Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Selena War Ultimation vs reszta świata (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=165806)

Stonhard 05-03-2008 01:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komuszq (Post 1938254)
Stonchard już się nie zmieni xD

Widzisz chłopaku jak czytam o tym, że ktoś ocenia innego człowieka, jego patriotyzm i cokolwiek innego nie znając go to aż mnie krew zalewa

Ta ja już raczej nigdy się nie zmienie ze swoimi poglądami. Wtedy faktycznie przesadziłem ostro z tymi żydami. Jednak zapewniam że nigdy żyda w rodzinie nie miałem. Ta pisząc o patryjotyzmie hmm, chodziło mi o to że trzeba wybierać dobro takie, które będzie dobre dla swoich rodaków. Nie mówie też, że szwedzi są źli czy coś bo są wyjątki jednak żadko ale są, ale mianowicie chodzi mi o to, że wybór powinien być prosty jeżeli jesteś polakiem to pomagaj chłopakom z polski a nie bij się po stronie szwedów.

*Nie wiem co bym chciał jeszcze napisać konkretnego...
"Wojna" co prawda nie tak jak wojna w real life bo nikt naprawde nie umiera, ale tak samo wymaga poświęceń i to naprawde nieraz bardzo bardzo dużych oraz wytrwałości. Moim zdaniem ta wojna zawsze będzie słuszna, ponieważ dzięki niej polscy gracze Seleny teraz czują się inaczej niż kiedyś, nie są zastraszani nie przychodzi Ci szwed i nie robi PA.

krytyk44 05-03-2008 01:31

@napalone dzieci

Ultimation juz raz wojne wygrywalo i co z tego? nic..
Tak samo juz raz wojne przegralo...

Cieszycie sie ze karacie zydow? jestescie pro lojalni? iomerek juz zapomniales jak wyplaciles sie ostatnio w polowie wojny i kazdy traktowal Cie na ventrilo jak szmate bo przyszedl update i dziecko chcialo zobaczyc nowe domki i stfory? A moze pamietacie ilosc wygranych openow Patryka podczas wakacji? Nie? Ciezko pamietac skoro wolalo sie expic i w dupie sie mialo swojego wielkiego wodza ktory zostal sam z Maragaxem no i wujkiem(ktory sie nie wypalcil bo nie mial na payment)
Stonehard lubisz karac zydow a juz zapomniales jak sie pucowales do zyda kotiego? Pewnie juz nie pamietacie jak jechaliscie po alucardzie bo przeszedl do Cruoris? No ale teraz jest z wami wiec jest ok....

Scroopy 05-03-2008 01:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stonhard (Post 1939838)
Ta ja już raczej nigdy się nie zmienie ze swoimi poglądami. Wtedy faktycznie przesadziłem ostro z tymi żydami. Jednak zapewniam że nigdy żyda w rodzinie nie miałem. Ta pisząc o patryjotyzmie hmm, chodziło mi o to że trzeba wybierać dobro takie, które będzie dobre dla swoich rodaków. Nie mówie też, że szwedzi są źli czy coś bo są wyjątki jednak żadko ale są, ale mianowicie chodzi mi o to, że wybór powinien być prosty jeżeli jesteś polakiem to pomagaj chłopakom z polski a nie bij się po stronie szwedów.

*Nie wiem co bym chciał jeszcze napisać konkretnego...
"Wojna" co prawda nie tak jak wojna w real life bo nikt naprawde nie umiera, ale tak samo wymaga poświęceń i to naprawde nieraz bardzo bardzo dużych oraz wytrwałości. Moim zdaniem ta wojna zawsze będzie słuszna, ponieważ dzięki niej polscy gracze Seleny teraz czują się inaczej niż kiedyś, nie są zastraszani nie przychodzi Ci szwed i nie robi PA.

Noo bo teraz Ci przychodzi polak z Ulti i robi PA xD wielka mi tam roznica xD

Eneris 05-03-2008 03:27

Myślałeś kurwa że po co jestem w tej wojnie? Bo nie lubię Puga czy Vuxesa? w dupie ich mam, w tej wojnie jestem tylko dlatego że chce expić gdzie mi się podoba i nie przejmować się tym że ktoś był na expie przede mną.

Jednym zdaniem :Teraz mogę grać w spokoju.

Bartas15 05-03-2008 10:12

Taka jest prawda.Pa będzie nadal na niektórych ,a na niektórych nie z tego co wiem :) A różnica jest taka ,że z polakiem możesz sie dogadac ,a z szwedami nie jest taki jeden po stronie ult :P Alfis

A'Kret 08-03-2008 00:09

Cytuj:

Moim zdaniem ta wojna zawsze będzie słuszna, ponieważ dzięki niej polscy gracze Seleny teraz czują się inaczej niż kiedyś, nie są zastraszani nie przychodzi Ci szwed i nie robi PA.
Polak, polakowi też PA robi, więc po co te wywody?
To, że Polacy "rządzą" teraz tym serwerem to nie oznacza, że nic mi z ich strony nie grozi :|

Eneris 08-03-2008 02:08

Każdy z Ultimation kto będzie robił random pk i random paymenty będzie wyrzucany z gildii (patrz [CHAR]Yantotios[/CHAR]) natomiast ze spawnami sprawa jest prosta, najpierw prosimy o wyjście ze spawna a potem w tym pomagamy jeżeli prośby nie dadzą skutku.

A'Kret 08-03-2008 08:28

Miejmy nadzieję, że tak będzie bo jak narazie jest odwrotnie [patrz rajd Undeadów na Darashie, gdzie Sidar robił PA - nawet film z tego jest]

;)!

Maksous 08-03-2008 21:44

<szok pyty>

Bartas15 09-03-2008 01:08

Pa było jest i będzie Czy to polak czy szwed xD

KotiConqueror 09-03-2008 13:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez krytyk44 (Post 1939870)
@napalone dzieci

Ultimation juz raz wojne wygrywalo i co z tego? nic..
Tak samo juz raz wojne przegralo...

Cieszycie sie ze karacie zydow? jestescie pro lojalni? iomerek juz zapomniales jak wyplaciles sie ostatnio w polowie wojny i kazdy traktowal Cie na ventrilo jak szmate bo przyszedl update i dziecko chcialo zobaczyc nowe domki i stfory? A moze pamietacie ilosc wygranych openow Patryka podczas wakacji? Nie? Ciezko pamietac skoro wolalo sie expic i w dupie sie mialo swojego wielkiego wodza ktory zostal sam z Maragaxem no i wujkiem(ktory sie nie wypalcil bo nie mial na payment)
Stonehard lubisz karac zydow a juz zapomniales jak sie pucowales do zyda kotiego? Pewnie juz nie pamietacie jak jechaliscie po alucardzie bo przeszedl do Cruoris? No ale teraz jest z wami wiec jest ok....

Nie o to chodzi ze sie cos tam pucowal jak to napisales bo znalem go z poprzednich serwerow dlatego byl moim kolega i mial pro. Pozenij sie chyba poklocilismy ale mimo to zdziwilo mnie ze doszedles do wojny przeciwko mnie oO ZYCIE :D
Ale to bez roznicy, chara sprzedalem :)

Thuygioshok 09-03-2008 14:05

bartas lamo idz z tej nub seleny, bo cie na akcjach ormo na arcani coraz czescniej nie ma :((((((((((((9999999999999999999

Stonhard 14-03-2008 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez KotiConqueror (Post 1943265)
Nie o to chodzi ze sie cos tam pucowal jak to napisales bo znalem go z poprzednich serwerow dlatego byl moim kolega i mial pro. Pozenij sie chyba poklocilismy ale mimo to zdziwilo mnie ze doszedles do wojny przeciwko mnie oO ZYCIE :D
Ale to bez roznicy, chara sprzedalem :)

Ta na Selenie poznałem Cię jak miałeś 52 lvl Kotku xd i bardzo Cię lubiłem zresztą dalej Cię bardzo lubie, do tej pory pamiętam jak na Thori ścigaliśmy się kto szybciej większy lvl wbije ale i tak Grzesiek wygrał :P. Nie pisaliśmy z pół roku w czasie naszej znajomości bo się na mnie obraziłeś bo przezmnie miałeś hacka :(. Ale potem się znowu pogodziliśmy. Nie wiem czy jak ktoś tu napisał że lizałem dupe dla Żyda Kotiego... Nigdy nie nazwałem Kotiego żydem... I ciekawe czy za lizanie dupy bym dostał demon shielda od Kotiego na 17 urodziny. Najłatwiej jest duzo o kims pisac a gowno wiedziec i pieprzyc farmazony. Byłeś i zawsze Marcin będziesz moim najlepszym przyjacielem z Seleny. Do wojny przeciwko Tobie stanołem tylko i wyloncznie dlatego ze nie lubie szwedow :(

A'Kret 15-03-2008 11:18

Dostane na 18stke MPA?

Fiołek! 15-03-2008 12:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez A'Kret (Post 1952698)
Dostane na 18stke MPA?

Za te kilka lat może to być tani przedmiot wiec kto wie :p

Komuszq 15-03-2008 18:40

Herosie!!!!!

krytyk44 16-03-2008 12:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartas15 (Post 1940048)
Taka jest prawda.Pa będzie nadal na niektórych ,a na niektórych nie z tego co wiem :) A różnica jest taka ,że z polakiem możesz sie dogadac ,a z szwedami nie jest taki jeden po stronie ult :P Alfis

Z polakiem mozesz sie dogadac czyli spytac po polsku ile masz zaplacic bo po angielsku to juz ciezko? czy myslisz ze jak napiszesz "nie zabijaj mnie jestem polakiem" albo "daj mi nizszy payment dla polaka!"
Myslisz ze jest jakas roznica kto robi pa na Tobie? czy poprostu wolisz byc gnojony przez rodaka?

Komuszq 17-03-2008 09:05

Te wszystkie wojny są o to kto będzie mógł robić pa i expic w najlepszych miejscach^^

Fiołek! 17-03-2008 13:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komuszq (Post 1956301)
Te wszystkie wojny są o to kto będzie mógł robić pa i expic w najlepszych miejscach^^

No to jest wiadome ale gdy 200 nobów z jakiś kozaków dostało błogosławieństwo z 'góry' na robienie pa serwer zmierza do samo destrukcji xD na świecie gdzie gra +900 osób jeszcze by to przeszło ale nie na selenie 400-500

Kubous 17-03-2008 14:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Komuszq (Post 1956301)

To jest swego rodzaju paradoks, bo ludzie którzy nie są w wojnie robią najwieksze pa i mogą expić w najlepszych miejscach.

Marczio 18-03-2008 09:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stonhard (Post 1952101)
Ta na Selenie poznałem Cię jak miałeś 52 lvl Kotku xd i bardzo Cię lubiłem zresztą dalej Cię bardzo lubie, do tej pory pamiętam jak na Thori ścigaliśmy się kto szybciej większy lvl wbije ale i tak Grzesiek wygrał :P. Nie pisaliśmy z pół roku w czasie naszej znajomości bo się na mnie obraziłeś bo przezmnie miałeś hacka :(. Ale potem się znowu pogodziliśmy. Nie wiem czy jak ktoś tu napisał że lizałem dupe dla Żyda Kotiego... Nigdy nie nazwałem Kotiego żydem... I ciekawe czy za lizanie dupy bym dostał demon shielda od Kotiego na 17 urodziny. Najłatwiej jest duzo o kims pisac a gowno wiedziec i pieprzyc farmazony. Byłeś i zawsze Marcin będziesz moim najlepszym przyjacielem z Seleny. Do wojny przeciwko Tobie stanołem tylko i wyloncznie dlatego ze nie lubie szwedow :(

Jestem pod wrażeniem, zrobiłeś tylko 2 orty. Przyznaj sie, że w końcu zacząłeś chodzic do szkoły. Historia wzruszająca, prawdę mówiąc, już powinieneś otworzyc organizację charytatywną.

Stonhard 18-03-2008 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1957798)
Jestem pod wrażeniem, zrobiłeś tylko 2 orty. Przyznaj sie, że w końcu zacząłeś chodzic do szkoły. Historia wzruszająca, prawdę mówiąc, już powinieneś otworzyc organizację charytatywną.

ta zaczołem chodzić do szkoły bo zaczeło mi zależeć na mojej edukacji ale to i tak nie zmienia faktu, że twoja stara to twój stary - czyli wychowały cię dwa pedały. :evul:

siniestro 18-03-2008 23:13

up
zarcik :>
ktore gildie 'podpisaly' umowe o -niebiciu- sie?

Komuszq 19-03-2008 11:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez siniestro (Post 1959231)
up
zarcik :>
ktore gildie 'podpisaly' umowe o -niebiciu- sie?

Jakie umowy?

Marczio 19-03-2008 12:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Stonhard (Post 1959201)
ta zaczołem chodzić do szkoły bo zaczeło mi zależeć na mojej edukacji ale to i tak nie zmienia faktu, że twoja stara to twój stary - czyli wychowały cię dwa pedały. :evul:

I muszę przyznac, że wychowały mnie całkiem dobrze

A'Kret 19-03-2008 14:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fiołek! (Post 1956449)
No to jest wiadome ale gdy 200 nobów z jakiś kozaków dostało błogosławieństwo z 'góry' na robienie pa serwer zmierza do samo destrukcji xD na świecie gdzie gra +900 osób jeszcze by to przeszło ale nie na selenie 400-500

Z tym większość z tych kozaków nie za bardzo ogarnia to całe PA. Jest jakaś tam elita xDDDDD! Wyłoniona z 130 osób :<<!

Bartas15 20-03-2008 20:17

Jest bardzo dobrze przynajmniej teraz będa grali tylko rli i znajomki.

Kusy_Kazakov 20-03-2008 20:38

I z czego tak się cieszysz? Może od razu wykupcie sobie server od Cipów i bedzie private?

tibiaplayer 20-03-2008 20:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kusy_Kazakov (Post 1962053)
I z czego tak się cieszysz? Może od razu wykupcie sobie server od Cipów i bedzie private?

jakby byla taka opcja to czemu nie?

Eneris 22-03-2008 02:59

właśnie byśmy robili sobie wigilie online itp bo wszyscy byli by "rl"

Rav 22-03-2008 11:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eneris (Post 1964493)
właśnie byśmy robili sobie wigilie online itp bo wszyscy byli by "rl"

I z domu nie trzeba by wychodzic! szkoda ze jak jem meata w tibi nadal jestem głodny.......

Fiołek! 22-03-2008 14:47

Nie wiesz co dobre, posmakuj dragon hama. Wracając do tematu jeszcze trochę wysiłków i powalczymy z Premia o ilość osób online.

nokijjjja 22-03-2008 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1959526)
I muszę przyznac, że wychowały mnie całkiem dobrze

tylko ci sie tak wydaje

Bartas15 23-03-2008 14:45

Z tego co wiem to jest takie założenie ,że ma to byc priv server.

Marczio 23-03-2008 18:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nokijjjja (Post 1966079)
tylko ci sie tak wydaje

Uwierz mi, że mam rację.

nokijjjja 23-03-2008 19:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1967505)
Uwierz mi, że mam rację.

boshe, friends?

Marczio 23-03-2008 19:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nokijjjja (Post 1967570)
boshe, friends?

yesh plis 100gp

Stonhard 23-03-2008 21:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1967604)
yesh plis 100gp

Marczio nie wiem czemu się przyznałeś że Twoji rodzice to homoseksualiści.

BTW. Nokija któż TY?!

Fiołek! 24-03-2008 00:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bartas15 (Post 1967148)
Z tego co wiem to jest takie założenie ,że ma to byc priv server.

Tak właśnie ma być skończy sie to dla ultimation klęską lub spokojnym panowaniem przez rok lub dłużej. Kto nie ryzykuje ten nie ma.

nokijjjja 24-03-2008 11:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marczio (Post 1967604)
yesh plis 100gp

not hav sry

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:54.