![]() |
@Vil
No tak jak mówie, ale przecież jego posty nie są jakieś ultra nieortograficzne, da się je przeczytać. Więc nie ma o czym mówić B). |
Ja bottuję wtedy gdy mam mały lvl żeby lać lepsze monstery (od rotwormów już mnie oczy bolą) mi sie wydaje ze jest różnica z frajdy lania rotworma a dragon lorda/demca wiec nie chce mi sie na początku expic na tych zalowych monsterach dopiero puzniej wkraczam do akcji i sam wbijam lvl choć gdy mam mało kasy a nie będę siedział przed kompem 25/7
to znów do akcji wkracza bott. |
Cytuj:
@down tu sie z nim zgadzam bo jak chce grac sorcem od 0 to jest cholernie nudno do przynajmniej 30 lvla. |
@lukibossik
Cytuj:
Idź i lepiej nie wracaj. |
Vil wieze ze nie zbanujesz mnie z tego powodu . Zawsze cie mialem za fajnego moderatora ;]
|
Cytuj:
Zdumiewajaca teoria. A jakieś dowody? Botter też nie ma kolegów. bo expiąc zdalnie ich nie zdobywa. A gość grający 10h dziennie ma znacznie większą liczbę potencjalnych szans na nawiązanie nowych znajomości. |
Znaczy podziele sie z wami tajemnica gdyz jeszcze kiedy boty nie byly tak popularne sam uzywalem ng i bardzo mi sie to podobalo pamietam 45 masterem na samych rotach dalo sie wbic po 2 lvle dziennie a kasy to juz nie wspomne i jakby to poweidzec sprawialo radosc ze bez wysilku mozna tyle osiagnac lecz od pewnego czasu zaprzestalem i jakos zyje ;p
|
Cytuj:
1. No to jak sie czegos nie umie, to sie za to nie zabiera 2. Mysle, ze takiemu 8lvl troche dlugo by zajelo bicie 80lvl na bocie, dodatkowo z auto-healingiem. A poza tym, sa alarmy, wiec jak ktos mnie bije to od razu biegne do kompa. 3. Taka, ze rano budze sie z wbitym expem 4. Jak sie sciaga boty "niby-za-free" to sie ma hacka, a jak sie kupuje u zaufanych firm to nie. 5. Czasem uzywam bota, zeby tylko mi loota z potworow wyciagal, czasem zostawiam na noobchara, zeby runki robil. Ogolnie fajnie jak wszystko co osiagasz robisz szybciej+nie musisz siedziec przy kompie. Kup sobie slownik. |
Cytuj:
Cytuj:
/Topic : Temat wałkowany XX razy, autor ów tematu jak i popierający go ludzie są kolejną rzeczą z której botter ma zabawę. |
Cytuj:
1 - Nie koniecznie, niebede sie tu rozpisywal... Jezeli wiesz jak i gdzie to ci sie nic niestanie i mozesz spac spokojnie 2 - Na swiatach pvp... bot ma opcje atakowania pk. Mozna tez ustawic alarm ;) 3 - Taka ze wstajesz rano i masz 2 lvl wiecej i 10k z gp w bp 4 - Ehhh... dlatego jest pewna strona bez keya 5 - XXXX Pewnie masz max 14 lat i niezrozumiales zadnej z moich odpowiedzi... no trudno gl & hf |
Cytuj:
No chyba ze ktos zacznie rozprowadzac boty do gadania z graczami. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Czemu cipsoft nie zatrudni 100 nowych gmow z warunkiem ze maja banowac conajmniej 8 osob dziennie i rekompensata to 100k miesiecznie i darmowy pacc na wybrane przez nich konto jak warunki ukladu beda spelnione. Zaraz by nie bylo boterow.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jest mnóstwo programów sprawdzających pisownie,nawet Mozilla podkreśla Ci błędy. |
Cytuj:
2- jak masz dobrego bota to gdy atakuje pk czy coś bot leci twoim charem do dp i daje loga 3- a ty wolał byś sobie pobić twoim 20 knightem roty czy mieć 120 ek i bić wrl, frosty itp 4- Chyba jak sciągasz bota z gógli 5- Żal mi czasu na tibie, |
Cytuj:
|
Używajcie sobie bocików ; p łatwe cele dla łowców głów (botthunterów). Nieźle można na Was zarobić.
|
@Up
To byla ironia? :// Cytuj:
Dzieki jak komus bedzie sie chcialo to przeczytac :s |
O ile wiem to bot z definicji powinien nam ułatwiać życie. Sam używam bota- do komunikatora i na kanale IRC, kiedy ktos do mnie pisze i jest to cos ważnego doztaję sms. Żeby bot do gry był nie do wykrycia to niemoże być zbytnio rozpowszechniony i musiałby mieć coś w rodzaju "sztucznej inteligencji", żeby mógł rozmawiać z ludźmi. Jak narazie tylko jeden taki bot przeszedł pewien test, po którym zostało stwierdzone, że jest "botem doskowałym".
Odpowiedzi na Twoje pytania 1. Dlatego trzeba dobrze ustawiać. 2. Gdy się dobrze ustawi bota, do takiej sytuacji nie ma prawa dojść- szybceij nasz 80lvl zabija 100lvl. 3. Wiele osób czerpie przyjemność z huntów- ale to kosztuje, zarabianie i zdobywanie doświadczenia pozwalające na te wyprawy dla wielu jest nudne i uciążliwe, bo kto lubi siedzieć 20h na dwarwach w jednej kopalni, XXX razy owwiedzając te same jej zakątki 4. Niekoniecznie, shackowanie może spotkać każdego. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
*** Osobiście, zauważyłem, że niestety ale 98 % hlvl'i używa botów...I jak tu znaleźć motywacją do gry, gdy prawie każdy używa bota ? |
@Up
Co do MDW - nie wiem, nie znam. Ale znam naprawde sporo ludzi, z ktorymi podczas rozmowy widac jacy sa "inteligentni", no ale uwazaja sie za lepszych bo maja wyzsza liczbe zrobiona z paru pikseli na monitorze komputera. Ze hunty sprawiaja Ci przyjemnosc a expienie na mobach nie? Idz na ots... Nielegalne? A boty to moze legalne? Skoro tak Cie to dreczy ze masz maly lvl, to moze w to nie graj? :/ |
Cytuj:
|
@Autor
Ale tak w ogóle co ci przeszkadza w tym że inni botują masz kompleks mniejszości czy co. :baby::baby: Ja sam botuje, ale tylko przy skillowaniu bo to jest takie nudne. |
Ja używam bota ,bo mi sie nie chce siedziec godzinami i sie meczyc. A tak bot ustawiony a ja oglondam TV, śpie, czytam.:cup:
|
Po co wam słowniki jak i tak do niego nie zaglądacie?
Te miliony znaków zapytania w temacie - . - |
Cytuj:
|
jak sie utawia bota to sie patrzy czy wszystko jest dobrze i afkuje se :D
|
Nie używam botów, nie interesuje mnie takie coś. Btw. Jakiś ziom dał propozycje na forum tibia.com , że u bottera ma być czarny skull. Uważam to za świetny pomysł i za zaatakowanie takiego czarnucha nie ma pz locka
|
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:54. |