Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Demon hunt na MC (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=166308)

Master-Sarevok 23-02-2008 14:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koronowany rycek (Post 1916672)
gagagaga, o ile sie nie myle TBI było w uzytku na tibie 7.6 ; *

O ile sie nie myle, to ja gralem z botem od tibii 7.4.. Tibia suite sie wtedy nazywala chyba i byl to kozacki bot.. XD Tez kiedys mialem przyjemnosc byc na mc demon huncie z tym, ze ja bilem moim palem i leczylem arosem, a adii blokowal toruniakiem i bil swoim palkiem.. XD Super sprawa, a jak bekowo bylo.. XD To juz nie ta sama tibia co kiedys.. U nas czesto demony sa zajete, bo koles na 3 mc expi.. to samo d landy, poi na bocie jada.. frosty.. nikt z h lvl nie expi recznie, choc zaden sie przyznac nie chce.. O i tak powiem.. XD

Moj jedyny wyczyn z tego typu, to zrobienie w ciagu chyba 3 godzin 20x deserta moim kompletem bed magow, of course 4x mc plx.. lul

AdiiYeaH 23-02-2008 15:41

Ludzie mówią że żałosne itp... Myślicie że jesteście uczciwi nie używając botów? NIee, jesteście zwykłymi frajerami :) Teraz 95% Tibijczyków to robi. Jak pisałem wcześniej też wolałbym żeby tego nie było, lecz trzeba iść z biegiem czasu, każdy orze jak może. Ktoś tam pisał że na Tibiaauto czy coś tam... idź przynajmiej na Dle na Mcku...to będziesz dobry :) Dodam iż to zdjęcie było robione przed update czyli demon walił combo itp.

lusifer 23-02-2008 16:33

zamiatasz, gz xd!

Sebcio :) 23-02-2008 16:40

robilem demon helmet quest na mc 3 postaciami i zadna nie padla ;o teraz jestem kozak ? i czym tu sie chwalic ?? tylko w moim przypadku robilem to dla kumpli ktorych wtedy nie bylo bo wyjechali a ty robisz to zeby pokazac na forum jaki jestes pro evul botter i czym tu sie chwalic ? nie potrafie nic osiagnac sam, gdyby nie bot nie gralbym qw tibie, to przyszpanuje na forum ze boce 128731293 postaciami. gratz jestes moim mistrzem moge cie dotknac?

TaJemniczy 23-02-2008 17:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AdiiYeaH (Post 1917753)
Ludzie mówią że żałosne itp... Myślicie że jesteście uczciwi nie używając botów? NIee, jesteście zwykłymi frajerami :) Teraz 95% Tibijczyków to robi. Jak pisałem wcześniej też wolałbym żeby tego nie było, lecz trzeba iść z biegiem czasu, każdy orze jak może. Ktoś tam pisał że na Tibiaauto czy coś tam... idź przynajmiej na Dle na Mcku...to będziesz dobry :) Dodam iż to zdjęcie było robione przed update czyli demon walił combo itp.

Wież co, nie jestem frajerem;)
Wole sobie sam coś osiągnąć w tej grze , niż iść na łatwiznę i na pewno wole być w tych 5% niżeli w tej 95%.
Żal mi nie których z was, podniecacie się jacy to nie jesteście, choć hu.. osiągnęliście. Normalnie zygać mi się chce jak oglądam ss na forum, gdzie u każdego pisze ng itp ...
Czy jeżeli 95% ludzi nagle zacznie tłuc swoich bliskich a 5% nie, to po której stronie się znajdziesz?Zastanów się...
Pozdro dla ludzi z 5%...

Frapper 23-02-2008 17:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TaJemniczy (Post 1918069)
Wież co, nie jestem frajerem;)
Wole sobie sam coś osiągnąć w tej grze , niż iść na łatwiznę i na pewno wole być w tych 5% niżeli w tej 95%.
Pozdro dla ludzi z 5%...

Czyli co, orientacyjnie tez jestes w miejszosci?

Za miesiac tez pojde na anni na 3x mc : )

Krajzel 23-02-2008 17:56

Nie wiem czym Ty się jarasz... zwykłe oszustwo ot, co. Już niedługo pochwalisz się banem. A tak w ogóle temat do kasacji

TaJemniczy 23-02-2008 17:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frapper (Post 1918109)
Czyli co, orientacyjnie tez jestes w miejszosci?

Za miesiac tez pojde na anni na 3x mc : )

Oczywiście B)

Myszun 23-02-2008 18:10

Ja robilem poi na mc <jestfajny>

Johanes19 23-02-2008 18:19

ja kiedys bawilem sei MC, ale po hacku wywalilem to xpp

TaJemniczy 23-02-2008 18:19

Żeby nie było że jestem.....
Nie przeszkadza mi to że ktoś używa bota, lecz w kur.. mnie to że chwali się tym co nie osiągnął sam i na dodatek kogoś obraża...
Bo ja broń boże nie mówię że i ja kiedyś zacznę być w tej 95...

AdiiYeaH 23-02-2008 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TaJemniczy (Post 1918193)
Żeby nie było że jestem.....
Nie przeszkadza mi to że ktoś używa bota, lecz w kur.. mnie to że chwali się tym co nie osiągnął sam i na dodatek kogoś obraża...
Bo ja broń boże nie mówię że i ja kiedyś zacznę być w tej 95...

nabiłem 120 level bez jakichkolwiek pomocy, grałem w Tibie od 5 lat i odniosłem więcej niż ty. Co ty sie tu udzielasz co? Co takiego osiągnąłeś? Ja po latach w Tibie na prawdę nie ma co tu osiągać i wszysto staje się nudne.

AdiiYeaH 23-02-2008 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sebcio :) (Post 1917891)
robilem demon helmet quest na mc 3 postaciami i zadna nie padla ;o teraz jestem kozak ? i czym tu sie chwalic ?? tylko w moim przypadku robilem to dla kumpli ktorych wtedy nie bylo bo wyjechali a ty robisz to zeby pokazac na forum jaki jestes pro evul botter i czym tu sie chwalic ? nie potrafie nic osiagnac sam, gdyby nie bot nie gralbym qw tibie, to przyszpanuje na forum ze boce 128731293 postaciami. gratz jestes moim mistrzem moge cie dotknac?

W taaki sposób jak ty to ja bym zrobił 20 postaciami. Stałeś na górze i czekałeś aż ktoś Ci wyczyści, no osiągniecie roku stary. Część z was krytykujących to zwykłe bociki, mają max 60 knightów na free acc. Tutaj udają dobrych, pograjcie chociaż połowę tego co ja i osiągnijcie połowe tego to wtedy krytykujcie.

gniecik 23-02-2008 18:40

@master-saverkok
haha, master czy jak tam Piotr w.? hacka nie pamietasz? dalej uzywaj bocikow, gl

Kanq 23-02-2008 19:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AdiiYeaH (Post 1917753)
Dodam iż to zdjęcie było robione przed update czyli demon walił combo itp.

myslisz ze teraz niema combo ? mylisz sie troche :P

Co to twojego ivul mc huntu to idz sie pochwal psu sasiadki tutaj jestes niczym

draenei 23-02-2008 19:59

Eyyy moke cie totknonć?

AdiiYeaH 23-02-2008 20:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kanq (Post 1918485)
myslisz ze teraz niema combo ? mylisz sie troche :P

Co to twojego ivul mc huntu to idz sie pochwal psu sasiadki tutaj jestes niczym

Ale ty jesteś kimś z 45 levelem... idź noobie idź hahaha

Esther 23-02-2008 20:09

Grasz dla pieniędzy czy dla przyjemności?

Master-Sarevok 23-02-2008 20:13

Wez.. po co ty sie z nimi wyzywasz? Polowa z nich nie ma pewnie nawet 60 lvla.. a mowie tak, bo wiem jak sie zachowywalem jak mialem 40 lvl i bylem wladca swiata tibijskiego.. Mowicie, ze gowno i beznadzieja, ale sami powiedzcie jak tu nie botowac, jak expisz recznie po 6h, a tu kumpel stawia na bocie na nocke i wbija wiecej niz ty nic nie robiac.. ;] Na xanterze to norma, ze ludzie botuja. Wpada koles na poi dle, patrzy expi sobie 3 ludzi recznie, a ten od razu z pytaniem czy mc.. XD

.::edit::.

Przyjemnosc gry skonczyla sie 3 lata temu, jak wiekszosc kumpli przestala grac, a ci nowi, ktorych sie poznalo to w wiekszosci tacy, ze z nimi czy bez nich, to zadnej roznicy.. o i tak powiem

poreda 23-02-2008 20:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Don_Kustosz (Post 1915823)
tak to ja se moge na tibia auto -.-

Tibia Auto się nadaje do tarcia chrzanu.

@topic
Kozak, btw, BlackD rox ;) Też używam ;~

Frapper 23-02-2008 20:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez poreda (Post 1918567)
Tibia Auto się nadaje do tarcia chrzanu.

@topic
Kozak, btw, BlackD rox ;) Też używam ;~

Grasz na beryli, zdziwilbym sie jakbys NIE uzywal.

Frisbi 23-02-2008 21:00

Haha, już widziałem kiedyś to zdjęcie, bo pokazywałeś na GG swojemu kumplowi, który pokazał mi ; P
Jak przeczytałem nazwę tematu to od razu wiedziałem, że chodzi o Adiego z Xantery x D

Nice.

AdiiYeaH 23-02-2008 21:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frapper (Post 1918720)
Grasz na beryli, zdziwilbym sie jakbys NIE uzywal.

No własnie. To jest własnie przykład. WIEKSZOŚĆ TEGO UŻYWA! U mnie na servie tak jak i na Beryli, tam gra Daniel (który na serio wcale nie ma tak na imie :)) A u mnie gra Cardin który jest jednym z VIpów Blackd, twórcą NG i elfbota

TaJemniczy 23-02-2008 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AdiiYeaH (Post 1918217)
nabiłem 120 level bez jakichkolwiek pomocy, grałem w Tibie od 5 lat i odniosłem więcej niż ty. Co ty sie tu udzielasz co? Co takiego osiągnąłeś? Ja po latach w Tibie na prawdę nie ma co tu osiągać i wszysto staje się nudne.

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Czy ja cię obraziłem?Hymm.. nie?
Ja również gram w tibie od 5 lat i jakoś nie wywyższam się tym.
Co osiągnąłem?W sumie może nie dużo, lecz ja nie narzekam.
Czemu się udzielam? No, jeżeli nie wież do czego służy forum, to przykro mi z tego powodu. Jeżeli, byś przeczytał dokładnie to co napisałem, to zrozumiał byś że nie potępiam boota, tylko ludzi którzy się z tym obnoszą, jacy oni nie są pro, jakiego oni nie mają lvl itp.. Niech zachowają to dla siebie.W każdym bądź razie, jak ja bym używał boota, nie chwalił bym się tym;)
PozdrawiamB)

Lord Evad 23-02-2008 21:06

Cytuj:

Gdzie można blackd kupić? XD
pm jak cchesz wiedziec
co do tych co krytykuja, pewnie mama wam nie pozwoliła wydac 30 zl na zakup bota,i zazdroscicie innym

PaktofonikA 23-02-2008 21:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Evad (Post 1915914)
blackd+3 miechy gry i ma sie takie chary na mc ;]

Teoretycznie tak, ale w praktyce to watpie zeby sie dalo zrobic takie chary w ciagu 3 miechow ;)

Draggy_Slayer 23-02-2008 22:14

no kozak jestes ja siedze z 80 edem na mc i nie potrzebuje 4 charow zeby bic bez waste
pocwicz :)

Frapper 24-02-2008 00:14

[21:09] <Lis> nyneq i aros mith
[21:09] <Lis> to adi kupil od moich kumpli z rla
[21:09] <Lis> xD
[21:09] <Lis> arosa kupil za 1200zl
[21:09] <Lis> xD

: )

Nerfarien 24-02-2008 11:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sebcio :) (Post 1917891)

No mistrz jestes, akurat DHQ na mc jest tak ciezko zrobic ze szok.
Moze jeslibys tymi 3 charami naraz wyczyscil ale jesli stales i czekales az ktos wyczysci to jest sie czym szczycic.

Dark Horseman 24-02-2008 18:32

Typowa odpowiedz uzytkownikow forum tibia.pl

"BosheEEeeee on ma b0000ta!!!!!111 Ukszyszofac go!!!!!!"

Debile z was ^.^

Dobre foto, dobry hunt.

Hail BlackD.

Budy_Maximus 24-02-2008 19:04

Ja na MC zrobiłem pomidorową z ryżem

Theatos_Kyth 24-02-2008 19:37

Lol hehehehe no ostro tez musze rozkminic te kwestie ;d

Bartss 24-02-2008 20:01

Jak dla mnie...

... to koles jestes hardkorowym graczem XD

sst_akai 24-02-2008 22:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Budy_Maximus (Post 1920771)
Ja na MC zrobiłem pomidorową z ryżem

Możesz mi udzielić jakiejś porady? Bo mi zamiast pomidorowej z ryżem to ryżowa z pomidorami wychodzi :/

Pavel321 24-02-2008 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sst_akai (Post 1921433)
Możesz mi udzielić jakiejś porady? Bo mi zamiast pomidorowej z ryżem to ryżowa z pomidorami wychodzi :/

Po pierwsze jestes noob ;P a po drugie dlatego ze nie uzywasz BlackD Proxy tylko Tibia Auto

sst_akai 24-02-2008 22:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavel321 (Post 1921456)
Po pierwsze jestes noob ;P a po drugie dlatego ze nie uzywasz BlackD Proxy tylko Tibia Auto

BlackD właśnie zamówiłem, że tak powiem xD

AdiiYeaH 25-02-2008 00:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Evad (Post 1915914)
blackd+3 miechy gry i ma sie takie chary na mc ;]

hahaa jakby to była prawda to po 5 miechach każdy by miał 200 level. Na zrobienie postaci z 140 levelem, nawet na bocie potrzebujesz 10 miesięcy. Trzeba wytrenować a expienie na bocie nie jest tak szybkie jak ręcznie :) No, chyba że sie jest mną :) w ostatnich tygodniach mojej gry robiłem 120k na godzine palkiem :)

NoToSiup 25-02-2008 07:34

Jeśli to acc buyer to sprawa przesądzona...
pizda i tyle

Elesar Inferno 25-02-2008 08:28

"Legends - Never die."

I ty kurwa masz czelność uważać sie za legende ?

AdiiYeaH 25-02-2008 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elesar Inferno (Post 1921904)
"Legends - Never die."

I ty kurwa masz czelność uważać sie za legende ?

Tak, mam :) Wpisz sobie w wyszukiwarkę na tibia.pl lub google.pl Adii Getes :) Powiedz mi drogi forumowiczu, czego ty dokonałeś? Nie będę się znowu rozpisywał, przeczytaj komentarze powyżej etc. Zwykły noobek z Ciebie i nic więcej :) Masz 107 level? Nie botowałeś? Ile wolnego czasu straciłeś? Widzisz, ja nie marnowałem czasu przed kompem a tacy jak ty "107" leveli to mi "dzień dobry" na drodze w venore mówią :)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NoToSiup (Post 1921881)
Jeśli to acc buyer to sprawa przesądzona...
pizda i tyle

Adiiego nie kupiłem, Arosa kupiłem, a jakże lecz po to by mieć go na wojne i by żaden noob go nie kupił bo miał on płacone 3kk za czyszczenie 3x POI oraz był bez anihi :). Nyneq został kupiony za 1kk na 106 levelu, Master-Toruniaka nie ja kupiłem lecz Kal-Torak mi go kupił i także na o wiele mniejszym levelu niż ma teraz :) a Pizdy to ty masz w domu, obiad Ci robi...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:21.