![]() |
Cytuj:
*Nie wiem co bym chciał jeszcze napisać konkretnego... "Wojna" co prawda nie tak jak wojna w real life bo nikt naprawde nie umiera, ale tak samo wymaga poświęceń i to naprawde nieraz bardzo bardzo dużych oraz wytrwałości. Moim zdaniem ta wojna zawsze będzie słuszna, ponieważ dzięki niej polscy gracze Seleny teraz czują się inaczej niż kiedyś, nie są zastraszani nie przychodzi Ci szwed i nie robi PA. |
@napalone dzieci
Ultimation juz raz wojne wygrywalo i co z tego? nic.. Tak samo juz raz wojne przegralo... Cieszycie sie ze karacie zydow? jestescie pro lojalni? iomerek juz zapomniales jak wyplaciles sie ostatnio w polowie wojny i kazdy traktowal Cie na ventrilo jak szmate bo przyszedl update i dziecko chcialo zobaczyc nowe domki i stfory? A moze pamietacie ilosc wygranych openow Patryka podczas wakacji? Nie? Ciezko pamietac skoro wolalo sie expic i w dupie sie mialo swojego wielkiego wodza ktory zostal sam z Maragaxem no i wujkiem(ktory sie nie wypalcil bo nie mial na payment) Stonehard lubisz karac zydow a juz zapomniales jak sie pucowales do zyda kotiego? Pewnie juz nie pamietacie jak jechaliscie po alucardzie bo przeszedl do Cruoris? No ale teraz jest z wami wiec jest ok.... |
Cytuj:
Noo bo teraz Ci przychodzi polak z Ulti i robi PA xD wielka mi tam roznica xD |
Myślałeś kurwa że po co jestem w tej wojnie? Bo nie lubię Puga czy Vuxesa? w dupie ich mam, w tej wojnie jestem tylko dlatego że chce expić gdzie mi się podoba i nie przejmować się tym że ktoś był na expie przede mną.
Jednym zdaniem :Teraz mogę grać w spokoju. |
Taka jest prawda.Pa będzie nadal na niektórych ,a na niektórych nie z tego co wiem :) A różnica jest taka ,że z polakiem możesz sie dogadac ,a z szwedami nie jest taki jeden po stronie ult :P Alfis
|
Cytuj:
To, że Polacy "rządzą" teraz tym serwerem to nie oznacza, że nic mi z ich strony nie grozi :| |
Każdy z Ultimation kto będzie robił random pk i random paymenty będzie wyrzucany z gildii (patrz [CHAR]Yantotios[/CHAR]) natomiast ze spawnami sprawa jest prosta, najpierw prosimy o wyjście ze spawna a potem w tym pomagamy jeżeli prośby nie dadzą skutku.
|
Miejmy nadzieję, że tak będzie bo jak narazie jest odwrotnie [patrz rajd Undeadów na Darashie, gdzie Sidar robił PA - nawet film z tego jest]
;)! |
<szok pyty>
|
Pa było jest i będzie Czy to polak czy szwed xD
|
Cytuj:
Ale to bez roznicy, chara sprzedalem :) |
bartas lamo idz z tej nub seleny, bo cie na akcjach ormo na arcani coraz czescniej nie ma :((((((((((((9999999999999999999
|
Cytuj:
|
Dostane na 18stke MPA?
|
Cytuj:
|
Herosie!!!!!
|
Cytuj:
Myslisz ze jest jakas roznica kto robi pa na Tobie? czy poprostu wolisz byc gnojony przez rodaka? |
Te wszystkie wojny są o to kto będzie mógł robić pa i expic w najlepszych miejscach^^
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
up
zarcik :> ktore gildie 'podpisaly' umowe o -niebiciu- sie? |
Cytuj:
Jakie umowy? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jest bardzo dobrze przynajmniej teraz będa grali tylko rli i znajomki.
|
I z czego tak się cieszysz? Może od razu wykupcie sobie server od Cipów i bedzie private?
|
Cytuj:
jakby byla taka opcja to czemu nie? |
właśnie byśmy robili sobie wigilie online itp bo wszyscy byli by "rl"
|
Cytuj:
|
Nie wiesz co dobre, posmakuj dragon hama. Wracając do tematu jeszcze trochę wysiłków i powalczymy z Premia o ilość osób online.
|
Cytuj:
|
Z tego co wiem to jest takie założenie ,że ma to byc priv server.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
BTW. Nokija któż TY?! |
Cytuj:
|
Cytuj: