heh, a ja mam teorie. Pewnie Rosja wycelowala w nas pocisk a USA nam probuje wmowic ze to jakis satelita spadnie na Polske, zebysmy sie przypadkiem za bardzo nie przejeli ;)
|
Wg. mnie ameryka straciła do nas szacunek kiedy zobaczyła braci, którzy ukradli księżyc jako głowy rządu, państwa :( Ale to moje zdanie
@ offtop : 134 post :cup::cup::cup: @ up : całkiem możliwe, w końcu rano Rosja nam groźiła... @ down : nie strasz ;P @ 2x down : xD |
< deleted >
|
Ameryka specjalnie grozi jakimiś satelitami XD Za jakiś czas będzie chciała nam wcisnąć tarcze antysatelitową znając życie...
|
Cytuj:
|
przez to chujstwo znowu zaloba bedzie ;s
|
Żarty tutaj są jeszcze bardziej suche niż ten cały temat 'Zabawa' ze zdjęciami. Jestem wielce zdziwiony.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jakby się poszczęściło, to może nawet w pałac prezydencki ;)
|
Nie pizdnie w nas, bo mam pancerz +5 i zwój Kamiennej Skóry.
|
Cytuj:
|
Niech to pizgnie w moją budę. :D Albo niedaleko mnie. Pobiegłbym wziął sobie coś i byłby szpan, że mam rzecz z kosmosu.:D
|
Ja bym się nie martwił gdzie ona spadnie, tylko o to, co ma w sobie. Nigdy nie wiadomo, co amerykanie tam do środka wpakowali. Może jakiś ciężki metal, truciznę i się zrobi Czarnobyl nr 2
|
Cytuj:
@ontop Ale suchary. |
Powiem wam jedno: HUNTED!X(
|
Niektórzy zamiast siedzieć na forum i pisać bzdury powinni włączyć telewizje i coś posłuchać o tym.
|
@Johny121
Za dużo w gothica się nagrałeś? @Topic Gdzieś czytałem, że w satelicie amerykanie wpakowali jakieś płyny. Coś gorszego niż benzyna itd. Więc jak walnie to może będą fajerwerki... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
@Misza
To ktoś w którymś momencie zarzucił jakimś żartem???? |
Jak juz w nas walnie ten super Hi-TECH satelita to moze odrazu autostrady na EURO wybuduje i machnie ze 2 stadioniki;)
|
Cytuj:
A tak na serio to za ile chcecie odkupić odemnie tego satelite? Bez jajcarskich ofert, satelita jest w stanie dobrym, podreperować i będzie dobra do użytku. |
Przynajmniej Polska będzie mogła zwalić całą winę na satelitę w przypadku nie zbudowania stadionów.
|
http://www.n2yo.com/?s=29651
Patrzeć pod Afryke |
Amerykanie zestrzela i może jakieś małe kawałki spadną wam do ogródka :P
Ja znad morza i się jakoś tego nie boje (nawet jak walnie w Polskę) <kozak> ;P |
Cytuj:
Cytuj:
|
Warszawa, ul. Wiejska.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:46. |