![]() |
Cytuj:
Moj jedyny wyczyn z tego typu, to zrobienie w ciagu chyba 3 godzin 20x deserta moim kompletem bed magow, of course 4x mc plx.. lul |
Ludzie mówią że żałosne itp... Myślicie że jesteście uczciwi nie używając botów? NIee, jesteście zwykłymi frajerami :) Teraz 95% Tibijczyków to robi. Jak pisałem wcześniej też wolałbym żeby tego nie było, lecz trzeba iść z biegiem czasu, każdy orze jak może. Ktoś tam pisał że na Tibiaauto czy coś tam... idź przynajmiej na Dle na Mcku...to będziesz dobry :) Dodam iż to zdjęcie było robione przed update czyli demon walił combo itp.
|
zamiatasz, gz xd!
|
robilem demon helmet quest na mc 3 postaciami i zadna nie padla ;o teraz jestem kozak ? i czym tu sie chwalic ?? tylko w moim przypadku robilem to dla kumpli ktorych wtedy nie bylo bo wyjechali a ty robisz to zeby pokazac na forum jaki jestes pro evul botter i czym tu sie chwalic ? nie potrafie nic osiagnac sam, gdyby nie bot nie gralbym qw tibie, to przyszpanuje na forum ze boce 128731293 postaciami. gratz jestes moim mistrzem moge cie dotknac?
|
Cytuj:
Wole sobie sam coś osiągnąć w tej grze , niż iść na łatwiznę i na pewno wole być w tych 5% niżeli w tej 95%. Żal mi nie których z was, podniecacie się jacy to nie jesteście, choć hu.. osiągnęliście. Normalnie zygać mi się chce jak oglądam ss na forum, gdzie u każdego pisze ng itp ... Czy jeżeli 95% ludzi nagle zacznie tłuc swoich bliskich a 5% nie, to po której stronie się znajdziesz?Zastanów się... Pozdro dla ludzi z 5%... |
Cytuj:
Za miesiac tez pojde na anni na 3x mc : ) |
Nie wiem czym Ty się jarasz... zwykłe oszustwo ot, co. Już niedługo pochwalisz się banem. A tak w ogóle temat do kasacji
|
Cytuj:
|
Ja robilem poi na mc <jestfajny>
|
ja kiedys bawilem sei MC, ale po hacku wywalilem to xpp
|
Żeby nie było że jestem.....
Nie przeszkadza mi to że ktoś używa bota, lecz w kur.. mnie to że chwali się tym co nie osiągnął sam i na dodatek kogoś obraża... Bo ja broń boże nie mówię że i ja kiedyś zacznę być w tej 95... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@master-saverkok
haha, master czy jak tam Piotr w.? hacka nie pamietasz? dalej uzywaj bocikow, gl |
Cytuj:
myslisz ze teraz niema combo ? mylisz sie troche :P Co to twojego ivul mc huntu to idz sie pochwal psu sasiadki tutaj jestes niczym |
Eyyy moke cie totknonć?
|
Cytuj:
|
Grasz dla pieniędzy czy dla przyjemności?
|
Wez.. po co ty sie z nimi wyzywasz? Polowa z nich nie ma pewnie nawet 60 lvla.. a mowie tak, bo wiem jak sie zachowywalem jak mialem 40 lvl i bylem wladca swiata tibijskiego.. Mowicie, ze gowno i beznadzieja, ale sami powiedzcie jak tu nie botowac, jak expisz recznie po 6h, a tu kumpel stawia na bocie na nocke i wbija wiecej niz ty nic nie robiac.. ;] Na xanterze to norma, ze ludzie botuja. Wpada koles na poi dle, patrzy expi sobie 3 ludzi recznie, a ten od razu z pytaniem czy mc.. XD
.::edit::. Przyjemnosc gry skonczyla sie 3 lata temu, jak wiekszosc kumpli przestala grac, a ci nowi, ktorych sie poznalo to w wiekszosci tacy, ze z nimi czy bez nich, to zadnej roznicy.. o i tak powiem |
Cytuj:
@topic Kozak, btw, BlackD rox ;) Też używam ;~ |
Cytuj:
|
Haha, już widziałem kiedyś to zdjęcie, bo pokazywałeś na GG swojemu kumplowi, który pokazał mi ; P
Jak przeczytałem nazwę tematu to od razu wiedziałem, że chodzi o Adiego z Xantery x D Nice. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja również gram w tibie od 5 lat i jakoś nie wywyższam się tym. Co osiągnąłem?W sumie może nie dużo, lecz ja nie narzekam. Czemu się udzielam? No, jeżeli nie wież do czego służy forum, to przykro mi z tego powodu. Jeżeli, byś przeczytał dokładnie to co napisałem, to zrozumiał byś że nie potępiam boota, tylko ludzi którzy się z tym obnoszą, jacy oni nie są pro, jakiego oni nie mają lvl itp.. Niech zachowają to dla siebie.W każdym bądź razie, jak ja bym używał boota, nie chwalił bym się tym;) PozdrawiamB) |
Cytuj:
co do tych co krytykuja, pewnie mama wam nie pozwoliła wydac 30 zl na zakup bota,i zazdroscicie innym |
Cytuj:
|
no kozak jestes ja siedze z 80 edem na mc i nie potrzebuje 4 charow zeby bic bez waste
pocwicz :) |
[21:09] <Lis> nyneq i aros mith
[21:09] <Lis> to adi kupil od moich kumpli z rla [21:09] <Lis> xD [21:09] <Lis> arosa kupil za 1200zl [21:09] <Lis> xD : ) |
Cytuj:
Moze jeslibys tymi 3 charami naraz wyczyscil ale jesli stales i czekales az ktos wyczysci to jest sie czym szczycic. |
Typowa odpowiedz uzytkownikow forum tibia.pl
"BosheEEeeee on ma b0000ta!!!!!111 Ukszyszofac go!!!!!!" Debile z was ^.^ Dobre foto, dobry hunt. Hail BlackD. |
Ja na MC zrobiłem pomidorową z ryżem
|
Lol hehehehe no ostro tez musze rozkminic te kwestie ;d
|
Jak dla mnie...
... to koles jestes hardkorowym graczem XD
|
Cytuj:
Możesz mi udzielić jakiejś porady? Bo mi zamiast pomidorowej z ryżem to ryżowa z pomidorami wychodzi :/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jeśli to acc buyer to sprawa przesądzona...
pizda i tyle |
"Legends - Never die."
I ty kurwa masz czelność uważać sie za legende ? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:21. |