Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   [Poszukiwania] ~40 EK vs High levels [v. 7.x] (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=166258)

=eQQ= 20-02-2008 22:07

Ehhh, to nie jest ten filmik... Ile razy mam powtarzac. Rec z Boski~ tez jest dobry, ale nie tak genialny jak ten z Acko. Prawdopodobnie rec z Acko nazywal sie ackoagainhehe.rec ale nie jestem pewien - moze pomoze, moze nie.

Loel_owy 20-02-2008 22:31

może dać ktoś linka do klienta 7.4?

Michael Rzotkiewka 20-02-2008 22:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hugo (Post 1912089)
Wiesz, zagiąłeś mnie teraz :D.
Byłem całkowicie przekonany, że jedyna forma mnoga od person to people, ale widzę, że się myliłem.
Jednak w bardzo oficjalnych zdaniach można używać formy "persons".
Dzięki za poprawę ;-).

Hehe tez sie dzis zdziwilem na ang :)

Cery 20-02-2008 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Loel_owy (Post 1912132)

Żałość jest pojęciem subiektywnym. Konstatując, Twoja enigmatyczne i ambiwalentne opisy całkowicie zbiły mnie z tropu. Tak bogatej osobowości jeszcze nie dane mi było spotkać. ach bym zapomniał blacha na drogę.

Don_Kustosz 20-02-2008 22:36

tez mi cos , umiem tak :/

Loel_owy 20-02-2008 22:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cery (Post 1912147)
Żałość jest pojęciem subiektywnym. Konstatując, Twoja enigmatyczne i ambiwalentne opisy całkowicie zbiły mnie z tropu. Tak bogatej osobowości jeszcze nie dane mi było spotkać. ach bym zapomniał blacha na drogę.

o chuj ci za*******a?

Cery 20-02-2008 22:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Loel_owy (Post 1912169)
o chuj ci za*******a?

Ta cenzurka całkowicie stropiła Mnie z Tropu. Popatrz na swój podpis. :*

idę w cs'a grać, odpisze później.

Royek 20-02-2008 22:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Loel_owy (Post 1912132)

http://tibicams.tibianetwork.net/en/links

Jest tam między innymi wersja tibii, której szukasz.

@Edit
Ma ktoś mda albo całą tibicam do 7,4?

Frapper 21-02-2008 00:08

HAHAHAH ETORIC OWNED HAHAHAH. rybzor NAPISAL POSTA POD TOBA!

DoStAnE WaRnA Za OcZoJeBnA CzCioNkE?

Etoric 21-02-2008 00:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frapper (Post 1912396)
HAHAHAH ETORIC OWNED HAHAHAH. rybzor NAPISAL POSTA POD TOBA!

DoStAnE WaRnA Za OcZoJeBnA CzCioNkE?

;D hahahahahahahha bandyta;D

Koszyk 21-02-2008 00:16

OMG. Pamietam ten filmik jak dzis! Bardzo dobry, najlepsze bylo jak uciekal przed ekipą (okolo 15 osob) 100+ i mu sie udalo ! :)

@Cery

Wyluzuj, nie spinaj dupy i idz bocic swojego knighta :D

Lord Stel 21-02-2008 00:33

Z Perspektywy Acko (tego z niższym lvlem ; ))

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/466
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/465

Link do oryginalnego tematu: http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=105653

@Down
Nie ma problemu.

Fidel 21-02-2008 00:43

Mógłby ktoś dać link do Old TibiCam...? :confused:

<edit>
OK, już mam; dzieki ;o

boston808 21-02-2008 00:44

Dzięki wielkie Lord Stel :D

Old tibicam znajdziecie na konkurencynej stronie w dziale download ;p

Loel_owy 21-02-2008 01:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cery (Post 1912181)
Ta cenzurka całkowicie stropiła Mnie z Tropu. Popatrz na swój podpis. :*

idę w cs'a grać, odpisze później.

popatrz kurwa na swój podpis

boston808 21-02-2008 01:57

Trap owszem bardzo ładny :) Ale i tak moim numerem jeden z filmików pk jest bardzo stary film z klienta 7.2 bodajże, gdzie 62~ sorc idzie pekować (nie było wtedy jeszcze banów za pk ;D) loot miał taki że nie zdążył tego wszystkiego nawet zebrać ;p

Pojeban 21-02-2008 01:59

moim zdaniem kiedys bylo łatwiej uciec niz w dzisiejszej tibi :P teraz by taka banda cie napadla przytrzymala F2 i bys padl na sd combo xD i by pisali
I'm pro hunter
hunter la piera !!

//edit
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez boston808 (Post 1912558)
Trap owszem bardzo ładny :) Ale i tak moim numerem jeden z filmików pk jest bardzo stary film z klienta 7.2 bodajże, gdzie 62~ sorc idzie pekować (nie było wtedy jeszcze banów za pk ;D) loot miał taki że nie zdążył tego wszystkiego nawet zebrać ;p

nie wiem czy to ogladalem hmm... moze
on walil ue w Thais i noobki padlay?:D

Gelt 21-02-2008 02:40

Teraz taki uciekinier przytrzyma F1 i nie musi się martwić o to, że nie zdąży się uleczyć.. Myśl zanim coś napiszesz.

Acko.. Szacunek dla tego gościa. On i jego team.. Pro ;)

Jarzabek 21-02-2008 03:47

Ehh, aż takie super pvp to nie jest, ale jest dobre :P.

Aha a jak to działało z tymi parcelami?

Kowa_l 21-02-2008 08:38

mistrzostwo swiata ;D

Hugo 21-02-2008 08:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez boston808 (Post 1912558)

Chodzi Ci o wersję W.M.V?
Jeśli tak, to uważam, że to był najlepszy filmik z tibii jaki kiedykolwiek oglądałem :D.
Był tak komicznie zrobiony, że...

Hostowałem go kiedyś na rapida, ale miałem formata, nie zapisałem sobie go i teraz nawet na youtube nie ma filmiku.
A name sorca to chyba było "Caradryan" czy jakoś tak, serv Antica. ;-)
Aha, zapomniałbym, muzyczka do niego to Get Ready.

Johanes19 21-02-2008 09:11

Ku*wa sciagnolem se to bo tak zachwalaliscie sciagam tibie 7.4 zeby ogladnonc a tu error i musialem usunac tibie i zznikly wszystkie mapki co zwiedzilem aff!!!

chuakerr 21-02-2008 12:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johanes19 (Post 1912682)
Ku*wa sciagnolem se to bo tak zachwalaliscie sciagam tibie 7.4 zeby ogladnonc a tu error i musialem usunac tibie i zznikly wszystkie mapki co zwiedzilem aff!!!

No to niezły z Ciebie matoł, a co myślałeś że sama kopia się zrobi i wyśle na rapida i a wypadek na speedy.share?? tak to tylko etoric pajac myśli, następnym razem skopiuj folder Automap z folderów użytkownika gdzieś w danych aplikacji, xp a vista mają inaczej więc sam poszukaj.

btw lepiej skopiować cały folder tibii i tam walnąć tibicam jak coś zjebiesz to usuwasz folder ręcznie i nic się nie dzieje, a folder pierwszy masz cały czas

Etoric to 24 godzinny kolega z forum.tibia.pl który potrafi się przypierdolić do każdego matoła dostosowując się do jego poziomu. I nie grzeb w tym śmietniku tam nikt lootbaga nie ukrył.

boston808 21-02-2008 13:05

@Hugo
Tak dokładnie o ten film mi chodziło ;D Odnalazłem go teraz w swoim zbiorze filmów :p Za każdym razem jak to oglądam to wzbiera we mnie niesamowity śmiech :DDD Najlepsze pk jakie w życiu oglądałem... :)

Cery 21-02-2008 14:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 1912416)

@Cery

Wyluzuj, nie spinaj dupy i idz bocic swojego knighta :D

Nie boce :(

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Loel_owy (Post 1912545)
popatrz kurwa na swój podpis

Na pewno nie ukazuje takiej głupoty jaki jest naród polski :*

Pojeban 21-02-2008 14:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 1912578)
Teraz taki uciekinier przytrzyma F1 i nie musi się martwić o to, że nie zdąży się uleczyć.. Myśl zanim coś napiszesz.

Acko.. Szacunek dla tego gościa. On i jego team.. Pro ;)

ty ciemanku jebany.... na 44lvl sa male poty co daje 100~ zycia co mu to da jak go ganialo 10+ typa co moze sd bic w tej tibi
TO TY MYSL ZANIM COS NAPISZESZ
i jesli nawet byla by to tibia 8.0 to tez by padl bo mial za malo hp zeby przyjac na klate ze 4sd 4 belty i 4 mieczy i zeby se dalej biegac na yellow zeby sie uhnac do full zycia

NIE NAWIDZE NOOBOW MYSL MYSL TYPJU MYSL

=eQQ= 21-02-2008 14:20

Ehhh, Acko byl naprawde pr0. Dzieki wielkie jeszcze raz za pomoc w odnalezieniu tego filmika. ^^'

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jarzabek (Post 1912598)
Ehh, aż takie super pvp to nie jest, ale jest dobre :P.

Aha a jak to działało z tymi parcelami?

Jasne, pewnie masz lepsze. Odezwal sie ten, z data dolaczenia 2k8. Pewnie grasz w tibie od kiedy jest wbudowany cipbot i myslisz ze jestes zią. Jak ja nie lubie takich ludzi : | Nie potrafia przyznac komus wyzszosci...

Jak macie jeszcze gdzies ten filmik z pk tego 62 sorca na Tibii 7.2 to wrzucajcie smialo ; )

Hugo 21-02-2008 14:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez boston808 (Post 1912929)
@Hugo
Tak dokładnie o ten film mi chodziło ;D Odnalazłem go teraz w swoim zbiorze filmów :p Za każdym razem jak to oglądam to wzbiera we mnie niesamowity śmiech :DDD Najlepsze pk jakie w życiu oglądałem... :)

A GDZIE LINK!?!

Wal na rapida i podaj link, muszę go mieć ;D.

boston808 21-02-2008 14:33

link mam tylko do wersji .rec jeżeli to Cię zadowala to łap ;p

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/9

Dawergo 21-02-2008 15:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pojeban (Post 1913030)
ty ciemanku jebany.... na 44lvl sa male poty co daje 100~ zycia co mu to da jak go ganialo 10+ typa co moze sd bic w tej tibi
TO TY MYSL ZANIM COS NAPISZESZ
i jesli nawet byla by to tibia 8.0 to tez by padl bo mial za malo hp zeby przyjac na klate ze 4sd 4 belty i 4 mieczy i zeby se dalej biegac na yellow zeby sie uhnac do full zycia

NIE NAWIDZE NOOBOW MYSL MYSL TYPJU MYSL

Pomyliłeś tematy? Ten film jest z tibii 7.4 a nie 8.1 czy 8.0... Jeszcze jedno, jak się umie grać i trafi na noobów którzy cie gonią można z takim lvlem uciec.

@Topic

Jedno z najlepszych pk jakie widziałem :D Już to kiedyś oglądałem ale gdzieś mi sie ten filmik zapodział :(

Pojeban 21-02-2008 15:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dawergo (Post 1913121)
Pomyliłeś tematy? Ten film jest z tibii 7.4 a nie 8.1 czy 8.0... Jeszcze jedno, jak się umie grać i trafi na noobów którzy cie gonią można z takim lvlem uciec.

@Topic

Jedno z najlepszych pk jakie widziałem :D Już to kiedyś oglądałem ale gdzieś mi sie ten filmik zapodział :(

jak bys czytal posty a nie odrazu na ostatnia sotro to bys teraz nie pisal takich bzdur do mnie -.- nawet nie masz pojecia o czym ja sie klucilem z tamtym noobem

Jarzabek 21-02-2008 16:04

@=eQQ=

Ja gram w Tibie od czasów 7.1, ale byłem totalnym noobem, który 15 lvl wbijał 5 miesięcy, możesz nie wierzyć, ale mnie to chuj obchodzi. Jak chcesz to możesz zrobić chara na Pandorii i sie zapytać paru rookstayerów, to ci powiedzą, że znają mnie z czasów 7.1-7.4 -.-. Ja te forum przeglądam od 2005 roku, a to, że konto nowe zrobiłem, to nie znaczy, że jestem noobem, który gra od czasów cipbota _._.

=eQQ= 21-02-2008 16:48

Moze i tak, ale zachowujesz sie jak typowy dzieciak ktory chcac sie dowartosciowac probuje wszystko wmawiac ze cos takiego co np. Acko pokazal w tym filmie to dla Ciebie pikus. Napewno potrafisz lepiej. Szczegolnie na tym swoim Rooku~.

Cornelo 21-02-2008 17:06

=eQQ=
To co pokazał Acko to naprawde świetne pvp lecz niemożna powiedzieć że najlepsze bo takie coś nie istnieje, ponieważ każdy kiedyś pada i trafia na lepszego od siebie. Takie pvp to kiedyś była codzienność w wykonaniu wielu ludzi niestety po wprowadzeniu hotkeyów się skończyło... A pozatym chcesz zobaczyć świetne pvp to wejdź na jakiś ots 7.6 lub starszy gdzie niema cheaterów i tym podobnych i się przekonasz że nadal ludzie tak umieją a nawet lepiej :p

Salodelissss 21-02-2008 17:39

jeszcze jak by ktos zapodal link do tibicam 7.21 to by bylo super xD

Tentotrix 21-02-2008 18:33

to co zrobil acko na tym filmiku to poprotu mistrzostwo..koles nie dosc ze byl w trapie,musial sie uhac najszybciej jak sie da ,to jeszcze odpychal przeciwnikow i uciekal z trapa...to sie nazywa skill..a bota na 100% nie ma co widac po tym ze :otwiera bp(bot by poprostu leczyl :) ) sa sceny co goni go 1-2 osoby i uha sie na roznych poziomach hp (raz na green raz na red ^^ ) acko jest pr0 , ale nalezy zauwazyc ze to titania , świat The Unit - gildi o jednym z lepszych pvp w Tibi ! tam takie akcje byly na pozadku dziennym ;]

k0_zerg_nutty 21-02-2008 19:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Salarigoth (Post 1912082)
Nie dosc ze lal w waskich pomieszczeniach to do tego noobow mistrza w nim nie widze bo uciekal w kolko i opanowal zimna krew. Mistrzem by byl jakby mial 130 lvl 9 mlvl bp potow i explo a nie exori raz na jakis czas a ze 70 rp leci bez run z 600 mana to taki mastah. Przeceniacie go moze jest dobry ale nie taki doskonaly.

Ciekawe... Poty w tibi 7.5 czy 7.4... i w dodatku tamte czasy byly calkowicie inne, lepsze -.-
A tak do tematu

Filmik ten jest zarabisty z tego co widze po outiftach z youtube, to to mi przypomina... Titanie :D:D ale nie jestem pewny... : P

a skad mozna sciagnac tibiecam do wersji 7.4 czy 7.5... : ]??

Dawergo 21-02-2008 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pojeban (Post 1913140)
jak bys czytal posty a nie odrazu na ostatnia sotro to bys teraz nie pisal takich bzdur do mnie -.- nawet nie masz pojecia o czym ja sie klucilem z tamtym noobem

Masz troche racji, ale jakbyś pisał w normalnych czasach posty nie byłoby nie porozumienia, a u ciebie jedno słowo czas przeszły jedno przyszły a jeszcze inne teraźniejszy, ale i tak przepraszam.

Dawergo

Salarigoth 21-02-2008 19:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez k0_zerg_nutty (Post 1913698)
Ciekawe... Poty w tibi 7.5 czy 7.4... i w dodatku tamte czasy byly calkowicie inne, lepsze -.-
A tak do tematu

Filmik ten jest zarabisty z tego co widze po outiftach z youtube, to to mi przypomina... Titanie :D:D ale nie jestem pewny... : P

Gram od tibi 7.27 wiec mnie nie ucz.

Lotress 21-02-2008 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez k0_zerg_nutty (Post 1913698)
A tak do tematu

TibiCam do 7.4
http://download.tibia.org.pl/index.p...&id=2&file=101

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:37.